- 23 Mart 2023
- 79
- 53
- 3
- Konu Sahibi bahtsizanonim
-
Amin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim sizlere yaşatmasınArada bir bağ kalmayacak olmasına sevindim.
Rabbim yardımcınız olsun.
Evet bu Instagram bug ı çok dolanıyor sosyal medyada ama kimisinin yalanladığını gördüm o yüzden denemedim ama deneyeceğim bu yorumdan sonraHattı ne ise, uygulamaya girip ay devredince ayrıntılı fatura alın. Instagram hesaplarınız eğer ayrı ayrı ise, Instagramın bugu bu arada bu. Hesap ayarlarından dili ingilizce yapın,tekrar Türkçe yapın. Instagram'da şimdiye kadar yapılıp silinen tüm konuşmalar geri geliyor.
Telefonunda drive, bulut, yada Google fotoğraflara bakın. Özellikle bunların çöp kutusuna. Silinse bile buralar yedekler görüntüleri. Kendinizi açık etmeden sessizce izleyin
Büyük ihtimal aldatılmışımdır da benim haberim olmamıştır. Günahı boynuna benim eskininAmin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim sizlere yaşatmasın
Olsun kendinizi kurtarmışsınız ya ona şükürBüyük ihtimal aldatılmışımdır da benim haberim olmamıştır. Günahı boynuna benim eskinin
Ben denedim. Onaylıııı olarak söylüyorum. Kocişimin mesajlarına baktım da ilişkimizde önce olan hep erkek kankalarıyla karı kız muhabbeti vardı aradığımı bulamadımEvet bu Instagram bug ı çok dolanıyor sosyal medyada ama kimisinin yalanladığını gördüm o yüzden denemedim ama deneyeceğim bu yorumdan sonra
Milyonlar kere şükür zatenOlsun kendinizi kurtarmışsınız ya ona şükür
Ay hadi inşallah sana güvendim şu anBen denedim. Onaylıııı olarak söylüyorum. Kocişimin mesajlarına baktım da ilişkimizde önce olan hep erkek kankalarıyla karı kız muhabbeti vardı aradığımı bulamadım
İnşallah sen işine yarayacak bişey bulursun
Ohoooo bir senelik evlilikte bu işlere girildiyse kaç kurtar kendiniÇok teşekkür ederim hayır yok 1 senelik evliyiz zaten daha
Değil mi? Daha önce zararlı madde kullandığını da gördüm ailesi de çok baskıcı insanlar zaten iyi bile durdumOhoooo bir senelik evlilikte bu işlere girildiyse kaç kurtar kendini
büyük ihtimalleLütfen akıl verin yorumlayın
Şehir dışında olduğum bir hafta eşim işte değil evde iken bir şehir ismiyle kaydettiği biriyle 45 dakika görüntülü konuşmuş o saat dilimi içerisinde ben dışardaydım daha sonra dışardan geldiğimde bir kaç saat sonra uyumuşum deyip kalktı ve duşa girdi (normalde abdest almayacak veya traş olmadıysa duşa girmek adeti değildir durduk yere) numarayı aldım 118 80’den öğrenemedim gizlenmiş olabilir dediler yarın kendim arayıp dinleyeceğim kız mı erkek mi nedir diye ama sanırım aldatılıyorum
Evet Google da da arattım fakat bir sonuca varamadım çıkmıyor bir şey internetten değil de önceden bildiği yerlerden kişilerden aldı veya kullandı diye düşünüyorum. Gizliye kapalıysa kendimden arayıp yanlışlıkla yanlış numarayı çevirmiş gibi yaparım diye düşünüyorum en kötü ama iyi bi fikir mi nasıl olur hiç bilmiyorumYerinizde olsam iyice delil toplardım. Şimdi hesap sorarsanız ya da şüphelendiğinizi belli ederseniz belki dikkatli davranır. Numarayı google’a yazıp aratmayı denediniz mi? Belki eskort vs. ise onlar bazı platformalarda, kendi sayfalarında paylaşıyorlar o numaraları reklamlarını yapmak için. Numarayı kendinizden aramayın eğer arayacaksanız da.
Aa o da çok mantıklıymış ama eşimin telefonundan ararsam olmaz önce ondan habersiz emin olmak için öğrenmem gerekiyorEsinizin telefonundan arasaniz o şehiri? Kadin mi erkek mi sesini duyunca kapatirsiniz.
Aslinda yeni bir hat alip, numaraya mesaj atabilirsiniz. Karim ogrendi artik bu numaradan konusalim diye?? Bilemedim ya da esinizin telefonundan engelleyin
Bu arada numara çok akılda kalıcı bir numara böyle şeylerde böyle numaralar mı tercih ediliyor ve ihtimali daha da kuvvetlendirir mi acabaLütfen akıl verin yorumlayın
Şehir dışında olduğum bir hafta eşim işte değil evde iken bir şehir ismiyle kaydettiği biriyle 45 dakika görüntülü konuşmuş o saat dilimi içerisinde ben dışardaydım daha sonra dışardan geldiğimde bir kaç saat sonra uyumuşum deyip kalktı ve duşa girdi (normalde abdest almayacak veya traş olmadıysa duşa girmek adeti değildir durduk yere) numarayı aldım 118 80’den öğrenemedim gizlenmiş olabilir dediler yarın kendim arayıp dinleyeceğim kız mı erkek mi nedir diye ama sanırım aldatılıyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun . İnşallah aldatmıyordur tek diyeceğim buZaten problemli bir evliliğimiz var buna göz yumamam çok teşekkür ederim
getcontack diye uygulama var play storeden indirin oradan sorgulatın numarayı %80 bulursunuzEvet Google da da arattım fakat bir sonuca varamadım çıkmıyor bir şey internetten değil de önceden bildiği yerlerden kişilerden aldı veya kullandı diye düşünüyorum. Gizliye kapalıysa kendimden arayıp yanlışlıkla yanlış numarayı çevirmiş gibi yaparım diye düşünüyorum en kötü ama iyi bi fikir mi nasıl olur hiç bilmiyorum
Evet, kim ne diye kaydetmiş onu görür en azındangetcontack diye uygulama var play storeden indirin oradan sorgulatın numarayı %80 bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?