Esim beni aldatti. Itiraf etti. Mal gibiyim.

Acaba sadece bu ksdar mi,yoksa bi yerden duyarsin diye mi
Ben kendimden eminim. Mevzu ben degilim. Benimle alakali degil. Kendi basitligini koydu ortaya. Zaten onu da eline yuzune bulastirdi.
Yok bebisim senlik bisiy yok biliyorum hani neden filan diye sorsaydin

Bence zamanabirak, yani pisman olmus ve bi dsha yemez yapmays ve affedildom diye bi daha yaparsa yol ver,seviyorsun belliki,tabi ruhun eziyet cekmezse ama hep streste olacaksan sen bilirsin.

Bence zamanabirak, yani pisman olmus ve bi dsha yemez yapmays ve affedildom diye bi daha yaparsa yol ver,seviyorsun belliki,tabi ruhun eziyet cekmezse ama hep streste olacaksan sen bilirsin.
Ben birdaha yapmaz diyemem ki. Belki simdi bile birileriyle konusuyordur. Birdaha nasil guvenilir. Aptal herif. Beni dusurdugu su duruma bak ya.

Birkac haftadir.
Bir kaç hafta yalnız kaldı diye hemen sıkılıp başka kızlara mi yazmış, bana da öncesi var gibi geldi. Hep yaptığı bir şeydi belki de internetten konuşmak ama buluşma ilk defa olmuş olabilir.
Erkekler Bluetooth gibidir uzaklaşınca başka cihaz ararlar derler doğru galiba çoğu için...

İtiraf etmesi saklamasından acı sanırım. Saklayınca bir şekilde ilişkiyi kurtarmaya çalışıyorlar. Ama itiraf etmek demek ya kabullen ya git demek.

Aldatılmış ve çok canı yanmış biri olarak size söyleyeyim ki bunu hiç bi zaman unutamıyorsunuz eğer boşanmazsanız hiç huzurunuz olmuyor yani duygusal olarak hep kendinizi afedersiniz enayi gibi hissediyorsunuz emin olun artık dünyanın en iyi insanına da dönüşse hiç bi zaman kalbiniz huzur bulmuyor

Canim emin ol o yemekle kalmamıştır. Seni kırmak icin yazmıyorum . Bir şekilde duyacan diye ön hazırlık yapmış. Sadece yemek yedik diye. Amaç yemek değil. Çıkar bence kokusu.

İlla ilk o gün görüşmüş olmaları gerekmiyor. Belki de öncesi vardı ve o gün 10. kez buluştular. O gün sadece yemek yemiş olmaları daha önce veya daha sonra samimiyet kurmadıkları anlamına gelmiyor.

Size telefonda yalan söyleyen adam yüzünüze karşı da “ilk kez o gün görüşmüştük” deyip yalan söyleyebilir.

İtiraf etmesi saklamasından acı sanırım. Saklayınca bir şekilde ilişkiyi kurtarmaya çalışıyorlar. Ama itiraf etmek demek ya kabullen ya git demek.
Ne alaka canım? Bence tam tersi itiraf etmesi yaptığından pişman olduğunu, vicdan azabı çektiğini ve bir daha yapma niyeti olmadığını gösteriyor. Asıl itiraf etmeyenler genel de nasılsa anlamadı diye bir daha bir daha yapacak cesareti bulanlar ve zamanla vicdan azabı dahi duymayanlar.

P Pinkmrwl Bir de sana şunu anlatayım. Esimin kuzeni karisini surekli aldatiyordu onunki ayni anda 2 3 tane kizla falan aldatiyordu ama kiz yakalayip affediyordu her seferinde ama bu aldatmalarin sonu gelmedi ve boşandılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…