eşim beni aldatıyor mu

Ve benim en yakin arkadasim da eşimin öğrencisi ona anlattim durumu o kiza dikkat et çok seviyesiz yilisik bi kiz dedi esinle de baya samimiler dedi(daha önce benim uzulmemem için söylememiş)

Sormayin ya konusamadik ve benim içim içimi yiyor sütum bile azaldi.dun ildişindan yatili misafirlerimiz vardi haliyle konusamadik.ama ilginç olan benim suratim sirke satarken Esim sebebini dahi sormadi

Belki misafirler olduğu için sormak istememiştir. Herhangi bir tartışma yaşamamak için.
Peki eşinizin iş yerinde tanıdığınız aranızın iyi olduğu biri yok mu yani nebilim işyerinden biriyle böyle bişey yapmaya kalksa diğer çalışanların dikkatini çeker bu durum ve sizin kulağınızada gelir diye düşünüyorum. Yani öğretmen birde öğrencilerin filan dikkatini çekerdi bu durum yani okadar sessiz sedasız yaşayabilirler mi ki böyle birşeyi?

Ve benim en yakin arkadasim da eşimin öğrencisi ona anlattim durumu o kiza dikkat et çok seviyesiz yilisik bi kiz dedi esinle de baya samimiler dedi(daha önce benim uzulmemem için söylememiş)

Eee haydaaa keşke arkadaşınız uyarsaymış daha öncesinde belki oda böyle bir şey yüzünden arada kalmak istemedi biraz hassas bir konu gerçi.
Sen kocanla kesinlikle konuş ama onu suçlamadan. Ben bu kızla olan iletişiminden rahatsız oluyorum filan de?

Öğrenciler KPSS öğrencisi olduğu için kimsenin dikkat edeceğini sanmam bu akşam inşallah bisey olmaz da konuşurum zaman geçtikçe kafamda kuruyorum çünkü.

Öğrenciler KPSS öğrencisi olduğu için kimsenin dikkat edeceğini sanmam bu akşam inşallah bisey olmaz da konuşurum zaman geçtikçe kafamda kuruyorum çünkü.

Evet konuşmak tek yol gibi görünüyor bu durumda
İnşallah siz kuruyorsunuzdur kafanızda aklınıza gelen başınıza gelmez inşallah.

bu iş tahmin ettiğimden de ciddi galiba..

Eğer bu aksam derse ki evet biraz samimilestik birşeyler oldu aramizda diye iste o zaman çocuğumu da alir ceker giderim başka diyarlara adamin tepesinin tasini attiriyor ya ben gencecik yasimda onunla evleniym gül gibi çocuk veriym onun yaptiğina bak.yok aramizda hic bisey yok sen yanlis anladin bir daha gorusmem derse ne ala ama dediği halde yine ilgisizliği devam ederse hayatini tek basina devam ettirsin artik napiym bu dünyaya dert sinir çekmeye gelmedim ben babam evi otel gibi kullanan evden bihaber çocuğuyla eşiyle hic konuşmayan ilgisiz bi adamdi evleninceye kadar onu cektim simdi de kocami cekemem yeter yaa biraz da o benim gönlümü hos etmeye calissin bu kadinin gozu baskasina kayar diye korksun hep ben hep ben nereye kadar

Eşinize kesinlikle bu durumdan bahsedin rahatsız olduğunuzu belirtin. Bunu söylerken sen beni aldatıyor musun gibi şühlendiğinizi belli eder şekilde değil de sana ihtiyacım var yeni doğum yaptım sana ihtiyacım var sen neden ilgisiz davranıyorsun gibisinden konusmalısınız bence

O konuşmayi çok yaptim kardeş anlamadi bu aksam görecek o annem gibi olmak istemiyorum ben ya düzeltecek ya defolup gidecek

Sidelya konuşabildin mi eşinle_
Perşembe aksam konuscaktim ama ellerinde çiçeklerle çikti geldi tabi ben daha çok iskillendim ve sordum hayirdir dedim nerden cikti bunlar boyle doğuma bile getirmemisken diye.kaç gündür yüzün gulmuyodu biraz sevinirsin diye düşündüm dedi ben kaç gündür yuzumun gulmemesinin sebebi sensin biliyorsun dedim.ben ne yaptim ki dedi.ben de bana acik yureklilikle şöyle o kizla aranda duygusal veya fiziksel herhangi bisey oldu mu dedim. Boyle bi serefsizligi yapabileceğimi nazil düşündün sana olan sevgimden sadakatimden suphen mi var dedi.ben de bunu bana sen dusundurdun kaç aydir bana karsi buz gibisin üstelik sana en ihtitacim olduğu donemde beni kendimle yapayalnız biraktin üstelik seni kacdefa uyardim duzelmedin yorgunum dedin gecistirdin.evde hergun o kizla neler yaptiginizi gözlerin parlayarak anlattin en son beraber yurumenizi kaldıramadim artik sen olsan nazil dusunurdun bekar genç bi erkekle yurusem dedim.ama benim niyetim kotu değildi yardim etmek istemiştim dedi.ben de tamam belki sen iyi niyetlisin ama o kizin niyetinin ne olduğunu nerden biliyosun dedim beni bu kadar kirdigini nasil farketmedin dedim.canim çok özür dilerim inan boyle bisey yok tamam bi daha o kizla hicbisekilde görüşmek dedi.ben de nerdenbileyim görüşüp görüşmediğini dedim istersen bütün gün telefonum acik kalsin kamera kayitlarini getireyim istersen her gün ama ne olursevgimden şüphe etme dedi.bana karsi eskisi gibi ol dedi ben de bilmiyorum kalbim çok kirildi dedim sarilmaya kalkti bende bu tur tartışmalardan sonra bana çok ilgili davraniyosun iki gün sonra normale donuyosun bu hi hoşuma gitmiyor ne degisiyo dedim ya kendine dikkat et ya da bu evden çek git ben zaten kaç aydir seninleyken sensiz yaşayarak yalniz yasamayi öğrendim dedim ağlamaya basladi boyle deme ben seni çok seviyorum falan filan iste boyle canim

Son düzenleme:

Bana masummuş gibi geldi ya nedense, üzüldüm şimdi eşinize umarım yoktan yere almışsınızdır günahını, belli ki sadece iş arkadaşı o kadar daha ilerisi olduğunu sanmıyorum. Biz de iş yerimdeki arkadaşlarımızla kardeş gibiyizdir, bazılarının eşleri kıskanmışlar başta ama sonra tanışınca herşey anlaşıldı, belki siz de onları aynı ortamda görseniz nasıl bir diyolog var anlaşılabilir bence.

Ben en basta okudugumdada sizin lohusaligin vermis oldugu hassasiyetle boraz diygisal davrandiginizi dusunmustum. esinizin yapmis oldugu jestten ve verdigi cevaplardan oturu hala esinizin sizi aldatmadigini dusunuyorum. ama sanirim siz inanmamissiniz :-(

Canim oncelikle durumuna cok uzuldugumu soylemek istiyorum. Anlattiklarindan anladigim şu ki; esin o kizin etrafinda olmasindan hoslaniyor. Onu gormekten hoslaniyor. Onunla konusmaktan... falan falan. Diger arkadaslarin da dedigi gibi is yerlerinde olabiliyor boyle seyler. Cunku butun gun birlikte oluyosun esinden cocugundan cok is arkadaslarini goruyorsun. Zayif karakterliyse eger insan boyle seyler kacinilmaz . Burda zayif karakterli olan esin. Kizsa yasina gore fazla usta. Herseyin bilincinde bilerek yapiyodur eminim. Ama dedigim gibi esinin hisleri sadece bu kadar. Daha fazlasi degil. Sizi seviyor ve sizi kaybetme korkusu yasiyor. Sadece varligindan hoslandigi bi kiz icin sizi kaybetmek istemiyor. Gidisati degistirmenizin tek yolu o kizin olmadigi bi yerde olmak. Ya kiz ciksin isden ya esiniz ayrilsin ordan. Yoksa bi sure sonra esiniz sizin surat asmalarinizdan soylenmelerinizden tamamen sıkılıp o kiza yonelecek iyice. Henuz vaktiniz varken o kizdan uzak tutun esinizi. Allah yardimciniz olsun. Gercekten cok uzuldum.

Canim morelini bozmak istemem ama esin surekli o kizdan bahs ediyor diye yazmissin. Eger gercekten oyleyse durum kotu. Aldatmamis olabilir ama hoslandigi kesin. Ve o kizda esinden hoslaniyor oda belli. Bence arkadaslarin dedigi gibi msjlarini kontrol et. Ha bide sizi gorenler olmus laf cikmis diyede udurabilirsin. Bir yuz ifadesine bak nasil degisiyomu anlarsin zaten.

Kizlar sizlere tavsiyem, hem tamda donemi, basbakanliga, meclise falan bol bol mektup yazin, mail atin.

Kadinlarla erkeklerin ayni odada calismasini yasaklasinlar. Karsilasirlarsa beraber yolda yurumelerini falan. Hele ki sakalasmaya hapis cezasi isteyin....

Hayir, konu sahibi evde surekli kizdan bahsedilmesi konusunda hakli ama yorumlar inanilmaz. Neymis evli erkeklerin bekar kizla sakalasmasi, yurumesi cok yanlismis.....

Bunu diyenler kadinlarin is hayatindan bihaber olduguna inanmak istiyorum.. Bu ne kotu niyet yahu.. Neler yasadiniz siz....

Merhaba canım. Tabi biz aslında ne olduğunu tam olarak bilemeyiz. Seni üzmek de istemeyiz. Ama büyük bir ihtimalle eşin seni o kı<la aldatıyor. Ve kızı sana anlatıyor çünkü onunla ilgili kulağına birşeyler gelirse, senin kafanda onlar iyi arkadaş imajı oluşsun diye. Mesaj kutusu boşsa bu şüphe de artıyor. Seni kaybetmek istemiyor ama bu heyecan ona iyi gelmiş belliki, ne yardan geçerim ne.. hesabı olmuş. Bir erkek saçmalama, ne alakası var gibi cümleler kullanıyorsa da bu hiç iç açıcı değil..

Canım benim, bence sakın eşinle konuşma. Sadece ilk önce ne istediğine karar ver. Onu kazanmak istiyorsan, önce şüphelerinde gerçekçi olup olmadığını kesinleştir. Ona inanmaya başladığını göster. Telefonla ne olup bittiğini takip edebilirsin. Bazı telefonlarda mesajlar silinse bile işlem kaydından mesajlaşıp mesajlaşmadıkları belli oluyor. O da olmadı online servis ile internetten bakabilirsin. Orda bütün ayrıntıları görebilirsin. Heleki eşin bu servisi kullanmıyorsa çok kolay olur. Önce telefondan şifre istemen gerekli. Bunu o duştayken filan yapabilirsin. Sakın telefonu kurcaladığını belli etme. Ya da oyun oynuyor gibi veya bişi indiriyor gibi al eline telefonu, online servis kodunu al, biryere not et ve silmeyi de unutma. Sonra eğer onun bir mail adresi kayıtlı değilse internetten bağlandığında kendi mail adresini kaydet ve ayrıntılı fatura iste. Bazı hatlarda internete girince telefona uyarı mesajı geliyor. Bunu da hatırlatayım.
Gelelim en önemli konuya. Belliki eşini hala çok seviyorsun. Eğer bu evliliğimi kurtarıp onu geri kazanmak istiyorum diyorsan, kendine güvenin olduğunu belli et. Ondan ilgi beklemeyi bir süre kes, arkadaşlarınla vakit geçirmeye başla. Hatta arada bir çocuğu ona bırakıp arkadaşlarınla çık gez. Hatta yalan söyle. Biz şurda otururken, özlemin arkadaşları geldi. Valla çok eğlendik vs gibi. Yakın arkadaşlarından birisini ayarla, seni haklı çıkarsın. Bol bol internete gir, çok eğlen. Seni çok hafife aldığını farkedecektir emin ol. Eğer seni kaybederse, senin hayatına daha iyi bir yerden devam edeceğini bilirse bu onda bazı şeyleri danketmesine sebep olabilir. Hiçbirşey olmasa bile şüphenin insanı nasıl yiyip bitirdiğini öğrenir.
daha söylemek istediğim şeyler var ama çıkmak zorundayım. Şimdi birçok arkadaş burda bana tepki gösterip, dalga bile geçebilir ama bunları tecrübe ederek söylüyorum. Çok aldatılmış ve hiç önemsenmezken hayatımdaki insanı eşim yaptım. Fakat ne yazıkki, asıl istediğimin bu olmadığını çok geç farkettim. O yüzden önce ne istediğine karar ver. Sonra planlı adım at.
Bol şanslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…