Eşim beni aldatıyor

serenseren1222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
9
3
1
33
Kızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var eşim 2 yıldır beni aldatıyor hep mesajlarını yakalıyorum ama asla kabullenmiyor yapmıyorum diyor. Zerre özür yok pismanlik yok. Çoğu zaman annesi yaşındakilere sulanio ger gece mesaj atıp iyi geceler diyor önüne gelen herkese. hatta öyle azmis ki Instagram'da bir komşusuna bile yazmisti kızı tanımıyordu ama kız bizi tanıyor bende mesajı geri çektim bilmiyorum her seferinde başka kıza yazio millete boşandığıni söylüyor onurum kaldırmıyor artık ne yapım sizce ?

Yapmanız gereken şey belli bir an önce boşanıp kendinizi kurtarmak

Boşanmaktan başka çaren yok, delil topla ifla olmaz bu sapık herif, hastalık kaparsın devam edersen
Cidden dogru, hastalik kaparsin bu serefsizin biryerine hakim olamamasindan.

Caktirmadan delilleri topla, bul avukat, hic belli etmeden yap bunlari. Catttttt diye bosanma dilekcesini önune cikartirsin.

O daha seyinin pesinden kosuversin, nasilsa yas ilerleyince islemez hale gelecek, kafasini vurur o zaman.

Adam herkese boşandığını söylüyormuş sizde dileğini gerçekleştirin. O kadar mesaj yakalamışsınız inkar etmiş olması neyi değiştiriyor gördüklerinize inanmıyormusunuz

Bir şey yapacak olsan 2 yıldır yapardın zaten. Boşanmaya niyetin olduğunu sanmıyorum. Bari bildiğini belli etme de yüzsüzlüğü arşa çıkarıp eve getirmeye kalkmasın. Bir de cinsel hastalıklardan koru kendini

Hmmm. Yola getirmeye çalışın. Cezalar verin. Teknoloji yasağı getirin. Hala devam ederse bir hafta odasindan çıkmasını yasaklayın. O da olmazsa pipini yakarım diye çakmakla korkutun. Başka ne yapabilirsiniz ki?

Delilleri topla ve boşan. Kızını ve malını mülkünü al yeni bir hayat kur?

Kabullenmiyor diyorsunuz hea kabullense sıkıntı yok yani öyle mi??! Bence öyle iğrenç biriyle hayat geçmez hem de hiç durmuyor baksanıza kızınızada yazık aklı erince sevmicek babasını erkeklere de güvenemicek belki bu yüzden bence kurtulun ondan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…