• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden boşanmak istiyor

Mehtappsg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
9
11
3
28
tekrar merhaba konu açmayı becerebildim sonunda biz eşimle 3 yıl önce tanıştık 1 yıldır İmam nikahlıyız benden önce bir evlilik yapmış ve 1 Çocuğu var 9 yaşında ben aileme söylediğimde bana karşı gelip bir sürü tartışmalar yaşadım ama yinede sevdiğim adamı bırakmadım bana karşı ilgisizdi ve hep arkadaşlarıyla takılıyordu ben yanımda olmasını istiyordum birazda koskançtıM son aylarda benden uzaklaşmıştı oğlu iki haftada bir geliyordu o geldiğinde beni gözü hiç görmüyordu ve bende çocuğa karşı bir öfke oluştu günlüğüme yazmıştım çocuk sadece tablet tv tel için geliyordu ve eşim buna çok üzülüyordu şu anda velayet davası var önümüzdeki ay ve sonuç tahminlerimize göre olumsuz olacak bir aydır her gün bitti seni sevmiyorum zorla beraberim gibi bir sürü laflar edip duruyor en son dün gece bende tamam bitsin dedim mahkemeden dolayı moralinin bozuk olduğunu düşünüyorum çünkü mahkemeden sonra eğer anneye verirlerse çekip gideceğini söyledi ama bana ayrılmak istiyorum diyor fakat beni imam nikahından atmıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Canim neden imam nikahi? Yazik degilmi sana iste boyle yol ariyorsun simdi. Eger nikahin olsaydi,böyle olmazdi..
Seni istemeyeni sende isteme. Umarim cocugun yoktur.

Boyle bi sacmaligi nasil ysptin once onu sorayim? Yas kac? Diger kadinla evliysen dini nikah nasil oluyo? Gecerliligi var mi acaba??

tekrar merhaba konu açmayı becerebildim sonunda biz eşimle 3 yıl önce tanıştık 1 yıldır İmam nikahlıyız benden önce bir evlilik yapmış ve 1 Çocuğu var 9 yaşında ben aileme söylediğimde bana karşı gelip bir sürü tartışmalar yaşadım ama yinede sevdiğim adamı bırakmadım bana karşı ilgisizdi ve hep arkadaşlarıyla takılıyordu ben yanımda olmasını istiyordum birazda koskançtıM son aylarda benden uzaklaşmıştı oğlu iki haftada bir geliyordu o geldiğinde beni gözü hiç görmüyordu ve bende çocuğa karşı bir öfke oluştu günlüğüme yazmıştım çocuk sadece tablet tv tel için geliyordu ve eşim buna çok üzülüyordu şu anda velayet davası var önümüzdeki ay ve sonuç tahminlerimize göre olumsuz olacak bir aydır her gün bitti seni sevmiyorum zorla beraberim gibi bir sürü laflar edip duruyor en son dün gece bende tamam bitsin dedim mahkemeden dolayı moralinin bozuk olduğunu düşünüyorum çünkü mahkemeden sonra eğer anneye verirlerse çekip gideceğini söyledi ama bana ayrılmak istiyorum diyor fakat beni imam nikahından atmıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Arkadaşım siz resmi olarak evli değil misiniz?
İmam nikahnına ne bakıyorsunuz?
Resmi nikah bitince imam nikahı sona erer zaten.
Sizi istemeyen adama davayı siz açsanız daha iyi olmaz mı?

Eşinden hala bosanmamis bi adamla neden dini nikah kiydiniz ?Üstelik ailenize karşı gelerek.

Arkadaşım siz resmi olarak evli değil misiniz?
İmam nikahnına ne bakıyorsunuz?
Resmi nikah bitince imam nikahı sona erer zaten.
Sizi istemeyen adama davayı siz açsanız daha iyi olmaz mı?
evli değil ki:KK53:

Anlamıyorsunuz galiba eski eşiyle yıllar önce boşanmışlar zaten evli adamla beraber değilim ben

Adam evli ve siz de ona kocam diyorsunuz ama kusura bakmayın o sizin değil başkasının kocası. İmam nikahı ile evlilik olmaz, resmi nikahla olur. Şu imam nikahının arkasına sığınmayı bırakın artık.

Ekleme: evli değilmiş de neden nikah kıymadınız o zaman?

Resmi nikahınız yok yani.
Neden yaptınız bunu kendinize bu yüzden ailenizi de ezip geçtiniz.
Adama besbelli kaçacak yer arıyor.
Bu durumda aileniz sizi kabul edermi.

Back
X