- 3 Ağustos 2021
- 259
- 639
- 33
- 29
- Konu Sahibi bahtsizanonim
-
ve bu sayede kocasının sosyal medya hesaplarından da bu ismi araştırabilir belki de takipleştiklerinin arasında varEvet, kim ne diye kaydetmiş onu görür en azından
İnşallah bulurve bu sayede kocasının sosyal medya hesaplarından da bu ismi araştırabilir belki de takipleştiklerinin arasında var
Ben whatsappımı kaş defa sildim eski mesajlar hiç gelmedi ama, aksine olanlarda silindiOnun telefonundan arayıp detaylı arama ekstresi isteyin.Whatsapp silip geri yükleyince silinen mesajlar geri geliyor.Yarın daha çok yorum gelir.Hemen belli etmeyin bence.Önerilere göre hareket edersiniz.Delil toplayana kadar sakin kalın.
Whatsapp web var bir de.Siz o zaman arşivlemiyorsunuz.Ben de otomatik arşivleniyor mesela.Ben whatsappımı kaş defa sildim eski mesajlar hiç gelmedi ama, aksine olanlarda silindi
bencede iyi bile durmuşsunuzDeğil mi? Daha önce zararlı madde kullandığını da gördüm ailesi de çok baskıcı insanlar zaten iyi bile durdum
Yani eğer ortada bir ilişki varsa kadın sizin numaranızdan vs. haberdardır, açmaz ve eşinize de sizin aradığınızı söylerse foyalarının ortaya çıktığı anlaşılır. Bence başka bir numaradan arayın , açarsa da yanlış aramışım kusura bakmayın dersinizEvet Google da da arattım fakat bir sonuca varamadım çıkmıyor bir şey internetten değil de önceden bildiği yerlerden kişilerden aldı veya kullandı diye düşünüyorum. Gizliye kapalıysa kendimden arayıp yanlışlıkla yanlış numarayı çevirmiş gibi yaparım diye düşünüyorum en kötü ama iyi bi fikir mi nasıl olur hiç bilmiyorum
Çok teşekkür ederim hayır yok 1 senelik evliyiz zaten daha
Tabi bir de evlenirken hayırlı işleri acele edilir diye tutturdular sonra böyle şeyler işte…bencede iyi bile durmuşsunuz
herife bak herife daha bir senelik evlilikte yediği halta bak
bize yazın gelişmeleri
Getcontack diye bir programdan bahsettiler denediniz mi?Tabi bir de evlenirken hayırlı işleri acele edilir diye tutturdular sonra böyle şeyler işte…
Mutlaka yazacağım
Aklıma gelmedi değil işe yarar mı dersinizgetcontack diye uygulama var play storeden indirin oradan sorgulatın numarayı %80 bulursunuz
Hayır malesef mümkün değil bunların aile şirketi ve diğer kardeşler veya baba dükkanda zaten en son ihtiyaçları olacak kişidirSıkı takibe alın gözlemleyin bakalım.
Geçenlerde kızım hastaydı işe gidemedim.
Bir çizim hakkında bişeyi yapmam gerekiyordu o gün.
Ordan bir personel ile konuşup görüntülü aradım, PC üzerinden anlatmaya çalıştım bir saate yakın sürdü konuşmamız.
Yani demek istediğim böyle bir durum mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?