Eşim benden sıkıldı :(

Arkadaşlar sanırım eşim benden bıktı. Ben demeden ne biyere gidiyoruz ne çay kahve içiyoruz. Sanki hep sıkılıyor hissi veriyor bana, sorduğumda yine başladı diyor. Mesela bugün eve 8 gibi geldi saat 10 öylece oturuyoruz. Uyukluyor falan. Halbuki ben bütün gün akşam olsun diye bekliyorum :KK43: 12 yıllık evliyiz. Sıkıldı heralde diyorum.
Ne yapilirki böyle durumda

Merak ediyorum kocan yokken hayatta neyle ugrasiyordun ?

Arkadaşlar sanırım eşim benden bıktı. Ben demeden ne biyere gidiyoruz ne çay kahve içiyoruz. Sanki hep sıkılıyor hissi veriyor bana, sorduğumda yine başladı diyor. Mesela bugün eve 8 gibi geldi saat 10 öylece oturuyoruz. Uyukluyor falan. Halbuki ben bütün gün akşam olsun diye bekliyorum :KK43: 12 yıllık evliyiz. Sıkıldı heralde diyorum.
Evliliğinizi canlandırın öyleyse biraz.. Beraber bir kitabı okumaya başlayabilirsiniz, beraber yeni bir diziye başlayabilirsiniz. Yada ortak bir zevkinizle ilgili hobi edinebilirsiniz. Cinsel yaşamınızı da giyim- kuşam vesaire ile canlandırmanızı tavsiye ederim. Ne bileyim beraber vakit geçirirken karşılıklı eğlenebileceğiniz yolları türetin, uygulayın işte...

beraber bırşeyler yapın bır kursa gıdın spora gıdın:)

Farketmeden cok ustune gidiyor olabilirmisiniz biraz rahat birakin hatta biraz ilgisiz kalin belki yaptiginin yanlis oldugunu farkeder..kacan kovalanir:anneadayı:

Bütün gün niye akşam olsun diye bekliyosun ki? Bırak eşinden sonra gel eve bazen gez kendin. Uğraşıcak bir şeyler bul.

Farketmeden cok ustune gidiyor olabilirmisiniz biraz rahat birakin hatta biraz ilgisiz kalin belki yaptiginin yanlis oldugunu farkeder..kacan kovalanir:anneadayı:
Kesinlikle üstüne gitmekten hoşlanmıyor. İyice anladım.
Kendime başka uğraşlar bulmam şart oldu.

Erkeklerin hepsi eve gelince ööööylece oturmayı seviyor sanki???

Değişik şeyler yapın monotonluktan kurtarın ilişkinizi. Süprizler hazırlayın ve sakın dırdır etmeyin derim :KK45:

Kendinize meşgale bulun, kendiniz için bir şeyler yapın, daha sosyal olun. Adam 12 yılda sizi tamamen çözmüş, değişim ilgisini çekecektir. Hem böylece akşama kadar eve gelmesini beklemezsiniz.

Back
X