- 6 Şubat 2018
- 80
- 85
- 3
- 39
Suphelenmistim zaten. Uzerine gidip sert sert sordum. Kimleydin dun diye. Hic tanimadigim birisiyle dedi. Döküldü zaten sonra.Neden aldatmis neyi eksikmis de, derdi neymis ve nasil itiraf etti vicdani mi konusturdu yoksa yakalandi mi
Ben kendimden eminim. Mevzu ben degilim. Benimle alakali degil. Kendi basitligini koydu ortaya. Zaten onu da eline yuzune bulastirdi.Neden aldatmis neyi eksikmis de, derdi neymis ve nasil itiraf etti vicdani mi konusturdu yoksa yakalandi mi
Yok hepsi bu kadar. Anlatmasa hicbiryerden duyamazdim. Dayanamadi soyledi uzerine gidince. Bu kadari yeterli herseyi berbat etmeye.Acaba sadece bu ksdar mi,yoksa bi yerden duyarsin diye mi
Birkac haftadir.Ne kadar zamandır uzaktasiniz?
Acaba sadece bu ksdar mi,yoksa bi yerden duyarsin diye miYok uzaktayiz biz. Baska sehirlerdeyiz is sebebiyle. Internettente bir uygulamada birkac kizla konusmus. Ne yapiyorsun ne ediyorsun diye. Birisiyle de bulusmus. Ben yalniz disarda yemek yer saniyordum. O kizla bulusmus. Ben o aksam ariyorum. Acmiyor. Bi dk sonra kizin yanindan kalkip beni ariyormus. Bir iki saat oturdular. Biz uc dort kere konustuk zaten bu arada. Kizin yanindan kalkip kalkip beni ariyormus. Kiz niye hic konusmuyorsun hep mi boyle sessizsin filan demis. Bu kadar sonra kalkip oteline dondu. Hep konustuk zaten o gece biliyorum.
Yok bebisim senlik bisiy yok biliyorum hani neden filan diye sorsaydinBen kendimden eminim. Mevzu ben degilim. Benimle alakali degil. Kendi basitligini koydu ortaya. Zaten onu da eline yuzune bulastirdi.
Can sikintisindan aptalliktan yaptim niye olacak keske olsem falan filan klasik seyler iste.Acaba sadece bu ksdar mi,yoksa bi yerden duyarsin diye mi
Yok bebisim senlik bisiy yok biliyorum hani neden filan diye sorsaydin
Can sikintisindan aptalliktan yaptim niye olacak keske olsem falan filan klasik seyler iste.
Ben birdaha yapmaz diyemem ki. Belki simdi bile birileriyle konusuyordur. Birdaha nasil guvenilir. Aptal herif. Beni dusurdugu su duruma bak ya.Bence zamanabirak, yani pisman olmus ve bi dsha yemez yapmays ve affedildom diye bi daha yaparsa yol ver,seviyorsun belliki,tabi ruhun eziyet cekmezse ama hep streste olacaksan sen bilirsin.
Bir kaç hafta yalnız kaldı diye hemen sıkılıp başka kızlara mi yazmış, bana da öncesi var gibi geldi. Hep yaptığı bir şeydi belki de internetten konuşmak ama buluşma ilk defa olmuş olabilir.Birkac haftadir.
Ben saklamasindansa bilmeyi tercih ederim. Evet aci ama aptal yerine konmak istemezdim.İtiraf etmesi saklamasından acı sanırım. Saklayınca bir şekilde ilişkiyi kurtarmaya çalışıyorlar. Ama itiraf etmek demek ya kabullen ya git demek.
Aldatılmış ve çok canı yanmış biri olarak size söyleyeyim ki bunu hiç bi zaman unutamıyorsunuz eğer boşanmazsanız hiç huzurunuz olmuyor yani duygusal olarak hep kendinizi afedersiniz enayi gibi hissediyorsunuz emin olun artık dünyanın en iyi insanına da dönüşse hiç bi zaman kalbiniz huzur bulmuyorEsim beni aldatti. Ogrendim. Itiraf etti. Cok agladim. Sinirden yedim bitirdim kendimi. Ama uc gun surdu. Simdi icim bombos. Hicbirsey hissetmiyorum. Uzulemiyorum.
Sadece intikam almak istiyorum. Basina cok kotu seyler gelsin istiyorum. Pismanliktan kivrandigini gormek istiyorum. Askimiza bize uzulemiyorum. Su an baska sehirlerdeyiz. Gecen gun konu acmistim aslinda ama uyeligim güya kendi talebimle kapatilmis. Nasil oldu bilmiyorum. O yuzden sil bastan yazdim. Bunun da bi onemi yok ya neyse.
Yok uzaktayiz biz. Baska sehirlerdeyiz is sebebiyle. Internettente bir uygulamada birkac kizla konusmus. Ne yapiyorsun ne ediyorsun diye. Birisiyle de bulusmus. Ben yalniz disarda yemek yer saniyordum. O kizla bulusmus. Ben o aksam ariyorum. Acmiyor. Bi dk sonra kizin yanindan kalkip beni ariyormus. Bir iki saat oturdular. Biz uc dort kere konustuk zaten bu arada. Kizin yanindan kalkip kalkip beni ariyormus. Kiz niye hic konusmuyorsun hep mi boyle sessizsin filan demis. Bu kadar sonra kalkip oteline dondu. Hep konustuk zaten o gece biliyorum.
Ne alaka canım? Bence tam tersi itiraf etmesi yaptığından pişman olduğunu, vicdan azabı çektiğini ve bir daha yapma niyeti olmadığını gösteriyor. Asıl itiraf etmeyenler genel de nasılsa anlamadı diye bir daha bir daha yapacak cesareti bulanlar ve zamanla vicdan azabı dahi duymayanlar.İtiraf etmesi saklamasından acı sanırım. Saklayınca bir şekilde ilişkiyi kurtarmaya çalışıyorlar. Ama itiraf etmek demek ya kabullen ya git demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?