Eşim benden uzaklaşıyor :))

Yanlış anlama ama burası giderek seks günlüğüne dönüşüyor. Yani seks yaptın mı yapmadın mı kocanın kaçışı filan fazlasıyla anlattın biraz da bu konuyu bırakıp rahatlamayı denesen. Adam seni anne olarak görüyor istemiyor belki çocuk emzirmen bile onun senle seks yapmayı istememesine neden oluyor. Böyle şeyi burda bir konuda okumuştum sanırım...

o kadar süre ara verip sonra her şey normalmiş gibi devam edeceğinizi düşünmeniz hata adam başka şekilde tatmin oluyordur size de gerek kalmıyor ee zaten aylarca siz reddettiğiniz için de sizin zevkiniz onun umurunda değil
komik gibi yazıyorsunuz ama bence bunun altından başka şeyler çıkacak

Yanlış anlama ama burası giderek seks günlüğüne dönüşüyor. Yani seks yaptın mı yapmadın mı kocanın kaçışı filan fazlasıyla anlattın biraz da bu konuyu bırakıp rahatlamayı denesen. Adam seni anne olarak görüyor istemiyor belki çocuk emzirmen bile onun senle seks yapmayı istememesine neden oluyor. Böyle şeyi burda bir konuda okumuştum sanırım...

Ahaha gülüm burda gırgır yapıyoruz ben biseyden gocunmuyorum bu hayatta neler neler var katili var, hırsızı var, gaspcisi var, dolandiricisi var, tecavuzcusu var benim buraya konu açıp bazı arkadaşlarla dertlesmem ve "Gercekten" bazı fikirleri dikkate almam bu kadar problem olmamalı. Ben buraya üye isem istediğim yazıyı istediğim zaman yazabilmeliyim ayıp birşey yapmıyorum :) olabilir teşekkür ederim.

o kadar süre ara verip sonra her şey normalmiş gibi devam edeceğinizi düşünmeniz hata adam başka şekilde tatmin oluyordur size de gerek kalmıyor ee zaten aylarca siz reddettiğiniz için de sizin zevkiniz onun umurunda değil
komik gibi yazıyorsunuz ama bence bunun altından başka şeyler çıkacak

Yok ya birşey çıkmaz başka şekilde tatmin olma kısmı doğru evet bana gerek olmadığını da biliyorum. Bazı şeyler çok başka. İşe her gittiğinde, işten her geldiğinde öper beni ama o kadar. Yani sorun benim eşime gülüyorum ama kendime ofkemden gülüyorum

Ahaha gülüm burda gırgır yapıyoruz ben biseyden gocunmuyorum bu hayatta neler neler var katili var, hırsızı var, gaspcisi var, dolandiricisi var, tecavuzcusu var benim buraya konu açıp bazı arkadaşlarla dertlesmem ve "Gercekten" bazı fikirleri dikkate almam bu kadar problem olmamalı. Ben buraya üye isem istediğim yazıyı istediğim zaman yazabilmeliyim ayıp birşey yapmıyorum :) olabilir teşekkür ederim.
Yani benim için fark etmez ben senin için diyorum fazla dert ediyorsun diye hani adam gerçekten seni anne olarak gördüğü için bir şey yapmak istemiyor olabilir. Konuyu gırgırına çeviriyorsun ama içten içe sinirlisin mesela bunu anlıyorum. Sen de haklısın kocan sana anne gözüyle bakmasa keşke ne diyeyim :)

Yani benim için fark etmez ben senin için diyorum fazla dert ediyorsun diye hani adam gerçekten seni anne olarak gördüğü için bir şey yapmak istemiyor olabilir. Konuyu gırgırına çeviriyorsun ama içten içe sinirlisin mesela bunu anlıyorum. Sen de haklısın kocan sana anne gözüyle bakmasa keşke ne diyeyim :)

Baksın ya o kadar sogugum ki bu konuya bende aslında ilgilenmiyorum yani. Bazı arkadaşlar şöyle yap böyle yap dedi yaptım sonuç ne sabah 7 de uyanicam aşkım. Artık birşey yapmayı bıraktım belki hata ediyorum bilmiyorum ama yoruldum artık. Gerçekten buna sırf cinsellik gibi bakmamak lazım çünkü evliliği besleyen temellerden biri de cinsellik. Yani psikolojim bozuk. Acaba beni beğenmiyor mu, dışarı da başkalarına bakıyor mu, neden bana gelmiyor, bebegimle çok ilgilenip onu mu ihmal ediyorum, acaba yanında emzirmesem mi, acaba bugün nolcak diye düşünmekten yoruldum yıldım 25 kilo aldım hamileligimde, 17 kgsini verdim hala kilom var ve hem annelik, hem kilo, hem benim agresifligim, hem onun üşengeçliği ve isteksizligi hepsine bağlıyorum yani. Bu sadece benim Anne olmamla alakalı değil ama yoruldum. Gelirse gelsin gelmezse ben kardeş kardeş de yaşarım bi öpücük kondurur iyi geceler der yatarım yani.

sormadiz mi bu kobudaki rahatszlgnizi? yani burda detaylar falan gayet iy anlatmissinz durumu. esinize acsanz konuyu? dogrudan?

Konunuz çok özel sanki profile fotoğrafınızı koymasanız daha iyi olur, ben tedirgin oldum burda:KK48:

Back
X