Eşim beni aldatıyor

Artemissisipi sizin yapacağınız şiveye ben beee Dilim dolama oldu içimden okurken
Ne şivesi? Erkaa laf ettirmem. Kolay bulunmuyor biliyorsunuz. Dönüp dolaşıp eve geliyor mu? Geliyor. O zaman sorun yok. Hemen boşan diyorlar burada da. Kadın kadının düşmanı işte. Boşansın da kocasını başkaları kapsın değil mi? Ortalık çok kötü. O kadınlar kendilerine zorla yazdiriyorlardir. Zaten adam da demiş ben yapmadım diye. Yazık yani.

Özür dilese pişmanım dese bile , sizce affedilecek birşey mi yaptiklari ? Özür dilese yaa tamam ama , beni bidaha bu kadar aldatma mı diyeceksin ? 2 yıldır seni durduran şey çocuğun ise bir gün o çocuk da doğruyu yanlışı ayırt edebilecek bir yasa geldiğinde annem bu kadar gurursuz muymuş neden kendisini aldatan bir adamla evli kalmış demeyecek mi yol pekte yakın değil ama siz yine de bu yanlisinizdan dönün siz göz yumdukca yapmaya devam edecek

Ben olsam yüzüne sıcardım farazi değil ama gercek sıcmak.. sen istersen sıcılmış boku eldiven takmak suretiyle suratına yapıstırabilirsin

Canım benim güzel kardeşim, yakında boynuzlarınla kapılardan geçemeyeceksin, daha ne yapayım diye mi soruyorsun?
Adam "seni yok" sayıyor, boşandım diyormuş, delilleri topla ve çatır çatır tazminatını al, ve tabi ki boşan yahu
BOŞAN

Yapacağın şey belli değilmi?
Ya gururlu olup tekmeyi basacan ya da sineye çekip kös kös oturacan

Aaa benim kedi hulki yi tarif ediyorsun

Siz Hulki'yi evden atıyor musunuz dönüp dolaşıyor diye? Eve gelince yıkıyorsunuz değil mi? Konu sahibi de kocasını yıkayacak işte, bu kadar basit.
Çok gezen tavuğun ayağından pislik eksik olmazmış derler ya, hulki ye eve almıyorum, sokak kedisi zaten. Acıkınca ve sevgi isteyince geliyor, gerisine karışmıyorum. Konu sahibinin eşi gibi

Neden boşanmayı düşünmediniz ki? Böyle sapık birine neden hala tahammül ediyorsunuz? Yaptığı her şeyin kanıtını alın. Boşanın yeni bir hayat kurun. Bu adamla başka ne yapmak istiyorsunuz ? Onurunuz biraz daha kaldıysa boşasanıza artık.

Siz onun mesajlarını görebiliyor ve geri çekiyorsunuz,neden öyle mesajlar atıyormuş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…