Bir baska konusunda eşinden bahsederken ilk cumlede "soz dinler" demiş..Sana bır şey dıyım mı bunlarda para varda vermıyor konu sahıbı adamda korkudan bır gıkını çıkaramıyor hoş oda kör müydü evlenırkem bu zohnıyette olduğunu bılıyordu. Valla 2 bınlık ayakkabıda gıyıyorum 100 lirayada butıklerde aldığım oluyor. Gerçek derı ceket aldığımda hıc hoşuma gıtmez bır kere 280 yeşil bır de 180 sıyah mangodan ceket aldım len gelen gıden sordu öyle marka vs yalan ya gıdıp gerçek derıye param varsa verırım durumum yoksa bır kaç ay beklerım ya yazları ındırımde yarı yarıya ınıyor mont kaban kaç tane montu 700 800 ıken 300 400 yerı geldı 200 e aldım. Ilerde borcum olsa bunları gozum gormez gıder aylarca çorba ekmek yerım oderım. Borç bu ya üstüne yatarsa evde bereket olmaz
Paraları olmayabilir, neticede borcla evlenmisler. 20 kisilik nikahla ellerine altın da geçmemiş pek belli ki.
Onemli olan o değil.
Gerçekten odemeye niyeti yok. 500 luk taksitle parası deger kaybeder diyoruz, onu bile kabul etmiyor.
Malesef kiz evlada miras verilmeyen bir evde büyümüş ama kiz evlada ev verilen bir eve gelin gitmiş. Bu yuzden kabullenemiyor. Ama vicdanini dinlese, doğruyu yapanin eşinin ve ailesinin olduğunu kabul etse, bundan sonrakk hayati cok guzel olabilir