eşim benden bişeyler saklıyor

valla yakın zamanda yıldönümü falan varmı.aynı durum başıma geldi eşin tanimadıım bir kadına para yatırmış ama bana özel bir hediye yaptırmak içinmiş...adam elimde kalıyordu☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olabiliyor öyle mesela ben öğrenciyken kart çıkarmştm bi ankara şubesine bağlı ama şimdi mezun durumunda ve memleketteyim ama hala kartımı kullanıorm hesabım hala ankarayla ilişik

🙏👼👶

Belkide korkulacak bi şey yoktur sakin ol ve kndini doldurma dua ediyom inş kötü bi şey yoktur

Önce kadının 118 ten nosunu al elinde olsun. Eşinin face profil sayfasından hareketler dökümüne bir göz at. Sadece ben olan hareketleride dahil et seçeneğine tıklarsın. Kimi arattıysa çıkar. Kadının ismini arattırmışsa orada çıkacaktır tıkla bak kadından işkillenirsen hiç ummadığı bi anda çat diye sor eşine. Çelişki görsende sakince tamam o zaman birde karşı tarafa soralım de numarayı göster arıyormuş gibi yap. Engel olursa o zaman sen ara de. Ver eline telefonu bakalım ne yapacak ?

canim benim esiminde borcu var kadinin teki buna borc vermis sole bana nsl verir dedim babasinin oglumusun dedim bende dusundum cok sey sikistirdim anlatti arkadasinin dostuymus tabi inanmadim mumkun mu inanmak 5 bilezik vermis aradim taradim cikartim kadini birak resmini soyisimini falan hepsini buldum kadinin 2 dostu var 3 cocugu var esim masum cikti ilk once ara tara uyuyunca telini karistir en cok kimle konusmus erkek adi hanimli yazanlari al internet gecmisine bak onlar oralari pek anlamazlar kredi karti ekstereline bak lak die oturup konusma cevirir belki yalan soler bilemezsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

habersiz birakma bizi

Dosttan kastınızın metres gibi bir şey olduğunu varsayıyorum ve bu kadar çirkinlikte eşiniz nasıl masum çıktı hayret ettim doğrusu.

cok fazla detaya girmedim dusuncenizi belki tahmin ediyorum esim kadindan borc aldim dedi kaynar su sakir sakir dokuldu nasil kadin ki verir dedim sonra aklandi esim 5 aydir ne nasildir cozmeye calistim cok ayrintilara girmek istemiorum su hayatta hic kimseye guvenilmio bu 5 ay icinde bunlari gordum benim esim yapmaz demedim bugun akladi hep oyle kalirda demem takibe devam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence de acik acik sor. Hediye alacaktir belki yada birine yardim etmek istemistir

Sent to my Iphone using Kadinlar Kulubu

Evet doğru adam esnafmış belki bi kadının adına kayıtlı başka bi esnaf dükkanı bişey...oraya ödeme yapmış olabilir :/

💕✨

kızlar ben geldim. dün eve gittikten sonra eşimin dışarı çıkması gerekti yine hiçbişey söylemedim içim içimi yedi başım ağrıdı. eve geldikten sonra dayanamadım yemek yerken sordum. dedimki kime neden para yatırdın diye. oda geçen hafta çarşıya çıkmıştı bi iş için banada haber vermişti o an dükkandan çıkarken bi müşterisi rica etmiş şu hesap numarasına para yatırabilirmisin diye oda kırmak istememiş tamam demiş olay bundan ibaretmiş eğer senden saklayacak olsam kağıt hala cebimde olmazdı dedi çıkardı gösterdi bu kağıtları saklama nedenim müşterime yatırdığıma dair dekontu vermek istemem dedi. ben böyle bişey yaparmıyım oğlumuda senide çok seviyorum hem benim bu kadar parammı var allah aşkına bilmiyomusun dedi

sonra da dediki sen şimdi neden kendi tc mle yatırdığımıda sorarsın evet dedim. bankamatikten yatırdım telefona msj gelio adamın tcsini gircektim ona msj gitcekti arayacaktım filan uğraşmak istemedim dedi.peki dedim neden şüpheli davrandın ceplerini boşaltırken dedim. ceplerimi karıştırdığını anladım cüzdanı farklı cebime koymuşsun ona güldüm dedi.bana anlattıkları inandırıcı geldi kısacası içim rahatladı iyiki sormuşum ne oldu diye

allah kimseyi böyle şüphelere düşürmesin.çok zor bişey gerçekten.ama dedim kendisine eğer bigün beni sevmekten vazgeçip başka arayışlara gidersen dönüşü olmaz asla.bunu kendiside çok iyi biliyor ayrılacağımı ve asla affetmeyeceğimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…