- Konu Sahibi Rmyslym351
Pasif kalmışsınız. Çekirdek aile sizsiniz artık ve kararlar ortak alınmalı. Artık yoruldum isi bırakacağım deyin bakalım ne oluyor kocanın ve ailenizin tepkisi nasıl olacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sinir bozucu. Boyle bi kocaya sahip olsam kendi evi ortak bi butceyle dondurup kendi parami kendime saklardm. Belki sende oyle yapiyosndr. Acik acik konuşmalısinMerhaba arkadaşlar eşimin ailesi daha tatli dille beni salak yerine koymaya calisiyorlar nisanliyken başladı tüm ev esyalarimi kendi zevkine gore dizip oğluna aman oğlusum canim oglusum diye kandirdilar düğünde bileşiklerini satip araba aldilar hala odeyecekler şimdide basimiza tarla cikti biz İstanbul da yasiyoruz ailesi güneydoğuda bir ilde eşim aksam eve geldi telefonla konuşarak tamam kredi ceker aliriz vs diyerek sonra telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim telefonu kapatinca megerse dedesinin tarla dini alacaklarmis amcasi babasi ve eşim bana hic danisilmadan ailesiyle karar aliyor m*l gibi kaliyorum bende çalışan bir bayanim 4 buçuk bine yakin maaş aliyorum birlikte kredi çekip odeyecekken hic bi şeyden haberim yok kaynanamlar beni bence para olarak goruyorlar
İnan öyle bir kafa yapisi varki bagir cagir tek dogrusu annesi ve babasi
Simdi esinle birbirimizi çok severek evlendikten eşim onu terketmemden korktuğu için 3 ayda evlenme teklifi etti ve ona seni terk ederim dersem deli gibi ağlar kurar döker ortaligi beni çok sevdiğinden eminim kaynanamlarda babamdan 3 kere istemeye geldiler kimseyi zorla evlendirmeye ikna edemezsin canimSiz baştan " aman saygılı olayım,aman kirmayayim,aman kötü gelin demesinler " diye diye ipleri vermissiniz.Sanki zorla evlenmeye ikna ettiniz karşı tarafı da cayarlar diye korkuyorsunuz...Bu kadar sallabaş olmayın.
Ne demek sizinle konuşmadan tamam demek.Valla ben buyuk olay cikartirdim."Ben eşekçi başımiyim bu evde.Biz iki kişilik bir aileyiz artık.Bir çöp alsak dahi birbirimize danismamiz gerek...Madem kendi başına tamam dedin,buyur hem evi geçindir hem kredi öde." tarzında bir konuşma yapardım.
Geç kalmış sayilmazsiniz,yarın arasin anasını vazgeçtiğini söylesin.
Siz çok pasif ve sessiz kalmışsınız, tepki vermedikçe etkisiz eleman gibi görmüşler öyle davranmışlar. Eşinizin kredi çekip borçlanmak gibi bir yükün altına girmeden önce danışacağı tek kişi siz olmalısınız.Merhaba arkadaşlar eşimin ailesi daha tatli dille beni salak yerine koymaya calisiyorlar nisanliyken başladı tüm ev esyalarimi kendi zevkine gore dizip oğluna aman oğlusum canim oglusum diye kandirdilar düğünde bileşiklerini satip araba aldilar hala odeyecekler şimdide basimiza tarla cikti biz İstanbul da yasiyoruz ailesi güneydoğuda bir ilde eşim aksam eve geldi telefonla konuşarak tamam kredi ceker aliriz vs diyerek sonra telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim telefonu kapatinca megerse dedesinin tarla dini alacaklarmis amcasi babasi ve eşim bana hic danisilmadan ailesiyle karar aliyor m*l gibi kaliyorum bende çalışan bir bayanim 4 buçuk bine yakin maaş aliyorum birlikte kredi çekip odeyecekken hic bi şeyden haberim yok kaynanamlar beni bence para olarak goruyorlar
Merhaba arkadaşlar eşimin ailesi daha tatli dille beni salak yerine koymaya calisiyorlar nisanliyken başladı tüm ev esyalarimi kendi zevkine gore dizip oğluna aman oğlusum canim oglusum diye kandirdilar düğünde bileşiklerini satip araba aldilar hala odeyecekler şimdide basimiza tarla cikti biz İstanbul da yasiyoruz ailesi güneydoğuda bir ilde eşim aksam eve geldi telefonla konuşarak tamam kredi ceker aliriz vs diyerek sonra telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim telefonu kapatinca megerse dedesinin tarla dini alacaklarmis amcasi babasi ve eşim bana hic danisilmadan ailesiyle karar aliyor m*l gibi kaliyorum bende çalışan bir bayanim 4 buçuk bine yakin maaş aliyorum birlikte kredi çekip odeyecekken hic bi şeyden haberim yok kaynanamlar beni bence para olarak goruyorlar
Buna izin veren sensin.Anlayıp dinlemeden siz nasıl istiyorsanız diyen sensin.Merhaba arkadaşlar eşimin ailesi daha tatli dille beni salak yerine koymaya calisiyorlar nisanliyken başladı tüm ev esyalarimi kendi zevkine gore dizip oğluna aman oğlusum canim oglusum diye kandirdilar düğünde bileşiklerini satip araba aldilar hala odeyecekler şimdide basimiza tarla cikti biz İstanbul da yasiyoruz ailesi güneydoğuda bir ilde eşim aksam eve geldi telefonla konuşarak tamam kredi ceker aliriz vs diyerek sonra telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim telefonu kapatinca megerse dedesinin tarla dini alacaklarmis amcasi babasi ve eşim bana hic danisilmadan ailesiyle karar aliyor m*l gibi kaliyorum bende çalışan bir bayanim 4 buçuk bine yakin maaş aliyorum birlikte kredi çekip odeyecekken hic bi şeyden haberim yok kaynanamlar beni bence para olarak goruyorlar
Merhaba arkadaşlar eşimin ailesi daha tatli dille beni salak yerine koymaya calisiyorlar nisanliyken başladı
Ne sandın umursasalar seni böyle davranmaxla tabiiki parasın. ama haklılarda ağzını açıp neyi ya ben bilmiyorum neyden bahsediyorsunuz diyemedin mi ? öyle susarsan olmazkşMerhaba arkadaşlar eşimin ailesi daha tatli dille beni salak yerine koymaya calisiyorlar nisanliyken başladı tüm ev esyalarimi kendi zevkine gore dizip oğluna aman oğlusum canim oglusum diye kandirdilar düğünde bileşiklerini satip araba aldilar hala odeyecekler şimdide basimiza tarla cikti biz İstanbul da yasiyoruz ailesi güneydoğuda bir ilde eşim aksam eve geldi telefonla konuşarak tamam kredi ceker aliriz vs diyerek sonra telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim telefonu kapatinca megerse dedesinin tarla dini alacaklarmis amcasi babasi ve eşim bana hic danisilmadan ailesiyle karar aliyor m*l gibi kaliyorum bende çalışan bir bayanim 4 buçuk bine yakin maaş aliyorum birlikte kredi çekip odeyecekken hic bi şeyden haberim yok kaynanamlar beni bence para olarak goruyorlar
Kırılmalarını gerektirecek isteklerde bulunmasınlar o zaman değil mi? Konu basit. Çalışan bayanlar lütfen yedek cüZdan konumundan çıkın. Kaldı ki çalışmıyor olsanız bile o borç sizin ailenizin borcu yine de size danışılması gerekiyor. Kendinizi ortaya koyun.Artik biktim annesine saygi gösterelim babasina iyi davranayim derken birgün anasinada babasinada ayri patliycam
Simdi esinle birbirimizi çok severek evlendikten eşim onu terketmemden korktuğu için 3 ayda evlenme teklifi etti ve ona seni terk ederim dersem deli gibi ağlar kurar döker ortaligi beni çok sevdiğinden eminim kaynanamlarda babamdan 3 kere istemeye geldiler kimseyi zorla evlendirmeye ikna edemezsin canim
seni gerçekten çok pasif gördüm eşini değiştirmek için bir şey yapmıyorsun her seye tamam diyip geçiyorsun eğer bu durumdan rahatsizsan tepki koymaya başla hemen etkisini göstermese de zamanla toplarsin meyvesini. şimdi alacakları arsada kesin kayınpederin üstüne olacak sende kredi borcu ödediğinle kalırsın, Allah korusun boşansan hicbir hak iddia edemezsin lütfen artık kendine gel, eşin seni dinlemedi mi kısas yap o yer alıyorsa sende kredi çek babanin üstüne gayrimenkul al. nolur yapma bu hatayı okumuş etmiş ekonomik özgürlüğü elinde olan bir kadınsın onlar yesin içsin diye çalışmıyorsun, kıymetini bil nolurMerhaba arkadaşlar eşimin ailesi daha tatli dille beni salak yerine koymaya calisiyorlar nisanliyken başladı tüm ev esyalarimi kendi zevkine gore dizip oğluna aman oğlusum canim oglusum diye kandirdilar düğünde bileşiklerini satip araba aldilar hala odeyecekler şimdide basimiza tarla cikti biz İstanbul da yasiyoruz ailesi güneydoğuda bir ilde eşim aksam eve geldi telefonla konuşarak tamam kredi ceker aliriz vs diyerek sonra telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim telefonu kapatinca megerse dedesinin tarla dini alacaklarmis amcasi babasi ve eşim bana hic danisilmadan ailesiyle karar aliyor m*l gibi kaliyorum bende çalışan bir bayanim 4 buçuk bine yakin maaş aliyorum birlikte kredi çekip odeyecekken hic bi şeyden haberim yok kaynanamlar beni bence para olarak goruyorlar
Bunu benim değil de aptal kocamin söylemesi gerekiyor benim anam babam değiller kirilir gucenirler eşim bana lafi getirtmeden demesi gerekirdi
Evet demedim mi sanki yok annemler bizim için gittiler en pahali yerlerden aldılar ne var sanki 3-5 seneye değiştiririz onların bu hediyesi , hediyenin beğenilmesi olur mu hic diye zeytin yagi gibi üste cikan biri esim