eşim beni aldatıyor olabilir fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi umrany
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eğer hala cinsel olarak sana ilgi duyuyyorsa bu geçici bir heves de olabilir

geçici heves olursa affedilebilir mi oluyor sizce
eşiniz nette bi, bayanla flört etsin ama reelde görüşmesinler affedermisiniz

konu sahibi sende gelsende neler oldu anlatsan neler yaptın ama mutlaka arastır mutlaka

yaz geldi eşlere bir haller oldu ne oluyo bunlara yaa :oklava:

öyle bir anne tanıdım ki psikolojimi alt üst etti. kadının yeni doğmuş bir bebeği vardı ve eşini aldatıyordu. eşini aldattığı adam da benim peşimden koşan biriydi. kurtulana kadar canım çıktı resmen. şimdi bana bir şey söyleyin de anlayayım, annelik dürtüsü bu kadar mı güçlü, sizler mi yanılıyorsunuz?

erkeklerin evliliğimi kaybedeyim diye aldatmadıklarına da şahit oldum. sadece heyecan ararlar ama bir yandan da evlilikleri sürsün isterler topluma karşı en azından. önlerine çıkanı denerler acaba bir macera yaşayabilir miyim diye. bir arkdaşımın hayatı bu yüzden karardı. eğer eşimle aram iyi değil hikayelerine kanan olursa onlara gün doğar. ki bunu yaşayanlar tahminimizden de fazla bence. buradaki sorum da şu; bu durum eşinizi affedebilmeniz için geçerli bir sebep midir?

sonuna kadar haklısın fiyonkcum;
şu var,
kadında en güçlü dürtü anneliktir derken kadında cinsellik dürtüsü hiç yoktur demedim ki...
kaldı ki ahlak yoksunu olmak da sadece erkeğe has bişi değil...

ikinci soruna gelince;
aldatan eşi affetmek herkesin kendi adına vereceği bi karardır...
kimi tekmeyi basar,
kimi evli kalır burnundan fitil fitil getirir,

ve ne yazık ki kimi kadınımız da erkektir yapar deyip kabullenir oturur...böleleri de var..:1no2:

erkekler evliliğini kaybetmek için aldatmaz evet
yani eşini gözden çıkardığı için aldatmaz
aldatsa da,
öteki kadınla tam gaz bi aşk yaşasa da
bir yandan da eşini kaybetmekten şiddetle korkar.
bu onun zayıf tarafıdır,
aldatıyosa yad a aldatmasından korkuluyosa,
erkeği nerden vuracağını iyi bilmek lazım:jeyyar:

Günaydın Arkadaşlar,

İki gündür gelemedim çünkü eşim buraya yazdığımı görmesin diye tedbirli davranıyorum. hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. cumadan beri bende ve fikirleride bir değişiklik olmadı. eşim şuan uyuyor. hemen size yazayım dedim. hala sessizce beklemeye çalışıyorum. eskisi gibimiyiz tabiki hayır. en önemli sorun uyuyamıyorum. sabaha kadar düşünüyorum.elini üstüme atmasın bana dokunmasın istiyorum. gece iki dakika uyusam uyandığımda kendimi yatağın kenarında buluyorum. bilinç altıma işlemiş artık. çok zorluyorum kendimi. sessiz kalmak çok zor. ama tepki verirsemde bağırıp üste çıkacak konuyu kapatmaya çalışacak. konuyu çözmek için bir müddet daha susmam şart.

Acele karar vermemek için bekiyorum arkadaşlar.ispatlarını bekliyorum. bunu da açıkça ona söyledim. dün tüm gün dışardaydık. evde kalmak onunla konuşmak vakit geçirmek istemiyorum şuan. beynim karmakarışık. sağlıklı bir karar vermek için konunun tamamen çözülmesini bekleyeceğim. sizi sürekli haberdar edeceğim.

Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. Yarın yine yazarım mutlaka.

Bir de resmi merak eden arkadaşlarım resim çıplak değilmiş. eşimin dediğine göre üstüne siyah bir çamaşır vardı sanki diyor. tam detay anlatmadı. bir sürü resim varmış. sonuncusu o resimmiş. iç çamaşırı ya da askılı body tür birşey varmış. tam incelememiş sildim hemen dedi. banyo ya da tuvalette çekilmiş resim dedi.

ya bence sessiz olmak derken;
inanmış görünmemen lazım ya...
masum da olsa suçluda olsa

hesap sormıcan ki öfke gösterileri yapıp üste çıkamasın.
ama inanmış görünüp kendini de bu kadar zor bi durma sokma bence..:olmaz:
çok yıpranırsın sonra

önemli olan senin psikolojin ve moralin sonuçta canım

beden diliyle,
"yutmadım ama neyse" mesajı ver benceaklinialirimsmile

diken üstünde olsun acık kaybetmekten korksunaklinialirimsmile

ondan soğuduğunu uzaklaştığını da bırak anlasın,
dediğim gibimasum da olsa,
bilsin ki aldatılınca hiç bişi eskisi gibi olmaz

bu mesajı ona direk sölersen öfkelendirmekten başka bi işe yaramaz ama
hal diliyle gösterince etkili oluyoyerimseniben

E hadi gel ümran be ya ayrıntı yada ufak tefek seylerde olsa neler oldu neler konustunuz,tavırları neydi falan,çatladım hafta sonu meraktan denkte gelemedim sana :emir_bebek:

geldim canım :)

bir gelişme yok maalesef. sadece huzursuz ediyorum onu. güya hala bilgi işlem maili araştırıyor. kesin kurtarırız demiş adam. bu haftayı bu şekilde geçirmeye çalışıyorum.

dün bebek mevzusu açıldı dedim artık bebek istemiyorum. neden dedi. hala kafamda soru işaretleri var önce onların çözümlenmesi lazım dedim. çözümlenecek sende çok utanacaksın dedi. inşallah dedim.

aşırı derecede soğudum eşimden. sadece bir iki imada bulunup tartışma çıkarmamaya çalışıyorum ki üste çıkmasın. ama içimde ne fırtınalar kopuyor :(

bir gelişme yok maalesef. sadece huzursuz ediyorum onu. güya hala bilgi işlem maili araştırıyor. kesin kurtarırız demiş adam. bu haftayı bu şekilde geçirmeye çalışıyorum.

dün bebek mevzusu açıldı dedim artık bebek istemiyorum. neden dedi. hala kafamda soru işaretleri var önce onların çözümlenmesi lazım dedim. çözümlenecek sende çok utanacaksın dedi. inşallah dedim.

aşırı derecede soğudum eşimden. sadece bir iki imada bulunup tartışma çıkarmamaya çalışıyorum ki üste çıkmasın. ama içimde ne fırtınalar kopuyor :(

kendine şunu sor,dıyelımki yaptı,gerçekten gidcekmısın,gidebilirmisin,bak bunca evli insan hanı maddi sorunu bile olmayan,çocukları el ne der diye bahane edip oturuyor,aslında kimse alışkanlıklarından vazgeçemiyor,tatlım,bak ne dıcem dua et,ve bunu kapat,eline birşey gemicek,kimse kızmasın bana,ama şunu düşünelim,diyelımki yaptı,bıraktın,ve başkası ile evlencen,yapmıcakmı,yada şöle düşün,adamın sana hiç yanlışı olmamış,bak çok büyük birşey tatlım,asla bak ben evlenmedım,hanı böle bişeyde neler yapardım,tahmın bile etmek istemıyorum,sadece değişik yönlerden bak olaya,iyi düşün..o yapmamış bile olsa ispatlayamayacak,sende kanıtlayamazın yaptığını,ama bütün oklar admaın üstüne üstüne tatlım,inanmak istemeyız,çıkarken aldatıldığım oldu,ama ayrıldıktan sonra daha net görüp inandım,ama ilişki içinde ınsan brşeyler buluyor ınanmamak adına..

canım hakıkaten bısey soylıcem dıyelımkı esın hıcbısey ıspatlayamadı kurtarılamıyo dedı senı kızla ve stajerlede yuzlestıremedı,ozaman bosanıcakmısın?

kendine şunu sor,dıyelımki yaptı,gerçekten gidcekmısın,gidebilirmisin,bak bunca evli insan hanı maddi sorunu bile olmayan,çocukları el ne der diye bahane edip oturuyor,aslında kimse alışkanlıklarından vazgeçemiyor,tatlım,bak ne dıcem dua et,ve bunu kapat,eline birşey gemicek,kimse kızmasın bana,ama şunu düşünelim,diyelımki yaptı,bıraktın,ve başkası ile evlencen,yapmıcakmı,yada şöle düşün,adamın sana hiç yanlışı olmamış,bak çok büyük birşey tatlım,asla bak ben evlenmedım,hanı böle bişeyde neler yapardım,tahmın bile etmek istemıyorum,sadece değişik yönlerden bak olaya,iyi düşün..o yapmamış bile olsa ispatlayamayacak,sende kanıtlayamazın yaptığını,ama bütün oklar admaın üstüne üstüne tatlım,inanmak istemeyız,çıkarken aldatıldığım oldu,ama ayrıldıktan sonra daha net görüp inandım,ama ilişki içinde ınsan brşeyler buluyor ınanmamak adına..

kimse kızmaz sana canım herkes farklı bir birey ve herkesin olaylara bakış açıcı farklı tabi ki. ben kanıtladığım an giderim canım. ben olaya şu açıdan bakıyorum eşim beni seviyor mu? seviyorsa aldatmak aklına bile gelmezdi. bende seviyorum eşimi ve hiç sanalda olsa bir aldatma teşebbüsünde bulunmak aklımın ucundan bile geçmedi. böyle birşey yaptı ise asla onun yanında işim yok. bidaha yaparmı korkusu hayatımı zindan eder. ömrüm eziyete dönüşür. ama sana katılıyorum başkası olsa yapmayacak mı yapar tabiki ama ben bidaha kimseyi isteyeceğimi sanmıyorum şuan.

şu an evliliğimizi kurtaracak tek şey kanıtlaması. sürekli düşünüyorum ya o yapmadıysa ya maili bulamazsa kanıtlayamazsa. bunlar kafamı çorba etti. ama bi de şunu düşünüyorum ya böyle birşey varsa da ben kanıtlayamazsam. onun için hepinizin fikirleri benim için çok önemli. şuan 1 haftalık süre belirledim beklemek için. inşallah benim düşündüğüm gibi çıkmaz :(

canım hakıkaten bısey soylıcem dıyelımkı esın hıcbısey ıspatlayamadı kurtarılamıyo dedı senı kızla ve stajerlede yuzlestıremedı,ozaman bosanıcakmısın?

evet canım ozaman boşanacağım. artık inanmam imkansız ona. suçsuz olduğunu ispat etmediği müddetçe benim gözümde suçlu olarak kalacak. hayatımı eziyete döndürecek. tamam seviyorum eşimi ama önemli olan benim bu hayatta. ben onun için yaşamıyorum kendim için yaşıyorum. eğer beni sevmiyorsa beni aldattıysa hayatımda yeri yok

hee bir de şu var o resimleri atan kimse tabi onunda annesinden emdiği sütü burnundan getirmeden işim bitmez onlarla. ikisininde hayatını zindan edeceğim ondan sonra kurtulurlar benden

evet canım ozaman boşanacağım. artık inanmam imkansız ona. suçsuz olduğunu ispat etmediği müddetçe benim gözümde suçlu olarak kalacak. hayatımı eziyete döndürecek. tamam seviyorum eşimi ama önemli olan benim bu hayatta. ben onun için yaşamıyorum kendim için yaşıyorum. eğer beni sevmiyorsa beni aldattıysa hayatımda yeri yok
Ya ümran inan cok ısterdım esınıde senıde gercek hayatta tanımayı ,bak bu sıte caresız kadınlar klübü gıbı bısey olmus heryer kocam benı aldatıyor kocam gay kocam cok annecı kocam cok cımrı kocam benı dovuyor ama cocugum var ama aılem sahıp cıkmaz ama onsuz naparım ben calısamam tıpı kadınlarla dolu senın gıbısı ınan az en azından olurun olmazın var aldatılırsam bırakırım demek bıle erdem olmus artık gunumuzde en azından bır karakterın var...esıne keske akıl verme sansım olsaydı derdımkı örn:ahmet dıyelım.Ahmet stajer kızıda bul stajer cocuguda bul karsılastır bıde o resımlerı kız bı daha yollasın karsılastırsın umranda derdım..Hiçmi akıl veren yok yav bu adama.Anam bır hafta az surede degıl sen benım esımın yorumunu okudunmu bu olaya adama anlattım dırek o mesajlara asla ulasmıcaklar bılgı ıslemde kurtaramıcak dedı hatta kocanın senın gormek ıstedıgını bılmesıne ragmen resımlerı sılmıs olması ona sunu dusundurdu ''Senınde tanıdıgın bırı olabılıcegını,hatta telefonunu ortada bırakıyomus ya adam dedıkı yakınlarında bırı ıse telefonla gorusmeyede gerek duymaz falan tabı oda aslında erkek gozu ıle degerlendırdı

Ya ümran inan cok ısterdım esınıde senıde gercek hayatta tanımayı ,bak bu sıte caresız kadınlar klübü gıbı bısey olmus heryer kocam benı aldatıyor kocam gay kocam cok annecı kocam cok cımrı kocam benı dovuyor ama cocugum var ama aılem sahıp cıkmaz ama onsuz naparım ben calısamam tıpı kadınlarla dolu senın gıbısı ınan az en azından olurun olmazın var aldatılırsam bırakırım demek bıle erdem olmus artık gunumuzde en azından bır karakterın var...esıne keske akıl verme sansım olsaydı derdımkı örn:ahmet dıyelım.Ahmet stajer kızıda bul stajer cocuguda bul karsılastır bıde o resımlerı kız bı daha yollasın karsılastırsın umranda derdım..Hiçmi akıl veren yok yav bu adama.Anam bır hafta az surede degıl sen benım esımın yorumunu okudunmu bu olaya adama anlattım dırek o mesajlara asla ulasmıcaklar bılgı ıslemde kurtaramıcak dedı hatta kocanın senın gormek ıstedıgını bılmesıne ragmen resımlerı sılmıs olması ona sunu dusundurdu ''Senınde tanıdıgın bırı olabılıcegını,hatta telefonunu ortada bırakıyomus ya adam dedıkı yakınlarında bırı ıse telefonla gorusmeyede gerek duymaz falan tabı oda aslında erkek gozu ıle degerlendırdı

canım benim çok sağol düşüncelerin çok mutlu etti beni.

evet canım yazmıştın eşinin fikirlerini okumuştum. haklı olabileceği noktalar var. işte onun için beklemeden, takipte kalmadan konuyu çözüme kavuşturamayacağım. alıp bavulumu o evden ogün çıkardım ama önce kanıtlamam lazım. keşke anlatma fırsatı verseydim demeyeceğim. diyeceğimki ben sana fırsat verdim sen anlatıp suçsuz olduğunu kanıtlayamadın. onun için kusura bakma ben elimden geleni yaptım diyeceğim.

kollarımda bacaklarımda sıkıntıdan yaralar çıktı :( kimseye de bişey diyemiyorum sonra ya suçsuzsa milletin karşısında ne duruma düşeriz. ailem boşyere üzülür. bunlar için sıkıyorum kendimi. bakalım sonuçta neler olacak

inşallah kanıtlar biran önce yuvanın yıkılmasını istemem

Back
X