Konu dışı olacağını biliyorsanız konu açınız
sizinle ilgili yorumları orada paylaşalım.
Konu sahibesinin konusu dağılmasın değil mi?![]()
haklısın ama belirrtigim gibi affınıza sıgınarak yazıp özrümü bi şekilde belli etmiş oldugumu sanıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu dışı olacağını biliyorsanız konu açınız
sizinle ilgili yorumları orada paylaşalım.
Konu sahibesinin konusu dağılmasın değil mi?![]()
Arkadaşlar gereksiz bir söz olabilir ama 20 tl mi okadar ucuz mu :)) ilk defa duyuyorumda fiyatı
kızlar konu dışı olucak affınıza sıgınıyorum. Eşim beni deli ediyor bu konularla alakalı degil ama ben ona ne zaman hayır desem örn. Bişey almak istediginde vs vs. Hemen küsüp benle konusmuyor. Tavrını böle sürdürüyor hiç konusmuyoruz bu huyu beni ciledemn cıkarıyor neden böyle yapıyor anlamıyorum ama bende inat ettim bu sefer konusmucam kendi bilir keyfi bilir yemek yapmıcam kıyafetlerini yıkamıcam . Baska ne yapabilirim bu huyu nasıl törpülencek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Arkadaşlar gereksiz bir söz olabilir ama 20 tl mi okadar ucuz mu :)) ilk defa duyuyorumda fiyatı
bende yeni üye oldum kendimi çok kötü hissediyorum eşimin nette bazı mslarını okudum kendine arkadaşından kadın ayarlamasını istemiş çok şaşırdım üzgünüm neyapmalı şimdi yardım lütfen.
bende yeni üye oldum kendimi çok kötü hissediyorum eşimin nette bazı mslarını okudum kendine arkadaşından kadın ayarlamasını istemiş çok şaşırdım üzgünüm neyapmalı şimdi yardım lütfen.
Saçma olacak ama temizlik içinde olabilir belki?