Eşim beni aldattı mı?

Konu dışı olacağını biliyorsanız konu açınız
sizinle ilgili yorumları orada paylaşalım.
Konu sahibesinin konusu dağılmasın değil mi?:34:

haklısın ama belirrtigim gibi affınıza sıgınarak yazıp özrümü bi şekilde belli etmiş oldugumu sanıyorum.

kızlar konu dışı olucak affınıza sıgınıyorum. Eşim beni deli ediyor bu konularla alakalı degil ama ben ona ne zaman hayır desem örn. Bişey almak istediginde vs vs. Hemen küsüp benle konusmuyor. Tavrını böle sürdürüyor hiç konusmuyoruz bu huyu beni ciledemn cıkarıyor neden böyle yapıyor anlamıyorum ama bende inat ettim bu sefer konusmucam kendi bilir keyfi bilir yemek yapmıcam kıyafetlerini yıkamıcam . Baska ne yapabilirim bu huyu nasıl törpülencek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uzgunum ama hıc bır zaman

Arkadaşlar gereksiz bir söz olabilir ama 20 tl mi okadar ucuz mu :)) ilk defa duyuyorumda fiyatı

canım ne yazıkki 100 kontöre indi o iş..
dışardaki kadınları suçlamamıza luzum yok sonuçta o kadınlar bize sadakat sözü vermedi..ayrıca bir kadın benim eşimi bırakıpta onu eve yollarsa ben bunuda gururuma yediremem..eşim kendisi sadık olmalı...konu sahibi arkadaşa gelince evt canım aldatılıyorsun şu durumda yapacağın iki şey var ya eşini boşamak yada bildiğini ona hiç bir zaman söylememek..
şöyle bir kolaçan et bakalım bu adam seni daha ne kadar zaman aptal yerine koyacak..bi hikaye uydur arkadaşının eşi için falan aldatmış de..kendi tepkini söyle kesinlikle boşarım ailesinede rezil ederim falan de tepkisini ölç

bende yeni üye oldum kendimi çok kötü hissediyorum eşimin nette bazı mslarını okudum kendine arkadaşından kadın ayarlamasını istemiş çok şaşırdım üzgünüm neyapmalı şimdi yardım lütfen.

Neden arkadaşından istiyor kadın ayarlamasını, ne işle meşgul bu arkadaş?
Hobi olarak mı kadın ayarlıyor, mesleği mi bu acaba?

bende yeni üye oldum kendimi çok kötü hissediyorum eşimin nette bazı mslarını okudum kendine arkadaşından kadın ayarlamasını istemiş çok şaşırdım üzgünüm neyapmalı şimdi yardım lütfen.

ne mi yapmali?
gidip o adamin agzini yuzunu uckurunu parca pincik edip eline vermeli...demek isterdim ama siddet yoookkk :27:

sen tetikte durup msjlari telefonlari esinin eve giris cikis saatlerini didik didik takibe al kontrol et...umarim bir kadinla bulusacaksa eger bir sekilde anlarsin ve bu pis sapik uckuru dusuk adamin yakasina yapisir sonra da tekmeyi vurur bosarsin...

be adam hadi kadin istedin bari arkadasina ona buna soyleme de karini elaleme kucuk dusurme...git kendin ne halt edekceksen et...ne ilginc bu erkek milleti ve ne igrenc...

iyy midem bulandi yaa bir fahiseyi arzulayacak e$im olsaydi asla arkama bakmadan ceker gider ve bosardim...
cok mide bulandirici...

Son düzenleme:
kendi kendime hani yazmışsın ya ''ne yapmalı'' diye Allahım dedim yapcak şey belli hıncını alıp bitircen

ama sonra düşündüm karakterler farklı belki sen ayrılmak istemiyorsun...olabilir...yani benim için bu mesaj yeterli olurdu...

başka kanıt aramam...

ben bilmiyorum ne yapardım ona
çok kötü şeyler yapacağım kesindide..
evet ben bunu aldatmak olarak algılardım

Konu sahibi arkadaşım,bir dolu yorum yapılmış sen yoksun ortada.Karşımızda muhatap olmayınca
ne söylesek askıda kalıyor yorum yapmayacağım o yüzden....

kimseye cevap vermemişsin ki, son durum ne

Back
X