Kızlarla flört etmek istiyor olabilir. Kimbilir nasıl giyinecekler. İşte bu yüzden git başını boş bırakmaşunun için istemiyor canım
oraya gidip geldikten sonra oradaki bayanları görüp kavga çıkaracaksın diye seni götürmek istemiyor , yaniii başına gelecegi az çok tahmin ediyor , çunku bayan iş arkadaşı daha çok demiştin sanırım , iş yerinde bayanlarla sanimiyse kızlar gene samimi davranacak ve sen cıngarı koparacaksın diye korkusundan seni götürmek istemiyor .
yani seni nasıl ekerim ben tek giderim derdinde ,
+10 ++10000000şunun için istemiyor canım
oraya gidip geldikten sonra oradaki bayanları görüp kavga çıkaracaksın diye seni götürmek istemiyor , yaniii başına gelecegi az çok tahmin ediyor , çunku bayan iş arkadaşı daha çok demiştin sanırım , iş yerinde bayanlarla sanimiyse kızlar gene samimi davranacak ve sen cıngarı koparacaksın diye korkusundan seni götürmek istemiyor .
yani seni nasıl ekerim ben tek giderim derdinde ,
Sebebi sadece "Ben ev hanimi o ışı gucu gayet yerinde ünv mezunu olayy bu dur" düşünceniz bile olabilir. Bu düşünceniz davranışına yansıyordur. Onun neyi isteyip istemediği önemli de sizinki değil mi? Kendiniz istiyorsanız gidin istemiyorsanız evde onu beklemek yerine güzelce giyinin süslenin arkadaşlarınızla çıkın. Eski eşim de yapardı öyle, ev hanımı değilim ama gözünün içine bakardım, herşeyde onayını ve onun isteğini öncelerdim, yormuşum adamıEşim benden utaniyor mu ?
Kiskaniyor mu bilmiyorum...
Kizlar yine mi sen be kardeşim diyeceksiniz ama inanin sizden başka icimi dokecek kimsem yok.Yani çevremdekiler ile sorunlarimi konuşmayi sevmem bana iyi geliyorsunuz tesekur ediyorum ve sorune geciyorum......
Esimin arkadaşınin düğünü var bu ayın 10n da. Gelin de damatta ikiside arkadaşi neyse.
Belki son bir aydir gündemimiz bu düğün ilk once biz erkek erkege gidicez dedi.
Hiç bir sey demedim.
Sonra butun arkadaşlar gelickmis sen de gel dedi.
Bu arada eşimin işi geregi bir erkek arkadaşi varsa 100 bayan arkadaşi var.
Olur gelirim dedim.
Ve sanki surekli fikrimi değstrmek istercesine sureklu sorup duruyordu.
Gelicen mi dugune diye.
Bende ewet diyordum ve konu kapanıyordu.
Buğun dedim ki madem dugune gidicez hazir disardayken bir iki magaza gezelim kndime kıyafet alayim .
Birden düğunu ilk defa duyuyormus gibi.
Sen gelicen mi dedi.
Gelicem niye gelmim dedim.
Benim arkadaşimin dügunu sen gelip napican dedi.
Ama gayet ciddiiiii.
Tabi bnde estim gurledim.
Ben gtmessm sende gdemzsin.
Neden tek gidicem diye tutuşuyorsun diye.
Sonra hemen kıvirdi sakadan da anlamiyorsun diye.
Ama gayet ciddiydi hic saka yapar gibi bir tavri yoktu.
Sonra hangi mağazaya gdelim soyle gotureyim şimdi göturmessem 2 ay senin tribini çekemem dedi.
Bnde istemiyorum kıyafet falan dedim tartstik ewe geldik.
Neyse konustuk tatliya bağladik.
Sakadan anlamiyorsun filan dedi.
Neyse velhasil konu kapandı.
2 üç saar geçti aradan ben konuyu kapatmisim unutmuşum gitmiş.
Birden sey dedi.
Hafta sonu kv mdeydik.
Biz merkezde onlar ilcede yaşiyor.
Sey dedi sen niye annmlerden geldin ki kalsaydin orda dedi.
Bende sen de düğune tek gitseydin dimi dedim.
Kavga etmemek için konuyu daha da uzatmadim ama o simdi yanimda fosur fosur uyuyor benim kalbim ise ağzimda sinirden bilinmezlikten.....
Daha oncede yedikleri içtikleri ayri gitmeyen bi arkadaşinin nisani oldu.
Amman nisana gdip napcaz dedi.Gitmedik.
Ben ev hanimi o ışı gucu gayet yerinde ünv mezunu olayy bu dur bi akil verin ne dir ne değildr kafa yicem..
Üzgünüm ama durum bu. Sizin eşinizin ilk vukuatı değil bu zaten bunun gibi onlarca konunuz var. Ayrıca sizin ciddi özgüven sorununuz varken eşinizin sizi kıskandığını cidden düşünmediniz bence. Bence siz hamileliginize ve çocuğunuza odaklanın. Bu adamla uğraşmak boşuna şimdilik bırakın naparsa yapsın ki zaten yapmıyor gibi durmuyor. Doğum geçsin çocuk büyüsün biraz sonra karar verin. Ha bu adamı boşamayacaksanız da kurcalamayın anca kendinize zarar adam değişmiyor kavga çıkarttığı üzüldüğünüzle kalıyorsunuz.Offff demeyin öle ben bu ihtimali dsunmk istemiyorum
Üzgünüm ama durum bu. Sizin eşinizin ilk vukuatı değil bu zaten bunun gibi onlarca konunuz var. Ayrıca sizin ciddi özgüven sorununuz varken eşinizin sizi kıskandığını cidden düşünmediniz bence. Bence siz hamileliginize ve çocuğunuza odaklanın. Bu adamla uğraşmak boşuna şimdilik bırakın naparsa yapsın ki zaten yapmıyor gibi durmuyor. Doğum geçsin çocuk büyüsün biraz sonra karar verin. Ha bu adamı boşamayacaksanız da kurcalamayın anca kendinize zarar adam değişmiyor kavga çıkarttığı üzüldüğünüzle kalıyorsunuz.
Belli kiomlarca bayanla sen olmadan gitmek istiyor. Rahat takılacak, sen varken yapamasıdığı şekilde espiriler yapacaktır meselaen basitinden. Yani senin yanında rahat olamayacak onlara karşı. Bana öyle geldi. Yoksa niye gitmemen için bu kadar ısrarcı olsun
Bilmiyorum ama gtmiycegim gururumu bu kadar ezmesine izn vermiycm gitsin baklm elbet bu donusude olucakkk
Bence git ya bu çok iyi bir fırsat. Sen gittin diye o çevresindekilere mesafeli durmaya çalışsa bile onlar her zamankigibi davranırlar. Senin de gözlemleme fırsatın olur hem
Bilmiyorum cok karisik duygular icndeyim saglikli dsunemiyorum
şu düşüncenle adama istediğini altın tepsiyle sunuyorsunBilmiyorum ama gtmiycegim gururumu bu kadar ezmesine izn vermiycm gitsin baklm elbet bu donusude olucakkk
Yahu konu sahibesi senin derdin gurur değil, gerçeklerle yüzleşme korkusu. Kimse şöyle bir durumda gururum da gururum demez; çünkü aladatılıyorsa ortada daha büyük gurur kırıcı şeyler vardır. Burdakilerden de "gurur meselesi yapardım, son dakika kavga eder yollardım, burnundan gelirdi vs" tarzı taktiklere aldırma, emin ol senin adam nasıl olursa olsun gideyim derdinde, burnundan falan da gelmez gidince. Çoğu kişi de bu taktiği yapmaz zaten, en azından gider sessizce takipler, olayı çözer.
Yapacağın belli o güne kadar sessiz kal, o günü güzel giyin ve hadi gidiyoruz de. Oldu ki tek gidecem dedi, bırak gitsin, sonra onu orada önce bir gözlemle, sonra yanına git "süpriz yaptım aşkım." diyip otur yanına.
Her dugunde alisverise cikan kadinlari anlamiyorum.Belki de o yuzden esiniz gitmenizi istemiyordur
Öyle bir şey olunca mutlaka önüne düşüreceğim diye Allah size senet mi verdi? Tövbe ya.Ya hayir asla alakasi yok neden yuzlesmkten korkuyum ki.
Sadece iyi ve saglikli değilim hissediyorum.
Belkide kavgayi detayli anlatmadigim icin gururumu ne kadar kirdigini anlatamiyo olabilirim
Oyle bisi varsa mutlaka onume dusecektir biliyorum
Huzursz olup bebegimide germk istemiyorum.
Ama ole birsey varsa kesnlikle bosar kapinin onune koyarim.
Belkide sinirim ofkem gcince gururu ardima alir giderimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?