- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.998
- 528
- Konu Sahibi serenseren1222
-
Evet, erkeğin körisidir. Baharat gibi düşün. Onlar yemeğin baharatı ise konu sahibi ana yemek.Köri mi?
Tavuk yapacaksa iyi olabilir. Ama adam cezalı olacağı için yiyemez.Köri mi?
Ne şivesi? Erkaa laf ettirmem. Kolay bulunmuyor biliyorsunuz. Dönüp dolaşıp eve geliyor mu? Geliyor. O zaman sorun yok. Hemen boşan diyorlar burada da. Kadın kadının düşmanı işte. Boşansın da kocasını başkaları kapsın değil mi? Ortalık çok kötü. O kadınlar kendilerine zorla yazdiriyorlardir. Zaten adam da demiş ben yapmadım diye. Yazık yani.
Özür dilese pişmanım dese bile , sizce affedilecek birşey mi yaptiklari ? Özür dilese yaa tamam ama , beni bidaha bu kadar aldatma mı diyeceksin ? 2 yıldır seni durduran şey çocuğun ise bir gün o çocuk da doğruyu yanlışı ayırt edebilecek bir yasa geldiğinde annem bu kadar gurursuz muymuş neden kendisini aldatan bir adamla evli kalmış demeyecek mi yol pekte yakın değil ama siz yine de bu yanlisinizdan dönün siz göz yumdukca yapmaya devam edecekKızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var eşim 2 yıldır beni aldatıyor hep mesajlarını yakalıyorum ama asla kabullenmiyor yapmıyorum diyor. Zerre özür yok pismanlik yok. Çoğu zaman annesi yaşındakilere sulanio ger gece mesaj atıp iyi geceler diyor önüne gelen herkese. hatta öyle azmis ki Instagram'da bir komşusuna bile yazmisti kızı tanımıyordu ama kız bizi tanıyor bende mesajı geri çektim bilmiyorum her seferinde başka kıza yazio millete boşandığıni söylüyor onurum kaldırmıyor artık ne yapım sizce ?
Yapacağın şey belli değilmi?Kızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var eşim 2 yıldır beni aldatıyor hep mesajlarını yakalıyorum ama asla kabullenmiyor yapmıyorum diyor. Zerre özür yok pismanlik yok. Çoğu zaman annesi yaşındakilere sulanio ger gece mesaj atıp iyi geceler diyor önüne gelen herkese. hatta öyle azmis ki Instagram'da bir komşusuna bile yazmisti kızı tanımıyordu ama kız bizi tanıyor bende mesajı geri çektim bilmiyorum her seferinde başka kıza yazio millete boşandığıni söylüyor onurum kaldırmıyor artık ne yapım sizce ?
Aaa benim kedi hulki yi tarif ediyorsunNe şivesi? Erkaa laf ettirmem. Kolay bulunmuyor biliyorsunuz. Dönüp dolaşıp eve geliyor mu? Geliyor. O zaman sorun yok. Hemen boşan diyorlar burada da. Kadın kadının düşmanı işte. Boşansın da kocasını başkaları kapsın değil mi? Ortalık çok kötü. O kadınlar kendilerine zorla yazdiriyorlardir. Zaten adam da demiş ben yapmadım diye. Yazık yani.
Siz Hulki'yi evden atıyor musunuz dönüp dolaşıyor diye? Eve gelince yıkıyorsunuz değil mi? Konu sahibi de kocasını yıkayacak işte, bu kadar basit.Aaa benim kedi hulki yi tarif ediyorsun
Çok gezen tavuğun ayağından pislik eksik olmazmış derler ya, hulki ye eve almıyorum, sokak kedisi zaten. Acıkınca ve sevgi isteyince geliyor, gerisine karışmıyorum. Konu sahibinin eşi gibiSiz Hulki'yi evden atıyor musunuz dönüp dolaşıyor diye? Eve gelince yıkıyorsunuz değil mi? Konu sahibi de kocasını yıkayacak işte, bu kadar basit.
Bunlar onu da fantezi olarak algılar.Ben olsam yüzüne sıcardım farazi değil ama gercek sıcmak.. sen istersen sıcılmış boku eldiven takmak suretiyle suratına yapıstırabilirsin
Siz onun mesajlarını görebiliyor ve geri çekiyorsunuz,neden öyle mesajlar atıyormuş kiKızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var eşim 2 yıldır beni aldatıyor hep mesajlarını yakalıyorum ama asla kabullenmiyor yapmıyorum diyor. Zerre özür yok pismanlik yok. Çoğu zaman annesi yaşındakilere sulanio ger gece mesaj atıp iyi geceler diyor önüne gelen herkese. hatta öyle azmis ki Instagram'da bir komşusuna bile yazmisti kızı tanımıyordu ama kız bizi tanıyor bende mesajı geri çektim bilmiyorum her seferinde başka kıza yazio millete boşandığıni söylüyor onurum kaldırmıyor artık ne yapım sizce ?
Yapmıyormuş. Adama inanmıyor musunuz? Er kişisi yalan söylemez.Siz onun mesajlarını görebiliyor ve geri çekiyorsunuz,neden öyle mesajlar atıyormuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?