Eşim benden habersiz kredi çekti !

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.672
16.079
298
Merhabalar,bilmeyenlere Özet geçeyim.37 Yaşındayım çocuklu bi adamla ilk evliliğimi yaptım,6 buçuk aydır Evliyiz.ikimiz de çalışıyoruz.eşimin eski evliliğinden süre gelen Borçları var evlenirken benden bunları ödemek için 2 yıl istemişti.o borç ödüyor kira,faturalar otomatik kendisinden kesiliyor.Ben ise ona her ay 500 veriyorum ve evin mutfak ve temizlik masrafları bende.yolculuğa çıksak tatil Filan yapsak bunlar benden.Ek işe gidiyordu,artık gitmemesi Karşılığında bunları kabul ettim Müşterek hayat dedim sonuçta sorun değil.Eşim bana ne kadar paran var ne yaptın ne kaldı diye sormaz anlaşmaya uyduğum sürece sıkıntı yok.Ben harcamalardan Arta kalanı biriktiriyorum,eşimin bilgisi var.
şimdi sıkıntı şu :eşim bana 2 yıl içinde borç bitecek Demişti ama geçrnlerde bilgisayarında kredi dökümleri gördüm.5 yıllık bir kredi çekmiş 25 bin çekmiş 38 bin olarak Ödeyecek.Tsrih olarak düğünümüxden 3 ay önceye tekabül ediyor.Benden habersiz.Aradan 2-3 gün geçince sorduk bunu.o zamanlar kredilerinden birine yetişemedim kredi kapatmak için yeni kredi çekmek zorunda kaldım dedi.süreyi de uzun tuttum ödemede kolaylık olsun diye ama 2 yıl içinde kapatacam dedi 5 yıl dolmasını beklemicem!!!! Acaba nasıl olacak bu iş gökten para mi yağacak!! Neden benim hBerim olmadı ben senden habersiz kredi çeksem hoş olur mu dediğimde de,Hayatım seni bu işe karıştırmak istemedim benim de Aklımda planlarım var dedi sana söylesem sorun olurdu belki dedi.Dedim sorun da olacaksa Olmalı,biz karı kocayız bilmeye hakkım vardı dedim sen bana söz Hakkı vermemiş oldun.Nakarat gibi kafamda planlarım var,2 sene sözüm hala geçerli,benim de bir bildiğim var bu seni sıkıntıya sokacak bişey değildi vs deyip durdu.
Şimdi ben nerden bileyim kredi kapatmak için çektiğini,nerden bileyim oğlu için yatırım olsun diye çekmediğini.Kendimi aldatılmış hissediyorum.Bir yanım diyo sen de ha bire para biriktir onu ortak etme.Güvenim sarsıldı ne yapmaya Çalışıyor bu adam ? Sizinkiler de böyle yapıyor mu ?
Önemli not : Ben eşimin banka hesap hareketlerini ne borcu var ne Varlığı var öğrenebilir miyim acaba ?

Son düzenleme:
İlla ki ne yaptıgını öğrenmek istiyorsanız kredi kapattıysa belgeleri vardır araştırıp bakabilirsiniz.Benim eşim benden gizli mali konularda hiçbir şey yapmaz zamanında sormuyordum işi eline yüzüne bulaştırmıştı şimdi en ufak harcama hesabını yapıyorum.

Dugun masrafları için çekmiştir belki sana söylemeye utanmış olabilir oğlu için çekmiş olması fikri bana saçma geldi
Eski Eşiyle düğün öncesi telde konuşmuştuk.Çocuğa nafakayı az Ödemrk için kredi çekip kendini Borçlu gösterdiğini ve o parayı da başka bankaya yatırdığını söylemişti.eşim inkar etmemişti bankaya para yatırdığını.ben Oğluma birikim yapmaya çalıştım ne olmuş Demişti ordan geldi aklıma

Önceki konularınızı da biliyorum, kocanız hiç güvenilir biri gb görünmüyor. Yerinizde olsam birikimlerimden onu haberdar etmezdim. Evlendiği kadın sağmalık inek gb gören "kocalar"la doldu ortalık. Ayrıca siz ona 500den fazla para vermeyecekseniz o borcu 2yılda nasıl bitirecekmiş acaba?? Planım var dediği tek plan sizsiniz bence.

Ayrıca kendi çocuğuna nafaka arttırmamak için üçkağıt çeviren adam güya oğlu için yatırım yapıyor he? Peh.

Eski Eşiyle düğün öncesi telde konuşmuştuk.Çocuğa nafakayı az Ödemrk için kredi çekip kendini Borçlu gösterdiğini ve o parayı da başka bankaya yatırdığını söylemişti.eşim inkar etmemişti bankaya para yatırdığını.ben Oğluma birikim yapmaya çalıştım ne olmuş Demişti ordan geldi aklıma
O zaman çok mantıklı eski konularını okumadım canım bilmiyordum esin biraz gamsız davranmış sana guveniyor ne de olsa eve giren bir para var

Durum böyleyse eşiniz pek masum biri değil bence.Biriktirdiginiz parayı söylemeyin ona da 500 lira vermeyin derim her ay.

B brave01 'e örnek olması adina etiketleyip surda dursun diyorumm..
Size gelince evde döviz, altın, birikmiş para ne varsa hepsini bankaya dokunamayacak yere kaldırın.. Zira onlara da habersiz el atabilir..
duygu 45le B brave01 aynı kişi demi? Tam onu etiketlicektim baksın sizin mesajı gördüm. Farklı olunca emin olamadım

Önceki konularınızı da biliyorum, kocanız hiç güvenilir biri gb görünmüyor. Yerinizde olsam birikimlerimden onu haberdar etmezdim. Evlendiği kadın sağmalık inek gb gören "kocalar"la doldu ortalık. Ayrıca siz ona 500den fazla ğara vermeyecekseniz o borcu 2yılda nasıl bitirecekmiş acaba?? Planım var dediği tek plan sizsiniz bence.

Ayrıca kendi çocuğuna nafaka arttırmamak için üçkağıt çeviren adam güya oğlu için yatırım yapıyor he? Peh.
Kendi maaşının tamamı borca gitmiş oluyor ben 500 verince.Ama yine de garip geliyor.Miktarından haberi yok sormuyor

kendi oğluna az nafaka ödemek için kendini borçlu mu göstermiş:KK53:

e evlenmeden önce öğrenmişsiniz adamın ne zihniyette olduğunu.. birikim falan yaptığınıda sanmıyorum ayıbını kapatmak için sallamış onu..

Durum böyleyse eşiniz pek masum biri değil bence.Biriktirdiginiz parayı söylemeyin ona da 500 lira vermeyin derim her ay.
Aman Hakkı geçmesin bana benden geçsin de.. Benden bit Çovuk Olmalı bu evde ki koymasın bana bu kar çok fazls

kendi oğluna az nafaka ödemek için kendini borçlu mu göstermiş:KK53:

e evlenmeden önce öğrenmişsiniz adamın ne zihniyette olduğunu.. birikim falan yaptığınıda sanmıyorum ayıbını kapatmak için sallamış onu..
Bana da öyle geliyor.Eski eşi aldığı nafakanın 3 kati için dava açmıştı ,haksızlık diye gördüğüm için olumsuz düşünmemiştim

Cin olmadan adam çarpma peşinde gibi birisi.. onu kandır bunu kandır.

Back
X