- Konu Sahibi kardelen84
-
Evet dönmeye karar verdim zaten henüz ona söylemedim ne tepki verecek merak ediyorum . Zaten benim midemi bulandıran seninle dönsek mi dedikten birkaç gün sonra sizin burda kalma süreniz uzayabilir okullar acilmazsa demesi .neden benim dönme istegime odaklanmıyor ki!Eşinizle dönün madem
İlla okulların açılmasını beklemenize gerek mi var ki ?
Dün akşam eşimle tartıştık geldiğinden beri nerdeyse hergun alkol alıyor dün de baktım alçak tepki gösterdim biraz sertti tepkim tartıştık arabaya binip gitti anneme hava alacağını söylemiş, geldiğinde de sallanıyordu zaten, bu şüpheleri 1-2 aydır yaşıyorum dün de duygusallık yaşadım ve ağlayarak anlattımEşiniz bana göre biraz fazla tek yaşamış. Yalnız yaşamaya alışmış. Çok da düzeni bozulsun istemiyor sanırım. Herhalde süreç içinde evli olduğunu unutmuş. Alışkanlıkları bile değişmiş.
Konu içindeki sorunlara gelince, ev sizin de eviniz değil mi niye getirsin götürsün diye bekliyorsunuz? Biz de dönüyoruz deyin dönün.
Eşinizle cinselliği çok fazla ertelemişsiniz. Hamilelik sonrası dönemden bahsediyorum. Cinsellik eşler arası yakınlığı artırıyor bence. Eşinizin açıklaması çok saçma geldi ama sizin de beklentiniz normal değil. Erkek cinsel organına dair süper bilgiliyim diyemem ama mastürbasyonla bile boşalıyorsa ilişkide hemen boşalmasını gerektiren bi durum yoktur tahminimce. Kaldı ki (aldatma durumu için konuşuyorum) nasıl bi ilişki yaşadı ki günler sonra bile hala boşalamıyor? Bence cinsellikle ilgili sorunun aldatmayla pek alakası yok.
Yerinizde olsam sorunlarımı aileme anlatmazdım. Siz sonra iyi olacaksınız ama onların aklında hep acaba aldattı mı kalacak.
KatılıyorumUzulmenizi istemem ama bana da birseyler karistiriyor gibi geldi.o kadar sure ayri kalip hala kalmaniz icin israrci olmasi normal degil.bunun rahatina duskunlukle alakasi yok.
İnsan eşiyle çocuğuyla hem de yeni doğmuş bebeğiyle olmak istemez mi , bebeği bukadar az görmüş olmak bile tetiklemiyor bizi goturme.istegini demekki5 ay çok çok çok fazla uzun bi süre
Banada biraz değişik geldi eşinizin tavırları
Okadar uzun süre birliktelik olmayıp boşalamamasıda ayrı değişik geldi
Umarım korktuğunuz gibi değildir
Bende şuan memleketteyim 3 hafta ayrı kaldık resmen bitti eşim bidaha yollamam seni bukadar uzun dediİnsan eşiyle çocuğuyla hem de yeni doğmuş bebeğiyle olmak istemez mi , bebeği bukadar az görmüş olmak bile tetiklemiyor bizi goturme.istegini demekkialdattigindan Baska bisey düşünemiyorum
Haklısınız bence sebep onu orada çok boş bırakmak yasaklar kalkınca gitmeliydim ilk kez bu duygulara girdim ve sezgilerim bana ısrarla aldattığını söylüyorBence evinize dönün. Ve eşinizi ihmal etmeyin derim. Ben bekarım normalde eş ilişkisi nasıl olur bilmem ama. Anlattıklarınız pek normal gelmedi. Eşinizle ilgilenin bence. Şüphelendiğinizi de belli etmeyin ilgi gösterin.Çaktırmadan sosyal medya hesaplarına bakın. Eşiniz kendi bakımına önm vermeye başlamış sizde kendinize dikkat edin. Nasılsınız bilmiyorum ama Belki çocuklardan ev işlerinden sizde kendinize yeterince bakamadınız. Biz kadınlar hep cefakar fedakar ama erkekler nankör oluyor. Makyajınıza bakımınıza dikkat edin bence
kendisine 700tl ye güneş gözlüğü almış hayatta okadar paraverecek biri değil iki gözlüğü varken neden aldı anlamadim,hep axe deodorant kullanır 9 yıldır ilk kez gördüğüm deodorant ve koltuk altı roll on u da beni rahatsız etti.
Şu kısımlar gerçekten çok şüpheli..spora başlayacağını vs söyledi , dişlerini beyazlatmak için uğraştığını söylemişti ve beyazlamış
Arkadaşa katılıyorum. Bende bu durumlardan şüphelendimŞu kısımlar gerçekten çok şüpheli.
Üstelik sizin hastalığınızla ilgilenmemesi, dönmenizi istememesi...
Eğer boşanacaksanız peşine düşün. Ama yok çocuklarım yok yuvam diyecekseniz hiç kurcalamayın ve evinize, düzeninize dönün bir an evvel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?