Durumun ne olduğu açığa çıktı arkadaşlar,daha doğrusu ben birşey sormadan eşim anlattı.
Eşim ve ben uzun zamandır onun dükkanının bulunduğu caddeye benim dükkanı taşımak istiyorduk fakat uygun bir dükkan bulamıyorduk.
Bu dönemdede orda bir dükkan boşalmış eşimde orayı bana tutup süpriz yapacakmış,dükkan sahibiyle anlaşamayınca yan dükkandaki bayana bahsetmiş durumu ve kadında dükkan sahibinin eşini tanıdığını söylemiş.eşimde ondan karısıyla konuşmasını istemiş.
Çok istedim çok üzerine düştüm hatta hergün aradım(yandaki bayandan bahsediyo)ama olmadı.sana süpriz yapacaktım dedi.iykide sabırsız davramamışım.
Cok süküropuyorumnanaktan
Gecmis olsun mu denilir, gözün aydin mi denilir ne denir bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Bu duruma cok sevindim canim, Allah kimsenin icine süphe düsürmesin.
Durumun ne olduğu açığa çıktı arkadaşlar,daha doğrusu ben birşey sormadan eşim anlattı.
Eşim ve ben uzun zamandır onun dükkanının bulunduğu caddeye benim dükkanı taşımak istiyorduk fakat uygun bir dükkan bulamıyorduk.
Bu dönemdede orda bir dükkan boşalmış eşimde orayı bana tutup süpriz yapacakmış,dükkan sahibiyle anlaşamayınca yan dükkandaki bayana bahsetmiş durumu ve kadında dükkan sahibinin eşini tanıdığını söylemiş.eşimde ondan karısıyla konuşmasını istemiş.
Çok istedim çok üzerine düştüm hatta hergün aradım(yandaki bayandan bahsediyo)ama olmadı.sana süpriz yapacaktım dedi.iykide sabırsız davramamışım.
Gerçekte öyle bir dükkan varmı acaba..bir araştır derim..
Eşin ,sen daha şüphelenmeden, önlem almak anlamında böyle bir dükkan hikayesi uydurmuş olabilir mi..
İnsan her ihtimali düşünüyor canım ,ondan söylüyorum..Tabi sen daha iyi bilirsin eşini..
Eşim aramış,hergün arıyo kadında arıyo ama eşim daha sık 20 gündür falan bakıyorum hergün aradığını görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?