Eşim benden önce ailesine danisiyor

Rmyslym351

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
17
3
1
29
İstanbul
Merhaba arkadaşlar eşimin ailesi daha tatli dille beni salak yerine koymaya calisiyorlar nisanliyken başladı tüm ev esyalarimi kendi zevkine gore dizip oğluna aman oğlusum canim oglusum diye kandirdilar düğünde bileşiklerini satip araba aldilar hala odeyecekler şimdide basimiza tarla cikti biz İstanbul da yasiyoruz ailesi güneydoğuda bir ilde eşim aksam eve geldi telefonla konuşarak tamam kredi ceker aliriz vs diyerek sonra telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim telefonu kapatinca megerse dedesinin tarla dini alacaklarmis amcasi babasi ve eşim bana hic danisilmadan ailesiyle karar aliyor m*l gibi kaliyorum bende çalışan bir bayanim 4 buçuk bine yakin maaş aliyorum birlikte kredi çekip odeyecekken hic bi şeyden haberim yok kaynanamlar beni bence para olarak goruyorlar

telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim
Ee neden böyle diyorsun o zaman?
Konu neydi bi eşimle konuşalım döneriz size deseydin.
Ayrıca nişanlıyken kafalarına göre eşya almışlar ses çıkarmamışsın adamlar da keyiflerine göre davranıyorlar gülüm balım diyerek.

Merhaba arkadaşlar eşimin ailesi daha tatli dille beni salak yerine koymaya calisiyorlar nisanliyken başladı tüm ev esyalarimi kendi zevkine gore dizip oğluna aman oğlusum canim oglusum diye kandirdilar düğünde bileşiklerini satip araba aldilar hala odeyecekler şimdide basimiza tarla cikti biz İstanbul da yasiyoruz ailesi güneydoğuda bir ilde eşim aksam eve geldi telefonla konuşarak tamam kredi ceker aliriz vs diyerek sonra telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim telefonu kapatinca megerse dedesinin tarla dini alacaklarmis amcasi babasi ve eşim bana hic danisilmadan ailesiyle karar aliyor m*l gibi kaliyorum bende çalışan bir bayanim 4 buçuk bine yakin maaş aliyorum birlikte kredi çekip odeyecekken hic bi şeyden haberim yok kaynanamlar beni bence para olarak goruyorlar
En başından belliymiş zaten de anlamadığım şu anlamadığın bilmediğin konuya neden tamam siz nasıl isterseniz diyorsunuz? Ben düşünüp karar verip ararım diyin çalışan kendi ayakları üstünde duran bir kadın nasıl böyle boyun eğebiliyor aklım almıyor kredi çekerse 5 kuruş verme boşver

cok sinir bozucu. benim esimde oyle isle ilgili kararlari anne babasi kardesi ve ablalari enisteleriyle kararlastirir. en son tepkim agir oldu.

Ee neden böyle diyorsun o zaman?
Konu neydi bi eşimle konuşalım döneriz size deseydin.
Ayrıca nişanlıyken kafalarına göre eşya almışlar ses çıkarmamışsın adamlar da keyiflerine göre davranıyorlar gülüm balım diyerek.
Bunu benim değil de aptal kocamin söylemesi gerekiyor benim anam babam değiller kirilir gucenirler eşim bana lafi getirtmeden demesi gerekirdi

En başından belliymiş zaten de anlamadığım şu anlamadığın bilmediğin konuya neden tamam siz nasıl isterseniz diyorsunuz? Ben düşünüp karar verip ararım diyin çalışan kendi ayakları üstünde duran bir kadın nasıl böyle boyun eğebiliyor aklım almıyor kredi çekerse 5 kuruş verme boşver
Ben kendi adima kredi falan cekmem zaten ne halleri varsa görsünler artik benim lafimin eseri olduğunu sanmiyorum kesin alacaklar benim eşimin dik kafaliligiyla

Bunu benim değil de aptal kocamin söylemesi gerekiyor benim anam babam değiller kirilir gucenirler eşim bana lafi getirtmeden demesi gerekirdi
Aptal dediğin kocayla evlenmişsin yalnız?
Ben kendi beğendiğim eşyaları almak istiyorum diyecektin tee o zaman.

Aptal dediğin kocayla evlenmişsin yalnız?
Ben kendi beğendiğim eşyaları almak istiyorum diyecektin tee o zaman.
Evet demedim mi sanki yok annemler bizim için gittiler en pahali yerlerden aldılar ne var sanki 3-5 seneye değiştiririz onların bu hediyesi , hediyenin beğenilmesi olur mu hic diye zeytin yagi gibi üste cikan biri esim

Ben kendi adima kredi falan cekmem zaten ne halleri varsa görsünler artik benim lafimin eseri olduğunu sanmiyorum kesin alacaklar benim eşimin dik kafaliligiyla
eşin dik kafalı olabilir mesele kimin krediye çektiği de değil mesele siz bir ailesiniz o çekse bile sana yansıyacak neden sessiz kalıyorsunuz adama ödül verir gibi

Sen kredi çekmesen bile eşin çekecek gibi. Eşinden eksilince yine bir şekilde sanada yansıyacak.

Bosanmayi dusunmuyorsan. Hic bu konuda kafa eskitme. Gerek yok.kendi.kendini gaza getirme. Esin bu karakterde biriymis ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin. Bence baska konularda sıkıntı cikartmiyorsa cok.kafana takma

Tek kuruş vermem.Öyle evlilik mi olur ? Adamı dilimle bitiririm Alim Allah!

Sana çek defteri gibi davranan inanlara boyun eğme bu kadar. Eşinle konuşmadın mı? Bi tepki göster dur de bu gidişata.

4500 maaş alıcam ve kaynanam kafasına göre ev düzcek.. Enteresan..

Back
X