- Konu Sahibi serenseren1222
-
Kemalim yapmaz vakası yada Kemalim yapar ama inkar eder daha uygun sankimYapmıyormuş. Adama inanmıyor musunuz? Er kişisi yalan söylemez.
Hayır, Kemalimi nasıl eve bağlarım nasıl sadık yaparım, sapikligini nasıl önlerim, nasıl normal bir insana cevirebilirim konusu bu.Kemalim yapmaz vakası yada Kemalim yapar ama inkar eder daha uygun sankim
O zaman yapacak bişey yok,ben topukHayır, Kemalimi nasıl eve bağlarım nasıl sadık yaparım, sapikligini nasıl önlerim, nasıl normal bir insana cevirebilirim konusu bu.
Kırmızı dantel ve halıyı gırgırlamak işi çözer diye düşünüyorumHayır, Kemalimi nasıl eve bağlarım nasıl sadık yaparım, sapikligini nasıl önlerim, nasıl normal bir insana cevirebilirim konusu bu.
Normalde ''boşan'' yazmayı sevmem ama onurun varsa B O Ş A N!Kızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var eşim 2 yıldır beni aldatıyor hep mesajlarını yakalıyorum ama asla kabullenmiyor yapmıyorum diyor. Zerre özür yok pismanlik yok. Çoğu zaman annesi yaşındakilere sulanio ger gece mesaj atıp iyi geceler diyor önüne gelen herkese. hatta öyle azmis ki Instagram'da bir komşusuna bile yazmisti kızı tanımıyordu ama kız bizi tanıyor bende mesajı geri çektim bilmiyorum her seferinde başka kıza yazio millete boşandığıni söylüyor onurum kaldırmıyor artık ne yapım sizce ?
Kabullenmiyor diyorsunuz hea kabullense sıkıntı yok yani öyle mi??! Bence öyle iğrenç biriyle hayat geçmez hem de hiç durmuyor baksanıza kızınızada yazık aklı erince sevmicek babasını erkeklere de güvenemicek belki bu yüzden bence kurtulun ondan
Kemalim yapmaz vakası yada Kemalim yapar ama inkar eder daha u
Haklısınız hepinizNormalde ''boşan'' yazmayı sevmem ama onurun varsa B O Ş A N!
Annesi yaşında ki kadınlara yazmak, komşuya yazmak nedir? Sapık bir kocan var bir gün öyle birine denk gelir o yazdığı kadınların kocası/sevgili çıkar bak nasıl rezil eder
Geri çektiğimi farketmedi öyle önüne gelen herkese attığı içinSiz onun mesajlarını görebiliyor ve geri çekiyorsunuz,neden öyle mesajlar atıyormuş ki
Böyle bir sapıkla sizin aynı evde kalmanızı geçtim kızınızı aynı evde nasıl tutuyorsunuz ?Kızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var eşim 2 yıldır beni aldatıyor hep mesajlarını yakalıyorum ama asla kabullenmiyor yapmıyorum diyor. Zerre özür yok pismanlik yok. Çoğu zaman annesi yaşındakilere sulanio ger gece mesaj atıp iyi geceler diyor önüne gelen herkese. hatta öyle azmis ki Instagram'da bir komşusuna bile yazmisti kızı tanımıyordu ama kız bizi tanıyor bende mesajı geri çektim bilmiyorum her seferinde başka kıza yazio millete boşandığıni söylüyor onurum kaldırmıyor artık ne yapım sizce ?
İnanın kızımı onunla tek birakmiomBöyle bir sapıkla sizin aynı evde kalmanızı geçtim kızınızı aynı evde nasıl tutuyorsunuz ?
Ailenizin yanına neden dönmüyorsunuz?İnanın kızımı onunla tek birakmiom
Sanırım ilk defa aldatılan bir konu sahibi bize hakaret etmek yerine haklisiniz diyor. Umarım en kısa zamanda boşanıp kurtulursunuz bu sapıktan.İnanın kızımı onunla tek birakmiom
O zaman sen çoçuğunu alıp neden gitmiyorsun o zaman ablacım?
Aminnnnn Çünkü ne kadar bana kizsaniz da haklısınız iyiligim için diyorsunuz. benden yaşça küçük kız kardeşim bile bana çok kızıyor kurtul.diyoraslında bu bana bağlı normalde çok güçlüyüm şuana kadar kimseye bağlı olmadan yaşadım ama sanki ağzım kapanmisSanırım ilk defa aldatılan bir konu sahibi bize hakaret etmek yerine haklisiniz diyor. Umarım en kısa zamanda boşanıp kurtulursunuz bu sapıktan.
Vallahi sanki bana büyü yapılmış defalarca yeltendim belki de ailem üzülmesin diye belki de. Cesaretimi toplama zamaniEeeee sen çoçuğunu alıp biye gitmiyorsun o zaman ablacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?