Eşim beni aldattı mı?

bedilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
1
0
36
Kayseri
bende yeni üye oldum kendimi çok kötü hissediyorum eşimin nette bazı mslarını okudum kendine arkadaşından kadın ayarlamasını istemiş çok şaşırdım üzgünüm neyapmalı şimdi yardım lütfen.

Arkadaşı kadın ayarlamasa bile eşiniz buna yeltenmiş beyniyle aldatmış bence

ilk görünen ole gibi gelebilir ama bence acele karar vermemelisin eşine sorup bu cümlelerin ne anlama geldiğini anlamalısın belki aralarında bi şaka falan geçmiş olabilir öfkeyle kalkma zararla oturursun iyice araştırmadan bi tepki vermemelisin tatlım

bende yeni üye oldum kendimi çok kötü hissediyorum eşimin nette bazı mslarını okudum kendine arkadaşından kadın ayarlamasını istemiş çok şaşırdım üzgünüm neyapmalı şimdi yardım lütfen.

kadın ayarlamak mı ne manada tek gecelik ilişki için mi? gerçi pek de farketmez ha tek gecelik ha uzun süreli yazık eşine sadece acıyorum bir tane yetmemiş galiba sanada Allah yardım etsin inşallah.

okuduğun mesajın ciddiyetini sen biliyorun tatlım, şakalaşırken laf arası mı sölenmiş gibi olma durumunu. bunun kritiğini sen yapabilirsin. çok belirsiz birşey... umarım üzüleceğin gibi değildir ......

bana kadın ayarla demenin hiçbirmantıklı gerekçesi yoktur bence. Şaka da dahil. Böyle şaka mı olurmuş.

arkadaşlar hemen olumsuz cümleler sarfedipte arkadaşı daha da üzmenin bir manası yok. elbette hoş bir mesaj değil ama işin aslını bilmeden yangına körükle gitmeyin derim ben. ve bunu sakın içinize atmayın peşini bırakmayın. eşinize direk açıkça gördüğünüzü ve nedemek olduğunu anlamadığınızı söyleyin. muhtemelen önce şaşırıcak sonra arkadaşla şakalaşıyorduk diyecektir. sizi tatmin edecek bir açıklama yaparsa ne ala ama geçiştirirse yada zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışırsa sabırlı bir şekilde onu takip etmeye devam edin. eğer gerçekten aldatmaya meğilli ise önünde sonunda bir açık daha vericektir mutlaka. evlilikler kolay kurulmuyor. inş düşünülen gibi bir durum yoktur ortada.

kadın ayarlamak ne demek, yani tek gecelik bişey için mi
yoksa uzun vadeli bişey için mi
ne demek acaba

msn sini o şekilde boş bıraktıysa merak etme daha çok açık verir, böyle bişey yapıyorsa, çaktırmadan takip edersen, cep, cüzdan mail, face vs... kısa sürede yakalarsın
tabii, yakalamak önemli değil, yakalayıpta napacağın önemli

ayrılmaya ya da yüzleşmeye cesaretin yoksa, çok seviyorum aldatsada modundaysan hiç yakalamaya çalışma, kendi ilişkinizi düzeltmeye bak

Son düzenleme:
Kadın ayarlamak demenin evlilik kurumu içinde açıklanması gereken bir durumu yok!
Niyet belli.
Siz eğer ayrılmayı göze alacaksanız eşinizle konuşup bitirin
Ama sadece gözünü korkutayım deyip sineye çekerseniz
eşiniz tekrardan "eşim beni affetmişti yine affeder " deyip tekrardan aldatabilir
bu şüpheylede yaşamak, acaba "aldattı mı yine" demek sizi çok yıpratacaktır.
Ya çekip gidin, ya da sineye çekip görmemezlikten gelin.

Çok yakın arkadaşım evli ve bir gün eşinin teline arkadaşından mesaj geliyor
" kadın 20 tl ye okeylendi"
Arkadaşımda çaktırmadan eşinin adıyla
" tamamda nerede yapcaz"
- "xxxxx de 20tl ye ok."
Arkadaşım kıyameti koparttı.
Eşi inkar etsede yapmış bir kere.
Sineye çekince hamileykende aldatıldığını öğrendi,
sonuç yani bir kere öğrendi adam daha yapmıyacağını söyledi
ama eşi bir kere affetmişti
ikinciside oldu hatta üçüncüsü de
kızın yapacağı bir şey yok
çok pişman keşke o zaman bıraksaydım diyor
çünkü affetmekle kadınlık gururunu yok etti ( kendisi öyle diyor )
şimdilik sade çocukları için devam ediyor
Bu konuyu okuyunca aklıma bu mesele geldi
Şaka olabilir diyen arkadaşlar ve konu sahibesine bir fikir olabilir diye yazdım

Son düzenleme:
aldatmak aşağınında bayağısı bayağınında aşağısı bir durum bunda hemfikirizdir hepimiz amaben hamile bir kadın nasıl aldatılır bu yapan adam ne denli vicdanlıdır bilemem! aldatılan doğmamış bir bebek eşi ve bir anne allah arkadaşınıza sabır versin.

Arkadaşı, eşinin evli olduğunu bilmiyor muymuş?
Pişkinliğe bak!!!

kızlar konu dışı olucak affınıza sıgınıyorum. eşim beni deli ediyor bu konularla alakalı degil ama ben ona ne zaman hayır desem örn. bişey almak istediginde vs vs. hemen küsüp benle konusmuyor. tavrını böle sürdürüyor hiç konusmuyoruz bu huyu beni ciledemn cıkarıyor neden böyle yapıyor anlamıyorum ama bende inat ettim bu sefer konusmucam kendi bilir keyfi bilir yemek yapmıcam kıyafetlerini yıkamıcam . baska ne yapabilirim bu huyu nasıl törpülencek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar konu dışı olucak affınıza sıgınıyorum. eşim beni deli ediyor bu konularla alakalı degil ama ben ona ne zaman hayır desem örn. bişey almak istediginde vs vs. hemen küsüp benle konusmuyor. tavrını böle sürdürüyor hiç konusmuyoruz bu huyu beni ciledemn cıkarıyor neden böyle yapıyor anlamıyorum ama bende inat ettim bu sefer konusmucam kendi bilir keyfi bilir yemek yapmıcam kıyafetlerini yıkamıcam . baska ne yapabilirim bu huyu nasıl törpülencek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

buda güzel..
çocukluğunu yaşamamış herhalde..:37:

canım ayrı konu açsana buraya, orda konuşalım kk cak:13:

Konu dışı olacağını biliyorsanız konu açınız
sizinle ilgili yorumları orada paylaşalım.
Konu sahibesinin konusu dağılmasın değil mi?:34:

Arkadaşlar gereksiz bir söz olabilir ama 20 tl mi okadar ucuz mu :)) ilk defa duyuyorumda fiyatı

Back
X