- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi NightStalker
Senin koca bi acayip olmaya basladiYok tabiki dediklerinizi yaptım ters tepti frikik verdim bakmadı naptiysam olmadi![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin koca bi acayip olmaya basladiYok tabiki dediklerinizi yaptım ters tepti frikik verdim bakmadı naptiysam olmadi![]()
![]()
Senin koca bi acayip olmaya basladi
Yanlış anlama ama burası giderek seks günlüğüne dönüşüyor. Yani seks yaptın mı yapmadın mı kocanın kaçışı filan fazlasıyla anlattın biraz da bu konuyu bırakıp rahatlamayı denesen. Adam seni anne olarak görüyor istemiyor belki çocuk emzirmen bile onun senle seks yapmayı istememesine neden oluyor. Böyle şeyi burda bir konuda okumuştum sanırım...
o kadar süre ara verip sonra her şey normalmiş gibi devam edeceğinizi düşünmeniz hata adam başka şekilde tatmin oluyordur size de gerek kalmıyor ee zaten aylarca siz reddettiğiniz için de sizin zevkiniz onun umurunda değil
komik gibi yazıyorsunuz ama bence bunun altından başka şeyler çıkacak
Yani benim için fark etmez ben senin için diyorum fazla dert ediyorsun diye hani adam gerçekten seni anne olarak gördüğü için bir şey yapmak istemiyor olabilir. Konuyu gırgırına çeviriyorsun ama içten içe sinirlisin mesela bunu anlıyorum. Sen de haklısın kocan sana anne gözüyle bakmasa keşke ne diyeyim :)Ahaha gülüm burda gırgır yapıyoruz ben biseyden gocunmuyorum bu hayatta neler neler var katili var, hırsızı var, gaspcisi var, dolandiricisi var, tecavuzcusu var benim buraya konu açıp bazı arkadaşlarla dertlesmem ve "Gercekten" bazı fikirleri dikkate almam bu kadar problem olmamalı. Ben buraya üye isem istediğim yazıyı istediğim zaman yazabilmeliyim ayıp birşey yapmıyorum :) olabilir teşekkür ederim.
Yani benim için fark etmez ben senin için diyorum fazla dert ediyorsun diye hani adam gerçekten seni anne olarak gördüğü için bir şey yapmak istemiyor olabilir. Konuyu gırgırına çeviriyorsun ama içten içe sinirlisin mesela bunu anlıyorum. Sen de haklısın kocan sana anne gözüyle bakmasa keşke ne diyeyim :)
Hala kizinlami yatiyorsunBeni bi gülme tutuyo şuanoyun oynuyo diğer koltukta
![]()
Hala kizinlami yatiyorsun
sormadiz mi bu kobudaki rahatszlgnizi? yani burda detaylar falan gayet iy anlatmissinz durumu. esinize acsanz konuyu? dogrudan?
Eee hani gidecektin kocanın yaninaEvet :))
Gene miBiliyo 2 defa sitem ettim tamam dedi yine aynı. Hatta geçen gün kendisi sabah özurdiledi benden akşama hazırlan dedi akşam oldu çıt yok :)
Eee hani gidecektin kocanın yanina
Yok o gecenki muhabbetGene mi![]()