Eşim benden parasını saklıyor

param yok dediginde bankadaki parayı sormadınız mı ne demek yok bizim paramıza noldu diye. cevap vermezse kesin kumar yada bitcoinde batırmıştır... :(
ayrıca altını bozdurup tl olarak bankaya yatırmak o kadar büyük hata ki hele bu dönemde. o altınkarın değeri 10sa şuan bankadaki paranın değeri 2falandır yazık olmus

Yani evde hiç mi para muhabbeti geçmiyor anlamıyorum ki? Nasıl bunca yıl altınlarla ne yaptın demediniz? Nasıl her ay gelir gider dengesi bölüştürürken şunu da köşeye atalım diye konuşmadınız? Bu kadar mı çaresizdiniz de böyle bir adamla yıllarınızı heba ettiniz

Bende şeye şaşırdım açıkçası.
Demiş ya" ben düğün için arabamı sattım."

Ee o zaman kadına ait olan altınları satıp, yeni arabayı bu parayla aldı. Ee o zaman, "bu kadın yapmış oldu düğünü", hemde bir kadın olarak hiç takısı olmadan.
( Takı önemli değil diyenler bi sussun, adet olarak takılır. Mahkeme bile kabul ediyor bu durumu)
Adam bu evlilik için ne gibi bir özveride bulunmuş onu bı çözmek lazım.

Onun dışında, bu kadın çocuk doğuruyor madem hem erkek gibi özveri ile düğün yapıp hem çocuk doğurup,hemde gerçekligi samimiyeti sorgulanacak derecede bir evlilk, para ne kadar geliyor nereye gidiyor, ayrıca aynen kadın da adam gibi para katıyor evin geçimine. Yani bu kadar çıkmaz var... Kafam çorba oldu

Yalan söyleyen insan sinirlenir mi

Maaş kartım onda değil. Hiç vermedim. Beni üzen ev işini bana yıkmak istemesi
Yalan söyleyen insan köşeye sıkışınca fazlasıyla saldırganlaşır.

Bence o paralar gitmiş. Yerinizde olsam birikimimi annem ya da babam adına açılmış bir hesaba yapar, ev falan da almazdım. Sonunu dolanırılarak boşanma gibi görünüyor. Parayı bitcoin ya da şans oyunlarında hiç etmiş olma ihtimali çok yüksek gibi. Ha eğer o para hala varsa da kesinlikle kendi üzerinde değildir. Hatta annesinde olduğuna yemin edebilirim ama tabi ki ispatlayamam

Aldı da hangi parayla aldı ne demek ya? Kusura bakmayın sizi de biraz boşvermiş nasıl derler alınmayın ama alık gördüm. Yahu bir silkinin çalışan kadınsınız. Adam kendi birikim yapıp eve veriyor deseniz bir derece okey ama neyi var neyi yok bilmiyorsunuz Allah korusun çocuğunuza bir şey olsa, yüklü para gerekse para var mı yok mu belli değil ortada! Bence biraz gözünüzü açın artık.

Çözemedim sizin durumu evlilikten çok ev arkadaşlığı gibi geldi. Ben eşler arasında bu kadar gizli saklı olmasını anlayamıyorum sonuçta hastalık var ölüm var. Eşler birbirlerini bilmeli şeffaf olmalı, eşlerden birinin başına bir iş geldiğinde diğer eşin bilmediği sağdan soldan alacaklı, borç çıkmamalı. Bir insan eşine çocuk sahibi olacak kadar güvenip para konusunda güvenmemesi çok ilginç geliyor.
Eşinizin hesabında otomatik ödeme talimatı olabilir, maaş yatar yatmaz diğer hesabına aktarıyordur yada şöyle söyleyeyim ben maaşımı v...b... alıyorum ve maaş hesabıma bağlı altın hesabım var. Mobil uygulamadan girdiğinizde ana ekranda hesaplarım yazan yerin altında vadesiz ve iban yazan ekranın sağ üst köşesinde karşılıklı oklar var o kısma tıkladığınızda maaş hesabına bağlı diğer hesaplar da görünüyor.

altinlarin senin hakkindir keske vermeyseydin geri alma sansinda yok sanirim car cur olmustur insaAllah uygunsuz kisilere yerlerde yememis yedirmemistir

Bankada param yok diyor. Sen vermezsen arabayı satıp peşinati vericem dedi.ben kabul etmedim.Arabasız olmaz dedim.bir de zaten arabayı satınca neler olduğunu gördüm.Yol yakınken ayrılsam mı bu insandan
Tamam da bankada ki parayı ne yapmış?

Evlilik değil de ev arkadaşlığına dönmüş sizinki. Yani bir araba alınırken buna birlikte karar vermiyor musunuz, birbirinizin para durumundan nasıl haberiniz yok hayret ediyorum. Eşiniz bu para konusunu neden bu kadar büyütüp, bağırıp çağırıyor anlamadım. Ne yapsanız düzelmez gibi geliyor..muhtemelen maaştan sonra hesabında 58 TL varsa size gösterdiği hesap kullandığı hesap değildir yalniz

Back
X