Eminim. Hesaplarini karistirinca ortaya cikardim. Uzerine gidince itiraf etti. Eminim cunku iki saat kadar disardaydi. Uc dort kere konustuk. Kizin yanindan kalkip kalkip beni aramis. Sanki o karisi ben sevgilisiyim. Is guc konusmuslar. Sohbet edip ayrilmislar. Yolda otele giderken otelde beni aradi. Eminim bu kadar olduguna ama daha ne olsun. Ahmak. Ne anladi simdi bundan. Hayatimizin icine etmekten baska ne ise yaradi.
Yok uzaktayiz biz. Baska sehirlerdeyiz is sebebiyle. Internettente bir uygulamada birkac kizla konusmus. Ne yapiyorsun ne ediyorsun diye. Birisiyle de bulusmus. Ben yalniz disarda yemek yer saniyordum. O kizla bulusmus. Ben o aksam ariyorum. Acmiyor. Bi dk sonra kizin yanindan kalkip beni ariyormus. Bir iki saat oturdular. Biz uc dort kere konustuk zaten bu arada. Kizin yanindan kalkip kalkip beni ariyormus. Kiz niye hic konusmuyorsun hep mi boyle sessizsin filan demis. Bu kadar sonra kalkip oteline dondu. Hep konustuk zaten o gece biliyorum.
Ben dogru olduguna inanmiyorum sizde hala bu adamin anlattigi kadarina nasil emin oluyorsunuz anlamadimYok uzaktayiz biz. Baska sehirlerdeyiz is sebebiyle. Internettente bir uygulamada birkac kizla konusmus. Ne yapiyorsun ne ediyorsun diye. Birisiyle de bulusmus. Ben yalniz disarda yemek yer saniyordum. O kizla bulusmus. Ben o aksam ariyorum. Acmiyor. Bi dk sonra kizin yanindan kalkip beni ariyormus. Bir iki saat oturdular. Biz uc dort kere konustuk zaten bu arada. Kizin yanindan kalkip kalkip beni ariyormus. Kiz niye hic konusmuyorsun hep mi boyle sessizsin filan demis. Bu kadar sonra kalkip oteline dondu. Hep konustuk zaten o gece biliyorum.
Allah'a havale et..Esim beni aldatti. Ogrendim. Itiraf etti. Cok agladim. Sinirden yedim bitirdim kendimi. Ama uc gun surdu. Simdi icim bombos. Hicbirsey hissetmiyorum. Uzulemiyorum.
Sadece intikam almak istiyorum. Basina cok kotu seyler gelsin istiyorum. Pismanliktan kivrandigini gormek istiyorum. Askimiza bize uzulemiyorum. Su an baska sehirlerdeyiz. Gecen gun konu acmistim aslinda ama uyeligim güya kendi talebimle kapatilmis. Nasil oldu bilmiyorum. O yuzden sil bastan yazdim. Bunun da bi onemi yok ya neyse.
Bu erkek milletinide bos birakmaya gelmyo ne bu ya kac yillik anlasmisiniz ya bu iliski bu olayami layik ya butun zamanini omrunu calmis resmen.yap yap pismanim de.yaparken konusurken yemekleri gotururken hic siz akliniza gelmemis o yillar aklina gelmemis nasil elin tele gitti nasil o yemege ayaklarin elin gitti bogazndan gecti ya. Bu insanda bu haram olaylara yapuosa kac kere yapti kimbilir bari sizin gunahinizi almasaydi evlenmeseydi.madem evliligi kaldramyodu bigun onla bigun bunla gezseydi omru bitseydi noldu evlendide sizinde ke disininde hayatini mahvetti. Sizin ahinizi aldi zaten bundan sonra hayatinda mutlu olamaz aglar aglar oturur.ne bu ya gun hafta degil yillar ya.saygisida yokmus. Bosan ne halt edyosan et aldatma ya.canim bu suphe girdi ya senden cikmaz sakin affetme hergunun acaba olur bigun yeter be yapmyom bisey durduk yere cikaryon lafi der o sizi birakir ozman ben kazandim gururuyla ayrilir sonra siz keske yapmasaydm duzeldiydi der durursunuz aslinda duzelmemistir.birakin gitsin haram seylerle ugrassinYok uzaktayiz biz. Baska sehirlerdeyiz is sebebiyle. Internettente bir uygulamada birkac kizla konusmus. Ne yapiyorsun ne ediyorsun diye. Birisiyle de bulusmus. Ben yalniz disarda yemek yer saniyordum. O kizla bulusmus. Ben o aksam ariyorum. Acmiyor. Bi dk sonra kizin yanindan kalkip beni ariyormus. Bir iki saat oturdular. Biz uc dort kere konustuk zaten bu arada. Kizin yanindan kalkip kalkip beni ariyormus. Kiz niye hic konusmuyorsun hep mi boyle sessizsin filan demis. Bu kadar sonra kalkip oteline dondu. Hep konustuk zaten o gece biliyorum.
Buna inandinizmi gerçekten.muhtemelnde sizden çirkin oldugunu falanda soylemiatir.Internetten birisiyle tanisip bulusup yemek yemisler. Cok pisman olmus. Telefon numarasini da almamis. Yiyip icip sohbet edip ayrilmislar.
Sana bisey diyeyi.mi arkadaşm.senden başka kimsenin hayatinin icine edilmedi...2 yada ennn ennn fazka 4-5 gün mahcup adami oynayacak.sonra eskisi gibi gezip tizup fil gibi uyuyup hayvanlar gibi yiyio icip yani bildigin erkeklere özgü gamsizca hayatina bilfiil devam edecek.ama sen bu saydiklarimi çoook uzun süre yapamayacaksin.yani ona olan hicbisey yok.Eminim. Hesaplarini karistirinca ortaya cikardim. Uzerine gidince itiraf etti. Eminim cunku iki saat kadar disardaydi. Uc dort kere konustuk. Kizin yanindan kalkip kalkip beni aramis. Sanki o karisi ben sevgilisiyim. Is guc konusmuslar. Sohbet edip ayrilmislar. Yolda otele giderken otelde beni aradi. Eminim bu kadar olduguna ama daha ne olsun. Ahmak. Ne anladi simdi bundan. Hayatimizin icine etmekten baska ne ise yaradi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?