eşim benden boşanacak...:(

cnm benim fikrim boşanman yönünde
ama sen istemiyorsun eşin ile evlilik terapistine gidip yardım alabilirsiniz..belki faydası olur

birilerine benim derdim var demek ne ayıp ne günah ne de aşağılanacak bir durum. bir evlilik danışmanıyla görüşün bence. severek evelenip bu duruma gelmişseniz bence bir de eşinizin gözünden bakmayı deneyin bu işe...

bilmiyorum çok kararsızım anlayamadığım şu satırları yazarken kendime engel olamadan gözyaşlarımın akması..hiç benden boşanacağını ya da boşanma kelimesini ağzına alacağı aklıma gelmezdi.anlayamadığım benim vazgeçtiğim bu adam için neden üzülüyorum.neye üzülüyorum.ben bunu seviyor muyum.tek bildiğim anneme kıyamadığım.

bu arada özel hastanede ameliyathane hemşiresiyim.

herşeyi atlatırsın, annen de atlatır, hatta herşeyi unutursun da bu adamın sana yapacaklarını bence bir ömür unutamazsın.

kaldı ki hayat annenin değil senin ayatın. o bir anne senin eline çöp batsa da üzülür. ama sırf o üzülecek diye kendini çıkılmaz bir kuyuya hapsetme..

hayatını yeniden de kurarsın.. ama bence öncelikle terapist işini düşünmelisiniz..

Evliyim...
Bir kadinin hangi sebeple olursa olsun kendisine aci cektirmesini
normal karsilamiyorum.
Fedakarlik falan degil sizin yaptiginiz, fedakarlik adi altinda
eziyet cekmeye gönüllü olmak bu.
Hic bir anne (eger vicdanli ise) kizini döven bir adamla kizinin yasamasi istemez.
Ekonomik özgürlügünüz var, neye mecbursunuz?
Aile istemedigi halde evlenmis olmaniz dayak yemeye devam etmenizi
gerektirmez. Herkes hata yapar.
Neyse, sonucta sizin hayatiniz nasil istiyorsaniz öyle yapin.

Ama lütfen iliskiniz düzeltmeden cocuk yapmayin.
Cocuk kötü giden bir evliligi düzeltmez!

Annem mahvolur,felç geçirir,anneme birşey olursa....

Annene hiç birşey olmaz.Boşandı diye (Allah korusun) annesi ölen duymadım.

Ama senin gibi söyleyen ve bu yüzden çaresiz kalan,burada çok okudum.

Nasıl bir manevi baskıdır bu anlamıyorum.

Annen eşinin muamelesinden haberdar mı? Yoksa onu da saklıyo musun annenden? Eğer eşinin sana yaptıklarından haberdarsa şöyle bir sonuç çıkıyo ortaya: Sen annene kıyamıyosun, ama annen sana kıyıyo? Kızı kocasından tokat yiyo, hem de defalarca, ama anne hala kır dizini otur mantığında. "Sizin oralar" nereler acaba? Senin çektiğin sıkıntıları "sizin oralar" mı çekiyo? Bırakın artık bu "elalem ne der" derdini, Allah aşkına ya...

bilmiyorum kafam çok karışık çok mutsuzum mutsuzluğumu hissediyorum. mutusz ve yorgunum hayat yorgunluğu ergenlik sonrasında ilk defa depresif takılıyorum...

canım ben mi saflaştım yoksa sen mi eksik yazıyorsun anlamadım ama sana eziyet eden adamdan boşanma kelimesini duyduğun için şoka girmen biraz garip değil mi? dayak konusunu önemsemiyorsun ama annenin üzüleceğini önemsiyorsun...ben anlayamadım bu durumu..kusura bakma ama sana kıyanlar fena kıyıyor farkında mısın?

haklısın... kimsenin benim ne düşündüğümden haberi bile yok ki çok değer verdiğim 2 insanın biri sabret diyo diğeri psikoloğa git..yaşamamın bile bi önemi yok kimse için.

Ben anlıyorum.Sen herşeye göğüs gerdin,sabrettin,dişini sıktın.
Annenin dediği gibi düzelecek,yola gelecek sandın.
Ama şimdi adam,cinsellikten dolayı ayrılmayı göze alıyor.
Çaban ve fedakarlıkların karşılıksız kaldı.
Sen ayrılmayı düşünmemişken,onun sırf bu sebeple düşünmesi gururuna dokundu.

Ah be canım,bir anlasan,aslında sana açılmış özgürlük kapısı bu....

bak arkadaşım,kendine acımayı bırak..silkelen,kendine gel! işin var,sağlığın yerinde,çocuğun falan da yok o adamdan daha ne bekliyorsun bu adamı?! ama yok ben kaderime kahredip arabeske bağlıycam,çilemi çekerim diyorsan da sen bilirsin ne diyeyim şimdi..çıkar yol belli,artık kendin için yaşa..

tam düşündüğüm şeyi yazdın bana aslında ne 3 ayı hemen boşanmak en güzeli. de beni annem kabul etmez gel demez tek korktuğum yapayalnız hayata devam etmenin ne kadar zor olacağı.nasıl insanlarla karşılaşıcam kimbilir.

Boşanman senin için en hayırlısı...Bu arada sana boşanman hayırlı olur diyenlerin çoğunluğu bekar değil,evli barklı çocuk sahibi insanlar...Zararın neresinden dönsen kardır..1,5 ayda bir ilişki oluyor diye boşanmayı düşünüyorsa eşin senin cinsel ilişkinin yasak olduğu zor bir hamilelik geçirmek durumunda kalsan neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum..Başka adam mı yok dünyada..Elbette ilk zamanlar zor olur ama evliliğine zaman geçince dışarıdan bakınca daha mantıklı düşüneceksin,gerçekleri daha iyi göreceksin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyecek söz bulamadım ben malesef arkadaşım

Her şey var bir de kadınlık görevini yapmadıgından olayı boşanmaya getirmiş

kimse yanlış anlamasın yasadıklarınızı da size çok görmüyorum ama merak ediyorum suçlu kocanız mı bu durumda
ee her doğru insan gibi oda normal bir şekilde rahatsızlığını dile getirmiş ilişkinizin onun hoşnut olmadığı şekilde zedelendiğini ve böyle gitmeyeceğini size açıklamış yani normal olanı yapmış böyle düşüneceğinize sizde doğru olanı yapsanıza rahatsızlığınızı dile getirerek.

valla kusura bakmayin ama ikiniz de cok acayipsiniz.
biriniz cinsellik yok diye bosanmak ister,digeri de yedigi dayaklari hakaretleri unutup bundan oturu bosanmami olur der.
yapilabilecek baska bir yorum da bulamiyorum.!!!!

Evet bu nedenle boşanma olur!
Ama ondan evvel bu kadar şiddet sebebiyle boşanma olur..
Bir evlilik cinsel hayatsız sadakati koruyarak yürümez.
İyi düşünün boşanmak istemiyorsanız eşinizi karşınıza alın
şiddete son verirse kendini düzeltirse cinsel hayatınızın düzelmesi
için çabalayacağınızı söyleyin.. Şiddet devam edecekse boşanma
davasını siz açmalısınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…