madem bayanın giyim dükkanı var. neden alışverişe gitmiyorsun? ortama bir bakarsın hem belki araşırlarken yakalarsın.
kadının tavırlarına bakarsın. eşini görmeye gelmişsinde orayada uğramış gibi yap. önce kadını incele. sonra bir akrabanı yada arkadsını aramak için eşinin tel.ini iste. kendi tel.ini evde yada bir yerde unutmuş gibi.
sonra aa hayatım şimdi uğradım o dükkana o bayanla ne bu samimiyet sıksık aramalar diye sor. ama dükkanların müsait olacağı saati bul da git.
aslında şöylede olabilir bende sizin gibi düşünmüştüm gitsin mağazaya diye
hattaa eşinizin teli alın yanınıza
(ilk önce eşinize annem aramıştı bi arayım diyip alın teli sonra cebinize koyuverin unutmuş gibi) sonra o bayan arkasını falan döndüğünde teli ortadaysa arayın acaba eşiniz onda ne diye kayıtlı yada kabinde bişey denerken bayanı arayın bakalım açıp nasıl hitap edicek....sonra anlarsınız ve eşinize teli verirkenndeee.........
vereliniortak kesinlikle iyi fikiraslında şöylede olabilir bende sizin gibi düşünmüştüm gitsin mağazaya diye
hattaa eşinizin teli alın yanınıza
(ilk önce eşinize annem aramıştı bi arayım diyip alın teli sonra cebinize koyuverin unutmuş gibi) sonra o bayan arkasını falan döndüğünde teli ortadaysa arayın acaba eşiniz onda ne diye kayıtlı yada kabinde bişey denerken bayanı arayın bakalım açıp nasıl hitap edicek....sonra anlarsınız ve eşinize teli verirkenndeee.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?