dün gece de kayınvalideme bahsetmiştim problemden kadının dediği şey oğluna neden bu problemden bahsetmedn bana ben 50 yaşındayım ben bile yeri gelio haftada bi oluyo Allahım neden akıllı insan beni bulmaz.
Adamın diye gecinen bir insan evladı daha..Ne kadar rahat söylüyorsun vurdugunu.Sevmiyorsun iste bu yuvayı kurtarma ısrarı niye..Yuva yıkmak kolay degil ama olmuyorsa da sınırları zorlamanın anlamı yok.Annem üzülmesin dye düsünmen güzel ama emin ol sen mutlu oldugun zaman annen daha mutlu olur sahte mutluluk her sekilde kendini belli eder.Esinin dedigi gibi dene..Üzülme.Herkesi bir kenara bırak ve gercekten bu evliligi isteyip istemedigine karar ver..Allah yardımcın olsun.
erkekler bizim gibi bakamıyo evliliğe ne yazıkki...
madem yuvanı yıkmamaya kararlıydın yaşadığın herşeyi aklından silip hiçbişey olmamış gibi devam edecektin...
soğukluğu ilgisizliği itmeyi bi kenara bırakacaktın...
yada hiç devam etmeyecektin....
inceldiği yere kadar gelmişsiniz..
sen koparmamışsın ama eşin koparacak anlattığına göre...
allah yardım etsin....
saol cümlemize...hepimize yardım etsn Allah ben bıraktım artık bişiler yapmayı ipleri verdm eline artık ne istiyosa onu yapsın..gerçekten bi zaman sonra kalp istese de sürdürmenin bi manası olmuyo.keşke annemi dnleseydm.
dün gece de kayınvalideme bahsetmiştim problemden kadının dediği şey oğluna neden bu problemden bahsetmedn bana ben 50 yaşındayım ben bile yeri gelio haftada bi oluyo Allahım neden akıllı insan beni bulmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?