eşiniz her kadınıin sinirlerini bozacak kadar ileri gitmiş.Bence açık açık alın karşınıza konuşun sizi beğenmiyor veya utanıyorsa hayatınıza bir yön verin.böyle hayat geçmez.
Sebebi ne bilmiyorum ama eşinizin tavrı beni çok rahatsız etti. Bi gel bi gelme...bence net bir kararımızı olsun, ya geliyorum şeyin ya da gelmiyorum ama dediginizin arkasında durun gerisini de izleyin. Aklinizi kurcalayan bir şey varsa gitmenizi öneririm ortami iyice gozlemlersiniz. Eğer şüphemiz korkunuz yoksa da gitmeye gerek yok, bu ne böyle çocuk oyuncağı gibi gel-gelme demek.
Ohaaa dogru..bi de kaynanaymis. Ben kendi annesi sanmistim... oooolduu gozlerim dooolduu laylaylay..kızın kendı annesı bıle degıl kastettıgı ki...
paşa düğüne gidecek ,kaçta gelir gelmez belli degil,kız kv de kalacak...
ooldu,alice harikalar diyarında
hayat şüpheyle geçmez tatlım alacaksın karşına bu hal ve hareketlerinin nedeni ni soracaksın.Canım artık beni begenmiyor musun?toplum içine çıktıgın zaman benim görüntümden utanıyor musun?görüntümden memnun olmadıgın ne var(kilo,bakımsızlık)vs. pskolojimi bozuyorsun.İstediğin begendiğin ideqal tip değilsem hayatıma bakarım gibisinden.Yani oturup konuşmalyim oylemi onun tekrar konuyu açmasini beklemeden
Ben ordan emin olamiyorum iste şuphe duymam gerekn bisi var mi yokmuuu.
Yoksa sadece rahat takilmak mi istiyor.
Bilmiyorummmm.
Gitmek de istemiyorum gururumu çok kirdi bir yandan da başlatma gurundan git diyorum bilmiyorum
Aynen yaa simdi şuan dank etti.zaten konu sahibi daha önce eşinin kendini aldattığı ile ilgili konu açmış....sizin dediğiniz gibi bende bir yere gitmek istemesem eşimde gitmez sırf beni evde yalnız birakmamak için...ne bilim şuan bana herşey tuhaf gelmeye başladıBenim eşimde benim.gitmedigim dugunlere gitmiyor.dun kendi akrabasinin nisani vardi salonda ben pek iyi degildim sen git gel dedim gitmedi.sen yoksan ne isim var dedi hatta.kulup maclarinda dahi orda olup onu izlememi ister.sizin esinizde buyuk anormallik var.utanma degil bence baska bisey var.dikkatli olun
Arkadasim o kadar kisi gitmelisin dedigi halde en az 5 kez daha sormussun ne yapsam gitsem mi diye. Sen gormezlikten gelmeyi mutluluk sayiyorsun. Gidince acaba neden istemedigi ortaya cikar mi diye korkuyorsun. Gerceklerle yuzlesecek cesaretin yok. Ben idealim. Benim kocam yapmaz diye kendini kandiriyorsun. Bu kadar iyimser olmak yerine biraz supheci olmalisin. Bircok arkadasin dedigi gibi benim de burnuma hic iyi kokular gelmedi.
Eşim benden utaniyor mu ?
Kiskaniyor mu bilmiyorum...
Kizlar yine mi sen be kardeşim diyeceksiniz ama inanin sizden başka icimi dokecek kimsem yok.Yani çevremdekiler ile sorunlarimi konuşmayi sevmem bana iyi geliyorsunuz tesekur ediyorum ve sorune geciyorum......
Esimin arkadaşınin düğünü var bu ayın 10n da. Gelin de damatta ikiside arkadaşi neyse.
Belki son bir aydir gündemimiz bu düğün ilk once biz erkek erkege gidicez dedi.
Hiç bir sey demedim.
Sonra butun arkadaşlar gelickmis sen de gel dedi.
Bu arada eşimin işi geregi bir erkek arkadaşi varsa 100 bayan arkadaşi var.
Olur gelirim dedim.
Ve sanki surekli fikrimi değstrmek istercesine sureklu sorup duruyordu.
Gelicen mi dugune diye.
Bende ewet diyordum ve konu kapanıyordu.
Buğun dedim ki madem dugune gidicez hazir disardayken bir iki magaza gezelim kndime kıyafet alayim .
Birden düğunu ilk defa duyuyormus gibi.
Sen gelicen mi dedi.
Gelicem niye gelmim dedim.
Benim arkadaşimin dügunu sen gelip napican dedi.
Ama gayet ciddiiiii.
Tabi bnde estim gurledim.
Ben gtmessm sende gdemzsin.
Neden tek gidicem diye tutuşuyorsun diye.
Sonra hemen kıvirdi sakadan da anlamiyorsun diye.
Ama gayet ciddiydi hic saka yapar gibi bir tavri yoktu.
Sonra hangi mağazaya gdelim soyle gotureyim şimdi göturmessem 2 ay senin tribini çekemem dedi.
Bnde istemiyorum kıyafet falan dedim tartstik ewe geldik.
Neyse konustuk tatliya bağladik.
Sakadan anlamiyorsun filan dedi.
Neyse velhasil konu kapandı.
2 üç saar geçti aradan ben konuyu kapatmisim unutmuşum gitmiş.
Birden sey dedi.
Hafta sonu kv mdeydik.
Biz merkezde onlar ilcede yaşiyor.
Sey dedi sen niye annmlerden geldin ki kalsaydin orda dedi.
Bende sen de düğune tek gitseydin dimi dedim.
Kavga etmemek için konuyu daha da uzatmadim ama o simdi yanimda fosur fosur uyuyor benim kalbim ise ağzimda sinirden bilinmezlikten.....
Daha oncede yedikleri içtikleri ayri gitmeyen bi arkadaşinin nisani oldu.
Amman nisana gdip napcaz dedi.Gitmedik.
Ben ev hanimi o ışı gucu gayet yerinde ünv mezunu olayy bu dur bi akil verin ne dir ne değildr kafa yicem..
ben gitmezsem sende gidemiyeceğini biliyorsun değil mi uzatma istersen de ,
dümdük baktıkları için onlara öyle konuşmak lazım , bariz seni o bayanların içnie sokmak istemiyor
Şimdi ben olsam kıyafette almış olsam gitmezdim o düğüne !!!
Ancak burda başka sıkıntı var
Ya sizden utanıyor yada orada arkadaş ortamında rahat edemeyeceğinden sizi yıldırmaya çalışıyor.
Yani sizinde belirttiğiniz ve altını çizdiğiniz gibi ev hanımı oluşunuzu lanse ettirmek istemiyor olabilir.
Hayır ne alaka ?herkes ünv bitirmek zorundamı yani eğer konu buysa .
Ve bu haraketine karşılık giyinirim ve istenmediğim o düğünede ayağımı sağlam basa basa giderim .NET !!
Offffff bende gtmek istemiyorum ama acaba larimla da yasiyamam gibi geliyor
Soyledim aynen sizin cumlenizi kurdum.
Ama arkadasmin dugunu tam sende gel dedi.
Peki sizce neden??? Istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?