- 23 Mart 2023
- 79
- 53
- 3
- Konu Sahibi bahtsizanonim
-
Kaydettim baktım ama yok malesef ne yazık kiSiz numarayı telefonunuza kaydedin.Bakın whatsapp resmi var mı diye.
Zaten problemli bir evliliğimiz var buna göz yumamam çok teşekkür ederimSonucunda ayrılmayacaksanız kurcalamayın. Ayrılacaksanız da yarın kendiniz konuşana kadar kafanızda kurmayın
Değil mi? Kesinlikle öyle düşünüyorum çok teşekkür ederimNerede görülmüş bir erkeğin annesi- karısı olmayan biriyle görüntülü konusugu?
Bence olay tam da şüphelendiğiniz gibi
Tabii ki deSanal sex yapmıştır fiilen bisey olduğunu sanmam ama aldatma aldatmadır
Öyle yaptım zaten para göndermiştir diye banka hesaplarına baktım maillerine baktım tam o aralıklar temiz temizlemiş olma ihtimali yüksek gayet güzel düşünüyorsunuz bizlere bu yapılanların yanında bu ne kiŞimdi benim kafam hep hinliğe basıyor gibi olacak ama ben delil toplayacaksam önce foto bulmaya çalışırım.Sosyal medyasına bakardım.Sonra başkasının telefonundan kargo,çiçekçi gibi arayıp isim soyisim öğrenirdim.Detektif gibi.Takip ederdim.Kart ekstrelerine bakardım.Telefonunu karıştırdım.Hattının dökümünü isterdim.Dosya oluşturur,data biriktirirdim.Sonra da önüne atıp,hakkımı alır,boşardım.
Şehir mi? Acaba ne düşünerek şehir ismiyle kaydetti. “Vallahi hayatım bak Iğdır’la görüntülü konuşuyorum, şu kadının geçince arkası komple ova”
Üzgünüm ama bence aldatılmışsınız erkek olma ihtimali yok.
Çok teşekkür ederim hayır yok 1 senelik evliyiz zaten dahaŞimdiden geçmiş olsun.
Çocuk var mı peki ??
Arada bir bağ kalmayacak olmasına sevindim.Çok teşekkür ederim hayır yok 1 senelik evliyiz zaten daha
Siz üzülmeyin burada kadınlar bir beyin fırtınası yaparlar.Size yardımcı olurlar.Geçmiş olsun.Öyle yaptım zaten para göndermiştir diye banka hesaplarına baktım maillerine baktım tam o aralıklar temiz temizlemiş olma ihtimali yüksek gayet güzel düşünüyorsunuz bizlere bu yapılanların yanında bu ne ki
Öyle yapmaya çalışacağım çünkü öbür türlü ya ben suçlu olacağım bir şekilde ya da sonuna kadar inkâr edecekOnun telefonundan arayıp detaylı arama ekstresi isteyin.Whatsapp silip geri yükleyince silinen mesajlar geri geliyor.Yarın daha çok yorum gelir.Hemen belli etmeyin bence.Önerilere göre hareket edersiniz.Delil toplayana kadar sakin kalın.
Evet bu saatte bu hızla bu kadar yorum gelmesi bile duygulandırdı beni çok tatlısınız her birinizSiz üzülmeyin burada kadınlar bir beyin fırtınası yaparlar.Size yardımcı olurlar.Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?