Slm arkadaşlar. Canım biraz sıkkın ve sizlerden fikir istiyorum. Şuanda oturmakta olduğumuz kendimize ait bir evimiz var( çok şükür) . Düğünde takılan takılar ve kredi çekerek yatırım amaçlı bir ev daha aldık. Henüz kredisi bitmedi. Fakat eşim yaklaşık 1 Aydır içine kapandı, benimle konuşmuyor, ilgilenmiyor, sanki bir başkası geldi yerine. Sıkıntın var söyle diyorum ama hiç konuşmuyor. Ev'in içinde iki yabancı gibi olduk. WhatsApp yazışmasından evi satacağını anladım. Abisiyle gizli gizli konuşuyor falan. Bu şekilde anladım. Ama eşim Benimle hiç konuşmadı bu konuyu. Şimdi ben ne yapıcam? Tahminlerime göre arsa almayı düşünüyormuş. Bana söylemeden böyle bir işe kalkışması beni çok üzdü. Resmen hayal kırıklığına uğradım. Asla böyle bişey beklemediğim kocamın bu şekilde davranması güvenimi sarstı. Şuan oturduğumuz ev ikimizin üzerine fakat yarın öbür gün onu da bu şekilde satmak isterim diye çok korkuyorum. Bu durumu bana anlatmadığı gibi benimle konuşulmaz oldu sanki bir tartışma geçmiş aramızda gibi. Ama hiç bişey olmadı ikimizin arasında. Yarın öbür gün çocuğumuz olur diye yatırım amaçlı aldık evi. Benden dolayı çocuğumuz olmuyor. Şimdi fiyorki herhalde çocuk olduğu da yok o yüzden mi satmak istiyor acaba? Ben istemiyorum ama. Arsa işi hiç bilmediğim bir iş. İyi mi olur yoksa ev mi daha iyi. Bu Arada evin içinde kiracı var. Bir fikir verin arkadaşlar. Siz olsanız napardınız