Eşim beni aldattı affettim ama midem bulanıyor

Kocamdan soğudum, midem bulanıyor onu görünce diyorsun bu evlilik yürümez hep bir yanın şüphe içinde kalır o zaman aldatmıştı beni ya şimdi de aldatıyorsa modunda gezersin. Ne güzel işini eline almış bir kadınsın boşanıp yeni bir hayat düzeni kurabilirsin. Hadi evhanımları maddi özgürlüğü olmadığı için ve bazılarının da aileleri geri kabul etmediği için devam ettiriyor da sen niye böyle iğrenç bir olayın ortasında kalmakta ısrar ediyorsun onu anlamadım. Zaten kızının da psikolojisi bozulmuş her ne kadar onu bu olaydan uzak tutmaya çalışsan da...

sizinde dediğiniz gibi sonu olacağını veya idare edebileceklerini tahmin etselerdi şimdiye sen boşanmış olacaktın
kusura bakmada arabanın benzin hortumuda buna engel olamazdı o zaman
eşin sadece çantadaki kekliği hatırladı son anda

Ha birde yanlış anlaşolmasın benimde 3 çocuğum var ama kusura bakmayın çocuklarım mutlu olacak diye ben mutsuzluğu göze almazdım
hem niye gergin bir ortamda büyürken mutlumu olacak sanıyorsun
tabiki karar sizin ama 1 sen e sonra yeni bir başlıkla EŞİMİ AFFETTİM TEKARA ALDATTI diye yazmanızda büyük olasılık

resmen bahane aramışsınız yani.
belki o zaman gitseydin şimdi yepyeni bi hayata başlardın. bu adamın yaptıkları da yanına kar kalmamış olurdu. sen nedersen de ben onun yuvası için döndüğüne inanamıyorum maalesef. diğer tarafla geleceği olmadığı için döndü.
bunu bilipte devam edecek olan sensin.karar senin biz yorumlarımızı yaptık. yani herşeyi kabul edip devam edicem diyosan biz birşey deyemeyiz sen bilirsin tabiki ama naparsan yap psikolojik destek almayı unutma ve ihmal etme.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim evet hala seviyorum galiba ayrılmamamk içinde bahane yaratıyorum herşeyi oluruna bırakacam olur yada olmaz ama içimde pişmanlık kalmayacak bir kez daha deneseydim diye onada söyledim kızım için affediyorum seni onu büyüttüğüm 15 ay baba hikayeleri için dedim birdaha olursa affım olmaz dedim oda biliyorum eğer birdaha olursa kendi geleceğimi mahvederim dedi . birde bizim geçmişimizde eşim beni daha çok seviyordu yani ben ayrılınca psikolağa kadar gitmişti gözü benden başkasını görmüyordu beni zor elde etti bende onu hep ezdim biliyorum hata yaptım ama hep benim dediğim oldu hep aşağıladım onu şimdi ise o aynısını bana yapıyor ama dediğim gib son bir şans daha veredim olursa olur olmazsa herkez kendi yoluna ortak bir tanıdığa demişki ayrılsak bile her zman arkasındayım ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacağım bilmiyorum ama deneyeceğim

eşiniz size sizi sevmediğini söylemiş ve siz de ondan tiksiniyorsunuz..bunca şeyi maalesef hiç bi kadın unutmuyor..

şimdi 2 resim çizeceğim size...

1. resim
birbirini sevmeyen bir anne baba.. ve küçük kızları. anne eşim beni yine mi aldatıyor diye her hareketten kıllanan bi durumda..erkek eşini sevmiyor.eve mecburiyetten geliyor.ve küçük kız bunları hep görüyor.

2. resim
boşanmış, bunun etkilerini üzerinden atmaya çalışan bir anne..babasıyla aynı evde yaşamayan ama huzuru olan bir evde annesi güzensizlik yaşamayan bir çocuk.

siz hangi resimde yer almayı tercih edrdiniz????????????

elbette boşanın diyemeyiz.. bu bizim için kolay sizin için zor bi yol.. ama yaşananları unutmak ve eski mutluluğu tekrar bulabilmeniz kolaymı...o evde artık bi aile mi yaşayacak yoksa bağımzın bir kadın erkek ve ortak çocujkları mı..

belki ihanetini zamanla unutacaksınız....ama artık seni sevmiyorum başkasına aşığım lafını unutabilecekmisinizaldatılmak pek çok kişinin başına gelebiliyor kimisi affediyor kimisi affetmiyor...fakat ben bir hata yaptım ne olur affet seni seviyorum ayrılmak istemiyorum diye yalvaran bir erkekle,seni artık sevmiyorum başkasına aşığım diyen bir erkeği affetmek arasında irice bir fark var sanırım...onunla sadece mesajlaştımı yoksa yattımı bunun ne önemi var...sevmiyorum lafı ağızdan çıkmış bir kere başkasına aşığım lafı çıkmış ağzındanbu başkasıyla yattığı gerçeğinden daha acı olmalı...aldatılmaktan daha sağlam bir boşanma gerekçesidir artık seni sevmiyorum lafını duymak

şu çocuklarda olmasa aldatılıp affeden kadınlar neyi bahane edeceklerdi çok merak ediyorum.

ben seviyorum affettim demek daha cesaret ister...

o çocuklar büyüyünce size bunun hesabını sormayacak sanki ..sanıyorsunuz ki çocuklar büyüyünce dizilerdeki mutlu ailelerden olacaksınız.kandırın kendinizi tabi buda bir avuntu.

ama o çocuklar karşınıza geçipte benim için niye affettin anne affetmeseydin dediklerinde göreceksiniz asıl...

ha bu arada seni sevmiyorum başkasına aşığım lafı öyle kolay söylenmez o anlık bile olsa adam gerçekten böyle hissettiği için karısına ancak bunu söyleyebilir

yoksa ciddiye almadığı bir insan için karısına seni sevmiyorum diyemez derse çünkü ilişkiyi kolay toparlayamayacağını bilir böyle riske girmez

derki karım şurada hazır dursun bende onla bunla düşüp kalkayım ama asla karım haberdar olmasın sonuçta yıne oraya döncem

ama sizin adam baya baya gözünü karartmış bunu söyleyebilmiş demek ki gerçekten o kadına aşık olmuş, bi umut, bi cesareti olsa, sizi bırakıp gidecekmiş ama anlamış ki olmayacak e bari napayım eldekiyle idare edeyim demiş.

düşünsenize ona aşıkken kim bilir siz nasıl gözüne battınız şimdide ona iyi davranıyorsunuz kendinizi suçlayıp, adam diyorki içinden, ben ne yapsam bu bana kul köle oluyor ne kadar acı bir durum

daha fazla o adama iyi davranmayın değerinizden kaybedersiniz.

bi insan peşinde koşmadığı insan için değerli olmuyor maalesef.

başkasına bi an bile aşık olan adamı isterse bi düzine çocuk olsun affetmek de mesele...

hazmetmek imkansız

Ben Deniz Seki'nın bır röportajında okuyup şok olmustum malum ka.ar hep sewgılıs olanlar kapan biri..
Okan Bayulgen'i Cansu Dere'den,HüsnüŞenlendırıcı'yı karısından ,eskıden de Murat Yeter'i kapmıstı ..
Söyledıgıne göre dogru erkegı bullmak cok yorucu bır sürecmıs,bir sürü aşamadan gecırıyormussun erkegı.
Ama,uzun ilişkisi olan ve ewlı erkekler SEÇİLMİŞ oldugundan o asamaları baska kadın test etmış oluyormuşşş,
o da o yuzden bu adamları secıyormus ..Artık sen karar wer,anla..

Şu an evliliğini kurtarmaya odaklanmışsın,tamam.

Ama aldatan sen değilsin,aldatan eşin.

Dolayısıyla kurtarmaya çalışan ve çaba gösteren O olmalı.

Kendini suçlayan bir cevabını gördüm.Evliliği masaya yatırmak,muhasebeini yapmak,böyle durumlarda olağan ama kendinde suç arayarak eşini mazur görme lütfen.

Kendine biraz zaman tanı.Hemen herşeyin dört dörtlük olmasını bekleme.

Eşinin,senin gönlünü almasına izin ver.Dünden gönüllü gibi bir imaj çizme derim nacizane.

Size katılıyorum çok güzel yorumlamışsınız....

hep şunu görüyorum kadınların ilk gerrçek ilişkisiyse.....erkek ne yaparsa yapsın bağlılığı bitmiyor.......ne yazık ki böyle bir fizyolojimiz var......çünkü aynılarını yaşadım........ne mi oldu ...erkeğin davranışları bizlerden bağımsız geliştiğini anladım.......üstelik çalışıyorsun bunu kendine yapma arkadaşım......çocuğun için para biriktir .....bir abla tavsiyesi........sen daha gençken ve güzelken bunu yapan adamdan hayır mı bekleyeceksin......elbette ki bekle kadınlar kör olur kendisi bazı şeylerin farkına varacak

sana birşey söyleyim mi birçok erkekle evli kalmak kolay......ama senden açık açık istedikleri ne biliyor musun .....sen de para kazanacaksın evde hizmetini göreceksin çocuğuna bakacaksın ....ama şu an ortada gidecek kadın yok ama olacak.
neyse biz ne desek boş.....bir kadının bile bile kendini mağdur etmesine dayanamadım sadece.......

kısacası onu her türlü tamamlarsan sesini çıkarmazsan evliliğin devam eder.....ama buna rağmen senden sıkılabilip seni azarlamaya başlar
sadece dikkat et lütfen

Bir defa yapan hep yapar bir anlıktı, yok zayıf anımdı yalanlarına sığınırlar.Asla inanmam bunlara ben her kim ne yapıyorsa bilinçli yapıyor.bunlar bana ters şeyler ama arkadasım sende madem affettin kendin için yeni bir başlanğıç yap,temiz bir sayfa aç ama kendin için.Ne kızın ne kocan için degil bu hayat senin dünyaya bir daha gelecek değilsin.İnan ileride kızın sana saol benim için hayatını yaşamamışşın demez, çekmeseydin der.

slm,
Seni çok iyi anlıyorum. eşimde beni çıktığımız dönemde eski sevgilisiyle aldatmıştı. tabii biz evli olmadığımız için ben ayrıldım sonra tekrar çıktık ve evlendik. ama ben tekrar başladıktan sonra eşime onsuz da çok rahat ve güzel yaşayabileceğimi gösterdim. yani sana tavsiyem eşine karşı eskisi gibi ilgili ol, ancak ona seni her zaman kaybedebilme endişesini de hissettir. dışarı çıktığınız zaman yalnız işe yada gezmeye gittiğinde sen de ona sormadan çok şık ve göz alıcı ol... özellikle o senin yanındayken dikkat çekici ol ki senin yanında işe yaramaz olduğunu anlasın. erkekler kendinden emin ve kendine çok güvenen kadınlardan çekinirler. onları kaybetmek istemezler. sen her ortamda 1 numara olmayı başar. çevrenizdeki herkes eşine seni övsün. özellikle arkadaşları seninle evli olduğu için çok şanslı olduğunu söylesinler. ben hala bu şekilde yapıyorum. eşimle 4 yıldır evliyiz adam hala rüyalarında beni bırakıp gitmiştin diye uyanıyor. yada beni sevmediğini söyledin rüyamda diye tedirgin oluyor...
umarım bu çıkmazdan bir an önce kurtulursun... Allah yardımcın olsun...

canım sen onu affedememişsin hala eğer affedebilsen mide bulantıları yaşamazdın evet yaşadığın çok zor ama bu şekilde çocuğun daha çok zarar görücek kararını tam vermelisin eşini seviyormusun ve hiç birşey olmamış gibi tamamiyle unutabilirmisin çok zor..............

öncelikle size gecmiş olsun diliyorum...anladığım kadarıyla iyi niyetli bir insansinız ve bunun için fikir beyan etmeyi uygun buldum.zaten boyle seyler hep iyi niyetli insanların basına gelir...öncelik olarak kızınızı unutun ve olaya sadece kendi açınız dan bakın.cunku psıkolojısı duzgun bır anne tek basına da evladına yetebilir yeri gelince.kendinize bir zaman dilimi tanıyın ornegin bir ay.tum dusunceleriniz den sıyrılıp sadece esinizi gozlemleyin.ne kus ne barısık olun.kafanız dakı sis perdelerini kaldırın sabırlı olun eşinizin hareketleri davranısları size karsı nasıl?evli erkeklerle ilişki yasayan kadınların hıkayelerini okumustum.diyorlar kı camasır yıkamıyorum utu yapmıyorum v.s. işte sadece eglenıyoruz...eger esini bırakıp benle evlenmek ıstese ben de ayrılırım gibi şeyler vardı.yani bu kadınlar biliyorkı evde bir hızmetcı var.zaten erkekler de biraz oyle degılmı?eşlerini hızmetcı yerine koyuyorlar.işte siz bunları analız edin.laf olsun diye yuva olmaz.oyle yıyecek ıcecek kenara cekılecek tv bakacak uyuyacak yok boyle bişey.siz sabırla bekleyın takıp edin.artılarıyla eksılerıyle tahlıl edin.umarım sonuc hayırlı olur....

Son düzenleme:
Affetmek bu kadar basit bir şey değil ki. Siz affedemediniz hala ama malesef eşinizi seviyorsunuz.. Aşk ve affetmek çok ince bir çizgi. Böyle bir şey affedilemez hele eşiniz demiş ya istemeseydim gelmezdim diye tamamen pişkinlik bu. Kendisini affettirmeye çalışan insan bu sözcükleri söylemez. En çokta kızınız için affetmişsiniz zaten. Ama o kızınızın iyiliğini düşünüyorsanız çok iyi düşünün, sevginin olmadığı bir evde psikolojisi rahat büyüyebilr mi sizce? Bir süre gözlemleyin; eşinizi, evliliğinizi, sevginizi, kızınızı.. Zaman size doğru yolu gösterecektir. Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…