Bu kadar abartmayın Allah aşkına yaa orada kalabalıkta ne yapacak zaten herkes onun evli olduğunu biliyor kendi erkek arkadaş grubuyla gitmek istemiş olabilir sıkılacağını düşünmüş olabilir kimseyi tanımıyorsunuz diye yani. Genele bakmak lazım ilgisi nasıl tavrı nasıl diye bu adam sonuçta ona bakarsınız tüm gün işte ve karşı cins çok kişi var böyle güvensiz olmaz yani. Eve mi kapatacaksınız aman biri kapar diye.
Tsk ederimÖyle bir şey olunca mutlaka önüne düşüreceğim diye Allah size senet mi verdi? Tövbe ya.
Kusura bakmayın da kim bilir ne zaman bir daha böyle bir fırsatınız olacak bunu anlamak için.
Malca bir gururum vardır benim de, ota boka gurur yaparım; ama ortaya bir olay dökülecekse de bir süreliğine gururumu görmezden gelebilirim.
Merak etmeyin bebek bir düğünle gerilmez.
Hayır yapacağınız da şimdiden belli, gitmeyeceksiniz düğüne, sonra gelip burda konu açıp kafanızı rahatlatacaksınız, buraya pış pışlanmak için konu açıyorsunuz. Ne diyim boynuzlanıp boynuzlanıp oturun.
Bence siz boşanamazsınız, bırakın don almayı. Ödünüz kopuyor gerçeklerle yüzleşcem diye.
Biraz sert olmuş ama +1Öyle bir şey olunca mutlaka önüne düşüreceğim diye Allah size senet mi verdi? Tövbe ya.
Kusura bakmayın da kim bilir ne zaman bir daha böyle bir fırsatınız olacak bunu anlamak için.
Malca bir gururum vardır benim de, ota boka gurur yaparım; ama ortaya bir olay dökülecekse de bir süreliğine gururumu görmezden gelebilirim.
Hayır yapacağınız da şimdiden belli, gitmeyeceksiniz düğüne, sonra gelip burda konu açıp kafanızı rahatlatacaksınız, buraya pış pışlanmak için konu açıyorsunuz. Ne diyim boynuzlanıp boynuzlanıp oturun.
Bence siz boşanamazsınız, bırakın don almayı. Ödünüz kopuyor gerçeklerle yüzleşcem diye.
Umutsuz vakasın.Tsk ederim
Umutsuz vakasın.
Kocan o kadınla iyice işi ilerletince seninle boşanmak isteyecektir, o zaman aldatıldığını öğrenirsin doğru aslında.
Bu hep böyle olur zaten, iş hayatına girince gördüm ben de iş arkadaşıyla sevgili olup, sonra eşinden boşanıp, sevgilisiyle evlenen zibilyon tane erkek olduğunu. O zaman da kk ya konu açacaksın, ben de ben demiştim bunun böyle olduğunu, kendi düşen ağlamaz diyeceğim.
Önüme mutlaka düşer cümlesi saçmalığın dik alası yahu görünce sinirlerim zıpladı, önüne gelen ipucuyu görmemezlikten gelip, içini rahatlatacak fırsatı tepip, sonra önüne düşmesini beklemek nasıl bir mantık yahu, yatakta bassa belki inanacak sanırım.Biraz sert olmuş ama +1
Gerçeklerden kaçmaktan başka bir şey değil
Kesinlikle gitmelisin, gözlemlersin. Evde durunca acabalar,keşkeler aklından gitmeyecektir eminim.Sana inat gidecegim arkadaşım
Bilmiyorum bilmiyorum hersey olabilir kendimi asıp kesicek değilim ya.
Gidicem buyuk ihtimal bakalim ne bekliyor beni.
Ayricada ahkam kestiğimide bakmayin ya gideeim ya onuda gondermem yada olayi ögrenirim.
Git de ister bana inat ister başka türlü olsun, git yeter ki olayı öğren, yoksa sonun daha deminki örneklerle aynı olacak. Önüne düşer falan bunlar babaanne uydurması laflar.Sana inat gidecegim arkadaşım
Bilmiyorum bilmiyorum hersey olabilir kendimi asıp kesicek değilim ya.
Gidicem buyuk ihtimal bakalim ne bekliyor beni.
Ayricada ahkam kestiğimide bakmayin ya gideeim ya onuda gondermem yada olayi ögrenirim.
benim esim bir arkadasının düğününe götürmedi ben de zaten pek istekli degildim ama eminim hepsi erkekti arklarının bu yuzden.
sizin esiniz birseyler karıstırıyor ınutmak nedemek. sizde rahatsız oldugu birseymi var söylediği felan . oyle bile olsa utanması olmaması gereken birsey
ve birsürü bayan arkadası varmıs bu sizin gitmenizi dahada destekler.biz ortamdaki erkek iş arkadasımıza esinle yanısalım felan deriz.
aklımıza geteirmeyin kötüyü ama takip edin belki iş te birinden cekiniyor
Git de ister bana inat ister başka türlü olsun, git yeter ki olayı öğren, yoksa sonun daha deminki örneklerle aynı olacak. Önüne düşer falan bunlar babaanne uydurması laflar.
+1Öyle bir şey olunca mutlaka önüne düşüreceğim diye Allah size senet mi verdi? Tövbe ya.
Ben sayfalarca okudum bu konuyu ve gordum ki kocaniz dugunde baska hatunla dudak dudaga olsa yine onu konduramaz baska turlu dusunmek icin sinirlari zorlarsiniz. Bana kalirsa bu bakis acisi ile gitmenizle gitmemeniz arasinda hicbir fark yok.Bakalim buyuk gun gelip catsin ögrenicez inş
bunu eşin bilebilir ancak.. severek mi evlendiniz ? tartışmanız vs oldu mu zamanında ? birlikte hiç aktiviteniz yok mu ? cinsel duırumalr nasıl ?Peki sizce nedennnnn
bunu eşin bilebilir ancak.. severek mi evlendiniz ? tartışmanız vs oldu mu zamanında ? birlikte hiç aktiviteniz yok mu ? cinsel duırumalr nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?