Eşim benden utaniyormu ???

eşiniz her kadınıin sinirlerini bozacak kadar ileri gitmiş.Bence açık açık alın karşınıza konuşun sizi beğenmiyor veya utanıyorsa hayatınıza bir yön verin.böyle hayat geçmez.

Yani oturup konuşmalyim oylemi onun tekrar konuyu açmasini beklemeden

Ben ordan emin olamiyorum iste şuphe duymam gerekn bisi var mi yokmuuu.
Yoksa sadece rahat takilmak mi istiyor.
Bilmiyorummmm.
Gitmek de istemiyorum gururumu çok kirdi bir yandan da başlatma gurundan git diyorum bilmiyorum

kızın kendı annesı bıle degıl kastettıgı ki...
paşa düğüne gidecek ,kaçta gelir gelmez belli degil,kız kv de kalacak...
ooldu,alice harikalar diyarında
Ohaaa dogru..bi de kaynanaymis. Ben kendi annesi sanmistim... oooolduu gozlerim dooolduu laylaylay..

Benim esim bana boyle yapsa ben o dugune adim bile atmam.O dugune gider, ben anneme giderim.Beni seviyorsa gelir alir zaten..

kimi erkek ortamına eşini sokmak istemez
herkes inceleyecek diye.. ne alakaysa

ben olsam inadıma giderim
annemde kalsaydına kadar getiriyorsa olayı

Yani oturup konuşmalyim oylemi onun tekrar konuyu açmasini beklemeden
hayat şüpheyle geçmez tatlım alacaksın karşına bu hal ve hareketlerinin nedeni ni soracaksın.Canım artık beni begenmiyor musun?toplum içine çıktıgın zaman benim görüntümden utanıyor musun?görüntümden memnun olmadıgın ne var(kilo,bakımsızlık)vs. pskolojimi bozuyorsun.İstediğin begendiğin ideqal tip değilsem hayatıma bakarım gibisinden.

Ben ordan emin olamiyorum iste şuphe duymam gerekn bisi var mi yokmuuu.
Yoksa sadece rahat takilmak mi istiyor.
Bilmiyorummmm.
Gitmek de istemiyorum gururumu çok kirdi bir yandan da başlatma gurundan git diyorum bilmiyorum

O zaman gidin bence. Supheniz doğruysa zaten anlarsınız halden hareketten, iste o zaman gurur yaparsınız. Sade ama klas olun, şık olun, tehlike varsa yok etmek için de çok mıç mıç olmayın eşinizle havaya girmesin eşiniz bir de. Düğüne gidin ama etrafı gözlemlemek için

Arkadasim o kadar kisi gitmelisin dedigi halde en az 5 kez daha sormussun ne yapsam gitsem mi diye. Sen gormezlikten gelmeyi mutluluk sayiyorsun. Gidince acaba neden istemedigi ortaya cikar mi diye korkuyorsun. Gerceklerle yuzlesecek cesaretin yok. Ben idealim. Benim kocam yapmaz diye kendini kandiriyorsun. Bu kadar iyimser olmak yerine biraz supheci olmalisin. Bircok arkadasin dedigi gibi benim de burnuma hic iyi kokular gelmedi.

valla istemiyorsa gitmeyin bizimki de bu konularda beni götürmek istemez bende kırılır gitmezdim ne hali varsa görsün götürmek istemiyon derdim suratı bi karış giderdi arkadaşının nişanı vardı götürmedi herkes eşiyle gitmiş kınası vardı yine mırın kırın sen git dedim inşallah herkes eşiyle gelirde tek kalırsın dedim içimden gerçekten de öyle olmuş erkenden çıktı geldi çok sıkılmıştı oh olsun valla hiç takmıyorum gitsin tek gitsin umrumda değil artık

Aynen yaa simdi şuan dank etti.zaten konu sahibi daha önce eşinin kendini aldattığı ile ilgili konu açmış....sizin dediğiniz gibi bende bir yere gitmek istemesem eşimde gitmez sırf beni evde yalnız birakmamak için...ne bilim şuan bana herşey tuhaf gelmeye başladı

Hayir hayir görmezden gelme değil kesinlikle.
Veya yuzlesme korkusuda degil sadece çok gururumu kirdi kavgayi detayli anlatmadim.
Oyuzden hevesim kalmadi.
Zaten ole bi pslik yapiosa bizim sonumuz olur adi gibi biliyor ve gizli kalmaz elbet dökulur onume

ben gitmezsem sende gidemiyeceğini biliyorsun değil mi uzatma istersen de ,

dümdük baktıkları için onlara öyle konuşmak lazım , bariz seni o bayanların içnie sokmak istemiyor

Şimdi ben olsam kıyafette almış olsam gitmezdim o düğüne !!!
Ancak burda başka sıkıntı var
Ya sizden utanıyor yada orada arkadaş ortamında rahat edemeyeceğinden sizi yıldırmaya çalışıyor.
Yani sizinde belirttiğiniz ve altını çizdiğiniz gibi ev hanımı oluşunuzu lanse ettirmek istemiyor olabilir.
Hayır ne alaka ?herkes ünv bitirmek zorundamı yani eğer konu buysa .
Ve bu haraketine karşılık giyinirim ve istenmediğim o düğünede ayağımı sağlam basa basa giderim .NET !!

Bence sizden utanmıyor ve kıskanmıyor inatla sizi getirmek istemiyorsa düğüne bişeyler var sanırım dikkatli olun mümkünse o gün siz hasta olun onuda göndermeyin düğüne

ben gitmezsem sende gidemiyeceğini biliyorsun değil mi uzatma istersen de ,

dümdük baktıkları için onlara öyle konuşmak lazım , bariz seni o bayanların içnie sokmak istemiyor

Soyledim aynen sizin cumlenizi kurdum.
Ama arkadasmin dugunu tam sende gel dedi.

Peki sizce neden??? Istemiyor

Offffff bende gtmek istemiyorum ama acaba larimla da yasiyamam gibi geliyor

Soyledim aynen sizin cumlenizi kurdum.
Ama arkadasmin dugunu tam sende gel dedi.

Peki sizce neden??? Istemiyor

şunun için istemiyor canım

oraya gidip geldikten sonra oradaki bayanları görüp kavga çıkaracaksın diye seni götürmek istemiyor , yaniii başına gelecegi az çok tahmin ediyor , çunku bayan iş arkadaşı daha çok demiştin sanırım , iş yerinde bayanlarla sanimiyse kızlar gene samimi davranacak ve sen cıngarı koparacaksın diye korkusundan seni götürmek istemiyor .

yani seni nasıl ekerim ben tek giderim derdinde ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…