Eşim beni aldatıyor olabilir mi...

ama eşi masumsa ve bu programı öğrenirse bi şekilde aralarında feci bir güven problemi de oluşabilir.

O anda herşey biter zaten.çünkü gerçekten beni çok seven bir eşim var(yani bana hep öyle hissettirdi) ve benim o davranışım farkettiği anda beni onda bitirir.

BıRDE ŞÖYLE BıŞEY VAR EGER GıZLı BıRSEY YAPACAK OLSA SıLMEZMı ARAMALARI YANI SEN SÜPHELENME DıYE YANI HERSEY OLABILIR BENCEkafamçokkarıştı

ama eşi masumsa ve bu programı öğrenirse bi şekilde aralarında feci bir güven problemi de oluşabilir.

olabilir.. ama nedense masum gibi gelmedi bana.. bilmiyorum.. erkek, eşiyle herşeyi paylaşıyor ve bu durumu anlatmıyorsa, var birşey sanırım.. kesin var demiyorum, ama anlatmadığına görede vardır bir sebebi ve soruncada anlatacağını zannetmiyorum.

.bu programın öğrenilme gibi bir hatası yok diye biliyorum.. istendiği zaman iptal edilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam.. 3 gün dinlese yeterli ..

çünkü sorsanda bazen tatmin edici cevaplar alamıyorsun,erkeğe soru anlamında yüklendikçe erkek çileden çıkıp olayı bana güvenmiyorsuna getirebiliyor..

BİRDE ŞÖYLE BİŞEY VAR EGER GİZLİ BİRSEY YAPACAK OLSA SİLMEZMİ ARAMALARI YANI SEN SÜPHELENME DİYE YANI HERSEY OLABILIR BENCEkafamçokkarıştı

Hiç bilmiyorum aslıcım bende okadar şaşırdımki,biraz daha gözlemlemek istiyorum bu durumu.

Aslında mantıklı söylediğiniz şey,sorduğum anda bu konu kapanır ve aramalarda olursa silinir tabi artık.

var bişiy olmasa neden o kadar arama yapsın eşinin telefonu karıştıracağını düşünmemiş olay bu erkekler saftır bu konularda zaten heyecandan unuttu belkide

Bence casus programına filan gizlice takip etmelere filan hiiiçç gerek yokk olduda eşin masum çıktı, şüphelerin yersiz çıktı? o zaman senin içindeki vicdan azabını bi düşün:bbo: üzerine eşinin güvensizlik duyduğunu öğrenmesii çok fecii bi durumyasakkelime Bence bir arkadaşında dediği gibi onun yanındayken ilk defa görmüş gibi bak ve sor arama konuşma süresinede bak bakalım vereceği cevap önemli vereliniortak

Niye vicdan azabı duysun şekerim, sanki kızgın şişle filan dağladı eşini.:hulya:

merhaba arkadaşım
nasıl sormadan dayanıyorsun anlamıyorum ne demek sorarsam beni suçlu çıkarır sana mantıklı bir açıklama yapması lazım şu sebebten aradım diye . ben olsam görür görmez sorarım bu ne diye ! sabrınıza hayranım birde kadın dulmuş sevgilisi yokmuş nerden biliyormuş yani o kadar samimilermiş. birde bişey olsa yan dükkana gidip sormak yerine aramakta nerden çıkmış. çok saçma bir an önce sor arkadaşım

Niye vicdan azabı duysun şekerim, sanki kızgın şişle filan dağladı eşini.:hulya:

Kuzum kendimi aynı şekilde ortada çok bişey yokken casus programlarıyla izlenmiş, takip edilmiş olarak düşündüğümde kızgın şişle dağlansam daha iyi olurdu diye düşünüyorum :bbo: Bence ajanlık yapmadan direk konuşsun boshayallersmile ne ayak ? ne iş ? diye ifadesini alabilir aklinialirimsmile

Pek normal bir durum değil evt.

Dükkan komşusu..Hergün hergün cepten ne konuşulabilir..???

Havadan sudan konuşmak için birbirlerinin dükkanına geçmek dikkat çekeceği için, cepten konuşuyorlarmış gibi geliyor ilk etapta insana ama, dükkan telefonundan da konuşabilirler böyle bir durum olsa..

Hemen ortalığı alevlendirme..
Pat diye sorma belki gerçekten biz KK kadınlarının bile aklına gelmeyen mantıklı birşey vardır..

Ayrıca cebini kurcaladım dersen, bir daha bunu yapmana müsade etmez..

Bir süre bekle, kurcalamaya devam et, sürelere bak, sıklığa bak..

Ona göre birgün evdeyken rastgele bakmak istemiş gibi al eline teli bak, aaa X hanımla görüşmüşsünüz defakarca hayırdır falan de..Bakalım ne cevap verecek..

bence de biraz daha beklemelisin... inşallah şüphelendiğin gibi bir durum yoktur ama pek de normal gelmedi...

böyle durumlarda en kötü sonuç düşünmeden sorgu sual sormak... hem alınan cevap yeterli olmuyor hem de haklıyken haksız olunuyor...

Bende öyle yapmayı düşünüyorum,biraz daha gözlemleyim bakalım,çok zor bir durum gerçi ama başkada yapacak birşey yok gibi.

beklemişsinz ilk gördüğünz gibi sormamışsınz artık biraz daha bekleyip kesin adımlar atmanız daha mantıklı bencedeee..
ben babamın telinde bile hergün aynı insanla konuştuğunu görsem peşini bırakmazdımmm
sizin yerinizde olsam kadın yan mağazada ne iş yapıyor bigün onun mağazasında satılan bişeyler almaya gider bi çay içerdimmki kadının tavırları nasıl arkasındanda eşime çok sevdiği biri varmışş başka şehirde derdim bakalım ne dicekkkk?? hattaa keşke bi an olsada kadının tele bakabilseniz dicem ama abartmış mı olurumm..
sinek küçük ama mide bulandırır...

birde eşinizin aklında olmayan birşeyi eşinize sorupta aklına sokmayınnn!!!

Son düzenleme:
eşine sor diyen arkadaşlara katılmıyorum.diyelim aldatıyor ve siz de sordunuz.evet aldatıyorum mu diyecek..o yüzden eşinize sormak kesin bir sonuç elde etmenize yardımcı olmayacaktır bence.
akşamları telefonu ortalıktadır çünkü malum bayan eşinizin evli olduğunu ve evde olduğunu biliyor,eşiniz de bayanın aramayacağından eminse telefonu ortalıktadır.eğer sizin de eşinizin telefonunu karıştırmak gibi bir huyunuz yoksa aramaları silme gereği duymamıştır.
açıkçası yan dükkan komşusunu,iş açısından bir ortaklıkları da yoksa her gün,günde defalarca aramasını normal bulmuyorum.gerçekten de ciddi şekilde şüphelenilmesi gereken bir durum.
bence takipte kalın.somut bir şeyler öğrenmeye çalışın.

valla pes ortada hergün aranan bir kadın var ve siz bu kadar sabırlısınız şasırdım CADIARZU
ben sizin yerinize koydum kendimi daha ilk günden sorardım hayırdır diye sonucta aynı sokaktaki esnaf bir yerde beraber calısan insanlar olsa tamamda farklı işler

o bayanın telefon numarası neden eşinizde var
siz o bayanı tanıyomusunuz
valla kıllanmamak elde değil ki
yan komşular ama sürekli telde konuşuyolar hem 20gündür hergün aranıyonuş hemde defalarca
ee siz ne bakliyosunuz ki
o bayanı araması bile yeterli değilmi

bence arkadasım biran evvel sor eşine bu zamana kadar sabretmen süper yani.ben cökerdim ümüğüne hem kocamın hem kadının.ne demek ulan 20 gün boyunca elin kadınıyla benim eşim defalarca konusacak hemde ailecek samimi olmadığımız bir hatunla.valla büyük konuşmayımda benim eşim öyle birşey olsa ölüm fermanını imzalamış olur alim Allah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…