eşim benden sogumus

kaç yaşındasın bilmiyorum ama böyle anlayışsız bir eşe 3 çocuk neden yaptın ki

hiç yardımcı olmadığı seni anlamaya çalışmadığı gibi birde söyledikleri ve yaptıklarına bak

ağzının üstüne üstüne kum küreğiyle vur bakalım ısınıyo mu ısınmıyo mu,töbe töbee
Valla boyle yapmak lazim ciddi ciddi. Bunu soyledigi an, hemen kapi disari edecekti konu sahibi. Hadi kış kış. Sokakta kalsin bakalim, sogumak neymis gorsun. Bu kis gunu iyice sogusun bakalim disarda. Bence artik kadinlarimiz eli maşalı olmayi ogrenmeli. Cunku erkeklerin iyilikten, insanliktan anladiklari yok. Cehenneme odun olasicalar.

bence siz kocanızı değil kendinizi kendinize kazandırın. biraz kendinizle ilgilenin kocanız cok bencil düşünüyor malesef sizi karşınıza alıp bir gün olsun nasılsın bitanem diye sormamıştır bile eminim ahh bu erkekler ya..

Eşiniz işini bitirmiş yapacağını yapmış köşeye çekilmiş , yazıklar olsun sorumsuzluğuna
çok zor bir durum sizi bununla tehdit etmesi.. Cevap verin sen neden yapmıyorsun bunu diye ?
Alımlı güzel giyinin dikkatini çekin o gelsin sizin kalbinizi düzeltsin

üç çocuğu eşin işten geldikten sonra bırak başına bir hafta bi o ilgilensin sadece ondan sonra konuşabiliyo mu böyle geniş geniş görürüz

Bizim hödük komsu geldi aklıma
Karısına bu sizin eşimizden duyduklarınızın aynının bin katını yabancıların bizim yanımızda ediyordu edepsizz

"Buna çocuk mocuk yok bitane doğurdu file döndü
İkincide nolur acaba
Zaten yatagada almıyom bunu huzurumu kaçırıyo
Gittim yatak odasına akvaryum aldım o bile daha huzur veriyo hiç olmasa estetik" diyo
"Kilo verene kadar ikinci çocuk yok" dedi yanımızda anlattı bunları hep biz şok
Hanzo ya.. Kadın ağzını açamadı Eşime kaş göz yaptım kalkıp gittik
Bazı erkekler nerede yetişiyo ne yiyip ne içiyo neye maruz kalıyo acaba meraktayım

Ona 3 evlat veren kadına senden soğudum diyen adam, benim gözumde bencilin tillahidir. az kicini kipirdatta karina sen ilgi göster kalas yaaa....
soğuduysa peteklere dayansin...
sen ne ugrasicakmissin?

Allah aşkına cnm böylesi bir hödüğe kadının elinin maşası söker mi yaa
Nasıl kovucan?? O normal erkekler gibi efendi olsa zaten böylesi laflar etmez

Kadın böyle yapmaya kalsa adım gibi eminim şiddet uygulayıp o kadını atar

o dediklerinizi yapmak için onu yapılabilecekte bir erkek lazım

O zaman eşinin evdeki işlerini yapacağın süreyi kendi bakımına (saç,makyaj,giyim,manikür-pedikür) ayır bakalım ne oluyor?
Sorarsa da '3 çocukla bakımlı kadın olmak zor sana ayıracağım vakti kendime ve çocuklarıma ayırmaya karar verdim' dersin. Çık gez yemek bulamasın evde hödük.

O zaman kocasi uyurken, piknik tupuyle pekmezini akitsin

ben ce birlikte aile danışmanına gidin

Bencil adam !
3 çocuğuna bakıyor ve ona hala hanımlık yapıyorsunuz ,
Üstüne utanmadan seninle cinsellik yaşamam için gönlümü al diyor,
Ya yürü git ne halin varsa gör de dicem ama karşımda çok hisli bir anne çok üzgün bir eş profili var,
Ben gene de onun sizi anlaması taraftarıyım fakat sizde kendinize biraz zaman ayırıp onun için değil kendi güveninizi kazanmanız açısından değişim gösterebilirsiniz,saç baş falan filan.Ondan sonra belki adam atak yapabilir,

böyle bir adama neden 3 çocuk??? bi anda değişmemiştir bence.

ayrıca 5 aylık bebek 8 diyince uyur.diğerleride en geç 10da yatsa.size çok zaman kalırrr aslında

bu heriflere çocuk falan doğurmayacaksın. Aynı evin içinde o adam yokmuş gibi devam et ! Ama sakin sabırlı bakımlı güleç yüzlü bir kadın olarak bir anne olarak Benim her zaman savunduğum tek şey İLK ÖNCE SEN olmalısın.. Neymiş kalbini kazanacakmışsın.. Hödük seni saçını başını yolasım var bu heriflerin.

hahah ay güldürdün beni büyükbas hayvan dio ja haha

vay be ne dünya kalbini kazancakmsn?! yoooook jaaaaaaaaaaaaaaaa
varyaaaa ne yap bilion muuu ilk önce kendine bak!! dogum kilolarindan kurtul sac bas makjaj full yap hep
ve onu hic bi yerine takmaaaaaaaaaaa suratina bile bakmaaaaaaaaaaaa
ne halt ediosa etsin kim sanio kendini ?!
üc cocugunun annesine böyle sacma bi cümle kuruyosa bide adammi sanio kendini
bencil!!
vefa nedir bilmeyen nankör
kusura bakma ama cok sinirlendim

yapabilcen en iyi sey bu kendine bakmak kendine güvenmez ve ona minnet etmemek!!!

başka birinin olmadığına emin misiniz??? bu normal değil

aa delinin zoruna bak
çocuklarla biraz da o ilgileneceği yerde daha birde sana posta koyyor
hiç yüz verme ya şımarmış

3 cocuk ev isi yemek birde üstüne beyefendi ilgi istiyor kalbimi kazan diyor ! oh ne ala ! bu ne bencillik ya Allah tez zamanda esinizin kalbine merhamet versin size karşı sevgi şefkat versin ... kendini salma diyecemde ben çocuksuz Halimle kendimden acizim . sen kendine bakmaya çalış yeni dogum yapmışsın en azından o eve gelmeden göz kalemi ruj sur ama onun icin değil kendin icin emin ol kendini daha iyi hissedeceksin belki biraz o dolanır peşinde . Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…