Eşim beni aldatıyor olabilir mi...

Durumun ne olduğu açığa çıktı arkadaşlar,daha doğrusu ben birşey sormadan eşim anlattı.

Eşim ve ben uzun zamandır onun dükkanının bulunduğu caddeye benim dükkanı taşımak istiyorduk fakat uygun bir dükkan bulamıyorduk.

Bu dönemdede orda bir dükkan boşalmış eşimde orayı bana tutup süpriz yapacakmış,dükkan sahibiyle anlaşamayınca yan dükkandaki bayana bahsetmiş durumu ve kadında dükkan sahibinin eşini tanıdığını söylemiş.eşimde ondan karısıyla konuşmasını istemiş.

Çok istedim çok üzerine düştüm hatta hergün aradım(yandaki bayandan bahsediyo)ama olmadı.sana süpriz yapacaktım dedi.iykide sabırsız davramamışım.

Cok süküropuyorumnanaktan
Gecmis olsun mu denilir, gözün aydin mi denilir ne denir bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Bu duruma cok sevindim canim, Allah kimsenin icine süphe düsürmesin.

Cok süküropuyorumnanaktan
Gecmis olsun mu denilir, gözün aydin mi denilir ne denir bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Bu duruma cok sevindim canim, Allah kimsenin icine süphe düsürmesin.

Teşekkür ediyorum,gerçekten şüpe kadar kötü hiçbirşey yok.

İnsan nekadar güvenirse güvensin yinede acebamı denilebiyo işte.

çok saçma ,bir dükkan için 20 gün boyunca hergün aranırmı ,ararsın ,aradan zaman geçer ,bi sorarsınız noldu o iş diye ,sürekli sürekli sormak niye ..

sizin adınıza çok sevindim yoksa bu şüphe ile kendinizi yer bitirirdinizzz...
ama ben olsam o bayanın yerinde bukadar bir bey beni arasa hergün çok rahatsız olurdumm...
işleri yanyana değilmi hergün kapıdan girmeden sorabilirdi bence eşine sen bunuda söylee bir bayana bukadar çok aramasınn..(kesinlikle art niyetten değildir ama bayan rahatsız olabilir)..
inşş istediğiniz dükkanda olurrr:))

arkadaşim okudum senin adına çok sevindim...ve eşinin iyi niyetli davrandığına da eminim, art niyetli olsa o aramaları silerdi, hiçbir erkek aptal değil ki ? 20 gün boyunca silmediğine göre saklayacak bişey yok,ben senin gibi sabırlı olamazdım sanıyorum,daha 2.gün hır çıkardı herhalde.ben fazla kıskancım ve bu konuda örnek alınması gereken son hatunum, benim ki doğru değil, sen doğru olanı yapmışsın , helal.

Konu cümleni ilk okuduğum da vardır mutlaka mantıklı bi açıklaması dedim...

Son cümleni de okuyunca bak ben demedim mi dedim boshayallersmile

İyiki sabırsız davranmamışsın

Gerçekte öyle bir dükkan varmı acaba..bir araştır derim..
Eşin ,sen daha şüphelenmeden, önlem almak anlamında böyle bir dükkan hikayesi uydurmuş olabilir mi..
ınsan her ihtimali düşünüyor canım ,ondan söylüyorum..Tabi sen daha iyi bilirsin eşini..

cnm evet bak bende hepsini okudum ve bliorm şüpelerle yaşamak çok kötü , içine kurt dşürmek de istemiyorum ama sen ister istemez bu bkaç gndr tedrgnliğini yaşadn. istemesende eşine belli etmişsindr anlamştr o bşiler var bunda die. ve nolur nolmaz die bunu uydurmuş olablr. tabiki kmsenn gnahını almak istemem belkde eşin gerçekten senn için ugraşıyodu ama sürekli tlfnda konuşmak ne? sonuçta 1 kere sölersn hadi hergn sorarsn da gördgnde dersn yha bzm iş noldu ses varmı fln ama o iş braz yaş cnm. eşinn tlfnu faturalı mı? döküm fln alsan? hem artık internettende yapılabliyoya bunlar...
bnce ynede %100 güvenme derim erkek bu.. ne kdr saf görnselerde herşeyn kılıfını iyi tutturuyolar :çok üzgünüm:

Ben de arkadaşlara katılıyorum temkinli davranırsanız iyi olur pek mantıklı gelmiyor açıkçası açıklama.

kesinlikle aldatıyor.

nasıl apartmanda yan komşunuzu hergün aramazsanız çok önemli bişey bile olsa kapıyı tıklatırsınız dükkanda yan yana olmasına ragmen hergün konuşmak birazcık mantıksız geliyor açıkcası...
inşşşş kesinn ve net bir şekilde ortaya çıkarrr...

bende ayni durumdayim,sifreyi buldum ve onun tum aramalarini kontrol etim,saat tarih olarak ve ne ortaya cikti sizce?
her sabah iste beraber calismamiza ramen o benden daha once gitiyi icin ,her sabah nerdeyse ayni tel numarasiyla gorusme yapmis?1 sabah konusur 2 olur ama bu aylarca niye devam etsin?
bence ben kesin aldatiliyorum ve kadinlari diyorum ki internet araciyiyla hesap numarasina girin ve faturalari kontrol edin!!!
bu cok onemli hem onunuzde ispatiniz olur!!!
PEKI BEN SIMDI NAPIM KENDIMI NERELERE ATIM,NEREYE GIDIM BAGIRIP CAGIRIYIM MI?
BASKA BISEY DAHA KADIN BENIM ALT KATA OTURUYO,VE SANIRIM DAHA ONCEDE BENDEN ONCEDE ILISKILERI VARMIS!

PES VALLA DIYENINIZ VAR DIR SIMDI!
KADIN DA CIRKIN MI CIRKIN ASIT SURATLI IRENC BISEY HERSEYI BI YANA BEN ONUNLA OLDUGUMU BILE BILE YASADIGIMIZI BILE BILE GORE GORE YANIIIIIIIIII
BUYURUN YORRUMMLARINIZI BEKLIYORUM

sen faturaları kontrol ettin mi? ne çıktı?
kadınla senden önce de birlikte oldugunu nereden biliyosun?
nasıl bi tesadüf alt katınızda oturması?
biraz daha açıklayabilir misin lütfen?
yani kesin emin olmadan birşey yapma sakın

baştan sona merakla okudum acaba sonuçlandı mı ne oldu diye. sonuçta eşinin yaptığı açıklamadan birtek şunu çıkardım: eşin senden biraz kıllanmış ve de bu mantıksız bir açıklama. aldatıyordur demiyorum,kimsenin günahını almayalım, ama böyle bir iş için bile olsa yan dükkandaki insanı cepten niye arayasın? niye 20 gün arayasın? birkaç kez ararsın hatırlatırsın yeter. yine de her halükarda eşin çok saf,iyi niyetli ve de masum olsa bile bu durumda da ben kadından şüphelenirim. insan biraz mesafe koysa karşıdaki adam 20 gün sürekli arayabilir mi? bu demekki gayet rahat eşinizle.belki de kadın kendi kendine hayaller kuruyor eşinizin haberi yok. olabilir. bana kalırsa da o kadının dükkanına gidin, biraz gözdağı verin.hatta oldukça akıllıca yöntemler bulmuş birkaç arkadaş, telefonu alıp aramakla,kadının hitap şeklini filan dinlemekle ilgili. bi de güniçinde de ara ara sürpriz yaparaktan eşinizin yanına gidin derim ben.

ben olsam emin olamazdım, böyle bi açıklama olsa dahi.

son bişey: eşinizin diğer esnafla aranız nasıl? onlardan bi ima bişey öğrenilebilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…