Eşim benden utaniyormu ???

Genel durumu bana tavri iyi.
Alakali ama suphe duydugum bir iki konuda yok değil.
Sorun su ilk başta ben zaten gtmk istemiyrdum kndsi tum arkadaşlar gelick sende gel neden gelmickmissin beraber gderz dedi.
Sonra fikir degstrdi.
Erkek erkeğe degil cogunluk bayan arkadaşlari yani onlar la gdecek

Tsk ederim

Biraz sert olmuş ama +1

Gerçeklerden kaçmaktan başka bir şey değil

Umutsuz vakasın.
Kocan o kadınla iyice işi ilerletince seninle boşanmak isteyecektir, o zaman aldatıldığını öğrenirsin doğru aslında.
Bu hep böyle olur zaten, iş hayatına girince gördüm ben de iş arkadaşıyla sevgili olup, sonra eşinden boşanıp, sevgilisiyle evlenen zibilyon tane erkek olduğunu. O zaman da kk ya konu açacaksın, ben de ben demiştim bunun böyle olduğunu, kendi düşen ağlamaz diyeceğim.

Sana inat gidecegim arkadaşım
Bilmiyorum bilmiyorum hersey olabilir kendimi asıp kesicek değilim ya.
Gidicem buyuk ihtimal bakalim ne bekliyor beni.
Ayricada ahkam kestiğimide bakmayin ya gideeim ya onuda gondermem yada olayi ögrenirim.

Biraz sert olmuş ama +1

Gerçeklerden kaçmaktan başka bir şey değil
Önüme mutlaka düşer cümlesi saçmalığın dik alası yahu görünce sinirlerim zıpladı, önüne gelen ipucuyu görmemezlikten gelip, içini rahatlatacak fırsatı tepip, sonra önüne düşmesini beklemek nasıl bir mantık yahu, yatakta bassa belki inanacak sanırım.

Kesinlikle gitmelisin, gözlemlersin. Evde durunca acabalar,keşkeler aklından gitmeyecektir eminim.

Git de ister bana inat ister başka türlü olsun, git yeter ki olayı öğren, yoksa sonun daha deminki örneklerle aynı olacak. Önüne düşer falan bunlar babaanne uydurması laflar.

benim esim bir arkadasının düğününe götürmedi ben de zaten pek istekli degildim ama eminim hepsi erkekti arklarının bu yuzden.

sizin esiniz birseyler karıstırıyor ınutmak nedemek. sizde rahatsız oldugu birseymi var söylediği felan . oyle bile olsa utanması olmaması gereken birsey

ve birsürü bayan arkadası varmıs bu sizin gitmenizi dahada destekler.biz ortamdaki erkek iş arkadasımıza esinle yanısalım felan deriz.

aklımıza geteirmeyin kötüyü ama takip edin belki iş te birinden cekiniyor

Bakalim buyuk gun gelip catsin ögrenicez inş

Git de ister bana inat ister başka türlü olsun, git yeter ki olayı öğren, yoksa sonun daha deminki örneklerle aynı olacak. Önüne düşer falan bunlar babaanne uydurması laflar.

Gideceğim bakalim o zamana kadar dokuz dogurmassam.
Bakalim ne bekliyor beni.

+1

Bakalim buyuk gun gelip catsin ögrenicez inş
Ben sayfalarca okudum bu konuyu ve gordum ki kocaniz dugunde baska hatunla dudak dudaga olsa yine onu konduramaz baska turlu dusunmek icin sinirlari zorlarsiniz. Bana kalirsa bu bakis acisi ile gitmenizle gitmemeniz arasinda hicbir fark yok.

bunu eşin bilebilir ancak.. severek mi evlendiniz ? tartışmanız vs oldu mu zamanında ? birlikte hiç aktiviteniz yok mu ? cinsel duırumalr nasıl ?

Sewerek evlebdik.
Geçmise cok tartstik biraz yiprattik belki ama suan toparliyoruz yani son bir yildr toparlanma donemindeyiz.
Cinsellik de bi sknti yoktu gebelik ile beraber biraz sekteye ugradi ama cok da fena degil
Olmaz olurmu ustume cok duser cok titrer cogu aktiviteyi beraber yapariz

ben gitmezdim sanirim cok kirilirdim.zaten gitsem de suratim bes karis olacagi icin zorla goturulmusum..gitmezdim..ama derin bir kopukluk girerdi aramiza sanirim.o dugune beni goturmezdi evet ama sonrasinda bende hicbisey eskisi gibi olmazdi.kirilirim ben buna net..bende onsuz giderdim sanirim artik gidecegim pek cok yere.teklif dahi de etmezdim.kirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…