Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay pislik.Eşimin telefonuna ses kaydedici yüklemiştim ama kaldırmış ve hala o kadınla konuştuğundan şüphe duyuyorum
O kadın dediginiz daha önce aldatıldınız ve affettiyseniz konusmaya devam ediyor olabilir tabiki
Peki bizden tam olarak neye yorum istiyorsunuz ?
Dün bi kavga gürültü oldu ve telefonundaki her şeyi silmiş arama kaydedici bilmem ne. KADININ numarasını geçen gün tekrar yakaladım telefonunda kkk diye kaydetmiş ve kadın kocasından boşandı. Dün o kavgalardan gürültüden sonra eve geldi bi ilgi bi alaka artık whatsaba enormalde sürekli oradaydı kadında çevrimiçi oluyordu o olunca şimdi istediğim şey bunlar kesin telefonda konuşmaya başladılar tekrardan bu telefon dökümanına nasıl ulaşabilirim
Pişmanım dedi ailesi falan çok mücadele etti ama şuan en ufacık bi güvensizliğimde sen kendin geldin diyorNeden affettiniz?
Telefonda operatörünün uygulaması varsa fatura dökümünden aradıgı numaralara ulasabilirsinDün bi kavga gürültü oldu ve telefonundaki her şeyi silmiş arama kaydedici bilmem ne. KADININ numarasını geçen gün tekrar yakaladım telefonunda kkk diye kaydetmiş ve kadın kocasından boşandı. Dün o kavgalardan gürültüden sonra eve geldi bi ilgi bi alaka artık whatsaba enormalde sürekli oradaydı kadında çevrimiçi oluyordu o olunca şimdi istediğim şey bunlar kesin telefonda konuşmaya başladılar tekrardan bu telefon dökümanına nasıl ulaşabilirim
Pişmanım dedi ailesi falan çok mücadele etti ama şuan en ufacık bi güvensizliğimde sen kendin geldin diyor
der tabi pis herif. kusura bakmayın ama hata yapmıssınız. uzuldum sizin icinPişmanım dedi ailesi falan çok mücadele etti ama şuan en ufacık bi güvensizliğimde sen kendin geldin diyor
Bizim buradan olmasınDün bi kavga gürültü oldu ve telefonundaki her şeyi silmiş arama kaydedici bilmem ne. KADININ numarasını geçen gün tekrar yakaladım telefonunda kkk diye kaydetmiş ve kadın kocasından boşandı. Dün o kavgalardan gürültüden sonra eve geldi bi ilgi bi alaka artık whatsaba enormalde sürekli oradaydı kadında çevrimiçi oluyordu o olunca şimdi istediğim şey bunlar kesin telefonda konuşmaya başladılar tekrardan bu telefon dökümanına nasıl ulaşabilirim
Pişmanım dedi ailesi falan çok mücadele etti ama şuan en ufacık bi güvensizliğimde sen kendin geldin diyor