haklısın. ben de bunun içinpaylaşmak istedim ben elimden geleni yaptım ama yapmışmıyım .çok severek evlendim zorla ailemi zar zor ikna ettim. hatta bileklerimi bile kestim. o derece arabeske bağlayıp ikna deil zorunlu durumda bıraktım ailemi.şimdi de psikoloğa gitmem söyleniyo.cinsel sağlık problemim varmış yuvalar yıkılıyomuş bu problemden ben hemşireyim böle bişi olamaz ben gidip de benim böle bi problemim var diyemem demem. tek bu evliliği kurtarmak için yapmadığım şey bu.acaba ilerde boşanırsak pişman olurmuyum. keşke dermiyim tek korkum bu.
annem için...o kadına benim derdime üzüntüden bişey olsa ben o küçük çocuğun annesiz kalma günahını taşıyamam.
ha bu arada bekara karı boşaması kolay derler bizim orada.inanın kolay olsa ben de bi dk durmazdım...mecburiyetler.zorla evlenmek aile istemediği halde zorla evlenmek insanı katlandırıyor bal gibi
çok haklısınız ben bile şaşırıyorum bu duruma ancak yaşayan bilir benim bir tane annem var eşini kaybetmiş yapayalnız,bir de 10 yaşlarında kardeşim.nasıl desem bizim oralarda boşanmak hiç ama hiç hoş karşılanmıyo.annem hep yapma kızım 5 yıl sonra oturur düzelir.zamanla değerini bilecek taraftarıydı.boşanacam desem felç mi geçirir kalp krizi mi bilmiyorum.ama çok mutsuzum inanın ölmek istiyorum artık.ben zaten hiç en iyisini haketmedim aldatacağıma medeni bi şekilde boşanalım diyoya bana... sabırr
bilmiyorum çok kararsızım anlayamadığım şu satırları yazarken kendime engel olamadan gözyaşlarımın akması..hiç benden boşanacağını ya da boşanma kelimesini ağzına alacağı aklıma gelmezdi.anlayamadığım benim vazgeçtiğim bu adam için neden üzülüyorum.neye üzülüyorum.ben bunu seviyor muyum.tek bildiğim anneme kıyamadığım.
bu arada özel hastanede ameliyathane hemşiresiyim.
Annem mahvolur,felç geçirir,anneme birşey olursa....
Annene hiç birşey olmaz.Boşandı diye (Allah korusun) annesi ölen duymadım.
Ama senin gibi söyleyen ve bu yüzden çaresiz kalan,burada çok okudum.
Nasıl bir manevi baskıdır bu anlamıyorum.
bilmiyorum çok kararsızım anlayamadığım şu satırları yazarken kendime engel olamadan gözyaşlarımın akması..hiç benden boşanacağını ya da boşanma kelimesini ağzına alacağı aklıma gelmezdi.anlayamadığım benim vazgeçtiğim bu adam için neden üzülüyorum.neye üzülüyorum.ben bunu seviyor muyum.tek bildiğim anneme kıyamadığım.
Annem mahvolur,felç geçirir,anneme birşey olursa....
Annene hiç birşey olmaz.Boşandı diye (Allah korusun) annesi ölen duymadım.
Ama senin gibi söyleyen ve bu yüzden çaresiz kalan,burada çok okudum.
Nasıl bir manevi baskıdır bu anlamıyorum.
canım ben mi saflaştım yoksa sen mi eksik yazıyorsun anlamadım ama sana eziyet eden adamdan boşanma kelimesini duyduğun için şoka girmen biraz garip değil mi? dayak konusunu önemsemiyorsun ama annenin üzüleceğini önemsiyorsun...ben anlayamadım bu durumu..kusura bakma ama sana kıyanlar fena kıyıyor farkında mısın?
Ben anlıyorum.Sen herşeye göğüs gerdin,sabrettin,dişini sıktın.
Annenin dediği gibi düzelecek,yola gelecek sandın.
Ama şimdi adam,cinsellikten dolayı ayrılmayı göze alıyor.
Çaban ve fedakarlıkların karşılıksız kaldı.
Sen ayrılmayı düşünmemişken,onun sırf bu sebeple düşünmesi gururuna dokundu.
Ah be canım,bir anlasan,aslında sana açılmış özgürlük kapısı bu....
2010 eylül ayında evlendik 5 yıl flörtün sonunda evliliğimin ilk haftası küçük bi tartışma sonrasıilk tokatımı yedim ve ardı ardına kavgalarda yediğim tokatlar afyondan istanbula yol olur.ama yuvam yıkılmasın diye sadece sevgimden bırakmadım.babasız bi kızsın işin de olsa annem mahvolur üzüntüden diye.sonuç olarak bu olaylar bende cinsel soğukluk yarattı ve de haftada 1 defa olan cinsel ilişkimiz 1 buçuk aylık rotasyona kadar uzadı.ne bileyim öyle bi isteğim ve arzum olmuyo hiç.ve eşimi tersliyorum bunun için eşim karar almış 3 ay daha deneyeceğiz eğer düzelmezse medeni bi şekilde boşanacağız.ya bu kadar mı basit bi evlilik bi şey derdine bitiyo.anlayamadığım şey ben o kadar dayak hakareti ekonomik özgürlüğüm olduğu halde katlanıp yuvam yıkılmasın diye sürdürmüşken bir cinsellik derdine evliliği bitirmeyi nasıl göze alabilinir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?