eşim beni aldatıyor mu

AA peşin peşin uyardi baskınlardan hoslanmazmis önceden haber vermeliymisim.bu isin altından pek iyi bisey cikmicak gibi ama hayirlisi.

Yok kimse sana kırılmaz da ; ağzına geleni say sonra kırdıysam affola ....... İyiymiş:)

konuyla ilgili dusuncelerimi soyledim amacim agzima geleni saymak degildi. Dusumcelerimin icinizde yeri ve kabulu olmadigini gorunce de af diledim.

ne diyim bigün evlenirseniz umarım eşinizin pek çok kadın arkadaşı olur o zaman
nası olsa rahatsız olmuyosunuz

Arkadaslik ve dostlugun cinsiyeti yoktur. Esiminde tipki benim erkek arkadaslarim oldugu gibi kiz arkadaslari olabilir. Suphelerle,kuruntularla kendimi mutsuz hayat arkadasimi huzursuz edecek degilim.Ben askima bakarim

AA peşin peşin uyardi baskınlardan hoslanmazmis önceden haber vermeliymisim.bu isin altından pek iyi bisey cikmicak gibi ama hayirlisi.

Yok yaaa çok biliyor!
Bu evlilikte çok alttan alan,yumuşak taraf sen olmuşsun sanırım.
Peşin peşin uyarı da neymiş.
Git bas bakalım ne yapacak hoşlanmayacak da..
Aman sen hoşlanmayacağın bir şeye tanık olma da, o hoşlanmayıp kavga etsin dert değil..

]konuyu ve yorumları tamamen okumadım
bence eşiniz söylediğiniz kadar hoş biri ise gözü her türlü haytalığa doymuştur, kanıtlanmadan tam emin olamayız diyelim ki beraber çalıştığı hatunun eşinize içten içe ilgisi var ve eşiniz de bunu hissediyor, egoları tavan yapıyor tabi hoşuna gidiyor belki, en fazla durumun bu kadar olabileceğini düşünüyorum ben, başka türlü ne eşinizin günahını ne o bayanın günahını almamak lazım. Bu çok mu normal ya da hazmedilebilir mi? bence hayır ben de dayanamam ama boşanmayı ayrılmayı düşünecek kadar da çabuk pes etmeyin, az biraz sabırla suçlamadan bekleyin bakalım, belki eşiniz evinin huzurunu size bağlılığını kanıtlayacak? yaşamadan bilemezsiniz, mümkünse bu hatunla siz de arkadaş olmaya çalışın maden eşinizin yakın arkadaşı ise ailecek görüşmenizde sakınca yoktur, süslenin püslenin hava almak bahanesiyle eşinizi ziyaret edin... Hem kendinize hem de hatun kıza ben burdayım diyebilirsiniz böylece...

Son düzenleme:
Hemen aldatiyor diye dusunmeyin. Dogum sonrasi ve cocugun getirdigi zaman yukunden dolayi esinize fazla zaman ayiramiyorsunuz. Teshir edici elbiseler giyin, iliskinize biraz erotizm katin ki evdeki helal kadin , daha bir anlam kazansin.

Esinizin aldattigini dusunmuyorum. O kizda , bu erkek evli bana asilmaz, arkadas olabilirim, mantigiyla hareket ediyordur. Olayi abartmaya gerek yok.

Esinize vücut dilinizi kullanarak hitap edin, ilgisini cekin ve ona yorgunum , basim agriyor ayagi cekmeyin. Sonucta onunda ihtiyaclari var. Cinsel manada erotizmle birlikte doyuma ulasabilen EVLi bir erkegin, normal sartlarda aldatmasi cok dusuk bir ihtimaldir...

Fikirlerimi dusuncelerimi degil, TECRUBELERIMI aktardim.

sakalasmakla kur yapmayi ayirmak gerekiyor bence ikisi farkli seyler. Siz belki isinizde kimseyle muhattap olmuyor olabilirsiniz bu bir tercih meselesidir kimse sizi yargilayamaz.

Bence siz kesinlikle tecrübelerinizi altarmamışsınız; aktardıklarınız tamamiyle toplumdaki erkeği mutlu etme odaklı köhne zihniyetin döküntüleri.

Siz ne söylediğinizin farkında mısınız? Konu sahibi arkadaş daha hala lohusa sayılır. Ne erotizminden bahsediyorsunuz? Heyecanın, aşk oyunlarının sırası mı ? Erkeklere hacet yok biz kadınlar seksi erkekler için nefes almak gibi bir ihtiyaç ilan edip bu kadar tepeye çıkarıyoruz.

Merak etmeyin iki gün sevişmedi diye hiç bir erkeğin ç ..ü düşmez

Dun esimre ve çok geç geldi.haliyle ben uyumuş kalmisim.sabah sanki bi gün önce hicbisey olmamis gibi yine asiri bi ilgi vardi.karsilik vermeyince noluyo sana yüzün 5 karis dedi.ben bi of çekince başlatma ofundan dedi çekti gitti.bu akşamda geç gelecek ne yapsam geç olduğu halde konussam mi

konuş tabikii.. bu şekilde kendine işkence ediyorsun çünkü.. dök içini sakince..

Alacagim cevaplardan çok korkuyorum keşke ona karsi sevgim bu kadar çok olmasaydı herşey daha kolay olurdu. Ama askindan olsemde geri adim atmicam

korkunun ecele faydası yok.. sert konuşmazsan sert cevap almazsın.. gerçekten huzursuz olduğunu belirt.. ortada bariz bi aldatma yok, hemen aldatılmış moduna girme oyuzden.. ortalığı yıkıp geçmene gerek yok.. konuşarak halletmeye çalış.. seviyorsa senin huzurun için elinden geleni yapar yada yapmaya çalışır en azından

Alacagim cevaplardan çok korkuyorum keşke ona karsi sevgim bu kadar çok olmasaydı herşey daha kolay olurdu. Ama askindan olsemde geri adim atmicam

korkunun ecele faydası yok.. sert konuşmazsan sert cevap almazsın.. gerçekten huzursuz olduğunu belirt.. ortada bariz bi aldatma yok, hemen aldatılmış moduna girme oyuzden.. ortalığı yıkıp geçmene gerek yok.. konuşarak halletmeye çalış.. seviyorsa senin huzurun için elinden geleni yapar yada yapmaya çalışır en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…