Eşim beni aldattı affettim ama midem bulanıyor

eşinden neden ayrı kalıyorsun peki ?ne iş yapıyor ki eşin merak ettim .
bence eşin birinden hoşlanmış birşeyler yaşamış sonra pişman olmuş sana dönmüş .yani birisi aklını çelmiş ama sende huzuru bulduğu için yuvasnı yıkmak istememiş .
sen affetiysen artık bunları unutman gerek .

evet affettim demişsin o zaman daha fazla irdelememen gerekir daha fazla yıpranırsın kabullenemiyorsan da uzatmanaın da manası yok ...çok zor cidden... anlamadığım birşey var bir anlık aşk nasıl oluyor, sana karşı ilgisi sevgisi bitmese başkasına aşk alevlenmezki acaba o da senin gibi çocuğunuz için mi yanında kalmaya devam ediyor yoksa gerçekten pişman mı???

eşiniz gerçekten pişman olduysa ve bunun hata olduğunu kabul ettiyse ve size içtenlikle geri döndüyse, yeniden deneyebilirsiniz. ihanet yenilir yutulur bir şey değil allah kimsenin başına vermesin, ama kızım için ayrılmak istemiyorum dediniz. eşinizin o insanı yüreğinden çıkarıp çıkarmadığı da çok önemli. yoksa hep bir üçüncü kişinin gölgesi olacak aranızda.

aldatan erkekeler bir anlık heyecan duyduğu kadına aşık sanıyolar kendilerini ama sonra uyanınca uykudan dönüyolar böle eşlerine işte .

iyi de en başta kendini suçlaman hata değil mi sonuçta ayrı şehirlerde kalmayı sen seçmedin heralde resmen boşanmamak için bahane yaratmışsın kendine.

ayrıca adam madem seni seviyor bi anlık birşeydi diyor sana niye seni sevmiyorum dedi o zaman. demek gerçekten diğer kadına karşı hisleri vardı o zaman belki ayrılmak düzen bozmak zor geldi de ayrılamadı. çünkü inkar da etmemiş birlikteliği kabullenmiş.
bi anlık aşk diye birşey mi var ya . ya gerçekten aşık olursun devam eder ya da hevestir yani. oldu o zaman bi an ona aşık ol sonra işine gelmeyince vazgeç tekrar karına aşık ol. bu nası bi iğrençlik ya.

benim anlamadığım sen de uzaktaydın zorluklar çektin sen de başkalarında teselli bulabilirdin ama yapmadın yuvanı düşündün. o beyin umrunda bile olmamış başkalarıyla gezmiş tozmuş işi bitince eve dönmüş resmen.

sen cesaret edip boşanamamışsın o zaman ama bunu kaldırabilecek bi yapıda olsaydın bi şekilde sünger çekip yeniden başlardın.
eğer miden bulanıyosa adama bakınca aynı yatağa nası giriyosun. ömür boyu mideni bulandıran biriyle mi yaşayacaksın.evlilik aynı evde iki yabancı ya da sadece ev arkadaşı gibi yaşamak değil ki
ben bunu unutabileceğini sanmıyorum üzgünüm çünkü ben olsam ben de unutamam başkasına aşık olupta bana dokunmak bile istemeyen beni yok sayan birine tekrardan nası ısınayım ki.
ya bi uzmandan yardım alıp atlamaya çalış eğer illa boşanmak istemiyorum diyosan.
ya da bu işi bitirip kendine yeni bi yol iz. çünkü unutmayı başaramazsan boşuna vaktin gidecek.

şuna da çok güldüm yani istemeseydim yanına gelmezdim demiş. lütfetmişte gelmiş beyefendi. yani herşey ona bağlı o isterse bırakır istemezse bırakmaz. sen etkisiz elemansın sanki.sabit bekliyosun orda. hayret ya. böyle bi durumda sen affetmişsin de eve geri dönebilmiş dememiz gerekirken o istemişte dönmüş oluyo

ben olsam bunu kaldıramam heralde.

Böyle birşeyin üstesinden gelmek çok zor olmalı.
Aynı evin içinde yaşamak belki problem olmayabilir ama cinsellik ve başbaşa kaldığınız anlarda aklınıza gelmemesi mümkün değil.
Eşinizde eğer kızınızı ve sizi geri istiyorsa size sabırlı davranmak zorunda.
Beraber bir aile terapisine gitmeyi deneseniz...

keske affetmeseymişsiniz
nasıl güveniceksiniz
bu şekilde hep rahatsız olmayacakmısınız

aldatma durumlarında eşler ılk once hemen kendını suclarmıs

evlı degılım ama ben de ılk aldatıldıgımda kendımı suclamıstım

yeterınce ılgı gosteremedım cok tartısıyorduk hep dır dır edıyordum

oda bunaldı boslukta boyle bırsey yaptı v.s..

aslında bunun gercek olmadıgını 2.kez basıma tekrar gelınce anladım .

aldatmak gercekten karakter meselesıdır .aldatma nyetındekı adama

ıstersenız bır melek ıstersenız bı hurı olun aldatan aldatıyor .

bence oncelıkle bu dusuncenızı degıstırın .esınız sız aldattı dıye

bunun sorumlusu sız degıldınız .bunu kafanızdan sılın atın .

o psıkolojıyı cok ıyı bılırım ,hep dıken ustundesın hıc davranmadıgın

kadar özel davranırsın aman ılgılı olayıp aman kırmayayım yoksa

yıne aldatır gıbı dusuncelerle kendınızı yorarsınız .

kendınızı suclamayın sakın .bu esınızın acızlıgıydı .

yalnız esınızın ıtıraf etmesıne ve bu aldatma hıkayesıne "sadece bır anlık asktı "

dıye yanıt vermesı oldukca ılgınc.bu aldatmanın adını aşk olarak koyabılmesı

gercekten cok onur kırıcı olmalı

adam bi anlik seytana uydum demiyormuski, seni sevmiyorum bile demis

yani omur boyu bu sekilde yasayabilir misin onu dusunmen lazim??? kizin bu sekilde daha mutsuz olmayacak mi???

eger olmayacaksa devam et, ama gorunur o ki esine karsi affettim demissim..aslinda icinde hala bitirmemissin bu olayi. Allah yardimcin olsun.

adam bi anlik seytana uydum demiyormuski, seni sevmiyorum bile demis

yani omur boyu bu sekilde yasayabilir misin onu dusunmen lazim??? kizin bu sekilde daha mutsuz olmayacak mi???

eger olmayacaksa devam et, ama gorunur o ki esine karsi affettim demissim..aslinda icinde hala bitirmemissin bu olayi. Allah yardimcin olsun.

Beni şaşırtan 5 yaşındaki kızınızın olayın içine fazlasıyla girmiş olması. Elime telefonu aldığımda 'yapma annecim' dediğini söylüyorsunuz. Kızımın psikolojisini bozmayım derken daha da çok bozmuş olmayasanız?:26:Evliliği yürütemiyorsanız, unutamıyorsanız o durumu,bunu eşinizle ve ilerisinde de ailelerinizle(anne-babalarınız) konuşmayı deneyebilirsiniz, kızınız içinde bir psikologtan yardım almayı denemelisiniz diye düşünüyorum.

Ve bir de hayırlı bir karar alabilmek için bol bol dua edin.

ben de aynı seyı dusundum .5 yasındakı mınıcık bı kızın bu olayların

ıcınde ne işi var .telefonu elınıze aldıgınızda "yapma annecıgım "demesı

gercekten cok üzücü .cocugun psıkolojısı bence zaten bozulmus .

O kızın ''Yapma annecim'' demesi gözlerimi doldurdu..Ben de bir kız evladı sahibiyim dün babası ona azıcık küstü diye babaya resmen yalvarıyor babacım affet birdaha yapmayacağım diye ( Kıyamam ona ben ! Kızınızı bu tip olayların içine lütfen sokmayın.

madem affettin unutmaya çalışmaktan başka şansın yok ne yazıkki...
inşallah anlamıştır hatasını ve tekrar etmez...
biraz zamana bırakman lazım galiba...

Kızınız cok etkilenmis, arkadasların dedigi gibi keske olayın icinde olmasaydı onu uzak tutsaydınız bir ikincisi de buraya yazdıgınız seyler sizin psikolojinizi etkiliyor, aradan zaman gecince icinizdeki sey soguyacak mı? O cocuk büyüdügünde ne olacak? Yani eger sindiremezseniz olanları, cocugunuza mutsuz bir yuva da verebilirsiniz..

Kızımı konun içinde en baştan beri var yani o olayı ilk yaşadığımızda ve diğer evrelerinde hep yanımızdaydı bende ona kıyamıyroum hep baba hikayeleriyle büyüttüm onu ama sonu...
eşim şimdilik iyi birşey yokmuş gibi davranıyor. Tel nosunu değiştirdi. faceini kapattı ama dediğim gibi aklıma getirmemeye calışıyorum başaramıyorum. Sanki o olaylar hiç yaşanmamış gibi davranıyor o zmanda ben çıldırıyorum gün içinde 50 kere fikir değiştiriyorum. Böyle kadınları anlayamıyorum. Onunda eşi ve çocuğu var. Allah cezalarını versin inşallah .İş dolayısıyla ayrı olmamızın sebebide ben memurluğa yeni atanmıştım farklı bir şehirde iki ay oldu birleşeli

Bak arkadaşım eşini affetmiş bir eş olarak buraya bu konu açıp karşıt fikirler dinlemeye hazır mısın ? Baştan böyle bşir olayla karşılaıp sıcağı sıcağına yazmış olsaydın herkes bir şekilde sana yapman gerekeni söylerdi ama suan affettim diyorsun ve bu durumda bizim sana tek diyecebileceğimiz şey ''Madem affettin, unutmaya çalış ve psikolog desteği al '' ihmal etme bu dediklerimizi.

Burada okuyacağın yorumlardan etkilenip eşine iyice cephe alman ve içinde iyice öldürmen sana birşey kazandırmayacak çünkü zaten dogru olduğuna inandığın şeyi yapmış ve devam kararı almışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…