Yazdıklarınızı okudukça ağlıyorum. Psikolog kendime hiçbir şekilde güvenimiz kalmadığını. Bunun için kendime değer vermeyi öğrenmem gerektiğini söyledi.
Esime yardım gerektiğinde beni arıyor yardım ediyorum. Sonra ses seda çıkmıyor. Nerdesin diyorum. Ablamda yim yada evdeyim vs.
Seni seviyorum diyorum karşılığında sıfır. Biraraya geldiğimizde sarılıyor evet ama sözcük hiç yok. Ben tc vatandaşı değilim maalesef. Bunu evli kalarak kullanmak mi istiyorlar diye düşünmeye başladım. İki yıldır evliyim. Çocuğumuz yok olmasına zor iki yılda toplasan bir ay anca ilişki yaşadık. İlaç kullanıyorum haliyle kilo aldırıyor depresyon ilaçları. Bakiyorumda kendine iyi bakmışsın dedi. Ne demek istiyor bilmiyorum. Herşeyi kötü yönden bakıyorsun dedi. Olumlu ol. Kendini sev kendine bak. Herşey değişir dedi. Ama bana bu muameleyi yaparak ben bunu nasıl başarmami bekliyor bilmiyorum.
Annemle babamın yanına bile gitmiyor aramıyor da. Babamın abisi vefat etti. Babamın yanına gitmedi. Haliyle oda kızgın ben onun ayağına gitmem diyor. Ailemin karşısına gitmeye yüzü yok ama geçen zorla annesiyle görüştüğü annesi üzülmüş beni uzun müddet görmeyince.
pardon ne vatandaşisin hangi ülkedensin..
adam nikahi olmayan bir kadina eziyet para için kullaniyor. nikahin yoksa orayı terket derim.. senden başkasini bulur sevgi yok ilgi yok daha ne istiyosun ???seni resmen eziklemişler sinir oldum okuyuncaa
Annemle babam bazı olaylardan sonra tüm aileye notlarını verdiler. Denemek istiyorsan dene senin hayatın ama babam çok katı benim evime artık giremez dedi. Benim yanıma başsağlığı bile gelmedi dedi.annen baban da mi istemiyo o yüzden mi gidemiyosun ..
seni eve almadiklari için mi kabul etmiyor..?
86 diyo 30 yaşindasin galiba...
senin bu kocadan beklentin ne? issiz bir adamla seni layik görmeyen biriyle nasıl süründürüyosun??
Bir keresinde hepimiz ablasında tiz. Kayinvalidem de yanlarına gelmişti. Misafirler vardı kalabalıktı. Görümcem emziriyordu. Kayinvalidem de çaydanlık vs getirdi. Çay doldurdu.bende sohbet olmadığı için cep telefonumla uğraşıyordum.
Bana kızdı sen nasıl olurdu annemin gitcegini son günü cebinde uğraşırsın. Nasıl olurdu sen varken ona çay doldurursun. Yerinden kalkmasın. İnsan yapar dedi. Ben kadın tek başına kaldı diye ekmek makinası vs alıyorum kadın yorulmasın kolları ağrıyor diye. Kocamın zoruna gidene bak!. Her zaman ben yaparım. Kadın aldı yanına koydu oturduğu yerden doldurdu. Yanlış mı yaptım? Neyin doğru neyin yanlış olduğunu sasirdim artik? Ama onların yaptığı hep şaka normal. Ben yaptım mı hemen kızıyor. Ben eesekmiyim diyor. Herseyin farkındayım herşeyi görüyorum diyor.
Yazıp yazıp sildim uzun cümleler kurmucam aynısını yaşıyorum ve hislerini anlıyorum.onlar için huzur ayrılık baba evine gidersen huzura kavuşurlar anca
Aynen. ALLAH bildigi gibi yapsin boyle sahsiyetleri saysiyet varsa tabi.Zaten insanı önce delirtirler sonra da deli derler.
Doktora da delirten değil deliren gider.
Gözlerine batacak hareket yapma hatta eşinin yanında dört dön .sen iyice gözüne batmissin eşinin rol yap gerekirse ben öyle oldum ki en iyi kadın oyuncu ödülü benim olmalı :)bu hale getirdiler el birliğiyle
Bunu bende artık böyle düsünüyorum. Beni rahat bırak herseyim sorgulama diyordu. Benden kadınlık vazifelerini yerine getirmemi istiyor ama kendisi komalık vazifelerini yerine getiriyormuş um diye düşünmüyor.
Evlendigimizde esim çalışıyordu. Ben evdeydim.kayinvalifem sürekli her zaman bizim paramız diyip durdu. Hemen işe başladım. Ona her gittiğimde hep alım dolu gittim. Misafir geldiğinde birkaç birşey çıkardığımda misafirimiz yanında bana sordun mu da malımı ortaya koyuyorsun dedi. Kocam şaka yaptı diyip durdu. Denecek laf mı şakası bile kötü. Ben kendi paramla aldığım halde boğazımda durdu her yediğim yemek. Ve Bunu akrabaların yanında misafirin yanında demesi çok zoruma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?