- 18 Nisan 2016
- 91
- 72
- 3
- 31
- Konu Sahibi battaniyem kareli
-
severek evlendik nişanlıyken ben kendimi evliliğe saklyorum muhabbeti yapardı hala saklıyor adam kendiniSeverek mi evlendiniz hiç fark etmediniz mi nişanlıyken falan?
evet benımde aklıma bundan başka fikir gelmiyorAcaba hep böyle miymis, ergenlikte bile bu şekilde miymiş? Belki homoseksüel olmasina ragmen bunu reddediyor ve kendine bile itiraf edemiyordur.
Yaşı da fazla değil...Hormon testi yaptırdınız mı ? Ya da yaptırmanıza izin verir mibalayında bile böyleydi resmen ben zorladım bebeğim var19 aylık o 29 ben 23 um
para sıkıntınız var mı?merhaba hanımlar
konuya nasıl girsem bilmiyorum forum sitelerine de baktım bu tür bir konu göremedim yüzden yazmaya karar verdim
başlıktaki gibi eşim benden kaçıyor cinsel birliktelik yaşamamak için akla karayı seçiyor etkilenmiyor
aslında kimseden etkilenmiyor ve 3 yıldır bu sorun var hep benim zorumla oldu yada o sırf ben laf saynıyım dıye birlikte oldu
dün kendi aynen şunları söyledi cinsellik benim için hiç ilgi çekici değil 5 yıl olmasa aklıma gelmiyor dedi hiçbir insan türüne o yönden ilgim yok dedi
terapi de aldık ama yok olmuyor hatta urolojiye muayene oldu sorun yok ama adam resmen kaçıyor
tiksiniyormusun dedim hayır sadece istemiyorum diyor
nrmal hayatta her dediğimi yapar ev işi yapar eşek gibi çalışıyor ama yatak odası onun için resmen işkence sanki ne yapayım hiç bilmiyorum varmı bu durum da olna ne yaptınz
Ne yalan söyliyim benimde ilk aklıma gelen bu oldu yoksa hangi erkek cinselliği 5 sene de olsa düşünmezAcaba hep böyle miymis, ergenlikte bile bu şekilde miymiş? Belki homoseksüel olmasina ragmen bunu reddediyor ve kendine bile itiraf edemiyordur.
var ama ok değil ufuk tefekpara sıkıntınız var mı?
canım öncelikle iş yerin yemek yemiyor ve hep böyleydi hayır canım zor sertleşiyor ve koruyamıyorvalla aklıma bişey gelmedi terapiye gitmişsiniz doktora gitmişsiniz.. cinsel istekleri artıran yiyecekleri falan araştır google da. aklıma türlü türlü şeyler geldi, bazı işyerleri yemeklere şap falan atıyormuş düzenli şap alındığında cinsel istek kalmıyormuş hiç. acaba öyle bi durum mu var? ya da askerlikte falan yapıyolar ya ordan kalma bi etki mi acaba..
madem böyle biriymiş neden evlenmiş ki cinsellik olmadan evlilik mi olur? evlendiğinizden beri hep mi böyle sonradan mı oldu?
bi de nasıl soracağımı bilemiyorum ama senin zorunla birlikte olduğunuz zamanlarda sertleşiyor mu? yani ereksiyon oluyor mu? bunda da mı sıkıntı yaşıyor?
hormon testinde çıkarmı kiYaşı da fazla değil...Hormon testi yaptırdınız mı ? Ya da yaptırmanıza izin verir mi
evet benımde aklıma bundan başka fikir gelmiyor
aklıma devamlı bu geliyor ama soruyorum yok diyor
belirtilerine baktım ama adam dışarı çıkarken fln bakım yapmaz kendine
severek evlendik nişanlıyken ben kendimi evliliğe saklyorum muhabbeti yapardı hala saklıyor adam kendini
yanı bilmiyorum aklımda bir şeyler var aslında mesela yanlışlıkla olmuş gibi gay bir çift resmi açsam etkilenip etkilenmediğine baksam mıEğer homoseksüel fakat birtakım inanışları gereği bunu sertçe reddediyor ise aşırı bakım gibi bunu dışarı vuracak şeyler yapmaz bence. Sebepsizce aseksüel olma ihtimali düşük geliyor sanki.
sertleşme oluyor ama uzun sureli değil ortalama bir erkek çıplaklık görünce etkilenir ama benımkı etkilenmıyor hormonda çıkar mı kikız allah seni ne yapmasın çok güldüm bu yorumuna hala saklıyor şaka bi yana da sertleşmede sorun yaşamıyor o yönden sağlıklı, istekte sorun var. dedikleri gibi bi hormon testi yaptırsanız iyi olur aslında.
evet olabilirAseksüel yani..
bakalım nerede açacak kendini cidden merak ediyorumkız allah seni ne yapmasın çok güldüm bu yorumuna hala saklıyor şaka bi yana da sertleşmede sorun yaşamıyor o yönden sağlıklı, istekte sorun var. dedikleri gibi bi hormon testi yaptırsanız iyi olur aslında.
sertleşme oluyor ama uzun sureli değil ortalama bir erkek çıplaklık görünce etkilenir ama benımkı etkilenmıyor hormonda çıkar mı ki
O sekilde anlayabileceğinizi sanmıyorum, o anda siz olduğunuz için gerilir ve bu sonucu etkiler. Internet geçmişi gibi seyleri kurcalayabilirsiniz. Biraz haince olacak ama sahte bir yakışıklı erkek hesaptan onunla ilgilenip samimice konuşup tepkisine bakabilirsiniz.yanı bilmiyorum aklımda bir şeyler var aslında mesela yanlışlıkla olmuş gibi gay bir çift resmi açsam etkilenip etkilenmediğine baksam mı
var ama ok değil ufuk tefek
canım öncelikle iş yerin yemek yemiyor ve hep böyleydi hayır canım zor sertleşiyor ve koruyamıyor
hımm para gibi hayatında önemli yer tutan bir şeyleri dert ediyorsa kalkmaz.hormon testinde çıkarmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?