Eşim benden uzaklaşmak istiyor

O üç fatura nasıl 200 geliyor .Ben oraya takıldım.Elektrik bu ay neredeyse 300 geldi

Böyle koca ve kv bende olacak var yaa... kıymetini bil bence. Kocan sana Euro hesabı açıp her ay 1000 Euro atacaksa bırak çalışsın, sen de burda sefa sür işte...
Sdfdsff ayda 1000 euro harçlığı beğenmeyenler olmuş Kocası her ay kişisel hesabına 20000 TL den fazla harçlık yatiranlar begenmeyebilir elbette ama burda kalıp asgari ücretle çalışan kocayla çoluk çocuk aç kalmaktan iyi gibi bence....

Son düzenleme:
Aynen cnm oda kendince süşünüyor işte araba felan almak istiyor türkiye şartlarında çalışmak istemiyorum diyor asgari ücretle iyi yerlere gelemeyiz diyor ama hayırlısı
Düşüncesi kötü değil aslında destek olurdum ben olsam imkanı varken gitsin biriktirsin çocuğunu istediğin gibi yedirir istediğin gibi giydirirsin maddi sıkıntı çekmeden bilet alır sana arada sende gidersin bence iyi değerlendirilebilir. Ülke maalesef kötü bir dönemden geçiyor eşim bugün arabayı satalım yurt dışına gidelim dese bir dakika durmam.

200(iki yüz) değildir o, olsa öyle olmazdı. 2000(iki bin) falandır.
İki yüzse zaten çalışmasın da işi bırakıp evde otursun. Ayda 500 lira yeterli gelir size

Elektrik su doğalgaz toplam nasıl 200 TL gelir nerde yaşıyorsunuz Türkiye değil galiba

2000 yazacak heralde dedim ama 200 nasıl oluyor
Sadece buzdolabı çalışsa 150 tl, hadi 50 su gelse 200 eder
Ama eşinizle birlikte yaşayında göreyim ben

Ngüzel faturalar toplasan 200 borç yok.Hayalim:)) acaba gerçekmi

Siz ne istiyorsunuz peki eşiniz çalışmasın gün boyu evde dursun birlikte 7/24 vakit geçirin zaten maddi bir giderinizde yok diye öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…