- 13 Haziran 2016
- 9
- 0
- 1
- Konu Sahibi duygusalkoc
-
Uzaklaşmış gibi ama hemen aldatıyor demek doğru değil. Telefonuna bakıyor musun?
marangozluk işlerine merak saldı arkadaşalrının bahçesinde böyle şeylerle uğraşıyor. telefonda bunlarla ilgili de konuşuyor duyuyorum bunlarla ilgili de mesajlaşıyor ama bu arada böyle bir durum varsa onu da çok rahat yapar diye aklıma geliyorNe hobisiymis bu..niye devamlı erkek arkadaşlarıyla mesajlasiyor..çok sıkıntılı bir durum, böyle evlilik mi olur..aynı evde iki yabancı gibi..esin senden birşeyler saklıyor net..
Bu şüpheyi duymanız bile evliliğiniz için büyük bir sarsıntı demektir üstelik yeni doğum yapmışsınız sayılır her zamankinden daha fazla yanınızda olması gerekir.Konu hakkında rahatsızlığınızı ciddi şekilde dile getirmelisiniz bence sohbet havasında konuşulacak yada alelade birkaç kelimeyle geçiştirilecek şeyler değil bunlar...
siz burda bir sorunu çözmeye çalışıyorsunuz evliliğinizi kurtarmaya çalışmak denir buna dilenmek değil asla böyle düşünmeyin ama sürekli sorgulayıp üstüne gittiğiniz halde olumlu bir yaklaşım alamıyorsanız sizin de biraz geriye çekilmeniz gerekir diye düşünüyorum sonrasını tekrar değerlendirin çünkü bu şekilde bir evlilik yürütülmez.ben sürekli dile getiriyorum artık sevgi dilenir hale geldim bunu da kendime yaptığım için kendime kızıyorum
siz burda bir sorunu çözmeye çalışıyorsunuz evliliğinizi kurtarmaya çalışmak denir buna dilenmek değil asla böyle düşünmeyin ama sürekli sorgulayıp üstüne gittiğiniz halde olumlu bir yaklaşım alamıyorsanız sizin de biraz geriye çekilmeniz gerekir diye düşünüyorum sonrasını tekrar değerlendirin çünkü bu şekilde bir evlilik yürütülmez.
Siz kendinize bakın, artık neden sevgi göstermiyorsun diye tartışmayın, alışverişinizi yapın, hobi edinin belki farkına varır
Hep mi böyleydi?ya onun istediği de bu ben ne yaparsam yapayım aman kendine bulaşmayım kendi özgür olsun. ama böyle nereye kadar devam edecek
Hep mi böyleydi?
hayır son 1,5 yıldır böyle. hamileliğime bağladım ama bebeğimiz 6 aylık oldu hala böyle. ben ne yaparsam yapayım umrunda değil yeterki ona eve gel demeyim. nerdeydin demeyim parayı naptın demeyim tamamen özgür olmak istiyor
Doğumdan sonra gözlemlediğim kadarıyla eşler birbirinden uzaklaşıyor. Çünkü anne pek tabi doğal olarak bebeğine veriyor tüm ilgisini. Erkek de bu süreçte yalnız kalıyor. Yalnızlığa alışıyor. Cinsellik zaten bu süreçte "genelde" olmuyor ya da çok az oluyor. Çünkü annenin vakti bile olmuyor. Bu dönem birazcık soğuma yapıyor diye düşünüyorum. Tabi ki böyle olmamalı. Bence hemen aldatıyor diye düşünüp kendini yıpratma. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Biraz ilgili davran, biraz giyin süslen(ilk kendin için),hoş sözler söyle, sevdiği konulardan konuş. onunla neşeli konuş. güzel şeylerden bahset. babalığından bahset. erkekler yüceltilmeyi gerçekten seviyorlar, hemen bu durumda yumuşarlar. :) bence düzelecektir. Allah korusun aldatma olayı var ise de emin ol hiçbir şey ama hiçbir şey gizli kalmaz. Mutlaka ama mutlaka bir şeyler yakalardın. Sen en iyisini düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?