Eşim beni aldattı affettim ama midem bulanıyor

ah canım yazk sana ne irenç bişe bende yeni evliyim duşunuyomda dayanamam ben gozum gore gore yaşıyamam bida yapmıcanın garantisi yokki ama kızın var ısdemıyon babasız buyusun ama ben olsam af etmem hemen boşardım ole irenç bi babayla buyuyucene kendım buyuturdum

offffff okumakdan bunaldım her kes bişe diyo kızın kafası ıyce karışdı bnce canm ne duşunuyon ne kara verdin çok merak etdim buraya yazmn bişeyi deyişdirdimi kafanda

Arkadaşlar kararım şu affettim keske baştan affetmeseydim diye düşünüyourm ama olan oldu. Bir süre daha gözlemleyecem ama bu süre içerisinde çok konuşmayacam ama küs gibide durmayacam kendimde ayaklarımın üzerinde durabilirim izlemini verecem olursa olur olmazsa yapacak birşey yok ben elimden gelenin fazlasıyla yaptım vicdanım rahat olacak hayırlısı bakalım bana dua edin tamammı.

Arkadaşlar kararım şu affettim keske baştan affetmeseydim diye düşünüyourm ama olan oldu. Bir süre daha gözlemleyecem ama bu süre içerisinde çok konuşmayacam ama küs gibide durmayacam kendimde ayaklarımın üzerinde durabilirim izlemini verecem olursa olur olmazsa yapacak birşey yok ben elimden gelenin fazlasıyla yaptım vicdanım rahat olacak hayırlısı bakalım bana dua edin tamammı.

Eşiniz bu yaşadığınız ayrılık süresince kendi deyimiyle aşık olmuş. yani normalde lise yıllarında falan yaşanan o heyecanlı duyguyu tekrar yaşamış. Ve söz ve tavırlarından anladığım kadarıyla hiç pişmanlık da duymuyor. Eğer diğer kadın evli ve çocuklu olmasaydı şu an birlikte bile olmayabilirdiniz. Muhtemelen sizin rezalet çıkarıp diğer kadının da yuvasını dağıtma ihtimalinizi düşünerek geri adım atmış. Kızınız baba hikayeleriyle büyüttüğünüzü söylüyorsunuz ama şimdi o hikayelerde anlattığınız ve hayran bıraktığınız adamın aslında öyle olmadığını ergenlik çağına geldiğinde anlayacak. Ya da daha kötüsü babasının neden olduğu bütün hayal kırıklıkları için sizi suçlayacak. Şu anda telefonu elinize aldığınızda verdiği tepkiden de anlaşılacağı üzere gerçek suçlunun kim olduğunu bilmiyor. sadece sizin babasına bağıran çağıran öfkeli bir insan olduğunuzu düşünüyor. Bence yapmayın. Ne kendinizi ne de çocuğunuzu aldatmayın. Eşinizin egosu tavan yapmış durumda. ilk fırsatta tekrar aldatacak. Ne zaman sizin tarafınızdan beğenilmediğini hissetse yada cinsel performansında bir düşüş olsa, ya da herhangi bir konuda eleştirilse egosunun yerine gelmesi için yine aldatacak. Baksanıza ben artık güzel giyiniyorum diyor. Her gün yeni bir şey keşfeden küçük bir çocuk gibi. Bu keşif duygusundan ve başarma, beğenilme ,takdir edilme hissinin verdiği hazdan onu vazgeçirmek çok uzun çaba gerektirir. Bütün bir hayatınızı buna göre yaşayabilecekmisiniz. Evlilikler (daha doğrusu erkekleri idare etmek) zaten satranç gibi sizin ki çok daha zorlu bir maç olacak.
Çocuğunuz sizin yüzünüzdeki en ufak mimiği bile inceliyor emin olabilirsiniz. sesinizdeki değişiklikleri, stresininzi, uykusuzluğunuzu,endişenizi herşeyi ama herşeyi gözleyip hissediyorlar. O nedenle birlikte kalırsak mutlu olur diye düşünmeyin. Birlikte yaşayan iki mutsuz kişi görmektense ayrı yaşayan iki neşeli insanı tercih eder minikler.
Yine de ben çalışır çabalar düzeltirim diyorsanız ayrılmayın. ama eşinize değecek ve onu eski haline döndürecek bir sihirli değnek beklemeyin. ancak emek verirseniz düzeltirsiniz bu durumu. ne kadar ironik aslında. Bütün hata onda ama evliliğini kurtarmak için çabalaması gereken sizsiniz yine. Çünkü şu anda karşınızda (neredeyse bütün erkekler gibi) içten içe yaptığı şeyin değil yakalanmış olmanın hata olduğunu düşünen biri var.

Canım benim çok teşekkür ederim. allah cezasını versin o insanların bizi rezil eden o kadınların. bende senin gibi o kadar çok düşünce geçiyorki kafamdan aklıma geldikçe midem bulanıyor kusmak istiyorum. hayırlısı bakalım verdim bir kere ikinci şansı şimdilik nötr durmaya gayret gösteriyorum oda sanki yaşanmamış gibi davranıyor teli falan ortalıkta ama yinede adımla hitap ediyor ben isterimki gelsin sarılsın öpsün seni seviyorum desin bunları onada söyledim ama yapmıyor sadece yatmak istediğinde yanaşıyor o anda diyor çok güzelsin sevdiğim kadınsın seni seviyorum gibi ama bilemiyroum ne yapacağımı içim çok acıyor allahım sabır vesin inşallah senide çok güzel günler bekliyordur inan biz güzel günleri hak ediyoruz ama düşünüyorum bunun öteki dünyasıda var o zman ikisinede hakkım helal değil .Tuko özel mesaj gönderemiyormuşum (

arkadaşım pardon ama senin kafan mı güzel diyeceğim ayıp kaçacak hanımefendi aldatılmışşş bilmem farkında mısın ve eşi seni sevmiyorum demiş..sende çok kolaymış gibi birinden hoşlanmış bişeyler yaşamış sana dönmüş diyorsun aklını çelmiş biri diyorsun huzuru karısında bulmuşta geri dönmüş!!!!yuvasını yıkmak istememiş...ve çook kolayca bunları affettiysen unutman gerek demişsin arkadaşım gözünü aç senin kadın olarak mezhebin bukadar geniş ve miden bukadar kötü şeyleri bile kaldırıyor sanırım!!!bende aldatıldım henüz 1 ay bile olmadı ve geçen hafta bütün herşeyi ayırıp ailemin yanına döndüm boşanma davası açtım ve tazminat davası!! bütün haklarımı kullanacağım...şunu unutma ki bende aldatıldığım için şunu iyi biliyorum ki inan yaşadıklarını aldatıldığını unutmak sandığın kadar kolay olmuyor ayrılsan dahi.....

merhabalar seni çok iyi anlıyorum bende aldatıldım ve öğreneli bir ay bile olmadı ama ben öğrendiğim gibi restimi çektim 10 gün içinde evleri herşeyi ayırdım ailemi yanıma çağırdım ve onlarla memleketime döndüm çalışıyorum ona muhtaç değilim inan çalışmasaydım da bunu yapardım!!boşanma davası açtım amcam avukatım ve bütün haklarımı kullanacağım tazminat vs... çocuğum yok 8 aylık evliliğimi bitiriyorum 2 yıldan fazla flört ettik ama nekadar uzun birlikteliğin olursa olsun bir insanın kişiliğinde bozukluk varsa aldatıyor affetmedim neden mi önce kendi KADINLIĞIM İÇİN...neden mi affedemezdim dediğin gibi midem kaldıramazdı hergün ölürdüm o acı o beynimdeki şüphe,acabalarla...hergün ölmektense 3 bilemedin 5 ay acı çekmeyi seçtim...eşin birkere yaptı bidaha yapacak bidaha bidaha......kendinede çocuğuna da yıllarca yazık edeceksin!!ailen duymuş ve nasıl senin hala evli kalmanı istediler????aldatıldığın için yeni kanuna göre eşine de aldattığı kadına da tazminat davası açma hakkına sahipsin!!!ben bundan yanayım arkadaşım bugüne kadar erkeklerin yedikelri haltlar yanlarına kar kalmış ama bundan sonra kadınlarımız seslerimizi çıkartalım onlar bizi değil biz onları aldattıkları kadınlarla birlikte ezelim!!!!

Boşanamayan kadını anlarım. İşi yoktur, mesleği yoktur, ona destek olacak ailesi yoktur, yoktur oğlu yoktur. Hatta anlar ve saygı duyarım çünkü çaresizdir.

Boşanmayan kadını anlamam hele de işi varsa, mesleği varsa. Af diledi, ayaklarıma kapandı ağladı, pişman oldu geçiniz bunları derim.

Çocuğum için, yuvam için diyenleri de anlamam. Adam gitmiş aldatmış ortada yuvamı kalmış ki, yuvam yuvam nidaları ortada dolaşır.

Hanımlar size sadakat sözü veren, sizinle yuva kuran, aile olan, sizden çocuğu olan eşleriniz. Eşleriniz dik durur, adam gibi adam olursa hiçbir kadın onu baştan çıkaramaz.

Bu yorumun bu tip konulara genel bakış açımdır. Aldatılan ve affedenler tabi ki eşlerine inanmak isteyecekler, tabi ki iyi ki affetmişim bakın adam değişti diyecekler ve tabi ki bana kızacaklar.

Ama ben kadınının onurunu ayaklar altına alan adamı koca diye yanımda tutmam. Tekrar söyleyeyim bu benim aldatma ve affetme olayındaki şahsi görüşümdür.

Bakın, bu benim eşim aldatmaz demek değil, aldatabilir her erkek yapabilir. İş bizim kadın olarak kendimizi bilmemiz. Ben kabullenmem, kabullenene de şartları dahilinde saygı duyarım. Bazı kabulleneni de dediğim gibi anlamam, anlayamam.

O kadar çok yuvayı yapan dişi kuştur masalına inanmışızdır ki, erkek kuş gelip o yuvayı darmadağın etsede biz tekrar o çer çöpü birleştirip yuvayı tamir etmeye çalışırız. Madem tek başımıza yuva inşa edebiliyoruz, niçin o yuva bozucuyu tekrar içeri alıyoruz ki ? Yapar yuvamızı yavrumuzla, yavrularımızla yaşarız. O da yuvasız kuş olarak dışarı da kalır.

Son düzenleme:

ne yani herşeyi affedip hemen eskisi gibi mi oldunuz
ve adam sadece geceleri yanına yaklaşıp güzel şeyler söylüyo sonrası yok
bi kadın için çok onur kırıcı olmalı
Allah sabır versin

ne yani herşeyi affedip hemen eskisi gibi mi oldunuz
ve adam sadece geceleri yanına yaklaşıp güzel şeyler söylüyo sonrası yok
bi kadın için çok onur kırıcı olmalı
Allah sabır versin

konu sahibi arkadaş galiba bazı şeylerin farkında değil..eşi sevmiyorum diyor ve üstüne aldatıyor arkadaşta eşinin sadece beni sevdiğini söylesin,öpsün derdine düşmüş..ne diyelim artık...

Canım kendi durumunu en iyibilen sensin affetmeyi tercih etmişsin inşallah doğru bir karardırda ama bu kararı vermek senin için geçmişe perde çekmekte olmasın bu süreçte eşine ne çok soğuk ol ne çok sıcak yeri geldiğinde onu tamamen affettiğini düşündüğü gibi yeri geldiğinde seni kaybedebileceğinide göster davranışların ve sözlerinle ( ki kesinlikle kızın yanında olmasın bunlar) o zaman o da iç hesaplaşmaya gider şuan tavırları soğuk bunun 2 nedeni olabilir ya senden içi soğudu yada senden yaptıklarından utanıyor bunuda zamanla anlayabilirsin sen bayanların hisleri kuvvetlidir her an onu takip et ama ona hissettirme sana düşen iyi bir gözlemci ol eşinde kendini belli eder ya vicdan muhakemesinde yine bütün duyguları sana dair olur yada içi soğumuşsa o halleri daimi olur ilk bir kaç ay onun herbir haltı yapabileceğini düşünerek duygularına ket vur sabırlı davran ...allah bu kararında pişman ettirmesin inş.

Çok teşekkür ederim beni o kadar iyi anlatmışsınki içimden geçenlere tercuman olmuşsun aynen bu şekilde düşünüyorum bu ara mesafeli davranıyorum yani ben nasıl mutlu oluyorsam öyle hareket ediyorum ama tamamende soğuk değil ama durgun

Beni eleştiren arkadaşlarda var onlarında bakış açısı bana yorum yaptıkları için çok teşekkür ederim .Ama bu olaylar yaşanmadan anlaşılamıyormuş bende bu olayı yaşamadan önce asla affedemeyeceğim şey aldatılmak tı yani onu herzman dedim ama işte hayatta büuükkonuşmamak gerekirmiş benim eşim o kadar düşkündüki bana arkadaşlar ağzımın içine bakardı tabiri cayizce kavga nedenlerim neden hep benim dediğim oluyor olurdu. bırakıp gidecem diye ödü kopardı. Ama hayat o kadar acımasızki o kadar bencilki neler yaşatıyor insana

Ben ailemin tek çocuğuyum ailemin durumu iyi her zmaan arkamdalar bunu eşimde çok iyi biliyor birde delette memurum allah şükür güzelim huyum suyum iyi kızımı kardeşim sanıyorlar mahalledekiler hala biz seni nasıl kaçırdık diye yanıyorlar şu ana kadar küs olduğum hiç kimse yok iyi niyetliyimdir kayınvaliden kayınpederim çok sever beni her zman oğullarına kızarlar yani bırakmamam için hiç bir sebp yok ama yapamıyorum bırakıp gidemiyorum ne olur anlayın beni ve artık nasıl davranmam konusunda bana yardımcı olun lütfen (Bu arada eşim benimle aynı boylarda zayıf çok labali ne konuştuğunu bilmeyen pat pat herşeyi söyleyen ellinden hiç bir iş gelmeyen bana göre daha bilgisiz bu olaylarda ailemin kalbinide çok kırdı şu an konuşmuyorlar ama ben onu çookk seviyorum onunla başladım onunla bitireyim istiyorumm:2:

çok çıkmazdayım avazım geldiği kadar bağırmak isiyorum gece uykumdan uyanıyrom aklıma olanlar geliyor ve öğüre öğüre lavaboya koşuyorum o an arkama bakmadan kaçmak istiyorum sonra yatağa dönünce vazgeçiyorum ona sarılmak koklamak geliyro içimden ama yapamıyorum çok yanlızım

çok zor bır durum kendı ıc dunyanda halletmen lazım oda cok zor bir eş için sevmıyorum senı demek affedılır gıbı degıl burda ne desek yalan olur aynı başımıza gelse şöle yaparız böyle yaparız desekte olmaz ılk yazını okuyunca kızının durumu benı cok duygulandırdı bır kere yaptıysa arkası gelır dıye dusunuyorum kendını bıraz çek suçluluk duygusu hıssetsın vıcdanıyla hesaplassın hıc bır sey olmamıs gıbı kendını suçlu hıssedım uzerıne düşme bence
benım eşimde evlendıgımızden berı içmıyordu her zaman dıyordum alkol alırsan senı bırakırım dıye bır gece eve geç geldı arkadaslarıyla alkol almıs bende eve almadım o gece defolum gıttı ertesı gunde hıc yuzune bakmadım konusmadım ıstedıgındede terledım agzıma ne geldıyse saydım ayrılıyoruz dedım cocuk bende kalacak falan dedım ıyı bır korkuttum yalvarmalar yakarmalar allaahhhh supperdı ıyı bır korktu cok buyuk ders oldu ama emınım ve bılıyorum ona bır kere agzı degdı ya yeter bence ıcecek aldatma kadar kotu degıl ama kotu olsun o korku ona yeter:)

ay şunu okuyunca çok güldüm kocaya yıne laf yok ama kociş sarılmıyormuş öpmüyormuş vah vah

yatmaya geldimi sevdiğim kadın güzel kadın bu ilişki tamamen kokuşmuş

bunu kendine yapma yazık ediyorsun kendini harcatıyorsun bu kadar değersiz muamelesini kendine yapmaya hakkın yok...

tek suçlu kadın kocişlere özgürlük..

vallahi sinirimden bi hal oldum hadi o kadınla kocan sana bunu yaptılarda sen hala bunu kendine nasıl yapıyorsun?

yüreğine ve ellerine sağlık duygularıma tercüme oldun.ben bunları söylüyorum diye adım feministe çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…