canım kolay affettim doğru ama şartlar bunu gösterdi şöyle anlatıyım tayinimi yaptırmıştım ve sadece ilişik kesmem gerekirdi sonra tamam dedik bitsin ailemle arabaya bindik gidecez o kadar yol gelen araba çalışmadı benzin hortumu yapışmış. onunla ayrılmamışlardı konuşuyorlarımış ama sonu yokmuş bu kavgalar olunca ben ailemi kurtaracam sende kurtar demiş
canım kolay affettim doğru ama şartlar bunu gösterdi şöyle anlatıyım tayinimi yaptırmıştım ve sadece ilişik kesmem gerekirdi sonra tamam dedik bitsin ailemle arabaya bindik gidecez o kadar yol gelen araba çalışmadı benzin hortumu yapışmış. onunla ayrılmamışlardı konuşuyorlarımış ama sonu yokmuş bu kavgalar olunca ben ailemi kurtaracam sende kurtar demiş
yahu okumayayım diyorum okuyorum şu aldatma hikayelerini....paranoyak olmaktan korkuyorum...ya bn körüm ya da cidden eşim çok güvenilir....
bilen varsa söylesin evli erkekler de farklı bi koku mu oluyorda bu karılar dayıyolar kendilerini adamlara???? nedir bu yaaa.....
neyse konu sahibi iyimi yaptın kötümü yaptın bilemem ama bir insan mide bulantısına kaç gün dayanır??? bi kaç gün geçmezse gider doktora alır ilacı geçer ve rahatlar dimi???
sen de gitmen gereken adresi biliyosundur heralde aksi halde kendini tanıyamayacağın hallere düşebilirsin....Allah yardımcınız olsun....
aldatma durumlarında eşler ılk once hemen kendını suclarmıs
evlı degılım ama ben de ılk aldatıldıgımda kendımı suclamıstım
yeterınce ılgı gosteremedım cok tartısıyorduk hep dır dır edıyordum
oda bunaldı boslukta boyle bırsey yaptı v.s..
aslında bunun gercek olmadıgını 2.kez basıma tekrar gelınce anladım .
aldatmak gercekten karakter meselesıdır .aldatma nyetındekı adama
ıstersenız bır melek ıstersenız bı hurı olun aldatan aldatıyor .
bence oncelıkle bu dusuncenızı degıstırın .esınız sız aldattı dıye
bunun sorumlusu sız degıldınız .bunu kafanızdan sılın atın .
o psıkolojıyı cok ıyı bılırım ,hep dıken ustundesın hıc davranmadıgın
kadar özel davranırsın aman ılgılı olayıp aman kırmayayım yoksa
yıne aldatır gıbı dusuncelerle kendınızı yorarsınız .
kendınızı suclamayın sakın .bu esınızın acızlıgıydı .
yalnız esınızın ıtıraf etmesıne ve bu aldatma hıkayesıne "sadece bır anlık asktı "
dıye yanıt vermesı oldukca ılgınc.bu aldatmanın adını aşk olarak koyabılmesı
gercekten cok onur kırıcı olmalı
İnşallah benide pişman etmez canım affettiğime ben hayalini kurduğum bir evlilik ve kızımı büyüttüğüm ababa hikayeleri için çekip gidemedim bu olay başıma hiç gelmez sanıyordum herkezden çok ona güvenirdim. Ama güvendiğim dağlara karlar yağdı.
inanın ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.
sizden bir isteğim tarafsız bir bakış açısıyla bundan sonra nasıl davranmalııyım ilgilimi yoksa kendi ayaklarımın üzerindede durabildiğimi göstermelimiyim ona yada neşelimi somurtkanmı seviyelimi
Öncelikle merhaba arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var. Bu olayı yaşayalı 2 ayl oldu ama ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Ben 7 yıllık evliyim 5 yaşında bir kızım var. Eşimle severek evlendik. Çok güzel bir ilişkimiz vardı. Benim üzerime titriyordu . ama ..... İş dolayısıyla 15 ay ayrı kaldık ve eşim oradaki samimi arkadaşımla telde konuşmuş ona bir hat almış ve mesajlaşmışlar.
Son zamanlarda bana karşı çok değişmişti zaten önceden aşkım hayatım diyen adam ismimle hitap eder olmuştu. İzine gelmemeye başlamıştı. Güzel kıyafetler kokular markalı giyisiler falan cep telefonunu sürekli yanında gezdirmeler.
Bu sürede ben kızım ve ailemle ayrı bir şehirde kalıyordum hasretimiz bitti ve kavuştuk derken bana yaklaşmaması benimle durak istememesi dikkatimi çekti sonra konuştum ne var dedim hayatında bir var dimi dedim.
Evet dedi. Seni Sevmiyorum dedi.
Ben dayanamadım nasıl yaparsın bunu bu kadar zorluk çektik ben kızımı hep aile hikayeleriyle büyüttüm dedim. Sana karşı kendimi kötü hissediyorum dedi. O yüzden bana dokunamıyormuş yüzüme bakamıyormuş falan...
malesefff ailelerin haberleri oldu ve biz ayrılık noktasına geldik. Fakat ben hep kendimi suçladım. Yeterince ilgi göstermedim hep uzaktayken tartıştık falan diye bu nedenlerle ve kzıım için ayrılmak istemedim Çünkü kzıım paranoyak oldu ben onun telini elime aldığımda hemen alıyor ne olur yapma annecim diyor.
Kızım için bir şans daha verdim ama düşündükçe midem bulanıyor. Kusmak istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Bana karşı davranışları iyi bir anlık aşktı diyor. senin yanına geldim istemeseydim gelmezdim diyor hatamı yaptım ne yapıcam arkadaşlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?