Esim benden sadece "huzur" istiyormuş...

uzun yazamıcam ama çoğunluk eşini haklı buldum.hep tek taraflı anlatıyorsun tabii sürekli prenses muamelesi bekliyorsunuz.sıkıntı oradan başlıyor.eşinin de sıkıntıları çok belli ki ağlayıp durma güçlü ol eşine destek ol.seni yetersiz görmemeli

Ben esime hep destek oldum. O benim söylediğim herşeye ama bir kulp buldu. Ben esime nasıl destek olayım artık. Tekrar deneyeceğiz diyoruz gelip suratıma yaprak fırlatıyor konuşurken. Şakalaşırken anında yapsa neyse.

çok üzüldüm açıkcası..
lütfen bunu size yapmalarına izin vermeyin. iş güç yok ana kuzusu ve üstelik beyinsizin biri karşınızdaki.
saygısızlıkta çığır açmış.. aileniz yanınızda mı bilmiyorum ama olmasa bile kendi paranızı kazanıp ev gçeindiren bi kadınsınız bırakın gitsin kendi yoluna.

tedavi görmesi gereken de siz değilsiniz bu arada.

adamın haklı olduğu tek birşey bile yok muhalefet olmak için yazıyorsunuz resmen.

Ben ilk evlendiğimde hepsine iyi yakın davranmaya çalıştım. İçlerine girmeye çalıştım. Ama evet çekingen insanım başkaları gibi laf yapamıyorum.
Onlar dalga geçmeyin biliyor. İletişim sorunu olduğunu düşünüyorum artık kendimde.nasil davranacağını sasirdim çünkü. Eşim sen çok mu iyisin çok mu yakınsın diyor bana. Bir günden birgune kötü sözüm olmadı. Kürtçe bilmediğim için onlar Kürtçe sohbet ettiklerinde sıkıldım haliyle tercüme edende yoktu. Bende yukarıya odama gidip kitap okuyordum.vaktimi neden boşa harcayim. Kayinvalidem öğrenmenin Kürtçe ben napayim dedi. Eşim öyle diyince geçen sene Kürtçe konuşmalar bile yanlarında oturdum. Eşim görümcem le herşeyi konuşmuş görümcem. Benim.onlarin yanında hiç oturmadı gibi sürekli cepte oyun oynadığımı dile getirmiş. Yani her konuda beni haksız görüyorlar ıyide yani napcam gerekirdi diyorum cevap yok.

O yaprakları alıp poposuna sokacaktın o zaman ablacım. Adam saygısız, seni de aşağılıyor tepki verip ağzına s..mak yerine oturup bir de ağlamışsın. Hiç mi kendi onurunu koruma içgüdün yok ??? Herif yüzüne baka baka hakaret ediyor.

Çok mu gerekli bu evlilik neden diretiyorsun? Çoluk çocuk da yok kaç kurtul.

LÜTFEN KENDİNE DEĞER VER VE DEF ET ŞU ŞRFSİZİ.
BÖYLE KOCA OLMAZ OLSUN.
NİYE ÇEKİYOSUN ANLAMIYORUM.
İLK DEFA BÜYÜK HARFLERLE BİR YORUM YAZIYORUM.
ÇÜNKÜ OKADAR ÜZÜLDÜM Kİ.
NE ZANNEDİYO KENDİNİ YAA.
LÜTFEN AMA LÜTFEN BIRAKIN ŞU ADAMI.
KOCAYI GEÇ ADRES BİLE SORMAM BEN BÖYLE ADAMA.
ALLAHINDAN BULSUN ANASI AĞIZLI GERİZEKALI.
ÖNCE KADINI HASTA ET SONRA DA HUZUR İSTİYOM DE.
HUZURA HASRET KALIR İNŞALLAH!!!

burdan anladığım kadarı ile yine ilişkiye haddinden fazla dahil olan aile söz konusu.. ilişkiyi çok yıpratıyor bunlar. hadi onu geçtim ne demek 'bakımlı birini arıyorlar'! oha!

Hayır neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Bir insan ayrılma aşamasında geri barışabilir ama ne olur misal biribiriniz olmadan yapamadığınızı anlarsınız, sevgi sözcükleri havada uçuşur, karşılıklı belli konularda uzlaşma sağlanır. Ayrılmaya niyetli taraf hangisi ise en başta diğer taraf kendisine çeki düzen verir. Sizde bunların hangisi oldu da yeniden denemeye karar verdiniz?

okurken ben de incindim sanki. zaten ilaç kullanıyormuşsunuz. lütfen kendinize bakın bundan sonra. onlar size iyi gelmiyor çünkü. çabalıyor ve karşılığını alamıyorsunuz.

Ben senin yerinde olsam kesinlikle ayrilirdim. Kari ne malini nede oglunu paylasmak istemiyo ayni Benim kV Gibi .

Kendisini mükemmel görmekten vazgeçip, ben de emek vermeliyim demezse, sadece senin değişmene bağlarsa her şeyi bu iş olmaz. Kendini yorma.
Bir de ailesi niye bu kadar merkezde yahu? Tamam aile atılacak bir şey değil ama, evli olan sizsiniz

Kaç ve kurtar kendini, ortada kurtarılacak bir evlilik göremedim ben.Çabalama daha fazla ve kendine bak bundan sonra. Asıl huzur sana lazım.

küfür etmiycem küfür etmiycem ne biçim insan yahu bu eski konularını okudum seni depresyona sokmuş hayatını bitirmiş daha huzur istiyormuş o hu zur ver sinnnnnn sanaaaaaaaaaaa bu ne kardeşim cnm benim bırak gittiği kadar gitsin senden önemli mi be kuzumç

barışmaya karar verdik diyince,adam pişman oldu ,iş buldu,özür diledi falan sandım..adam hala aynı adam..ve neden barışmayı düşünüyorsunuz anlamıyorum..değişmeyi de düşünmüyor zaten..hala neyin çabasındasın ??

Huzur tek taraflı olmaz.huzur istiyorsa oda cabalayacak.burdaki huzur istiyorumun meali su;annem ne derse tamam de,ablam ne derse tamam de,ben her türlü hakareti yaparım tamam de.ben ve ailem istediğimiz gibi ezelim seni ses etme HUZUR dolu evlilikten anladığı bu kocanın

Sadece konunu okudum yorumlara bakmadım, önceki konularını biliyorum;

Adam senden ne istiyor ben söyleyeyim; sen çalış para kazan o bekar hayatı sürsün yılışık ailesiyle vakit geçirsin sen sesini çıkartıp da huzurlarını bozma, o toto büyütsün, ailece seni aşağılayıp egolarını şişirsinler! Adam açıkça bunu istiyorum demiş işte! Eve para getiren birini bulmuş kaçırmak istemiyor yoksa adamın seninle aile olmaya niyeti yok.

Canım şu kangren olmuş evlilikten ne olur kurtar kendini, lütfen diyorum ya her konunu okuyuşumda sinirim zıplıyor ama eşin bu hadsizlikleri sen izin verdiğin için yapıyor

Offf şiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…