Eşim beni aldatıyor olabilir mi...

işle ılgılı konuslar olabılır..
cunku bende aynı ıs yerındekı arkadasım ıle telefonda konusdum cok olmusdur..sayısız hemıde..
hemen kotu yorumlamayın derım..

madem bayanın giyim dükkanı var. neden alışverişe gitmiyorsun? ortama bir bakarsın hem belki araşırlarken yakalarsın.
kadının tavırlarına bakarsın. eşini görmeye gelmişsinde orayada uğramış gibi yap. önce kadını incele. sonra bir akrabanı yada arkadsını aramak için eşinin tel.ini iste. kendi tel.ini evde yada bir yerde unutmuş gibi.
sonra aa hayatım şimdi uğradım o dükkana o bayanla ne bu samimiyet sıksık aramalar diye sor. ama dükkanların müsait olacağı saati bul da git.

aslında şöylede olabilir bende sizin gibi düşünmüştüm gitsin mağazaya diye
hattaa eşinizin teli alın yanınıza
(ilk önce eşinize annem aramıştı bi arayım diyip alın teli sonra cebinize koyuverin unutmuş gibi) sonra o bayan arkasını falan döndüğünde teli ortadaysa arayın acaba eşiniz onda ne diye kayıtlı yada kabinde bişey denerken bayanı arayın bakalım açıp nasıl hitap edicek....sonra anlarsınız ve eşinize teli verirkenndeee.........

bence de bu da güzel bir plan.

eşine ve işine duruma göre uygulasın.

ama mutlaka ortamı görsün diye düşünüyorum. gözümle gördüm şöyleydi diyebilir en azından.

birde eşiniz ya çok cesaretli yada çılgın olmalı eğer aralarında birşey olupta kişiyi kendi adıyla kayıtlayıp görüşmeleri silmiyor ise.

vereliniortak kesinlikle iyi fikir

Bence aralarında bişey olmasada hem dükkanlarının yakın olması hemde bayanın biraz rahat davranması aradaki samimiyeti artırmış olabilir..
yoksada ileriye dönük aldatma meyili olabilir eşinin bu kadar samimiyet pek hoş değil...
Ama akıllı davranman lazım hemen söylersen erkek milleti değilmi bi yolunu yordamını bulur üste cıkar birde seni haksız duruma düşürür.
Bayanın ve eşinin aynı ortamda olduğu zamanda yanlarında bulunsan hal ve hareketlerinden biraz anlayabilirsin
Eşine o bayan hakkında evlenmeyi düşünürmü acaba.Dükkanıma gelen birisinin yakını varmış evlenmek isteyen felan de.. Bakalım tepkisi ne olacak...
Sana bol bol sabır diliyorum canım..

Ya nasıl dayanıyosunuz neden sormuyosunuz eşinizle neden konuşmuyosunuz herkes aynı şeyleri yazıp durmuş
Allah aşkına 2 dk mantıklı olup düşünün sorsa ne diyecek eşi ? evet seni aldattım mı diyecek .. ?
Mantıklı bi kılıf uydurcak, ve aramaları silcek ayrıca daha dikkatli davranıcak eğer aldatma varsa ortada bu durumda şuan ki durumdan daha güç bi hale gelcek bu olayı ortaya çıkarması..
Şuan eşi rahat davranıyor, eşinin şüphelendiğinden habersiz bi cevizler kırıyosa bunu daha dikkatsiz yapıcak o açıkla arkadaş anlayacak..
Eşiniz iş yerinden saat kaçta geliyor ? Siz kaçta geliyosunuz geç geldiği oluyo mu ? türlü bahanelerle dışarı çıkıyor mu ? size karşı cinsel bir isteksizlik var mı bunların hepsi bütün birleştirin bakalım neler çıkıyo ortaya ..

sormadan önce,takibe almalısın bence..
uzaktan gözetle diyorum kısaca yani..
hal ve tavırlar nasıl,sen anlarsın bi gariplik varsa durumda..
dükkandan dükkana geçmeler ne sıklıkta vs vs vs

inşallah korktuğun gibi bişey yoktur ortada arkadaşım..

erkekler kadinlar gibi detayci olmadiginda bisey yapiyorlarsa mutlaka arkalarinda iz birakirlar..nasilsa ortaya cikinca da inkar ederler ve kurtulurlar.tecrube edilmistir bunlar:))konusmak asla cozum olmuyor aksine soru isaretlerini arttiriyor.ben olsam esimi rahat birakmaz ziyaretine giderdim..kadini da yoklardim biraz.bikac arkadasi okudum..hic aklima gelmemisti yazdiklari okuduktan sonra neden olmasin dedim..supheleniyorsaniz izleri takip edin derim..ama sonucunda istemediginiz bisey cikarsa geri donusu olmasin..olursa anlami kalmiyor bence erkek devamini daha rahat getiriyor..insallah aralarinda bisey yoktur..

iki dükkan komşusu, sankı sabit tel kullanır gibi geliyor bana ama neden cep tel?

bence eşiniz yerine kadına yaklaşarak bir strateji izlemeniz daha mantıklı. ama bu arada günahlarını alıyor olabılırsınız diye kadına çaktırmadan ilerlemeniz gerekecek..
off cok can sıkıcı bir durum..
ben olsam kadınla samimi olurdum.
müşteri gibi yaklasım bence..
alışveriş yapın ilk etapta..yakınlık kurun kadınla.. hareketlerin falan mutlaka ödün verir.. ne artık tiyatro sanatçısı mı bu..
eşiniz hakkında konusun kadınla tavırları ele verebilir kendini..

hergun cep telefonuyla konusuyor olmasi supheli bir durum gercekten gozunuz esinizin uzerinde olsun eger bir yanlis yapiyorsa birgun mutlaka acik verecektir...

bunu en iyi sen anlarsın canım.bi süre daha takip et durumu...bakalım başka bişeyler daha varmı mesaj gibi sıklaşan aramalar gibi ona göre konuşursun eşinle artık

Hadi diyeceğim ki arkadaşlar ama insan hergün neden arar ve ne konuşur ki. Çok iyi niyetli konuşuyorlarsa bile çok rahatsız edici bir durum. Bence de konuşma sürelerini, günde kaç defa konuşuyorlar bunları takip edin. Sizi haksız çıkaramaz çünkü ; yaptığı normal değil, bir işim vardı aradım diyemez, hergün mü işi varmış, havadan sudan mı konuşuyorlarmış hergün, işle ilgili şeyleri mi konuşuyorlarmış hergün, bu dünyanın hali ne olacak diye çözüm mü arıyorlarmış . Bu kadar konuşmanın altında iyi birşey yattığını düşünmüyorum yani.

Bence de erkekler basit düşünürler herşeyi, silmek aklına bile gelmiyordur, nasıl olsa bakmaz diyordur belki. Mutlaka ortaya çıkar yaptıkları, bu da işaret olabilir. Ama direk suçlamak yanlış tabi ki. Takip etmek lazım.

bir arkadaş demişki dükkandayken eşinin telini iste orda sor yandakıyle ne konustunuz canım bu kadr falan dıye..eşin orada bırşeyler soyleyecektir mutlaka.ve söyler söylemez hemen yana geçip eşinin söylediğiyle ilgili yorum yap.mesela eşin dediki atıyorum bır yakının böyle böyle bir problemi varmış..vs..sen de hemen yana jet hızıyla gecip kadına konuyla ılgılı yoeum yap.hemen anlarsın zaten yalan mı değil mi,,tongaya düşer o anda.bunu yaparken cok hızlı hareket etmene esının herhangı bı hareketle durumu anlatmasına ızın vermemek gerek.müşteri gelmesını bekleyebılırsın buyuzden.onceden konusursun esınle,müşteri gelınce de bırsey soylemeden kacarsın yana..

ya canm kolayı varr iş yerine git eşinin bi bahaneyle...

de ki AA Bİ DE ŞU MAĞAZAYA BAKAYIM ALIŞVERİŞ YAPICAM BİRAZ de

bakalım eşin HAYIR GİTME diyecek mi?
ya da TAMAM mı diyecek?

vee mağazaya girersen de EŞİM (İSMİ) mesela EŞİM AHMET DE BÖYLE ŞELER SEVİYOR fln deyınce bakalım kadının gözleri açılacak mı ????

evet konu sahibi arkadaş hiç uğramamış.
bende yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu düşünüyorum...

eşinin peki sana karşiı tavırları deiştimi yolsa aynımı ilişlkiniz telefondan öoncesini falan ;değerlendir bunları canım .biyerde bi açıgı olur mutlaka o bayan da evlimi vbiliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…