eşim beni aldatıyor mu

loğusadan yeni çıkmış ve normalden daha hassas döneminizdesiniz.

eşinizin sizi aldattığını düşünmüyorum fakat o danışman kızın çizgiyi biraz aştığını eşinin de mesafesini koruyamadığını düşünüyorum.

sonuçta herkes birşekilde iş ortamında muhatap oluyor fakat şakalaşmalar köpek korkusu sebebiyle beraber yürüme istekleri bir tık fazla bana kalırsa.

eşiniz yokken onu kim köpeklerden koruyormuş acaba

ayrıca eşiniz babalık adaptasyonunu atlatamamış sanırım.

Güya her gün babasıi götürüp getiriyomus da falan fesmekan mesafeyi koruyamasigi kesin de gostercem ben ona nasil mesafeli olunurmus.ah calissaydim aynisini yapardim görürdü hanyayi konyayi.uyum sorunu yasiyor zaten bazen çocuğa çok soğuk oluyo

Bence var ya o tamamen kızın yılışıklığı
Eşin de azcık saf yani kötü niyet aramamış

kadınlar ister istemez hamilelikte ve doğumdan sonra eşlerini ihmal edebiliyorlar bu hepimizin başına gelebilir ve ya gelecek ama eşinizin sizi aldattığına inanmıyorum bence muhabbetten ileriye gitmeyecektir belki eşiniz duygusal bir boşluğunu kapatıyor siz eşinizle ne kadar ilgilisiniz ya da çocuktan vakit bulamayıp eşinizi ihmal mi ediyorsunuz bunlarıda düşünün eşinizle de ilgilenin bence

Bebeğim çok uslu maşallah aksamlari hep uyur.Esim firsat verse onunla ilgilenicem ama çok yorgunum uykum var diyp kapatiyo.yanina gidiyorum meyve soyuyorum cayini aygina getiriyorum film aciyorum izleyelim diye ama nafile kadinlik gururum inciniyor bu sefer

Bu tarz durumlarda bana kalırsa ilk önce gözlem yapılmalı sonra konuşulmalı.Eşiniz sizin şüphelendiğinizi anlayınca üstünü kapatır.Ve siz de şüphelerinizle kalırsınız.İçiniz hiç rahat etmez.
Öncelikle arkadaşın söylediği gibi telefon kayıtlarına bakabilirsiniz.

Aldatmak sadece yatakta olmuyor.Ve eşiniz iş yerindeki danışman kız yerine size daha fazla ilgi göstermeli hoş tutmalı.Bu durum aranızda daha fazla devam ederse ve eşiniz bu şekilde daha mutlu olursa huzursuzluğun aslı o zaman çıkar ortaya.
Yeni doğum yapmışsınız hassasiyetleriniz var bu çok doğal ve doğal karşılanmalı.Eşiniz size destek olmalı.Evlilik karşılıklı sonuçta.Onun ileride bir sıkıntısı olursa siz ona destek olacaksınız o danışman kız değil sonuçta.Siz yanında olacaksınız..

Ve bu tarz ilişkiler tehlikelidir bana kalırsa .
Ne ilişkiler var. 1 yıl önce patronuna karısının doğum gününü hatırlatan sekreter 1 yıl sonra karısının doğum gününde patronyla yatıyor...

Gözlem yapıp konuşmalısınız.Konuştuktan sonra o kızla tanışıp ilişkilerinde söz hakkı kazanabilirsiniz.

Bence var ya o tamamen kızın yılışıklığı
Eşin de azcık saf yani kötü niyet aramamış

bu hafta sonu susleniym pusleniym kizimi da aliymgideyim bi arzu endam edeyim bakalim ne olacak

bu hafta sonu susleniym pusleniym kizimi da aliymgideyim bi arzu endam edeyim bakalim ne olacak

Hah işte! tam da bununla ilgili bir şey yaziyordum ki böyle düşünmenize sevindim.
Üstüne üstüne gidin. Kendinizi unutturmayın. Dışardan izlemeyin. Bilakis daha çok içlerine girin. Bu durum her ne kadar sizi sinir etse de sabrınızı ve soğukkanlılığınızı koruyun. Eziklik hissetmeden -ki bunun için sebep olmadığı herkesçe malum- inadına üstüne gidin.
Evet küçük bir bebeğiniz var zor olabilir ama daha çok dışarı çıkıp boy gösterin psikolojinize çok faydası olur. Evde oturup kendinizi yiyip bitirmenizden bin kat daha iyidir.
Şimdilik konuşma işini bir tarafa bırakın derim ben. Çok inatçı bir yapım olduğu için önce şartları zorlamayı seviyorum ben. Gelişen duruma göre alın kocanızı karşınıza açık seçik konuşun bence.

Bence esiniz kendinden cok emin, yani siz ilgilisiniz bakimlisisiniz yani ceptesiniz, eee baska bayanlarda ilgi duyuyor ego tavan yapmis...
Bana kalirsa ilgiyi kesin, üstüne okadar düsmeyin, süslenin püslenin alinin kizinizi disari cikin, bu arada gecerken ugramis gibi is yerine
Gidin bi görünün, hem ordaki hatunlar sizi görsün hemde esiniz sizin kendinizi salmayip tüm zarifliginizle disarda oldugunuzu görsün.
Belki biraz kaybetme korkusu, kiskanclik gelirde yine size yönelir... Siz nekadar güzel,bakimli,cekici,dik,ona muhtac olmayan bi Anne oldugunuzu ona hissettirin, gerisi gelir... Kolay gelsin...

Son düzenleme:

Evet egosu yuksek kendini beğenen biri

Dogumdan sonra cok kilo aldiniz mi. Bebeginiz 2 aylik sanirim suan o sekreter kiz ve sizin goruntunuz arasinda daglar kadar fark vardir eminim. Bu erkek milleti boyle iste, bu tiplere cocuk mocuk dogurmuycan anacim yaranilmiyor. Onlar icin ne hale geldigimizi hic umursamayip fit genc kizlara hayranlikla bakiyorlar.Bir daha sakin bu adama bebek yapma

Buarada butun konulari teker teker acip konu sahiplerine bosanmalari icin israr eden bir grup var bu forumda. Bu insanlar amerikada yasiyor heralde.

Hamileyken toplam 9 kilo almistim hepsini verdim üstüne 4 kilo daha verdim.görüntüde o kiz yanima bile yaklasamaz.oyle bakimli falan da değil ama..

Buarada butun konulari teker teker acip konu sahiplerine bosanmalari icin israr eden bir grup var bu forumda. Bu insanlar amerikada yasiyor heralde.

En ufak sorunda değil tabiki ama aldatma, şiddet, küfür,güvensizlik ve sevgisizlik durumlarında bence herkes boşanmalı.
Amerikada yaşamakla alakası yok bence çünkü bu şekilde mutsuz ailelerde mutsuz çocuklar yetiştirmek mantıksız.

Aldatiliyor musunuz bilmem ama esinizde bir iç huzursuzluk var...

Bir insan is arkadasyla durağa kadar yürüyebilir neden bu mühim bir şeymiş gibi anlatmis ki..

Ya da sizi kiskandirmaya calisiyor

Zaten önce bu aksam bi kere daha doğru düzgün konusucam tavrimi koyucam bakalim ne olacak

inşallah kötü bir şey yoktur. sanmıyorum da. ama ne olursa olsun eşinin genç bir kadınla lüzumsuz laçkalıkları hiç hoş değil. biraz kulağını çeksen iyi edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…