Erkeğe serbest demedm diyosun Namusu bekarete bağlamayın diyosunuz çelişkili konuşuyosunz.Madem kendi fikriniz var ve bizim fikirlerimize önem vermeyeceksiniz neden konu açıp sordunuz o zaman?
Ben nerede erkeğe serbest kadına yasak dedim, ne sandığımı nereden biliyorsunuz?
Kadınlığınıza ağır gelen bir durumsa sizin deyiminizle zina yapmış bir adama neden arka arkaya iki çocuk verdiniz? Bu durumu kabullenemeyecek olan insan en başından bitirirdi ilişkisini...
Önünüze geleni, fikri size ters olanı çatır çatır yargılayıp kategorize edip sonra yargılayamazsınız demek de ayrı bir ironi...
Haklısın.. Düşünmemek en iyisiGeçmişi boşver. Benim eşiminde bende önce ilişkileri vardı. Hatta kızın birini tanıyorum. Ama bunu düşünerek nereye kadar? Sonuçta çoğu kişi ilk tanıştığı insanla evlenmiyor. Hem hamilesin bak. Anlıyorum seni bende bu aralar fazla duygusalım. Hiç canını sıkma. Düne bakarak yaşamak çok zor.
Erkeğe serbest demedm diyosun Namusu bekarete bağlamayın diyosunuz çelişkili konuşuyosunz.
Ve siz beni anlamamışnz. 2 çocktan snra öğrendm bunu.
He cnm he ondan. Anladğn gbi hıhıNamusu bekarete bağlamam çünkü namus beyindedir bence. Sevişen insan namussuz değildir. Hırsızlık yapan, onun bunun karısına kızına göz diken, hile yapan insan namussuzdur. Yani çelişkili konuşmuyorum. Erkek kadın ayırmıyorum bu konuda. Erkeğe ne kadar tolerans gösterirsem kadına da o kadar gösteririm.
Ne anlattıysanız onu anladım ben. Sizin söyledikleriniz yine de absürt. Kadınlık gururunuzun kaldıramadığı bir şeyi yapmış adamla hala nasıl aynı yatağa giriyorsunuz? Sizin tabirinizle kirli bir adam nasıl çocuklarınızın babası olacak?
Mesele sizin kadınlık gururunuz mu yoksa konunun en başında söylediğiniz gibi sizinle sevişirken eski sevgililerini düşünmesi mi? Mesele kıskançlık mı yoksa eşinizin zina yapmış olması mı? Hadi çekinmeyin itiraf edin...
Arada ben de anlattiriyorum masal geliyor, bir kere koreli dedi koreli dedi yani koreliyle takilmis, uzgunum ama o gunden beri kore savasina bakisim eskisi gibi degilaynı durum bende de var
tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?