eşim benden sogumus

Sizlere hepinize tesekkur ederim içimden gerçekten artik ona karşı bir şey yapasim gelmiyor bir müddet ona sofra da kurmayacagim hatta uzune bile bakmayacagim .boyle davransam ne olacak diye düşünüyorum daha da mi uzaklaşacak?

canım sen 3 tane melegin annesi olmak gibi Yaradan tarafından verilmiş en güzel hediyeye sahipsin. ...seni eşin yipratiyor acıtıyor seni anlıyorum. ..ama sen ona uyup kendini acitma suçlama. ..bazen erkekler kendilerindeki eksiklikleri eşleri nedenmis gibi davranıyor. ..
eşinin tamir etmesi gereken zavallı bir yanı var farkında bile değil. ..
sana tavsiyem önce kendini bir sirkele. ...
sen sadece kocan için var olmadin bu hayatta...sana nefes veren bir yaraticin var o sana değer vermisken Özür diliyorum ama eşin kim oluyorda değer vermiyor. ..
kendini sev imkanın varsa bir yardımcı al eve...kendine zaman ayir. .sağlığına ruh haline...
bunları eşin için değil kendin için yap...zamanla o da içindeki sorunlarla yuzlesip iyilesip sana layık olduğun değeri verecektir. ..ama önce sen kendine değer ver bitanem. ..

Eşinize deseniz "Kalbini yeniden kazanacağım, aklını başından alacağım. Yalnız bebişimizi senin uyutman lazım ki ben de o sırada senin aklını başından almak için enerjimi toplayıp sana konsantre olayım. Nasıl yapılacağını ben sana gösteririm" deseniz ne der? Siz de o arada bakımınızı, süsünüzü yapar, dinlenip eşinizi beklersiniz. O size yardım edince kendinizi ona daha yakın da hissedersiniz, iyi davranırsınız.

Söyle biseyde var 3 dogumdan sonra vucut degisiyor ve bazi yerler deforme olabiliyor esiniz iliskiden haz almiyorda olabilir

Ve galiba esler karilarina cocuk olduktan sonra baska gözlemi bakiyorlar bilmiyorumki...bir cok erkek degisiyor cocuktan sonra

Ne yap biliyormusun onu delirtecek seyler giy bi gece iste anladin sen onu bogle parfumler sik saclarini acik birak seksi dalgalar yap kafayi siyirt sonra da o da sana yaklasinca pardon ya ben senden sogumusum de oglece birak onu orda da dunya kac bucak gorsun!

Yazik yazik. 3 cocuk vermissiniz esinize. Kimisi yillarca istiyor da olmuyor. Siz butun gun o cocuklarla ugrasiyorsunuz, caniniz cikiyor ev isleriyle felan. Adam eve gelince bir de onun gonlunu yapacaksiniz yani o halde. Kole mi ariyor bu erkekler? Kole alsinlar daha iyi! Bela okumak bile az boylelerine.

Neden kadinlar hep ellerinden geleni yapmak zorundalar kocalarinin dikkatini cekmek icin? Niye ya? Ifrit oluyorum valla.

Bu erkekleri anlamak sudoku cozmekten zor . Sen 3 cocugu kendin mi yaptinda senden sogumaya bunu kendine hak goruyor ? Iyi bi calisiyorlar
tum bahane bu
ay cok yoruldum
ay cok uykum var
Yok kqlbimimi kazanana kadar sex yok falanlar duyanda siz adami sey etmeye calisiyorsunuzda nazlaniyor sanacak
o kadar istedigim cocuktan da sogudum artik cidden
evliliktwn bile sogudum bu duyduklarim yuzunden acaba benim okuzumde cocugu yapip topu banami atacak

SİZE BU DÖNEMDE DESTEK OLACAĞINA BAK BAK KENDİNİDE NASIL AĞIRDAN SATIYOR ODUN..

Cinsleri kuruyasıcalar bitmediler bir türlü. Kendinize zaman ayırın varsın iki çeşit olmasın yemek tek çeşit olsn.ev biraz pis olsun .siz kendinize zaman ayırın süslü puslu dolaşın evin içinde bile ama esinizle ilgilenmeyin.nasil ki siz beni aldatır mi diye şüpheye düşüyorsunuz o da huylansın bu kadın gittikçe bakımlı oluyor diye.

Sevgisiz buyuyen 3 cocuk..
Evin kadini erkegi tarafindan sevilmeli ki cocuklarina kocasina kadin olabilsin..
Cok uzuldum durumuna allah yardimcin olsun sende suslen puslen hic pas verme uzun sure dayan bakalim bilmiyorum care uretmeye calisiyorim

2aylik oglum var aynısını hamileligimden beri esim bana söylüyordu.dogumdan lohusaligimdan sonra bende ayni seyleri ona söyledim giyindim suslendim yataga girince ona arkami döndüm öyle ki uyuyamiyordu sabaha kadar bence aynisini yap ise yariyor.

Allah Allah yaa. Kendi tohumlarını bi tarafımız yırtıla yırtıla çıkaran dünyamızı tepe taklak yapan biziz, soğunulan ilgi bekleyen gene onlar..
Allah bunların hesabını sorar sorar.
Ne biçim adam bu ya 3 çocuğuna parçalanıyosun daha oda çocuklk yapıyo

Bence kendi haline bırak konuşma bi izle onu
Aldatılıyo olabilirsin maalesef
Müdahale etme yokmuş gibi davran giyin süslen al eline telini birileriyle konuşuyo gibi yap Sana laf atarsa evet hı hı de
İki dakika tut çocuğu telle konuşup geliyorum de git başka odaya annenle falan konuş:)
Ne bileyim o seni kazanmaya çalış
Ama dediğim gibi izle onu
Şüphelendiğin bir şey olursa acele etmeden yavaş yavaş vur yüzüne

ağzının üstüne üstüne kum küreğiyle vur bakalım ısınıyo mu ısınmıyo mu,töbe töbee

O sizin kalbinizi kazansin once terbiyesiz,ne kadar isiniz olursa olsun suslenip puslenip misilleme yapin kenidnizi salmayin icinizden gelmese bile hem kendinizi iyi hissedersiniz hemde guclu gorunursunuz
Hos boyle adamin kalbini nasil kazanirsiniz bilemiyorum ama kesinlikle degersiz hissettiriyor kimse kimsenin lafiyla degersiz olmaz bunu unutmayin

3 çocuk doğurup büyütmeye çalışın hala onu kazanmaya çalışan siz olun öyle mi? Ayy bu erkekler ne kadar sığ kafalı ya. Valla ablacım sen fedakarlığın kralını yapıyorsun boşver o seni kazansın. Sen süslen püslen sonra bak bakalım nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…