- Konu Sahibi sidelya2012
-
Öyle mi?
Baskın yap o zaman seni özledik aşkımmmmmm diye dudaklarını büz.
Karnımızda çok acıktı de..
Bunun için neden geldin diye sana kızarsa da bu davranışların aklıma
hayırlı şeyler getirmiyor bilgin olsun de pişman et.
Diğer hocalar ne dermişmişşş..
Hiç hoşlanmadım ben bu durumdan.
Yok kimse sana kırılmaz da ; ağzına geleni say sonra kırdıysam affola ....... İyiymiş:)
ne diyim bigün evlenirseniz umarım eşinizin pek çok kadın arkadaşı olur o zaman
nası olsa rahatsız olmuyosunuz
AA peşin peşin uyardi baskınlardan hoslanmazmis önceden haber vermeliymisim.bu isin altından pek iyi bisey cikmicak gibi ama hayirlisi.
Çalışıyor musunuz siz?
Merakını gidereyim çalışma hayatının ne olduğunu gayet iyi bilirim. Çalışmaktan yemek yemeye vakit bulamayacak kadar hem de. Bu sebeptendir belki sağımdaki solumdakiyle şakalaşıp kur yapmaya fırsat bulamayışım.
Hemen aldatiyor diye dusunmeyin. Dogum sonrasi ve cocugun getirdigi zaman yukunden dolayi esinize fazla zaman ayiramiyorsunuz. Teshir edici elbiseler giyin, iliskinize biraz erotizm katin ki evdeki helal kadin , daha bir anlam kazansin.
Esinizin aldattigini dusunmuyorum. O kizda , bu erkek evli bana asilmaz, arkadas olabilirim, mantigiyla hareket ediyordur. Olayi abartmaya gerek yok.
Esinize vücut dilinizi kullanarak hitap edin, ilgisini cekin ve ona yorgunum , basim agriyor ayagi cekmeyin. Sonucta onunda ihtiyaclari var. Cinsel manada erotizmle birlikte doyuma ulasabilen EVLi bir erkegin, normal sartlarda aldatmasi cok dusuk bir ihtimaldir...
Fikirlerimi dusuncelerimi degil, TECRUBELERIMI aktardim.
Dun esimre ve çok geç geldi.haliyle ben uyumuş kalmisim.sabah sanki bi gün önce hicbisey olmamis gibi yine asiri bi ilgi vardi.karsilik vermeyince noluyo sana yüzün 5 karis dedi.ben bi of çekince başlatma ofundan dedi çekti gitti.bu akşamda geç gelecek ne yapsam geç olduğu halde konussam mi
konuş tabikii.. bu şekilde kendine işkence ediyorsun çünkü.. dök içini sakince..
konuş tabikii.. bu şekilde kendine işkence ediyorsun çünkü.. dök içini sakince..
Alacagim cevaplardan çok korkuyorum keşke ona karsi sevgim bu kadar çok olmasaydı herşey daha kolay olurdu. Ama askindan olsemde geri adim atmicam
Alacagim cevaplardan çok korkuyorum keşke ona karsi sevgim bu kadar çok olmasaydı herşey daha kolay olurdu. Ama askindan olsemde geri adim atmicam
msj sayacını say ertesi gün fazlaysa ama hala bossa neden sildigini sor yada self servisten bakMesaj kutusu hep bos oluyor eve gelince telefonunu genelde kapatiyo.çocuğum daha çok küçük nasil takip ederim
msj sayacını say ertesi gün fazlaysa ama hala bossa neden sildigini sor yada self servisten bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?