Esim benden sadece "huzur" istiyormuş...

yani bencede ayrılın gitsin ve kendi ruh sağlığınız için psikolojik tedavi görün ... kilo kompleksinizi yenin .. eşiniz ve ailesi size kötü davranmış magdur etmiş olabailir ama sizin reaksiyonlarınızda cok normal değil...

ablası arıyor diye takmışsınız annesi görüşüyor diye takmışsınız.. Ben annemi günde iki kere arar konusurum kayın validemi hafta da bir ararım o da beni hafta da bir arar ama bilirim ki oğluyla konusur her gün ya da iki günde bir....bu cok normal... Olmayacak bi ilişkiyi yürütmeye calısmayın maalesef sizin psikolojniz düzelmeden evliliğinizde düzelmez..

Ya kendi gelmiş tekrar deneyelim diye tamam der demez hiç bir şekilde değişmeyeceğini açık ve net söylemiş. Bir de çalışmıyor daha küçük bir evi beğenmiyor. Canım ya madem sen taşınma sorumluluğu alıyorsun git o evi tut tek başına taşın neden hala bı adamı ve kraliyet ailesini çekiyorsun. Nasıl bir evlilik anlayışı bu nasıl Doğulu aile? Madem öle kendi çalışıp evi geçindirsin ama yok işine gelince sen gelinsin gelinliğini bil. Ee ama senin paranı yesin mikrop..sadece huzur istiyormuş bide madem öle adi biye benim paramı yiyorsun.. yüzsüz.. (kusura bakmayın yazdıkça sinirlendim)

Esim bana dırdır etme fazla konusma diyor. Huzur ortamı yarat diyor. Dedim benim suratıma atarak mi bunu sağlayacaksın. Tahmin ettim diyo bunu bile kafana takıyorsun biz iş arkadaşı değiliz esim olur öyle şeyler diyo. Yaprak meselesini bile o kadar büyüttün ki diyor. Sana inanamıyorum diyor

hiç bişey senden değerli değil. onlar kim ki seni depresyona sokuyor. Annen baban ne kadar üzülüyorlardır. adama bak anası ablası ne kadar doldurduysa niye ezdiriyorsun kendini ya. ben burda kahroldum kim onlar. boşanma davasını aç kurtul.

Sus otur birşey bekleme,isteme,sana layık bulduğum kadarıyla yetin,gelinlik yap derken de aileme hizmette kusur etme,hiç ses çıkarma yüzüne de tükürseler yarabbi şükür de dua et de seninle evlenmişim sen bana ve aileme layık değilsin de aslında sevabına evlendim daha ne istiyorsun diyor huzur istiyorum derken.asla geri dönme eğer kendine saygın varsa.

adama yapıştın kaldın.
boşa da hem o huzura ersin, hem de sen.
yakında kafayı yersin adam seni sevmiyor diye. istersen önüne dünyayı ser, seni istemiyor işte. neyin inadı bu? hiç mi gururun yok?

Neden tekrar deniyorsun?

Yetmedi mi yasadiklarin? Ustelik tedavi surecinde ayni seyleri yeniden ustelik misli ile yasiyorsun.

Birak gitsin sende bir yol ciz kendine. Hak etmiyorsun tum bunlari.

Birak anasinin mi kucaginda kalir ablasinin mi ne yaparsa yapsin..

Psikolojik siddet varken evlilik yurur mu hic?

Esime içten çıkacağımız part time çalışacağımı söyledim. Hayır ben iş bulana kadar bu deveyi gülmelisin dedi kısaca. O zaman küçük eve ucuz eve geçelim dedim onuda istemiyor. O zaman çalış dedim. Çabalıyorum diyor ama pek çabasını göremiyorum. Kursa basliyacak üç aylık iş için. Ortada zor çalışırım diyor. Bilmiyorum sorumluluk sahibi bir erkek ne olursa olsun çalışır. Adama iş begendiremiyorum. Git dönerci de çalış şimdilik dedim. Yok yapamam diyor. Büyüklük kompleksi mi var nedir anlamadım.

Bin kere soruldu hala cevap yok. Bir de alıntılayıp soruyorum: Neden bu adamla zorluyorsunuz? Onsuz yapamıyor musunuz?

Sence??? Kompleksli olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok.
Keşke yerden bi avuç çamur alıp atsaydın suratına sonra da karı koca arasında olur öyle şakalaşmalar deseydin! Mal herif!

Yazık değil mi canına kuzum ya offf
Bizde "iş g.tü yok" diye bir tabir vardır, bu adamda aynen bu şekilde! Resmen yiyici,
parttime çalışayım-hayır!
Küçük eve geçelim-hayır!
İşe gir çalış-arıyorum(hayır!)
Bu ne allasen ya? Sokaktan bir adam çevirip evlensen sana daha iyi kocalık yapardı! Kurban olduğum yıllar su gb akıp geçiyor, gençliğine sağlığına yazık etme.
Çok çekinerek yazıyorum bunu, bu adam seni sevmiyor, yarın birgün senin kazandığın parayla yiyip içip giyinip gezerken birine aşık olursa hiç düşünmeden basar tekmeyi,
sana layık görmediği ne varsa hepsini yeni kadına yapar kahrolursun.

Kusura bakmayın. İlkimdi. O yüzden seviyorumdur kahretsin. Ama artık sevgimden azalmaya başladı.

Azalsın ve bitsin zaten. Etrafınızda hiç çift yok mu? Sevmek sevilmek nasıldır örnek olarak görebileceğiniz. Bu yaşadıklarınızın ne kadar çirkin olduğunu size farkettirecek.

Kusura bakmayın. İlkimdi. O yüzden seviyorumdur kahretsin. Ama artık sevgimden azalmaya başladı.
Çok seviyorsun di mi T turkuaz86 biliyorum, sen eşini çok seviyorsun...
O seni sevmiyor,sevmiyor seni...
Eşin seni sevmiyor.
Nolur anla bunu güzel arkadaşım...
Nolur anla artık...

Eşinin ne yapmaya çalıştığını anladım. Özgüvenini yerle bir etmekmiş amacı ve başarmışta.
Kendini senden üstün gösterip senin yerle bir olmanı kendine güvenmeyen pısırık hep kendinde sorun arayan bir kadın olmanı amaçlamış.
Yapmış da.
Her sorunu kendinde arıyorsun ama suçun büyüğü eşi konuşurken sussun diye ağzına yaprak fırlatan saygısız, terbiyesiz eşinde.

Son bir kaç gündür yazılanları okuyorumda evlilik pek akıl karı bi iş değil cidden. Yalnızım diye içerleniyordum birde üstelik ama anlıyorum ki kadın olmak o kadar zor ki bu ülkede.. Birlikteliklerde hiç toz pembe değil. Herşeyden önce evine ekmek bile geiremeyen bir erkeğin şu yaptıkları kabul edilir değil. Ne olur kendinize değer verin biraz. Hayat bir kere. Anlıyorum onca emeğiniz hayaliniz var zor ama lütfen kendinize saygınızı kaybetmeyin ve kimsenin size saygısızlık etmesine izin vermeyin..

Ayrılınca bundan daha fazla mutsuz olamazsınız sanırım.
Aileniz de arkanızda..
Güçlü olup kurtulun şu kafanızda ki paslı çividen.

bence normal olan sensin. senin esin normal degil. cunku kirmiz ile isaretligim kisim varya onu okudugumda esinin normal olmadigini anladim

Amaaan ailesi ile mi evleneceksin sanki boşver ailesini diyenler bunu kesinlikle okusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…