eşim benden boşanacak...:(

eşinizin bu davranışlarından sonra cinsel soğukluğunuz olması çok normal.
bende boşanma kararı aldım.ama ben çalışmıyorum ve kendi ayaklarımın üzerinde durmak tekrar yeni bir hayata başlamak çok zor.
sizin bir artınız var. çalışıyor ve ekonomik özgürlüğünüz

adam seni günde bilmem kaç posta dövüyor bu da yetmezmiş gibi şişme bebek niyetine kullanıyor.sen de yok olmaz diyince kapıya koyuyor ve hala kocam diyorsun.Allah aşkına ne kocası ne evi ne yuvası.ortada aile diye bişey yok.
bu kadar acımasız yazdım gözün açılsın da önünü gör diye.3 ay bile bekleme bitsin de madem o medeni!! bi şekilde ayrılalım demiş.al sana fırsat.ne kadar medeniyse artık

Bence sen boşanmak istemiyorsun gerekçe olarak da anneni öne sürüyorsun.

Madem boşanmayacaksın o zaman sorunların çözüm yoluna bakacaksın. Psikologsa gideceksin, terapistse gideceksin, eşinle konuşmaksa yapacaksın. Olayı sadece cinsellik yüzünden boşanmak istiyora getirme. Sizin daha büyük sorunlarınız var. Mutsuzsunuz, saygı sevgi bitmiş, zaten bu şekilde bir evlilik yürütülmez. Dediğim gibi madem boşanmak yok sizde çözümüne bakacaksın. Hiç bir sorun çözümsüz değildir.

dün gece de kayınvalideme bahsetmiştim problemden kadının dediği şey oğluna neden bu problemden bahsetmedn bana ben 50 yaşındayım ben bile yeri gelio haftada bi oluyo Allahım neden akıllı insan beni bulmaz.

evlılıgınızı devam ettırmek ıstedıgınızı anladım.eger oyleyse muhakkak bır terapıste esınızle bırlıkte gıdın.sorununuz sadece cınsellık degıl.cınsellık dıger olayların patlama noktası olmus.

dün gece de kayınvalideme bahsetmiştim problemden kadının dediği şey oğluna neden bu problemden bahsetmedn bana ben 50 yaşındayım ben bile yeri gelio haftada bi oluyo Allahım neden akıllı insan beni bulmaz.

yanlış davranışlar sergilediğiniz için doğru,akıllı kişiler sizi bulmuyor

adamın koca olamayacağını bildiğiniz halde tutturmussunuz boşanamam diye sizin yaptığınız da çok mantıklı değil

Adamın diye gecinen bir insan evladı daha..Ne kadar rahat söylüyorsun vurdugunu.Sevmiyorsun iste bu yuvayı kurtarma ısrarı niye..Yuva yıkmak kolay degil ama olmuyorsa da sınırları zorlamanın anlamı yok.Annem üzülmesin dye düsünmen güzel ama emin ol sen mutlu oldugun zaman annen daha mutlu olur sahte mutluluk her sekilde kendini belli eder.Esinin dedigi gibi dene..Üzülme.Herkesi bir kenara bırak ve gercekten bu evliligi isteyip istemedigine karar ver..Allah yardımcın olsun.

tşk ettm ..haklısın

cinsellikden dolayı insanlar boşanabilir ama sizin daha önemli bir sorununuz var asıl eşinden önce senin şiddet gördüğün için boşanman gerek canım.işin var çocuğun yok niye kendine bu eziyeti reva görüyorsun kiyazık değil mi sana.birçok bayan ekonomik özgürlüğü olmadığı ve çocukları için boşanmayı kolay kolay göze alamiyor bunlardan biri de benim ama ben senin konumunda olsaydım dakika durmazdım canım iyi düşün doğru kararı ver

erkekler bizim gibi bakamıyo evliliğe ne yazıkki...
madem yuvanı yıkmamaya kararlıydın yaşadığın herşeyi aklından silip hiçbişey olmamış gibi devam edecektin...
soğukluğu ilgisizliği itmeyi bi kenara bırakacaktın...
yada hiç devam etmeyecektin....
inceldiği yere kadar gelmişsiniz..
sen koparmamışsın ama eşin koparacak anlattığına göre...
allah yardım etsin....

saol cümlemize...hepimize yardım etsn Allah ben bıraktım artık bişiler yapmayı ipleri verdm eline artık ne istiyosa onu yapsın..gerçekten bi zaman sonra kalp istese de sürdürmenin bi manası olmuyo.keşke annemi dnleseydm.

Siz onun yaptıklarına ses çıkarmayıp sabrettiğiniz için,kendinde hiç kusur görmüyor anlaşılan.
cinsel soğukluğun sebebini bile sizde buluyorki size 3 ay süre vermiş ohh ne güzel iş valla.
boşanın diyemiyorum ama böylede devam ederseniz kendi öz saygınızı yitirir ve yıllar geçtikçe daha kötü bi hale gelirsiniz.
Karar sizin, bütün kadınlar güçlüdür,yapmak istediğini mutlaka yapar.

ortada henüz kesin bitmiş bişey yok canım...
önünde 3 ay var...
karar vermek sana kalmış...
kolay değil öyle boşanmak...
bitmediğini düşün...
ipleri onun eline verirsen bidahada geri alamazsın....
dik dur kararlı ol düzeltmek istiyosan düzeltirsin mutlaka...
yok yapamam dersen 3 ayda bekleme...
sen çek restini...
sen kadınsın....
evliliğinide kocanıda evinide sen çekip çevireceksin...
güçsüz davranma....

anlamadım,neyden bahsettin k.validene? sadece cinsel soğukluğunu anlattın galiba,yediğin dayak ve hakaretlerden de bahsetseydin?ama senin için bunlar önemli değil ki..tek takıldığın nokta kocan her anlamda mutlu olsun yeter değil mi,senin ne önemin var? şu cinsel sorununuz hallolursa samanlık seyran olur zaten..
kusura bakma gerçekten sinirlerim bozuldu artık.

En azından terapiyi kabul et,hatta gitmekte ısrar et.

Terapide,senin cinsellik istememenin sebebine inilecektir.

Böylece eşin,cinsellik hatırına (!) bile olsa,belki değişir.

Eşin başka sularda yüzmeye başlarsa,seni hiç tınlamaz.

Senin boşanacağın yok anlaşılan.

Terapiye git...Vesile olur inşallah.

cinsel sorunun çözmen için eşinle ilişkinin düzelmesi gerek. zzaten kendin diyorsun ben soğuğum eşimin davranıslarından dolayı..
bi terapiste falan git.... eşinle en büyük sorunlardan biri şiddet..bunu halletmesi lazım.. aranızda hava yumuşadıkça cinsellik gelir ardından

Son düzenleme:
kızıldığını biliyorum ama nasıl olur diceinizi de nasıl bi akıldır bu diceinizi de ama seviyomuyum bilmiorum ama alışkanlık mı bağımlılık mı bilmiyorum.istemiyorum ayrılmak ama asıl zoruma gden ben onun o kadar psikopatlıına göz yumup çekmişken o şeyinin derdine ayrılmayı ciddi ciddi düşünmesi asıl canımı yakan..

kocan seni sevmio seven adam dövüp sövmez değer verir eşi incinecek diye korkar. cinsellik yüzünden bitirmeyi düşünmez yardım almaya çalışır bir uzmandan.. bu evlilik yürümez bence sen ondan önce davran davayı aç.. seni sevip değer verecek birini bul. kendi değerini bil.. bunları hakketmiyorsun

Bu kadar insan harika düzeyde yorumlar yapmış ve size destek olmuş. Bence siz yardım değil, size aman kocandan ayrılma olur öyle şeyler diyecek bir cümle bekliyorsunuz.

Arkadaşların bir çoğu bütün gerçekliği ile size yaşadığınız durumun vahimiyetinden bahsetmiş. Eşinden dayak yiyen kadınlara bizim toplum yapımızda şu önerilir: Aman hepimizde aynı dert, sen takma kafana biraz zaman geçsin düzelir.

Ne düzelecek acaba? Siz ona dayak atsaydınız o bir saniye bile yanınızda durmazdı, kaldı ki cinsel soğukluk dolayısıyla boşanmak istemiş.

Aslında burada kuvvetli olan siz olmalıydınız. İşiniz de var. Anlayamıyorum ki ben yani.

Lütfen kendinizi toparlayın, ve ben bunu hak etmiyorum demeyi öğrenin. Hatta davayı siz açın!

mervefrst, merak ettiğim; bu saydıklarınızı evlendiğiniz zaman mı yaşadınız ? Hala yaşanıyor mu, yoksa beş yıl önce mi yaşadınız ?

Affetmemeniz gerekirken affettiyseniz aradan yıllar geçtiyse başka sorununuz yoksa, bu evlilik kurtarılabilir bir evlilikse bu konu için bir uzamandan yardım alın.

Eşinizle tekrar karıkoca olmak hiç zor değil.

Ama hala devam ediyorsa, asla sabretmeyin diyeceğim; bunada şartlarım elverişli değil diyorsunuz, yorum yok.

Eşiniz sanmıyorum ki birlikte olmazsan benimle boşanırız kelimesini kullanırken rahat söylüyor.

Sanıyorum ki aklınca ! size ders veriyor.

Bu konuyu, ona neden yaklaşamadığınızı konuştunuz mu hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…