eşim benden kaçıyor resmen

Acaba hep böyle miymis, ergenlikte bile bu şekilde miymiş? Belki homoseksüel olmasina ragmen bunu reddediyor ve kendine bile itiraf edemiyordur.
evet benımde aklıma bundan başka fikir gelmiyor
aklıma devamlı bu geliyor ama soruyorum yok diyor
belirtilerine baktım ama adam dışarı çıkarken fln bakım yapmaz kendine

para sıkıntınız var mı?

valla aklıma bişey gelmedi terapiye gitmişsiniz doktora gitmişsiniz.. cinsel istekleri artıran yiyecekleri falan araştır google da. aklıma türlü türlü şeyler geldi, bazı işyerleri yemeklere şap falan atıyormuş düzenli şap alındığında cinsel istek kalmıyormuş hiç. acaba öyle bi durum mu var? ya da askerlikte falan yapıyolar ya ordan kalma bi etki mi acaba..

madem böyle biriymiş neden evlenmiş ki cinsellik olmadan evlilik mi olur? evlendiğinizden beri hep mi böyle sonradan mı oldu?

bi de nasıl soracağımı bilemiyorum ama senin zorunla birlikte olduğunuz zamanlarda sertleşiyor mu? yani ereksiyon oluyor mu? bunda da mı sıkıntı yaşıyor?

Acaba hep böyle miymis, ergenlikte bile bu şekilde miymiş? Belki homoseksüel olmasina ragmen bunu reddediyor ve kendine bile itiraf edemiyordur.
Ne yalan söyliyim benimde ilk aklıma gelen bu oldu yoksa hangi erkek cinselliği 5 sene de olsa düşünmez

canım öncelikle iş yerin yemek yemiyor ve hep böyleydi hayır canım zor sertleşiyor ve koruyamıyor

evet benımde aklıma bundan başka fikir gelmiyor
aklıma devamlı bu geliyor ama soruyorum yok diyor
belirtilerine baktım ama adam dışarı çıkarken fln bakım yapmaz kendine

Eğer homoseksüel fakat birtakım inanışları gereği bunu sertçe reddediyor ise aşırı bakım gibi bunu dışarı vuracak şeyler yapmaz bence. Sebepsizce aseksüel olma ihtimali düşük geliyor sanki.

severek evlendik nişanlıyken ben kendimi evliliğe saklyorum muhabbeti yapardı hala saklıyor adam kendini

kız allah seni ne yapmasın çok güldüm bu yorumuna hala saklıyor şaka bi yana da sertleşmede sorun yaşamıyor o yönden sağlıklı, istekte sorun var. dedikleri gibi bi hormon testi yaptırsanız iyi olur aslında.

Eğer homoseksüel fakat birtakım inanışları gereği bunu sertçe reddediyor ise aşırı bakım gibi bunu dışarı vuracak şeyler yapmaz bence. Sebepsizce aseksüel olma ihtimali düşük geliyor sanki.
yanı bilmiyorum aklımda bir şeyler var aslında mesela yanlışlıkla olmuş gibi gay bir çift resmi açsam etkilenip etkilenmediğine baksam mı

sertleşme oluyor ama uzun sureli değil ortalama bir erkek çıplaklık görünce etkilenir ama benımkı etkilenmıyor hormonda çıkar mı ki

bakalım nerede açacak kendini cidden merak ediyorum

yanı bilmiyorum aklımda bir şeyler var aslında mesela yanlışlıkla olmuş gibi gay bir çift resmi açsam etkilenip etkilenmediğine baksam mı
O sekilde anlayabileceğinizi sanmıyorum, o anda siz olduğunuz için gerilir ve bu sonucu etkiler. Internet geçmişi gibi seyleri kurcalayabilirsiniz. Biraz haince olacak ama sahte bir yakışıklı erkek hesaptan onunla ilgilenip samimice konuşup tepkisine bakabilirsiniz.

var ama ok değil ufuk tefek

canım öncelikle iş yerin yemek yemiyor ve hep böyleydi hayır canım zor sertleşiyor ve koruyamıyor

hormon testinde çıkarmı ki
hımm para gibi hayatında önemli yer tutan bir şeyleri dert ediyorsa kalkmaz.
hormon testinde testesteron cok mu az mı ? östrojen az mı cok mu tsh gibi hormon değerlerine bakılır. açıkçası ben bunları az olup da kalkmayanı duymadım, bilmiyorum.
sertleşme sorunu için erkeklerde en iyi yöntem keçiboynuzu yesin ama pekmezi kılı tüyü değil. yesin.
eger polen ve arı sütüne alerjisi yok ise (alerjisi varsa adamı öldürebilirsiniz de ) arısütü denilen kremsi şeyden alıyorsun. kavonozundan küçük bir tahta kaşıkla her gun yiyiyor.
poleni de salata dahil süte yoğurda artık neyle yerse onunla birlikte yiyor.
tüm bunlardan sonra umarım kalkar :)
sende bir değişiklik oldu mu cocugunuz var mı? varsa doğum fotolalarına adam baktı mı? yada yanında doğuma girdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…