ama eşi masumsa ve bu programı öğrenirse bi şekilde aralarında feci bir güven problemi de oluşabilir.
ama eşi masumsa ve bu programı öğrenirse bi şekilde aralarında feci bir güven problemi de oluşabilir.
BİRDE ŞÖYLE BİŞEY VAR EGER GİZLİ BİRSEY YAPACAK OLSA SİLMEZMİ ARAMALARI YANI SEN SÜPHELENME DİYE YANI HERSEY OLABILIR BENCEkafamçokkarıştı
eşiniz sürekli telefonda görüştüğüne göre, telefon kaydı yapan bir casus program alabilirisiniz..hergün telefonda ne konuştuklarını böylelikle öğrenmiş olursunuz..işinizde varmış.. almaktada zorlanmazsınız..
Hiç bilmiyorum aslıcım bende okadar şaşırdımki,biraz daha gözlemlemek istiyorum bu durumu.
Bence casus programına filan gizlice takip etmelere filan hiiiçç gerek yokk olduda eşin masum çıktı, şüphelerin yersiz çıktı? o zaman senin içindeki vicdan azabını bi düşün:bbo: üzerine eşinin güvensizlik duyduğunu öğrenmesii çok fecii bi durumyasakkelime Bence bir arkadaşında dediği gibi onun yanındayken ilk defa görmüş gibi bak ve sor arama konuşma süresinede bak bakalım vereceği cevap önemli vereliniortak
Niye vicdan azabı duysun şekerim, sanki kızgın şişle filan dağladı eşini.:hulya:
Pek normal bir durum değil evt.
Dükkan komşusu..Hergün hergün cepten ne konuşulabilir..???
Havadan sudan konuşmak için birbirlerinin dükkanına geçmek dikkat çekeceği için, cepten konuşuyorlarmış gibi geliyor ilk etapta insana ama, dükkan telefonundan da konuşabilirler böyle bir durum olsa..
Hemen ortalığı alevlendirme..
Pat diye sorma belki gerçekten biz KK kadınlarının bile aklına gelmeyen mantıklı birşey vardır..
Ayrıca cebini kurcaladım dersen, bir daha bunu yapmana müsade etmez..
Bir süre bekle, kurcalamaya devam et, sürelere bak, sıklığa bak..
Ona göre birgün evdeyken rastgele bakmak istemiş gibi al eline teli bak, aaa X hanımla görüşmüşsünüz defakarca hayırdır falan de..Bakalım ne cevap verecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?