Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer hala cinsel olarak sana ilgi duyuyyorsa bu geçici bir heves de olabilir
:1shok:sempatiksalakcinnieğer hala cinsel olarak sana ilgi duyuyyorsa bu geçici bir heves de olabilir
öyle bir anne tanıdım ki psikolojimi alt üst etti. kadının yeni doğmuş bir bebeği vardı ve eşini aldatıyordu. eşini aldattığı adam da benim peşimden koşan biriydi. kurtulana kadar canım çıktı resmen. şimdi bana bir şey söyleyin de anlayayım, annelik dürtüsü bu kadar mı güçlü, sizler mi yanılıyorsunuz?
erkeklerin evliliğimi kaybedeyim diye aldatmadıklarına da şahit oldum. sadece heyecan ararlar ama bir yandan da evlilikleri sürsün isterler topluma karşı en azından. önlerine çıkanı denerler acaba bir macera yaşayabilir miyim diye. bir arkdaşımın hayatı bu yüzden karardı. eğer eşimle aram iyi değil hikayelerine kanan olursa onlara gün doğar. ki bunu yaşayanlar tahminimizden de fazla bence. buradaki sorum da şu; bu durum eşinizi affedebilmeniz için geçerli bir sebep midir?
geldim canım :)
bir gelişme yok maalesef. sadece huzursuz ediyorum onu. güya hala bilgi işlem maili araştırıyor. kesin kurtarırız demiş adam. bu haftayı bu şekilde geçirmeye çalışıyorum.
dün bebek mevzusu açıldı dedim artık bebek istemiyorum. neden dedi. hala kafamda soru işaretleri var önce onların çözümlenmesi lazım dedim. çözümlenecek sende çok utanacaksın dedi. inşallah dedim.
aşırı derecede soğudum eşimden. sadece bir iki imada bulunup tartışma çıkarmamaya çalışıyorum ki üste çıkmasın. ama içimde ne fırtınalar kopuyor![]()
geldim canım :)
bir gelişme yok maalesef. sadece huzursuz ediyorum onu. güya hala bilgi işlem maili araştırıyor. kesin kurtarırız demiş adam. bu haftayı bu şekilde geçirmeye çalışıyorum.
dün bebek mevzusu açıldı dedim artık bebek istemiyorum. neden dedi. hala kafamda soru işaretleri var önce onların çözümlenmesi lazım dedim. çözümlenecek sende çok utanacaksın dedi. inşallah dedim.
aşırı derecede soğudum eşimden. sadece bir iki imada bulunup tartışma çıkarmamaya çalışıyorum ki üste çıkmasın. ama içimde ne fırtınalar kopuyor![]()
kendine şunu sor,dıyelımki yaptı,gerçekten gidcekmısın,gidebilirmisin,bak bunca evli insan hanı maddi sorunu bile olmayan,çocukları el ne der diye bahane edip oturuyor,aslında kimse alışkanlıklarından vazgeçemiyor,tatlım,bak ne dıcem dua et,ve bunu kapat,eline birşey gemicek,kimse kızmasın bana,ama şunu düşünelim,diyelımki yaptı,bıraktın,ve başkası ile evlencen,yapmıcakmı,yada şöle düşün,adamın sana hiç yanlışı olmamış,bak çok büyük birşey tatlım,asla bak ben evlenmedım,hanı böle bişeyde neler yapardım,tahmın bile etmek istemıyorum,sadece değişik yönlerden bak olaya,iyi düşün..o yapmamış bile olsa ispatlayamayacak,sende kanıtlayamazın yaptığını,ama bütün oklar admaın üstüne üstüne tatlım,inanmak istemeyız,çıkarken aldatıldığım oldu,ama ayrıldıktan sonra daha net görüp inandım,ama ilişki içinde ınsan brşeyler buluyor ınanmamak adına..
canım hakıkaten bısey soylıcem dıyelımkı esın hıcbısey ıspatlayamadı kurtarılamıyo dedı senı kızla ve stajerlede yuzlestıremedı,ozaman bosanıcakmısın?
Ya ümran inan cok ısterdım esınıde senıde gercek hayatta tanımayı ,bak bu sıte caresız kadınlar klübü gıbı bısey olmus heryer kocam benı aldatıyor kocam gay kocam cok annecı kocam cok cımrı kocam benı dovuyor ama cocugum var ama aılem sahıp cıkmaz ama onsuz naparım ben calısamam tıpı kadınlarla dolu senın gıbısı ınan az en azından olurun olmazın var aldatılırsam bırakırım demek bıle erdem olmus artık gunumuzde en azından bır karakterın var...esıne keske akıl verme sansım olsaydı derdımkı örn:ahmet dıyelım.Ahmet stajer kızıda bul stajer cocuguda bul karsılastır bıde o resımlerı kız bı daha yollasın karsılastırsın umranda derdım..Hiçmi akıl veren yok yav bu adama.Anam bır hafta az surede degıl sen benım esımın yorumunu okudunmu bu olaya adama anlattım dırek o mesajlara asla ulasmıcaklar bılgı ıslemde kurtaramıcak dedı hatta kocanın senın gormek ıstedıgını bılmesıne ragmen resımlerı sılmıs olması ona sunu dusundurdu ''Senınde tanıdıgın bırı olabılıcegını,hatta telefonunu ortada bırakıyomus ya adam dedıkı yakınlarında bırı ıse telefonla gorusmeyede gerek duymaz falan tabı oda aslında erkek gozu ıle degerlendırdıevet canım ozaman boşanacağım. artık inanmam imkansız ona. suçsuz olduğunu ispat etmediği müddetçe benim gözümde suçlu olarak kalacak. hayatımı eziyete döndürecek. tamam seviyorum eşimi ama önemli olan benim bu hayatta. ben onun için yaşamıyorum kendim için yaşıyorum. eğer beni sevmiyorsa beni aldattıysa hayatımda yeri yok
Ya ümran inan cok ısterdım esınıde senıde gercek hayatta tanımayı ,bak bu sıte caresız kadınlar klübü gıbı bısey olmus heryer kocam benı aldatıyor kocam gay kocam cok annecı kocam cok cımrı kocam benı dovuyor ama cocugum var ama aılem sahıp cıkmaz ama onsuz naparım ben calısamam tıpı kadınlarla dolu senın gıbısı ınan az en azından olurun olmazın var aldatılırsam bırakırım demek bıle erdem olmus artık gunumuzde en azından bır karakterın var...esıne keske akıl verme sansım olsaydı derdımkı örn:ahmet dıyelım.Ahmet stajer kızıda bul stajer cocuguda bul karsılastır bıde o resımlerı kız bı daha yollasın karsılastırsın umranda derdım..Hiçmi akıl veren yok yav bu adama.Anam bır hafta az surede degıl sen benım esımın yorumunu okudunmu bu olaya adama anlattım dırek o mesajlara asla ulasmıcaklar bılgı ıslemde kurtaramıcak dedı hatta kocanın senın gormek ıstedıgını bılmesıne ragmen resımlerı sılmıs olması ona sunu dusundurdu ''Senınde tanıdıgın bırı olabılıcegını,hatta telefonunu ortada bırakıyomus ya adam dedıkı yakınlarında bırı ıse telefonla gorusmeyede gerek duymaz falan tabı oda aslında erkek gozu ıle degerlendırdı