- 15 Nisan 2023
- 9
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi serenseren1222
-
Yapmanız gereken şey belli bir an önce boşanıp kendinizi kurtarmakKızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var eşim 2 yıldır beni aldatıyor hep mesajlarını yakalıyorum ama asla kabullenmiyor yapmıyorum diyor. Zerre özür yok pismanlik yok. Çoğu zaman annesi yaşındakilere sulanio ger gece mesaj atıp iyi geceler diyor önüne gelen herkese. hatta öyle azmis ki Instagram'da bir komşusuna bile yazmisti kızı tanımıyordu ama kız bizi tanıyor bende mesajı geri çektim bilmiyorum her seferinde başka kıza yazio millete boşandığıni söylüyor onurum kaldırmıyor artık ne yapım sizce ?
ipucu da var oysamillete boşandığıni söylüyor
Kızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var eşim 2 yıldır beni aldatıyor hep mesajlarını yakalıyorum ama asla kabullenmiyor yapmıyorum diyor. Zerre özür yok pismanlik yok. Çoğu zaman annesi yaşındakilere sulanio ger gece mesaj atıp iyi geceler diyor önüne gelen herkese. hatta öyle azmis ki Instagram'da bir komşusuna bile yazmisti kızı tanımıyordu ama kız bizi tanıyor bende mesajı geri çektim bilmiyorum her seferinde başka kıza yazio millete boşandığıni söylüyor onurum kaldırmıyor artık ne yapım sizce ?
Cidden dogru, hastalik kaparsin bu serefsizin biryerine hakim olamamasindan.Boşanmaktan başka çaren yok, delil topla ifla olmaz bu sapık herif, hastalık kaparsın devam edersen
Bir şey yapacak olsan 2 yıldır yapardın zaten. Boşanmaya niyetin olduğunu sanmıyorum. Bari bildiğini belli etme de yüzsüzlüğü arşa çıkarıp eve getirmeye kalkmasın. Bir de cinsel hastalıklardan koru kendiniKızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var eşim 2 yıldır beni aldatıyor hep mesajlarını yakalıyorum ama asla kabullenmiyor yapmıyorum diyor. Zerre özür yok pismanlik yok. Çoğu zaman annesi yaşındakilere sulanio ger gece mesaj atıp iyi geceler diyor önüne gelen herkese. hatta öyle azmis ki Instagram'da bir komşusuna bile yazmisti kızı tanımıyordu ama kız bizi tanıyor bende mesajı geri çektim bilmiyorum her seferinde başka kıza yazio millete boşandığıni söylüyor onurum kaldırmıyor artık ne yapım sizce ?
Hmmm. Yola getirmeye çalışın. Cezalar verin. Teknoloji yasağı getirin. Hala devam ederse bir hafta odasindan çıkmasını yasaklayın. O da olmazsa pipini yakarım diye çakmakla korkutun. Başka ne yapabilirsiniz ki?Kızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var eşim 2 yıldır beni aldatıyor hep mesajlarını yakalıyorum ama asla kabullenmiyor yapmıyorum diyor. Zerre özür yok pismanlik yok. Çoğu zaman annesi yaşındakilere sulanio ger gece mesaj atıp iyi geceler diyor önüne gelen herkese. hatta öyle azmis ki Instagram'da bir komşusuna bile yazmisti kızı tanımıyordu ama kız bizi tanıyor bende mesajı geri çektim bilmiyorum her seferinde başka kıza yazio millete boşandığıni söylüyor onurum kaldırmıyor artık ne yapım sizce ?
Delilleri topla ve boşan. Kızını ve malını mülkünü al yeni bir hayat kur?Kızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var eşim 2 yıldır beni aldatıyor hep mesajlarını yakalıyorum ama asla kabullenmiyor yapmıyorum diyor. Zerre özür yok pismanlik yok. Çoğu zaman annesi yaşındakilere sulanio ger gece mesaj atıp iyi geceler diyor önüne gelen herkese. hatta öyle azmis ki Instagram'da bir komşusuna bile yazmisti kızı tanımıyordu ama kız bizi tanıyor bende mesajı geri çektim bilmiyorum her seferinde başka kıza yazio millete boşandığıni söylüyor onurum kaldırmıyor artık ne yapım sizce ?
Bende asla geri çekmezdim. Ben ne rezil olucam, o rezil. Gelsinler bir ağzını, yüzünü bir kırsınlar diye beklerdim.Komşuya yazıp beni rezil eden adamı o saniye kapının önüne çöp gibi koyarım.
Saçmalama. Yuva kolay kurulmuyor, erkaın elinin kirüdür.Komşuya yazıp beni rezil eden adamı o saniye kapının önüne çöp gibi koyarım.
Köri mi?Saçmalama. Yuva kolay kurulmuyor, erkaın elinin kirüdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?