- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
Falancanın adı… Esmerin tadı diyeceğim olmayacak35 yasında esmerım o nasıl bakıs acısı ablacım glşgflgl
Hayır yanlış anladınız ben de güzel değilim yani demek istediğim NEDEN GÜZEL BİRİYLE ALDATMADI BENİ BEĞENMEZ YÜZÜME VURUR SURAN ÖYLE BURAN BÖYLE DİYE ŞİKAYET EDİP DURUYOR MADEM ÖYLE NEDEN BENDEN BÜYÜK BİRİ VE GÜZEL OLMAYAN BİRİ diye düşünmedim değil açıkçasıGüzel ya da beyaz tenli olsa ne olacak? Bu nasıl bir bakış açısı? Siz güzelsiniz beyazsınız da ne olmuş? İşe yaramış mı?
Yani sahip çıkan yok ailem zaten kirada geleceği Yok onların o yüzden bir yere gidemiyorum en azından kadın başımdan defolup gitsinYanlış akıl vermek gibi olmasın ama ben kocama hesap sormak yerine olayları kadının kocasının anlamasını sağlayıp sorunu ona çözdürürdüm. Çünkü belli ki sizin ayrılmak isteyeceğiniz yok bari kadını başınızdan atın. Yani eger boşanmayacaksanız boşuna bildiğinizi belli edip gururunuzu ayaklar altına aldırmayın.
Falancanın adı… Esmerin tadı diyeceğim olmayacak
Bu sorunun cevabını bulmak içinmi 5-6 aydır düşünüyorsunuz?Kimse beni anlamamış yani ben de güzel değilim ve esmerim yani aldatmak için her Zaman bir sebep vardır değil mi. Ama o da güzel değil kadın 36 yaşında falan herhalde yaşı büyük aladatıyorsa değecek biri olsa bari.
Kimsen olmadığı için gurbet sayılırsın 13 saatlik yolGurbetteyım demıs :)Aynı ulke sınırları ıcerısınde gurbetteyım demeyız bız ne bılım.
Bu kadın gider, başka kadın gelir.Yani sahip çıkan yok ailem zaten kirada geleceği Yok onların o yüzden bir yere gidemiyorum en azından kadın başımdan defolup gitsin
Haklısınız. Galiba kendime güvenim olmadığı için böyle saçma sapan şeyler düşünüyorumBu sorunun cevabını bulmak içinmi 5-6 aydır düşünüyorsunuz?
Mantıklı cevap bulursanız ha okay ya tamam, adam aldatmakta haklımı diceksiniz? Nedir yani bu esmer, çirkin olayı tam olarak?
Evet Ahlaksız gözü dönmüş insan. Gitmek mantıklı tabi ki. Allah'ım bana hayırlısını nasip etsinBu kadın gider, başka kadın gelir.
Eşin iş arkadaşının karısıyla birlikte olacak kadar ahlaksız ve gözünü karartmış.
Sen hala kadın gitsin diyorsun.
Ailenin yanına gitmek daha mı kötü göz göre göre aldatılmaktan?
Bunu burdan alınHayır öyle değil gurbetteyim derken Gaziantep'ten Afyona geldim
Yani gizli hesaptan nasıl bulabilir ki beni. Kadının kocası çok dert bir insan neler olur bilmiyorum tabiDoğru veya yanlıştır.Ben çocuğuma bana acımayana acımam karşı tarafin kocasına mutlaka söylerdim. yazık değil mi onunda bilmeye hakkı var. Gizli hesaptan yaparsanız adam kafaya takıp araştırıp yine de bulabilir sizi .buna cesaretiniz var mı ? Eşiniz, kadın ve onun eşi yapabileceklerinin sınırını en iyi siz bilirsiniz
Çok sert biri kocasıYani gizli hesaptan nasıl bulabilir ki beni. Kadının kocası çok dert bir insan neler olur bilmiyorum tabi
Çok zor bilmediğim yerde kimse yardım etmez köyde oturuyoruzAnnen bakamıyo peki cocuk okuldan eve 3 te gelecek kim alıyo cocugu okuldan kim eve getirip basında bekliyo? Ogretmen degilsen 6-7 anca evde olursun nasıl oluyo o kısım? Sonra kreş ? İyi kazandıran bir mesleğin olcak ki hem kreşi hem kirayı hem diğer giderleri karsılasın bi kadın
Is bulsa Asgari ucreti zor alacak bi kadın nasıl hem kira hem 2 cocuga kres hem diger ev giderlerine yetişebilirki? Helede kiralar bu kadar ucarken ?
Face açtım acaba mesaj atsam mı diye deKocasına söylemeyin adam öldürür falan
Face açtım acaba mesaj atsam mı diye de
Kötü olmuş çöpe gitmiş bir hayatbenim de erkek arkadaşım Kürt
kız kardeşi de urfanın bi köyüne gelin gitmiş, kendi ailesi başka yerde, kendisi daha başka yerde ve uzaklar (gurbet demiş ya)
böyle bir şey olacak da boşan demeyecek..o kızı alıp getirmeyecek. hey yavrum hey.
yapma konu sahibi. illa ki ailede de sana destek olacak birileri olur. ama hadi diyelim olmadı sen bir şekilde ayakta durabilmelisin. annem üzülür diye bir şey yok:
bak benim de teyzemin kızı it herifin tekiyle evli.
teyzemin eşi -yani kızın babası- da esasen pek iyi bir koca/baba değildi.
kız senelerce bu it herifi çekti (gerçi hala çekiyor da). babasına -nasılsa bir işe yaramaz diye- bir şey demedi.
hepimiz biliyorduk
herkes biliyordu itin yediği naneleri
ben parçaladım kendimi ayrıl diye ayrılmadı
sonra ne oldu etraf herkes duydukça bir yerde eniştem de öğrendi artık olanı biteni
asıl o zaman adamın kalbine indi.
(şaka etmiyorum öğrenince kısa bir sürede küt diye kalp krizi, adam öldü)
"tamam ben kötüydüm ama bu kadar mı kötüydüm bilsem böyle mi ederdim, ben böyle bir şey gizlenecek kadar mı kötü babaydım" dedi adam. çok ciddi söylüyorum yaşandı bu olay.
bu kız 25 yaşında ancaydı olaylar başladığında
ayrılmadı
babası duyup ölene kadar kız 35 oldu
sonra kız yıkıldı bir yandan, hasta oldu (bir kanser türü) bir yandan, şimdi 40'ı da geçti ve kendi başına hayatta durma gücü bulamıyor kendinde. ayrılamıyor. kocası ortada olmamasına rağmen.
inan her geçen yıl daha zor olacak.
"sen bir şekilde ayakta durabilmelisin" diyorum ama bunun çok zor olduğnu da biliyorum. madem herşeyi bilip o evde kalabiliyorsun hala bari nasıl ayakta durursun ölç tart hazırlan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?