- Konu Sahibi sidelya2012
-
Son durum nedir? konuşabildiniz mi eşinizle?
Sormayin ya konusamadik ve benim içim içimi yiyor sütum bile azaldi.dun ildişindan yatili misafirlerimiz vardi haliyle konusamadik.ama ilginç olan benim suratim sirke satarken Esim sebebini dahi sormadi
Ve benim en yakin arkadasim da eşimin öğrencisi ona anlattim durumu o kiza dikkat et çok seviyesiz yilisik bi kiz dedi esinle de baya samimiler dedi(daha önce benim uzulmemem için söylememiş)
Eee haydaaa keşke arkadaşınız uyarsaymış daha öncesinde belki oda böyle bir şey yüzünden arada kalmak istemedi biraz hassas bir konu gerçi.
Sen kocanla kesinlikle konuş ama onu suçlamadan. Ben bu kızla olan iletişiminden rahatsız oluyorum filan de?
Öğrenciler KPSS öğrencisi olduğu için kimsenin dikkat edeceğini sanmam bu akşam inşallah bisey olmaz da konuşurum zaman geçtikçe kafamda kuruyorum çünkü.
Ve benim en yakin arkadasim da eşimin öğrencisi ona anlattim durumu o kiza dikkat et çok seviyesiz yilisik bi kiz dedi esinle de baya samimiler dedi(daha önce benim uzulmemem için söylememiş)
bu iş tahmin ettiğimden de ciddi galiba..
Eşinize kesinlikle bu durumdan bahsedin rahatsız olduğunuzu belirtin. Bunu söylerken sen beni aldatıyor musun gibi şühlendiğinizi belli eder şekilde değil de sana ihtiyacım var yeni doğum yaptım sana ihtiyacım var sen neden ilgisiz davranıyorsun gibisinden konusmalısınız bence
çok doğru düşünüyorsun. bunun içine öyle bir korku sal ki, görsün anyayı konyayı..Elin k...ı kırık kizina gulmeler sakalar yapar evde kaç yillk karisina iki tutam ilgiyi çok görür yanlis mi düşünüyorum kızlar
Perşembe aksam konuscaktim ama ellerinde çiçeklerle çikti geldi tabi ben daha çok iskillendim ve sordum hayirdir dedim nerden cikti bunlar boyle doğuma bile getirmemisken diye.kaç gündür yüzün gulmuyodu biraz sevinirsin diye düşündüm dedi ben kaç gündür yuzumun gulmemesinin sebebi sensin biliyorsun dedim.ben ne yaptim ki dedi.ben de bana acik yureklilikle şöyle o kizla aranda duygusal veya fiziksel herhangi bisey oldu mu dedim. Boyle bi serefsizligi yapabileceğimi nazil düşündün sana olan sevgimden sadakatimden suphen mi var dedi.ben de bunu bana sen dusundurdun kaç aydir bana karsi buz gibisin üstelik sana en ihtitacim olduğu donemde beni kendimle yapayalnız biraktin üstelik seni kacdefa uyardim duzelmedin yorgunum dedin gecistirdin.evde hergun o kizla neler yaptiginizi gözlerin parlayarak anlattin en son beraber yurumenizi kaldıramadim artik sen olsan nazil dusunurdun bekar genç bi erkekle yurusem dedim.ama benim niyetim kotu değildi yardim etmek istemiştim dedi.ben de tamam belki sen iyi niyetlisin ama o kizin niyetinin ne olduğunu nerden biliyosun dedim beni bu kadar kirdigini nasil farketmedin dedim.canim çok özür dilerim inan boyle bisey yok tamam bi daha o kizla hicbisekilde görüşmek dedi.ben de nerdenbileyim görüşüp görüşmediğini dedim istersen bütün gün telefonum acik kalsin kamera kayitlarini getireyim istersen her gün ama ne olursevgimden şüphe etme dedi.bana karsi eskisi gibi ol dedi ben de bilmiyorum kalbim çok kirildi dedim sarilmaya kalkti bende bu tur tartışmalardan sonra bana çok ilgili davraniyosun iki gün sonra normale donuyosun bu hi hoşuma gitmiyor ne degisiyo dedim ya kendine dikkat et ya da bu evden çek git ben zaten kaç aydir seninleyken sensiz yaşayarak yalniz yasamayi öğrendim dedim ağlamaya basladi boyle deme ben seni çok seviyorum falan filan iste boyle canimSidelya konuşabildin mi eşinle_
Perşembe aksam konuscaktim ama ellerinde çiçeklerle çikti geldi tabi ben daha çok iskillendim ve sordum hayirdir dedim nerden cikti bunlar boyle doğuma bile getirmemisken diye.kaç gündür yüzün gulmuyodu biraz sevinirsin diye düşündüm dedi ben kaç gündür yuzumun gulmemesinin sebebi sensin biliyorsun dedim.ben ne yaptim ki dedi.ben de bana acik yureklilikle şöyle o kizla aranda duygusal veya fiziksel herhangi bisey oldu mu dedim. Boyle bi serefsizligi yapabileceğimi nazil düşündün sana olan sevgimden sadakatimden suphen mi var dedi.ben de bunu bana sen dusundurdun kaç aydir bana karsi buz gibisin üstelik sana en ihtitacim olduğu donemde beni kendimle yapayalnız biraktin üstelik seni kacdefa uyardim duzelmedin yorgunum dedin gecistirdin.evde hergun o kizla neler yaptiginizi gözlerin parlayarak anlattin en son beraber yurumenizi kaldıramadim artik sen olsan nazil dusunurdun bekar genç bi erkekle yurusem dedim.ama benim niyetim kotu değildi yardim etmek istemiştim dedi.ben de tamam belki sen iyi niyetlisin ama o kizin niyetinin ne olduğunu nerden biliyosun dedim beni bu kadar kirdigini nasil farketmedin dedim.canim çok özür dilerim inan boyle bisey yok tamam bi daha o kizla hicbisekilde görüşmek dedi.ben de nerdenbileyim görüşüp görüşmediğini dedim istersen bütün gün telefonum acik kalsin kamera kayitlarini getireyim istersen her gün ama ne olursevgimden şüphe etme dedi.bana karsi eskisi gibi ol dedi ben de bilmiyorum kalbim çok kirildi dedim sarilmaya kalkti bende bu tur tartışmalardan sonra bana çok ilgili davraniyosun iki gün sonra normale donuyosun bu hi hoşuma gitmiyor ne degisiyo dedim ya kendine dikkat et ya da bu evden çek git ben zaten kaç aydir seninleyken sensiz yaşayarak yalniz yasamayi öğrendim dedim ağlamaya basladi boyle deme ben seni çok seviyorum falan filan iste boyle canim
Perşembe aksam konuscaktim ama ellerinde çiçeklerle çikti geldi tabi ben daha çok iskillendim ve sordum hayirdir dedim nerden cikti bunlar boyle doğuma bile getirmemisken diye.kaç gündür yüzün gulmuyodu biraz sevinirsin diye düşündüm dedi ben kaç gündür yuzumun gulmemesinin sebebi sensin biliyorsun dedim.ben ne yaptim ki dedi.ben de bana acik yureklilikle şöyle o kizla aranda duygusal veya fiziksel herhangi bisey oldu mu dedim. Boyle bi serefsizligi yapabileceğimi nazil düşündün sana olan sevgimden sadakatimden suphen mi var dedi.ben de bunu bana sen dusundurdun kaç aydir bana karsi buz gibisin üstelik sana en ihtitacim olduğu donemde beni kendimle yapayalnız biraktin üstelik seni kacdefa uyardim duzelmedin yorgunum dedin gecistirdin.evde hergun o kizla neler yaptiginizi gözlerin parlayarak anlattin en son beraber yurumenizi kaldıramadim artik sen olsan nazil dusunurdun bekar genç bi erkekle yurusem dedim.ama benim niyetim kotu değildi yardim etmek istemiştim dedi.ben de tamam belki sen iyi niyetlisin ama o kizin niyetinin ne olduğunu nerden biliyosun dedim beni bu kadar kirdigini nasil farketmedin dedim.canim çok özür dilerim inan boyle bisey yok tamam bi daha o kizla hicbisekilde görüşmek dedi.ben de nerdenbileyim görüşüp görüşmediğini dedim istersen bütün gün telefonum acik kalsin kamera kayitlarini getireyim istersen her gün ama ne olursevgimden şüphe etme dedi.bana karsi eskisi gibi ol dedi ben de bilmiyorum kalbim çok kirildi dedim sarilmaya kalkti bende bu tur tartışmalardan sonra bana çok ilgili davraniyosun iki gün sonra normale donuyosun bu hi hoşuma gitmiyor ne degisiyo dedim ya kendine dikkat et ya da bu evden çek git ben zaten kaç aydir seninleyken sensiz yaşayarak yalniz yasamayi öğrendim dedim ağlamaya basladi boyle deme ben seni çok seviyorum falan filan iste boyle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?