Eşim benden utaniyormu ???

Kızlarla flört etmek istiyor olabilir. Kimbilir nasıl giyinecekler. İşte bu yüzden git başını boş bırakma

+10 ++10000000

Sebebi sadece "Ben ev hanimi o ışı gucu gayet yerinde ünv mezunu olayy bu dur" düşünceniz bile olabilir. Bu düşünceniz davranışına yansıyordur. Onun neyi isteyip istemediği önemli de sizinki değil mi? Kendiniz istiyorsanız gidin istemiyorsanız evde onu beklemek yerine güzelce giyinin süslenin arkadaşlarınızla çıkın. Eski eşim de yapardı öyle, ev hanımı değilim ama gözünün içine bakardım, herşeyde onayını ve onun isteğini öncelerdim, yormuşum adamı O da benim iş çevreme girmezdi ayrıca. Kötüniyet aramayın, kendi kendinizi oyalayın derim.

Offff demeyin öle ben bu ihtimali dsunmk istemiyorum
Üzgünüm ama durum bu. Sizin eşinizin ilk vukuatı değil bu zaten bunun gibi onlarca konunuz var. Ayrıca sizin ciddi özgüven sorununuz varken eşinizin sizi kıskandığını cidden düşünmediniz bence. Bence siz hamileliginize ve çocuğunuza odaklanın. Bu adamla uğraşmak boşuna şimdilik bırakın naparsa yapsın ki zaten yapmıyor gibi durmuyor. Doğum geçsin çocuk büyüsün biraz sonra karar verin. Ha bu adamı boşamayacaksanız da kurcalamayın anca kendinize zarar adam değişmiyor kavga çıkarttığı üzüldüğünüzle kalıyorsunuz.

Özguven eksikligi bilmiyorum olabilir.
Ama esimde beni çok yipratti herseyin altinda birsey ariyorsam geçmisteki yalanlanlarindan yasattiklarindan dolayi.

Bosamamak mi???
VALLAHI donuna kadar alir yaptiklarini herkeslere anlatir çirkinlese cirkinlese boşarimmmm

Belli kiomlarca bayanla sen olmadan gitmek istiyor. Rahat takılacak, sen varken yapamasıdığı şekilde espiriler yapacaktır meselaen basitinden. Yani senin yanında rahat olamayacak onlara karşı. Bana öyle geldi. Yoksa niye gitmemen için bu kadar ısrarcı olsun

Bilmiyorum ama gtmiycegim gururumu bu kadar ezmesine izn vermiycm gitsin baklm elbet bu donusude olucakkk

Bilmiyorum ama gtmiycegim gururumu bu kadar ezmesine izn vermiycm gitsin baklm elbet bu donusude olucakkk

Bence git ya bu çok iyi bir fırsat. Sen gittin diye o çevresindekilere mesafeli durmaya çalışsa bile onlar her zamankigibi davranırlar. Senin de gözlemleme fırsatın olur hem

Yahu konu sahibesi senin derdin gurur değil, gerçeklerle yüzleşme korkusu. Kimse şöyle bir durumda gururum da gururum demez; çünkü aladatılıyorsa ortada daha büyük gurur kırıcı şeyler vardır. Burdakilerden de "gurur meselesi yapardım, son dakika kavga eder yollardım, burnundan gelirdi vs" tarzı taktiklere aldırma, emin ol senin adam nasıl olursa olsun gideyim derdinde, burnundan falan da gelmez gidince. Çoğu kişi de bu taktiği yapmaz zaten, en azından gider sessizce takipler, olayı çözer.
Yapacağın belli o güne kadar sessiz kal, o günü güzel giyin ve hadi gidiyoruz de. Oldu ki tek gidecem dedi, bırak gitsin, sonra onu orada önce bir gözlemle, sonra yanına git "süpriz yaptım aşkım." diyip otur yanına.

şu düşüncenle adama istediğini altın tepsiyle sunuyorsun
dönüşünde ne olacak ki adam iki güzel laf söyleyecek birlikte bi plan yapacak olay kapanıp gidecek
ama içinizden şüpheyi silebilmenin tek yolu o düğüne gitmek

Ya hayir asla alakasi yok neden yuzlesmkten korkuyum ki.
Sadece iyi ve saglikli değilim hissediyorum.
Belkide kavgayi detayli anlatmadigim icin gururumu ne kadar kirdigini anlatamiyo olabilirim
Oyle bisi varsa mutlaka onume dusecektir biliyorum
Huzursz olup bebegimide germk istemiyorum.
Ama ole birsey varsa kesnlikle bosar kapinin onune koyarim.
Belkide sinirim ofkem gcince gururu ardima alir giderimmm

Bu kadar abartmayın Allah aşkına yaa orada kalabalıkta ne yapacak zaten herkes onun evli olduğunu biliyor kendi erkek arkadaş grubuyla gitmek istemiş olabilir sıkılacağını düşünmüş olabilir kimseyi tanımıyorsunuz diye yani. Genele bakmak lazım ilgisi nasıl tavrı nasıl diye bu adam sonuçta ona bakarsınız tüm gün işte ve karşı cins çok kişi var böyle güvensiz olmaz yani. Eve mi kapatacaksınız aman biri kapar diye.

Öyle bir şey olunca mutlaka önüne düşüreceğim diye Allah size senet mi verdi? Tövbe ya.
Kusura bakmayın da kim bilir ne zaman bir daha böyle bir fırsatınız olacak bunu anlamak için.
Malca bir gururum vardır benim de, ota boka gurur yaparım; ama ortaya bir olay dökülecekse de bir süreliğine gururumu görmezden gelebilirim.
Merak etmeyin bebek bir düğünle gerilmez.
Hayır yapacağınız da şimdiden belli, gitmeyeceksiniz düğüne, sonra gelip burda konu açıp kafanızı rahatlatacaksınız, buraya pış pışlanmak için konu açıyorsunuz. Ne diyim boynuzlanıp boynuzlanıp oturun.
Bence siz boşanamazsınız, bırakın don almayı. Ödünüz kopuyor gerçeklerle yüzleşcem diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…