Eşim beni aldatıyor mu sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıkı takibe alın gözlemleyin bakalım.
Geçenlerde kızım hastaydı işe gidemedim.
Bir çizim hakkında bişeyi yapmam gerekiyordu o gün.
Ordan bir personel ile konuşup görüntülü aradım, PC üzerinden anlatmaya çalıştım bir saate yakın sürdü konuşmamız.
Yani demek istediğim böyle bir durum mümkün mü?

Muhtemelen meşhur sitelerin birinde tanışmış ve yaşadığı şehrin adıyla kaydetmiştir.
Başkasının telefonundan arayıp kargocu gibi konuşarak kim olduğunu öğrenmeyi deneyebilirsiniz.

Benim erkek arkadaşım yurtdışında olan arkadaşlarıyla nadiren de olsa görüntülü konuşuyor birkaç kez bende vardım ordan biliyorum direkt aldatıyor diyemeyiz erkekler görüntülü konuşmuyor demekte yanlış ama şüpheli durum varsa araştırın gözlemleyin hemen itham etmeyin arkadaşı tanıdığı da olabilir mesela benimki bilgisayardan anlıyor diye görüntülü arayıp birseyler yaptıran da var kameradan o yüzden biraz gözlemleyin

Kendi telefonundan, googleden onun mail hesabına gir ama o akşam evdeyken bildiğrm gidebilirim onun telefonu elinde olsun..

Sonra google etkinliğim var, geçmiş yani geçmişe bak. Hangi uygulamalara girdiğine kadar gösteriyo orası (saatine kadar)
Ordan bi takip yapabilirsin bir süre

Konu sahibi şehir olarak kaydettiği sizden uzak bir şehir mi?İşten izin alıp günü birlik gidebileceği bir yer mi?

Ben whatsappımı kaş defa sildim eski mesajlar hiç gelmedi ama, aksine olanlarda silindi

Konu sahibi şunu belirtmeliyim konuştuğu kadını şehir olarak kaydetmekte çok zekice bir hareket değil.
Ateşli Bursa,Cilveli Adana,Seksi İzmir…
Tesisatçı İbrahim Usta diye kaydetse yakalanmazdı.Gerçi 45 dakika ustayla niye görüntülü görüşsün.Boru tamiri için mi?

Yani eğer ortada bir ilişki varsa kadın sizin numaranızdan vs. haberdardır, açmaz ve eşinize de sizin aradığınızı söylerse foyalarının ortaya çıktığı anlaşılır. Bence başka bir numaradan arayın , açarsa da yanlış aramışım kusura bakmayın dersiniz

Vodafoneliyse detay bölümünden kiminle konuştuğu kaç dakika konuştuğu görünüyor googleden etkinliğinden yaptığı herşey girdiği her site görünüyor Google haritalar zaman çizelgesinden gün içinde nerelere gittiği kaç saat kaç dk kaldığı ne zaman çıktığı hepsi görünüyor yabancı numarayı Facebook arama yerine yazarsanız o numarayla bağlantılı hesaplar görünüyor

Bir insan 45 dakika görüntülü konuştu diye aldatıyor kesinlikle diyemeyiz.
Ne bilim belki iş gorusmesi .
Burda sıkıntı şehir adıyla kaydetmesi.
Numarayı kaydedip arasaydın

Tabi bir de evlenirken hayırlı işleri acele edilir diye tutturdular sonra böyle şeyler işte…
Mutlaka yazacağım
Getcontack diye bir programdan bahsettiler denediniz mi?
Bir de madde kullanımı demişsiniz.Nasıl farkettiniz?Hala var mı?Bunu daha kolay ispatlayabilirsiniz sanki.

Hayır malesef mümkün değil bunların aile şirketi ve diğer kardeşler veya baba dükkanda zaten en son ihtiyaçları olacak kişidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…