Eşim beni aldatıyor

Normalde ''boşan'' yazmayı sevmem ama onurun varsa B O Ş A N!
Annesi yaşında ki kadınlara yazmak, komşuya yazmak nedir? Sapık bir kocan var bir gün öyle birine denk gelir o yazdığı kadınların kocası/sevgili çıkar bak nasıl rezil eder

Senin durumunda öncelikli konu aldatılmak değil , bu adamdan kork karakteri bu şekilde olan adam bir ömür arkandan iş çevirir

Hepinize çok teşekkür ederim delilleri toplamisim avukata da 2 defa gittim ama cesaret edemedim neye edemedim onu da bilmiom sevmiyorum onu da ailem hepsi arkamda kısa zamanda kurtulcam

Kemalim yapmaz vakası yada Kemalim yapar ama inkar eder daha u

Haklısınız hepiniz

Böyle bir sapıkla sizin aynı evde kalmanızı geçtim kızınızı aynı evde nasıl tutuyorsunuz ?

Sanırım ilk defa aldatılan bir konu sahibi bize hakaret etmek yerine haklisiniz diyor. Umarım en kısa zamanda boşanıp kurtulursunuz bu sapıktan.
Aminnnnn Çünkü ne kadar bana kizsaniz da haklısınız iyiligim için diyorsunuz. benden yaşça küçük kız kardeşim bile bana çok kızıyor kurtul.diyoraslında bu bana bağlı normalde çok güçlüyüm şuana kadar kimseye bağlı olmadan yaşadım ama sanki ağzım kapanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…