eşinden neden ayrı kalıyorsun peki ?ne iş yapıyor ki eşin merak ettim .
bence eşin birinden hoşlanmış birşeyler yaşamış sonra pişman olmuş sana dönmüş .yani birisi aklını çelmiş ama sende huzuru bulduğu için yuvasnı yıkmak istememiş .
sen affetiysen artık bunları unutman gerek .
Öncelikle merhaba arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var. Bu olayı yaşayalı 2 ayl oldu ama ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Ben 7 yıllık evliyim 5 yaşında bir kızım var. Eşimle severek evlendik. Çok güzel bir ilişkimiz vardı. Benim üzerime titriyordu . ama ..... İş dolayısıyla 15 ay ayrı kaldık ve eşim oradaki samimi arkadaşımla telde konuşmuş ona bir hat almış ve mesajlaşmışlar.
Son zamanlarda bana karşı çok değişmişti zaten önceden aşkım hayatım diyen adam ismimle hitap eder olmuştu. İzine gelmemeye başlamıştı. Güzel kıyafetler kokular markalı giyisiler falan cep telefonunu sürekli yanında gezdirmeler.
Bu sürede ben kızım ve ailemle ayrı bir şehirde kalıyordum hasretimiz bitti ve kavuştuk derken bana yaklaşmaması benimle durak istememesi dikkatimi çekti sonra konuştum ne var dedim hayatında bir var dimi dedim.
Evet dedi. Seni Sevmiyorum dedi.
Ben dayanamadım nasıl yaparsın bunu bu kadar zorluk çektik ben kızımı hep aile hikayeleriyle büyüttüm dedim. Sana karşı kendimi kötü hissediyorum dedi. O yüzden bana dokunamıyormuş yüzüme bakamıyormuş falan...
malesefff ailelerin haberleri oldu ve biz ayrılık noktasına geldik. Fakat ben hep kendimi suçladım. Yeterince ilgi göstermedim hep uzaktayken tartıştık falan diye bu nedenlerle ve kzıım için ayrılmak istemedim Çünkü kzıım paranoyak oldu ben onun telini elime aldığımda hemen alıyor ne olur yapma annecim diyor.
Kızım için bir şans daha verdim ama düşündükçe midem bulanıyor. Kusmak istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Bana karşı davranışları iyi bir anlık aşktı diyor. senin yanına geldim istemeseydim gelmezdim diyor hatamı yaptım ne yapıcam arkadaşlar .
Canım benim çok teşekkür ederim. allah cezasını versin o insanların bizi rezil eden o kadınların. bende senin gibi o kadar çok düşünce geçiyorki kafamdan aklıma geldikçe midem bulanıyor kusmak istiyorum. hayırlısı bakalım verdim bir kere ikinci şansı şimdilik nötr durmaya gayret gösteriyorum oda sanki yaşanmamış gibi davranıyor teli falan ortalıkta ama yinede adımla hitap ediyor ben isterimki gelsin sarılsın öpsün seni seviyorum desin bunları onada söyledim ama yapmıyor sadece yatmak istediğinde yanaşıyor o anda diyor çok güzelsin sevdiğim kadınsın seni seviyorum gibi ama bilemiyroum ne yapacağımı içim çok acıyor allahım sabır vesin inşallah senide çok güzel günler bekliyordur inan biz güzel günleri hak ediyoruz ama düşünüyorum bunun öteki dünyasıda var o zman ikisinede hakkım helal değil .Tuko özel mesaj gönderemiyormuşum(
ne yani herşeyi affedip hemen eskisi gibi mi oldunuz
ve adam sadece geceleri yanına yaklaşıp güzel şeyler söylüyo sonrası yok
bi kadın için çok onur kırıcı olmalı
Allah sabır versin
Çok teşekkür ederim beni o kadar iyi anlatmışsınki içimden geçenlere tercuman olmuşsun aynen bu şekilde düşünüyorum bu ara mesafeli davranıyorum yani ben nasıl mutlu oluyorsam öyle hareket ediyorum ama tamamende soğuk değil ama durgunCanım kendi durumunu en iyibilen sensin affetmeyi tercih etmişsin inşallah doğru bir karardırda ama bu kararı vermek senin için geçmişe perde çekmekte olmasın bu süreçte eşine ne çok soğuk ol ne çok sıcak yeri geldiğinde onu tamamen affettiğini düşündüğü gibi yeri geldiğinde seni kaybedebileceğinide göster davranışların ve sözlerinle ( ki kesinlikle kızın yanında olmasın bunlar) o zaman o da iç hesaplaşmaya gider şuan tavırları soğuk bunun 2 nedeni olabilir ya senden içi soğudu yada senden yaptıklarından utanıyor bunuda zamanla anlayabilirsin sen bayanların hisleri kuvvetlidir her an onu takip et ama ona hissettirme sana düşen iyi bir gözlemci ol eşinde kendini belli eder ya vicdan muhakemesinde yine bütün duyguları sana dair olur yada içi soğumuşsa o halleri daimi olur ilk bir kaç ay onun herbir haltı yapabileceğini düşünerek duygularına ket vur sabırlı davran ...allah bu kararında pişman ettirmesin inş.
Canım benim çok teşekkür ederim. allah cezasını versin o insanların bizi rezil eden o kadınların. bende senin gibi o kadar çok düşünce geçiyorki kafamdan aklıma geldikçe midem bulanıyor kusmak istiyorum. hayırlısı bakalım verdim bir kere ikinci şansı şimdilik nötr durmaya gayret gösteriyorum oda sanki yaşanmamış gibi davranıyor teli falan ortalıkta ama yinede adımla hitap ediyor ben isterimki gelsin sarılsın öpsün seni seviyorum desin bunları onada söyledim ama yapmıyor sadece yatmak istediğinde yanaşıyor o anda diyor çok güzelsin sevdiğim kadınsın seni seviyorum gibi ama bilemiyroum ne yapacağımı içim çok acıyor allahım sabır vesin inşallah senide çok güzel günler bekliyordur inan biz güzel günleri hak ediyoruz ama düşünüyorum bunun öteki dünyasıda var o zman ikisinede hakkım helal değil .Tuko özel mesaj gönderemiyormuşum(
Boşanamayan kadını anlarım. İşi yoktur, mesleği yoktur, ona destek olacak ailesi yoktur, yoktur oğlu yoktur. Hatta anlar ve saygı duyarım çünkü çaresizdir.
Boşanmayan kadını anlamam hele de işi varsa, mesleği varsa. Af diledi, ayaklarıma kapandı ağladı, pişman oldu geçiniz bunları derim.
Çocuğum için, yuvam için diyenleri de anlamam. Adam gitmiş aldatmış ortada yuvamı kalmış ki, yuvam yuvam nidaları ortada dolaşır.
Hanımlar size sadakat sözü veren, sizinle yuva kuran, aile olan, sizden çocuğu olan eşleriniz. Eşleriniz dik durur, adam gibi adam olursa hiçbir kadın onu baştan çıkaramaz.
Bu yorumun bu tip konulara genel bakış açımdır. Aldatılan ve affedenler tabi ki eşlerine inanmak isteyecekler, tabi ki iyi ki affetmişim bakın adam değişti diyecekler ve tabi ki bana kızacaklar.
Ama ben kadınının onurunu ayaklar altına alan adamı koca diye yanımda tutmam. Tekrar söyleyeyim bu benim aldatma ve affetme olayındaki şahsi görüşümdür.
Bakın, bu benim eşim aldatmaz demek değil, aldatabilir her erkek yapabilir. İş bizim kadın olarak kendimizi bilmemiz. Ben kabullenmem, kabullenene de şartları dahilinde saygı duyarım. Bazı kabulleneni de dediğim gibi anlamam, anlayamam.
O kadar çok yuvayı yapan dişi kuştur masalına inanmışızdır ki, erkek kuş gelip o yuvayı darmadağın etsede biz tekrar o çer çöpü birleştirip yuvayı tamir etmeye çalışırız. Madem tek başımıza yuva inşa edebiliyoruz, niçin o yuva bozucuyu tekrar içeri alıyoruz ki ? Yapar yuvamızı yavrumuzla, yavrularımızla yaşarız. O da yuvasız kuş olarak dışarı da kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?