Eşim beni aldatıyor

Haklısınız zaten bu ilk değil 2. Aldattığı

Face açtım acaba mesaj atsam mı diye de
Siz boşanmayı düşünmüyorsunuz ki, kadının kocasına söyleyince ne olacak sanıyorsunuz ?

Adam çok sert demişsiniz, eşinize de zarar verme olasılığı yüksek. Kendisinin acınacak bir hali yok ama sizin için ne olacak sonrasında? Yine ailenizin yanına dönmeniz gerekecek.
Daha önce de aldatılmışsınız zaten, eşiniz bu olaydan da kurtulsa yine rahat durmayacak belli ki.

Son düzenleme:
arkadaşının karısına bakan adamdan bi halt olmaz. arkadaş duyarsa cinayet sebebi Allah korusun. benim önerim ekran fotoğrafları alıp ailenizin yanına gitmeniz. tehdit ederek anlaşmalı boşanmayla istediğinizi alırsınız. k-bul etmemeyi g.tü yemez. kadının kocası duysa o arsız pipisini keserler. bırak o korksun

Niye siz gidip rezil etmiyorsunuz peki madem buluştukları yer belli. Gidin duysun oradaki herkes. Ondan sonra da ayrılırsınız.

Tek yapacağınız şey kararlı olup ayrılmak . Konuşmaların ekran görüntüsünü alın. Kadında belki bulaşıcı bi hastalık var size de bulaşabilir

Bence kocanızla konuşmanıza gerek yok. Karakola gidin durumu anlatın evden ayrılmak istediğinizi söyleyin sessizce kendinizi yıpratmadan o adamın hayatından çıkıp gidin ne olduğunu bile anlamasın

Niye siz gidip rezil etmiyorsunuz peki madem buluştukları yer belli. Gidin duysun oradaki herkes. Ondan sonra da ayrılırsınız.
Ayrılmak istemiyorki.
İstese elinde bisürü kanıt var zaten
İstiyorki kocası o kadından ayrılsın.
Sanıyorki şeref yoksunu kocası başka kadın bulmaz

Ben tam 11 yıldır çalışıp getiriyorum birinci çocuğum kreşte büyüdü lojman hakkım vardı orda oturduk Sıfır araç almıştık şimdi değeri 1 milyon. Çocuklarımın babası olacak adi hepsini batırmış. Batırdığı gibi bir ev parası da borç getirdi.
Sırf o borçlardan kurtulmak için birşey almadan boşandım.evim yoktu. Bir aracım var ve kredisini ödüyorum hala. Az kaldı 5 ay sonra bitecek inş. Devlet memuruyum ama kadromdan dolayı bir tık fazla maaş alıyorum. Kredi ödüyorum2500, 2 bin civarı yol paramız tutuyor, kreş parasını ondan almaya çalışıyorum, ev olarak annemin yanına yerleştim kiram yok, fatura çocukların gideri mutfak falan derken ucu ucuna yetiyor bazen eksiye iniyorum. Devlet memuruyum ya süt iznim var şimdilik erken çıkıyorum. Seneye oğlumu ya etüte yollayacağım okul çıkışı ya da servis ayarlayacağım iş yerine getirir. Bebeğim kreşte zaten akşam alırım.

İşte kira olmayınca bir sekilde yetisiyodur en onemlisi devlette memursun ve asgari ucretin 2 katını kazanıyosundur sonucta
Ve isin de garanti
Yarın atılırsam korkusu patron tacizi yok hayatında enazından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…