Eşim beni aldatıyor

Doğru veya yanlıştır.Ben çocuğuma bana acımayana acımam karşı tarafin kocasına mutlaka söylerdim. yazık değil mi onunda bilmeye hakkı var. Gizli hesaptan yaparsanız adam kafaya takıp araştırıp yine de bulabilir sizi .buna cesaretiniz var mı ? Eşiniz, kadın ve onun eşi yapabileceklerinin sınırını en iyi siz bilirsiniz

Kadının eşine yürek yer söylerdim galiba
Bunun için epey bir zaman cesaretimi toplayıp ne var ne yok belgeli ispatlı koyardım adamın önüne

Konu sahibi sizdeki nasıl bir mide?
5-6 aydır uygulamadan takip edip birşey yapmamak nedir?
Dizimi izliyorsunuz, bakalım bugün neler olacak diyemi indirdiniz o uygulamayı?
Hadi emin olmak için bi süre takip ettiniz diyelim, ee sonuç. Tahmini daha kaç sene takip etmeyi düşünüyorsunuz? eşiniz 30 yaş altı esmer olmayan biriyle görüşmeye başlayana kadarmı mesela

Yanlış akıl vermek gibi olmasın ama ben kocama hesap sormak yerine olayları kadının kocasının anlamasını sağlayıp sorunu ona çözdürürdüm. Çünkü belli ki sizin ayrılmak isteyeceğiniz yok bari kadını başınızdan atın. Yani eger boşanmayacaksanız boşuna bildiğinizi belli edip gururunuzu ayaklar altına aldırmayın.

Güzel ya da beyaz tenli olsa ne olacak? Bu nasıl bir bakış açısı? Siz güzelsiniz beyazsınız da ne olmuş? İşe yaramış mı?
Hayır yanlış anladınız ben de güzel değilim yani demek istediğim NEDEN GÜZEL BİRİYLE ALDATMADI BENİ BEĞENMEZ YÜZÜME VURUR SURAN ÖYLE BURAN BÖYLE DİYE ŞİKAYET EDİP DURUYOR MADEM ÖYLE NEDEN BENDEN BÜYÜK BİRİ VE GÜZEL OLMAYAN BİRİ diye düşünmedim değil açıkçası

Yani sahip çıkan yok ailem zaten kirada geleceği Yok onların o yüzden bir yere gidemiyorum en azından kadın başımdan defolup gitsin

Falancanın adı… Esmerin tadı diyeceğim olmayacak
Kimse beni anlamamış yani ben de güzel değilim ve esmerim yani aldatmak için her Zaman bir sebep vardır değil mi. Ama o da güzel değil kadın 36 yaşında falan herhalde yaşı büyük aladatıyorsa değecek biri olsa bari.

Bu sorunun cevabını bulmak içinmi 5-6 aydır düşünüyorsunuz?
Mantıklı cevap bulursanız ha okay ya tamam, adam aldatmakta haklımı diceksiniz? Nedir yani bu esmer, çirkin olayı tam olarak?

Yani sahip çıkan yok ailem zaten kirada geleceği Yok onların o yüzden bir yere gidemiyorum en azından kadın başımdan defolup gitsin
Bu kadın gider, başka kadın gelir.
Eşin iş arkadaşının karısıyla birlikte olacak kadar ahlaksız ve gözünü karartmış.
Sen hala kadın gitsin diyorsun.
Ailenin yanına gitmek daha mı kötü göz göre göre aldatılmaktan?

Bu sorunun cevabını bulmak içinmi 5-6 aydır düşünüyorsunuz?
Mantıklı cevap bulursanız ha okay ya tamam, adam aldatmakta haklımı diceksiniz? Nedir yani bu esmer, çirkin olayı tam olarak?
Haklısınız. Galiba kendime güvenim olmadığı için böyle saçma sapan şeyler düşünüyorum

Evet Ahlaksız gözü dönmüş insan. Gitmek mantıklı tabi ki. Allah'ım bana hayırlısını nasip etsin

Yani gizli hesaptan nasıl bulabilir ki beni. Kadının kocası çok dert bir insan neler olur bilmiyorum tabi

Çok zor bilmediğim yerde kimse yardım etmez köyde oturuyoruz

Face açtım acaba mesaj atsam mı diye de

Kötü olmuş çöpe gitmiş bir hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…