- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi sidelya2012
-
eşinin iş yerine hiç gittin mi? kızla muhattap oldun mu? senden rahatsız olduğunu hissettin mi?
loğusadan yeni çıkmış ve normalden daha hassas döneminizdesiniz.
eşinizin sizi aldattığını düşünmüyorum fakat o danışman kızın çizgiyi biraz aştığını eşinin de mesafesini koruyamadığını düşünüyorum.
sonuçta herkes birşekilde iş ortamında muhatap oluyor fakat şakalaşmalar köpek korkusu sebebiyle beraber yürüme istekleri bir tık fazla bana kalırsa.
eşiniz yokken onu kim köpeklerden koruyormuş acaba
ayrıca eşiniz babalık adaptasyonunu atlatamamış sanırım.
kadınlar ister istemez hamilelikte ve doğumdan sonra eşlerini ihmal edebiliyorlar bu hepimizin başına gelebilir ve ya gelecek ama eşinizin sizi aldattığına inanmıyorum bence muhabbetten ileriye gitmeyecektir belki eşiniz duygusal bir boşluğunu kapatıyor siz eşinizle ne kadar ilgilisiniz ya da çocuktan vakit bulamayıp eşinizi ihmal mi ediyorsunuz bunlarıda düşünün eşinizle de ilgilenin bence
Bence var ya o tamamen kızın yılışıklığı
Eşin de azcık saf yani kötü niyet aramamış
Bence var ya o tamamen kızın yılışıklığı
Eşin de azcık saf yani kötü niyet aramamış
bu hafta sonu susleniym pusleniym kizimi da aliymgideyim bi arzu endam edeyim bakalim ne olacakBu tarz durumlarda bana kalırsa ilk önce gözlem yapılmalı sonra konuşulmalı.Eşiniz sizin şüphelendiğinizi anlayınca üstünü kapatır.Ve siz de şüphelerinizle kalırsınız.İçiniz hiç rahat etmez.
Öncelikle arkadaşın söylediği gibi telefon kayıtlarına bakabilirsiniz.
Aldatmak sadece yatakta olmuyor.Ve eşiniz iş yerindeki danışman kız yerine size daha fazla ilgi göstermeli hoş tutmalı.Bu durum aranızda daha fazla devam ederse ve eşiniz bu şekilde daha mutlu olursa huzursuzluğun aslı o zaman çıkar ortaya.
Yeni doğum yapmışsınız hassasiyetleriniz var bu çok doğal ve doğal karşılanmalı.Eşiniz size destek olmalı.Evlilik karşılıklı sonuçta.Onun ileride bir sıkıntısı olursa siz ona destek olacaksınız o danışman kız değil sonuçta.Siz yanında olacaksınız..
Ve bu tarz ilişkiler tehlikelidir bana kalırsa .
Ne ilişkiler var. 1 yıl önce patronuna karısının doğum gününü hatırlatan sekreter 1 yıl sonra karısının doğum gününde patronyla yatıyor...
Gözlem yapıp konuşmalısınız.Konuştuktan sonra o kızla tanışıp ilişkilerinde söz hakkı kazanabilirsiniz.
bu hafta sonu susleniym pusleniym kizimi da aliymgideyim bi arzu endam edeyim bakalim ne olacak
bu hafta sonu susleniym pusleniym kizimi da aliymgideyim bi arzu endam edeyim bakalim ne olacak
bizi de haberdar et
Bence esiniz kendinden cok emin, yani siz ilgilisiniz bakimlisisiniz yani ceptesiniz, eee baska bayanlarda ilgi duyuyor ego tavan yapmis...
Bana kalirsa ilgiyi kesin, üstüne okadar düsmeyin, süslenin püslenin alinin kizinizi disari cikin, bu arada gecerken ugramis gibi is yerine
Gidin bi görünün, hem ordaki hatunlar sizi görsün hemde esiniz sizin kendinizi salmayip tüm zarifliginizle disarda oldugunuzu görsün.
Belki biraz kaybetme korkusu, kiskanclik gelirde yine size yönelir... Siz nekadar güzel,bakimli,cekici,dik,ona muhtac olmayan bi Anne oldugunuzu ona hissettirin, gerisi gelir... Kolay gelsin...
Dogumdan sonra cok kilo aldiniz mi. Bebeginiz 2 aylik sanirim suan o sekreter kiz ve sizin goruntunuz arasinda daglar kadar fark vardir eminim. Bu erkek milleti boyle iste, bu tiplere cocuk mocuk dogurmuycan anacim yaranilmiyor. Onlar icin ne hale geldigimizi hic umursamayip fit genc kizlara hayranlikla bakiyorlar.Bir daha sakin bu adama bebek yapma
Buarada butun konulari teker teker acip konu sahiplerine bosanmalari icin israr eden bir grup var bu forumda. Bu insanlar amerikada yasiyor heralde.
Zaten önce bu aksam bi kere daha doğru düzgün konusucam tavrimi koyucam bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?