Eşim beni aldatıyor mu sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hattı ne ise, uygulamaya girip ay devredince ayrıntılı fatura alın. Instagram hesaplarınız eğer ayrı ayrı ise, Instagramın bugu bu arada bu. Hesap ayarlarından dili ingilizce yapın,tekrar Türkçe yapın. Instagram'da şimdiye kadar yapılıp silinen tüm konuşmalar geri geliyor.
Telefonunda drive, bulut, yada Google fotoğraflara bakın. Özellikle bunların çöp kutusuna. Silinse bile buralar yedekler görüntüleri. Kendinizi açık etmeden sessizce izleyin

Evet bu Instagram bug ı çok dolanıyor sosyal medyada ama kimisinin yalanladığını gördüm o yüzden denemedim ama deneyeceğim bu yorumdan sonra

Evet bu Instagram bug ı çok dolanıyor sosyal medyada ama kimisinin yalanladığını gördüm o yüzden denemedim ama deneyeceğim bu yorumdan sonra
Ben denedim. Onaylıııı olarak söylüyorum. Kocişimin mesajlarına baktım da ilişkimizde önce olan hep erkek kankalarıyla karı kız muhabbeti vardı aradığımı bulamadım
İnşallah sen işine yarayacak bişey bulursun

Yerinizde olsam iyice delil toplardım. Şimdi hesap sorarsanız ya da şüphelendiğinizi belli ederseniz belki dikkatli davranır. Numarayı google’a yazıp aratmayı denediniz mi? Belki eskort vs. ise onlar bazı platformalarda, kendi sayfalarında paylaşıyorlar o numaraları reklamlarını yapmak için. Numarayı kendinizden aramayın eğer arayacaksanız da.

Esinizin telefonundan arasaniz o şehiri? Kadin mi erkek mi sesini duyunca kapatirsiniz.
Aslinda yeni bir hat alip, numaraya mesaj atabilirsiniz. Karim ogrendi artik bu numaradan konusalim diye?? Bilemedim ya da esinizin telefonundan engelleyin

büyük ihtimalle

Evet Google da da arattım fakat bir sonuca varamadım çıkmıyor bir şey internetten değil de önceden bildiği yerlerden kişilerden aldı veya kullandı diye düşünüyorum. Gizliye kapalıysa kendimden arayıp yanlışlıkla yanlış numarayı çevirmiş gibi yaparım diye düşünüyorum en kötü ama iyi bi fikir mi nasıl olur hiç bilmiyorum

Esinizin telefonundan arasaniz o şehiri? Kadin mi erkek mi sesini duyunca kapatirsiniz.
Aslinda yeni bir hat alip, numaraya mesaj atabilirsiniz. Karim ogrendi artik bu numaradan konusalim diye?? Bilemedim ya da esinizin telefonundan engelleyin
Aa o da çok mantıklıymış ama eşimin telefonundan ararsam olmaz önce ondan habersiz emin olmak için öğrenmem gerekiyor
Öyle bir şeyle uğraşmam eğer varsa böyle bir durum sonu belli

Bu arada numara çok akılda kalıcı bir numara böyle şeylerde böyle numaralar mı tercih ediliyor ve ihtimali daha da kuvvetlendirir mi acaba

kızlar hepinizden korktum haberiniz olsun önceden turkcellde çalışıyordum. çıktım ya orda olsaydım her haltına bakardım kütüğüne kadar çıkıyor başka numaradan arayıp yanlış numara olayı iyiymiş

getcontack diye uygulama var play storeden indirin oradan sorgulatın numarayı %80 bulursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…