• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni aldatıyor ne yapmalıyım ?

hale-16

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
1.767
84
358
öncelikle merhaba .. ben üç yıllık evliyim .. çocuğumuz yok .. olmuyo .. sebebte yok .. geleyim asıl konuma .. eşim tarafından göz göre göre aldatılıyorum .. aldattığı kişi suriyeli evli bi kadın .. kaç kez whatsap mesajlarını yakaladım .. hep inkar ediyo .. pişmanım vs .. en son ben memleketteyken .. evime getirmiş ve fotoğraf çekmiş .. bu benim ikinci evliliğim .. ilk evliliğimde ihanet yüzünden bitti .. ve şu an aileme on dört saat uzaktayım .. artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum .. panik atak ve anksiyete hastasıyım .. konuşmuyoruz kaç gündür .. boşan diceksiniz biliyorum ama .. benim buna bile cesaretim yok .. çok çıkmazdayım ..

Bosanmaya cesaretiniz yoksa baska bir sey diyemem. Allah yardimciniz olsun..

ailemede anlatamıyorum .. karşı oldukları bi evlilik ti .. allak bullak kafam ..

malesef ne bi mesleğim var .. ne de diplomam .. evet gurursuzum aptalın tekiyim .. ama çaresizim .. Rabbimden başka sığınağım yok ..

malesef ne bi mesleğim var .. ne de diplomam .. evet gurursuzum aptalın tekiyim .. ama çaresizim .. Rabbimden başka sığınağım yok ..

Dİploma falan, gecelim bunları. Yasınız daha genc anladıgım kadarıyla. İnsanın isteyip ye yapamayacagı hic bir sey yok su hayatta. Tası sıksanız suyunu cıkarırsınız.

Arkasına sıgındıgınız caresizligi bir kenarı bırakın.

hepiniz haklısınız .. ben çok kararsızım .. dönüp arkamı gitmek pes etmek .. aklımı oynatıcam ..

BO-SAN kendine yazik edersin .. mesajlari delil olarak sakla kaydet naparsan yap ama elinde bulunsun .. mahkeme icin bunlar lagzim olacak sana..

Parayi dusunme,aldatildigini kanitlayabilirsin, boylece nafaka alabilirsin.
Aileni dusunme sokaga atacak halleri yok seni. Oyle bir adama da birakmazlar. Haklymssz dersin konu kapanir.
Cocugun yok,bu bir sans. Riskli de olsa karar alabilirsin.
Elalemi dusunme. Kocasi aldatiyor dedikodusu, o bosandi dedikodusundan daha acidir, bekledikce yayilir bu laflar.
Ama bir seyi dusun; gururunu...
Coktan bitmis evliliginden ve yarali benliginden kalan en onemli sey bu

Back
X