2010 eylül ayında evlendik 5 yıl flörtün sonunda evliliğimin ilk haftası küçük bi tartışma sonrasıilk tokatımı yedim ve ardı ardına kavgalarda yediğim tokatlar afyondan istanbula yol olur.ama yuvam yıkılmasın diye sadece sevgimden bırakmadım.babasız bi kızsın işin de olsa annem mahvolur üzüntüden diye.sonuç olarak bu olaylar bende cinsel soğukluk yarattı ve de haftada 1 defa olan cinsel ilişkimiz 1 buçuk aylık rotasyona kadar uzadı.ne bileyim öyle bi isteğim ve arzum olmuyo hiç.ve eşimi tersliyorum bunun için eşim karar almış 3 ay daha deneyeceğiz eğer düzelmezse medeni bi şekilde boşanacağız.ya bu kadar mı basit bi evlilik bi şey derdine bitiyo.anlayamadığım şey ben o kadar dayak hakareti ekonomik özgürlüğüm olduğu halde katlanıp yuvam yıkılmasın diye sürdürmüşken bir cinsellik derdine evliliği bitirmeyi nasıl göze alabilinir....
2010 eylül ayında evlendik 5 yıl flörtün sonunda evliliğimin ilk haftası küçük bi tartışma sonrasıilk tokatımı yedim ve ardı ardına kavgalarda yediğim tokatlar afyondan istanbula yol olur.ama yuvam yıkılmasın diye sadece sevgimden bırakmadım.babasız bi kızsın işin de olsa annem mahvolur üzüntüden diye.sonuç olarak bu olaylar bende cinsel soğukluk yarattı ve de haftada 1 defa olan cinsel ilişkimiz 1 buçuk aylık rotasyona kadar uzadı.ne bileyim öyle bi isteğim ve arzum olmuyo hiç.ve eşimi tersliyorum bunun için eşim karar almış 3 ay daha deneyeceğiz eğer düzelmezse medeni bi şekilde boşanacağız.ya bu kadar mı basit bi evlilik bi şey derdine bitiyo.anlayamadığım şey ben o kadar dayak hakareti ekonomik özgürlüğüm olduğu halde katlanıp yuvam yıkılmasın diye sürdürmüşken bir cinsellik derdine evliliği bitirmeyi nasıl göze alabilinir....
Yuva mi?
sahsen ortada bir yuva göremedim.
Sizi döven bir adami sizi tokatlamasina ragmen sevdiginize göre, siddetli
aska inaniyorsunuz demek ki.
Neden katlaniyordunuz pardon?
Bekara boşanmak kolay derler ama böyle bir adamla evli olmak....
Bilmiyorum ve size sadece şunu söylüyorum,
Allahın sevmediği halde helal kıldığı tek iş boşanmaktır.
Ya çocuğunuz olursa? Dayak yiyerek bir de cinsel olarak aşağılanarak bir ömür geçmez. Boşanın ya da boşanmayın diyemem ama siz yeterince sabretmişsiniz bence.
He şu da var eşinizle konuşmayı denediniz mi bilmiyorum? Bir de bunu deneyin olmadı ezdirmeyin kendinizi. Boşanmak dünyanın sonu değil...
çok haklısınız ben bile şaşırıyorum bu duruma ancak yaşayan bilir benim bir tane annem var eşini kaybetmiş yapayalnız,bir de 10 yaşlarında kardeşim.nasıl desem bizim oralarda boşanmak hiç ama hiç hoş karşılanmıyo.annem hep yapma kızım 5 yıl sonra oturur düzelir.zamanla değerini bilecek taraftarıydı.boşanacam desem felç mi geçirir kalp krizi mi bilmiyorum.ama çok mutsuzum inanın ölmek istiyorum artık.ben zaten hiç en iyisini haketmedim aldatacağıma medeni bi şekilde boşanalım diyoya bana... sabırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?